Ja, da har jeg kasta meg i det, det mange gleder seg til, mens andre gruer seg. Mange negler blir bitt ned, mange svetter sunn noen gensrer, mens andre får noen pinlige flauser hengende bak seg. Det er selvfølgelig ikke slik for alle, noen kan det naturlig, eller har svært lite nervøse foreldre, så de dundrer på radioen ganske raskt.

Jeg har nemlig begynt på kjøretimer!


Har du enda ikke begynt, og gruer deg fordi du ikke vet helt hva som er gass og brems av pedalene? Da skal jeg fortelle deg en ting... Det kommer til å gå bra! Det gjør det værtfall for meg. Herregud for en bortkasta energi å gå å grue seg til det! Ta heller den energien til å forberede deg til teori og kjøring, og øv deg på å kunne håndtere stressa situasjoner inni hodet ditt. Jeg har holdt på å ta lappen på lett-motorsykkel, men har ikke fullført nei, teorien er noe dritt. Heldigvis kom det noe positivt ut av de mange tusenlappene som er borte, og det er en erfaring med trafikken! Jeg tror det hjalp meg mye for at det gikk så bra som det gjorde når jeg satt meg inn i bilen, som riktignok er 5-6 ganger så stor som min lekre Honda CBR08, men det gikk faktisk ikke så verst.

Nå har jeg hatt noen kjøretimer, øvd sånn smått på teori, skal bestille langkjøring og glattkjøring, så er jeg klar. Bring it on! Det har seg alltså sånn at det er fortsatt over 2 måneder til bursdagen min da, men er glad jeg har begynt, for da har jeg litt bedre tid på det. Skal ikke se bortifra at du finner meg crusende ute på veien til våren nei!

En ting jeg er litt skeptisk på er noe jeg har hørt litt rykter om. Ryktene sier at de som tar lappen fra å med i år må kjøre med en grønn P i bakruta?! Er dette virkelig sant? Da vet jeg værtfall at det blir samboeren min som får kjøre mest, for syns det er idiotisk at vi andre må ha en lapp baki. Kan jo hende vi er bedre sjåfører vi enn de som tok lappen i fjor? 92-kullet trenger ikke noe prøvetid nei, det tror jeg ikke blir noen slager. Eller er du uenig?

Da har jeg egentlig fått frem mitt her, at jeg er ute på veiene, så vær aldri sikker, vær obs når du er ute å går fra nå av. Snakkes!

Marlene

  1 kommentarer på "Ute på veien"

Kristian KK
Du klarer deg jo kjempe bra vennen;) Kommer sikkert til å bli flinkere enn meg du tenker jeg;*
11.feb.2010, 11:07


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mine meninger om livet og andre ting.
Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits