Hei dere! Nå begir jeg meg ut på Blogawarden jeg fikk med søteste Tonje, som går ut på at jeg skal fortelle dere ting om meg. Får se hva jeg kommer på, så får vi se hvor lang lista blir ;-)


1: Jeg heter Marlene, er 19 år, og fra ei bygd utenfor Molde. Har bodd i Kristiansund og på Osmarka, før vi endte opp der, og har gått alle mine år på grunnskolen der.

2: Jeg er eldst av søsknene mine, og har to søte småsøsken, på 15 og 10. Har også en englesøster, som døde kort tid etter keisersnitt, når jeg var 3 år. Hun har alltid en plass i hjertet mitt, og skal gi navnet hennes videre til den gang jeg får en datter.

3: Jeg har de siste 3 årene bodd i Kristiansund, hvor jeg fant meg en kjekk kar som heter Kristian. I januar har vi vært sammen i 3 år, og har det siste året hatt lille Tiko sammen.4: Jeg elsker å danse, og gikk på dansing før. Nå går det mest i dansing om jeg er på byen, men har store planer om å begynne å danse igjen når jeg blir friskere.

5: Jeg har bare vært i syden to ganger i mitt liv, den første i 2008 med familien, og den andre med Kristian i 2009. Har utrolig lyst til varmere strøk igjen snart!

6: Jeg fikk meg lettmotorsykkel når jeg var 16, mot at jeg holdt det jeg lovet på en kontrakt med pappa. Det gikk ut på at jeg skulle gjøre mitt beste på skolen, være snill og grei, ikke røyke eller snuse, og ikke ta noen tattoveringer før jeg ble 18. Fikk valget når jeg ble 16 om jeg ville ha pappas lettmotorsykkel og 15 000, eller om jeg ville ha en ny valgfri en. Valgte det første, brukte opp pengene på bare tull, men fikk meg motorsykkel før jeg flyttet, mot at jeg skulle betale tilbake de 15 000 når jeg skulle selge sykkelen igjen. Har ikke sykkel nå, byttet den mot bilen, så nå kjemper lillebroren min for å få den lekre sykkelen jeg ikke fikk brukt. Har nemlig ikke lappen pga teorien, for jeg begynte med den når jeg hadde blitt syk, så klarte ikke presset. Har store planer om å ta sykkellappen i løpet av de kommende årene, når pengene tillater det. Sløste desverre bort mesteparten av sparepengene mine på sykkeltimer, pga en grådig og sleip kjørelærer, så da må det spares opp igjen.

 

7: Det siste året har jeg blitt serienarkoman. Jeg har selvfølgelig sett serier på tv og sånt, men jeg snakker om samme serie, dag inn og dag ut. Har nå lagt bak meg Sex and the city, Supernatural (1-5), Heroes, One Tree Hill, How I met your mother, Hellcats, Pretty little liars og No ordinary family. Holder på med The Big Bang Theory og Frustrerte Fruer.

8: Jeg DIGGER Sims, og har skaffet meg Sims 3 Dyreliv som nyeste i "samlinga" mi. Tror det har noe med at jeg ikke hadde, og fikk spilt, Sims når jeg var liten, så tok av i løpet av ungdomsskolen faktisk.

9: Jeg har bodd hjemmefra siden jeg var 16, så jeg vil faktisk kalle meg ganske fornuftig og ansvarlig, både når det gjelder penger og mat.

10: Jeg fikk vite i september at jeg har utviklet laktoseintolleranse, og prøver å venne meg til alt det innebærer. Sjokolade </3

11: Jeg var den eneste i klassen min om fikk 6er som avgangskarakter i matte på ungdomsskolen. Stolt av den gitt!

12: Jeg har de siste 3 årene hatt CFS/ME, som jeg prøver å lære meg å leve med. Er for tiden hjemmeværende på grunn av det, men det er langt ifra en ferie, for dere som tror det :-)

13: Jeg er utrolig glad i sko, og har en grei mengde av de, selv om jeg somregel holder meg til de samme skoene, til de er slitte og ødelagt.

Et LITE utvalg av skoene mine

14: Ikke noe stor hemmelighet, men jeg har alltid vært blond, gjennom hele livet. Eller, vent, jeg tror jeg hadde mørkt hår når jeg kom ut!

15: Og til sist, men ikke minst, jeg har veldig sterke meninger. Faktisk! Blir litt oppgitt når jeg hører folk som møter meg, tror jeg bare er en go-with-the-flow blondine, som ikke bryr seg så mye om ting irundt meg, eller at jeg faktisk er dum. For det vil jeg faktisk påstå at jeg ikke er, og jeg har helt siden jeg var liten, vært veldig klar på at jeg har meninger, og de står jeg for! Jeg står også for ting jeg sier eller gjør, og føler jeg fortjener respekt av andre til jeg evt. gjør noe mot de.

Q: Lærte du noe nytt om meg?

Sender awarden videre til:

Kristina

Mia

Yasemin

Tran

Siw Therese


  4 kommentarer på "Bli litt bedre kjent med meg!"

Mia - Mamma til Aurora
Her var det mye jeg visste, gitt! ;-) Takker for den, skal gjøre det samme!
01.nov.2011, 21:12 URL: http://www.miapia92.blogg.no
Tran Nguyen
Det var noe jeg visste, som jeg hadde lest på bloggen din, men mesteparten visste jeg ikke.. :)

Så gøy at du sendte den videre til meg! Skal gjøre den så fort som mulig!

Ha en fortsatt fin kveld!

xx TraN
01.nov.2011, 21:17 URL: http://www.siriano.blogg.no
Tonje
Masse nytt jeg lærte meg nå :) Jeg har også blitt serie narkoman og skofrelst den siste tiden :P
02.nov.2011, 19:27 URL: http://shattered.blogg.no
Yasemin.
oii, gøyy :D
06.nov.2011, 12:50 URL: http://holdkjeks.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mine meninger om livet og andre ting.
Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits