Hei dere, og god kveld! Som igår, så gikk denne dagen ganske i ett, så har ikke vært på pc'en før nå. Håper dere ikke gir meg helt opp, blir nemlig julegavetips i løpet av helga, og litt mer! Idag var jeg, mamma og lillesøster i Molde by, og tror dere ikke jeg fikk røska med meg noe hjem? Joda, både julegave til Kristian, og fire singletter til meg selv. Takker min kjære mamma som spanderte på meg singletter, de jeg har trenger virkelig å bli skifta ut. Fikk tak i noen farger jeg ikke har fra før og, og det er jo ganske morsomt. Den som ser hvit ut på bildet, er ikke hvit, den er mintgrønn, sånn forresten. Så det ble lyserosa, brun, mintgrønn og julerød på meg nå. Elsker singletter fra Only, de er kjempebehagelige, og holder en evighet.

Siden det er farsdag på søndag, og jeg ikke er her søndag, ga vi pappa gaven hans idag. Vi hadde kjøpt elektrisk tannbørste, ikke for at han har dårlig ånde eller noe, men fordi vi visste at han ønsket seg det. Hadde igrunn tenkt å kjøpe noe annet, men da kan jeg kanskje gi det i julegave istedet. Er i allefall ganske så fornøyd med kjøpet til Kristian, er ikke ferdig, men har handlet inn det meste til han nå. Er bare å begynne på kalenderen da, slik som Kristian gjorde idag. Han gikk berserk, svidde av flere tusen, og sitter nå med et gigantisk gaveutvalg foran seg regner jeg med. Verste jobbingen er jo det med å pakke inn, og organisere og planlegge, og i å med at jeg kommer hjem i morgen mens han er på jobb, må det pakkes vekk i kveld. Føler med deg kjære! Var også innom bestemor en tur idag, la fransk manikyr på henne, og fikk prøvd elektrisk støt i føttene. Er en maskin som sender små støt i fotbladene, som skal hjelpe på smerter og blodsirkulasjon, og gi energi. Veldig fancy maskin, og skal si jeg kjente støtene. Rare greier, men tror på at det kan funke ja. Ikke sånn gigamye, men slik som meg da, kjenner jeg litt mer energi, er det mye for meg. Da kan jeg kanskje klare å både lage middag, og ta meg en dusj, samme dag!

Som dere ser på bildet, fikk Tiko en stor godbit-tannbørste idag. Den likte han veldig, for han voktet den med livet. Godt å se litt Tiko-tendenser igjen, selv om han fortsatt er rar i matveien. Så lenge han drikker, er jeg veldig fornøyd, for visste dere at om hunden slutter å drikke, tar det bare dager før organene klapper sammen, og det er liten sjans å redde liv? Her drikker han som en hest, for han og Rambo skal gjerne konkurrere litt om hvem som skal drikke sist, så da har vi jo det gående. Herlig for meg, selv om det blir litt flere tisseturer. Ikveld måtte vi på med genseren,for det var kun 1 grad. Er veldig kaldt i lufta her, i forhold til Kristiansund, så må pakke på lille hunden, så han ikke fryser ihjel. Jeg vet han neppe lider noen nød, men greit å passe litt på.

Q: Hvordan har dagen din vært?


  1 kommentarer på "New in, og gigatannbørste!"

Hverdagen med spiseforstyrrelser
så fint :)
11.nov.2011, 08:24 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mine meninger om livet og andre ting.
Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits