:-)
HER
<3
Heihei! Ser dere fortsatt titter innom her, så tenkte bare å tipse dere om at jeg blogger HER nå :-) Titt innom og legg igjen en kommentar da vel ? :-)

 Hei dere! Ser fortsatt at enkelte klikker seg innpå her, så tenkte bare å minne dere på at dere finner meg  HER fra nå av ! :-) Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg kjempeglad!... at dere bør klikke dere inn HER for å lese mine nye blogginnlegg fremover :-)Hei dere! Så utrolig morsomt at det var så mange som tippet på hva det var bilde av i forrige innlegg! Må nok skuffe noen av dere med at det verken var brudekjole eller pynteputer (selv om de hadde vært kjempefine! ). Det var nemlig to skjørt fra BikBok, så noen tippet riktig ;-) Kjøpte samme skjørt i både beige og svart, for jeg syns det er så nydelig. Rakk desverre ikke å ta bilde av hele skjørtet før jeg dro fra de, for måtte plutselig dra ut alle kontaktene, og pakket i stearinbelysning, siden det tordnet og lynte så fælt. Tok et kjempekjapt bilde i prøverommet når jeg prøvde det, så kan vise dere det ;-) Er iallefall kjempefornøyd med kjøpene mine, og som en bonus på det hele, over størrelsen jeg måtte ha på plaggene!


Love it <3 Toppen er forresten den jeg hadde på første sneakpeaken, passet godt til begge skjørta og.

Ellers tenkte jeg å røpe nye bloggen min til dere idag, selv om mange allerede har funnet ut av den. Har opprettet en ny facebookside, så om du fortsatt vil ha oppdateringer når jeg skriver nye innlegg : Trykk HER , og trykk liker :-)

WWW.MISSMARLENE.FEMELLE.NO

 
Hei dere! Aah, er helt gira i hele kroppen jeg altså. Har en stor nyhet til dere, som kanskje kan virke litt frustrerende, men alt skal bli bra til slutt, skjønner dere. Jeg håper så mange som mulig vil bli med meg når jeg flytter bloggplattform ! Det stemmer, i løpet av helga, skal den nye bloggen opp å gå, og da krysser jeg fingrene for at dere vil bli med meg på den reisen. Kommer til å ha denne bloggen oppe alikavel, men mulig i perioder at jeg videresender dere rett til nybloggen når dere skriver inn denne adressen. Får se hva jeg finner ut :-)

Adressen er hemmelig, til designet ser litt bedre ut på den nye, men se ikke bort ifra at dere ramler over den ved et uhell alikavel ;-) Er værtfall kjempespent på dette samarbeidet, og gleder meg virkelig! Jippiiii!


Skal bli lite av webcam-bilder på nybloggen altså! Er for dårlig av meg...

Q: Kommer du til å følge meg videre?

Jeg kommer forresten til å lage meg en leseliste over bloggvennene jeg har her, slik at jeg får fulgt med videre på dere, selv om jeg ikke blir på blogg.no lengre! Så håper dere enten vil følge meg på facebooksiden min, eller på bloglovin.

 
... for I have sinned!

Hei dere! Kan noen fortelle meg hvorfor det er sånn at når du er å leter etter gaver til andre, finner du så mye du vil ha selv?! Så ja, jeg har syndet... Dro med meg tre plagg hjem, når jeg egentlig skulle kjøpe kalendergaver til Kristian. Plutselig var en time gått, og jeg måtte løpe til bilen. Kjøpte meg klær fra Bik Bok (!), noe jeg aldri gjør, sist var vel for 4 år siden, men er det salg så er det salg. Kan vise dere innkjøpene iløpet av kvelden, om jeg får kvalt den dårlige samvittigheten, og ikke leverer det tilbake. Lagt av en ting til og, som var på fullpris, så da må jeg nok raske med meg 30% kuppongen min gitt!

Fikk kjøpt noen kalendergaver til Kristian da, så litt fornøyd er jeg da. Har vel.. 14 (?) gaver nå tror jeg, så har kommet litt på vei, selv om det fortsatt gjenstår mye. Lurt å bruke penger skjønner dere, når jeg får vite at rekvisisjonen på fysio har gått ut, og jeg må punge ut med 200 kr. timen frem til jul. Yey! Håper jeg får tilbake på forsikringa innen den tid, slik at jeg har litt marginer å gå på.


Kiwimunn!

Nei, nå må jeg ut i bilen igjen gitt, Kristian må jo få hjem og stakkars! Kos dere videre søte lesere!

Q: Har du kjøpt noe til deg selv på julehandelen?

 
Hei dere! Idag er virkelig ikke min dag altså. Skulle på en avtale 11.10, og satt og ventet til 12 på å komme inn, før jeg gikk ned til dit jeg måtte gå med evt. spm. Fant ut der at det ikke var noen som ventet på meg, og at jeg hadde sittet og ventet i nesten en time på feil plass... Var kjempesliten, så tårene sprutet da selvfølgelig når jeg fikk vite at jeg var på feil plass, og at jeg hadde mistet timen min. Har ringt å snakket med dem, så får ny time i slutten av januar, noe som er veldig lenge til. Trist og smålei dro jeg rett hjem, og satte igang jakten på noe å spise. Har bakt meg mislykkede muffins nå, som står å kjøler seg ned, og forhåpentligvis er de ikke gode, slik at jeg ikke stapper alle i meg. Uff, blir så fort lei og trist når jeg har dårlige perioder, slik som nå, skal ingenting til for å skiple meg. Har heldigvis fått roet meg litt igjen nå, så skal legge meg nedpå å slappe av litt, evt. lese i det nye bladet jeg fikk i posten. Rart hvordan dagene er forskjellig, igår følte jeg det meste gikk min vei, og idag kunne jeg bare druknet i dyna. Håper dere har en bedre dag sålangt enn meg, så håper jeg dagen min blir bedre snart og. Skal litt til for å få den verre iallefall.
Q: Hva skal du idag?

 


aww<3

Q: Sender du søte meldinger?
Hei dere! Har sikkert sittet i over en time på badet nå, og skamklipt Tiko... Vi har nemlig bestemt oss for å ta av nesten all pelsen, for å begynne på nytt. Er så mange floker og tover, at istedet for å børste han i mange døgn for å få den ødelagte pelsen flokefri, så klipper vi av flokene, og trimmer resten, så får det bare bli som det blir igrunn. Litt kjedelig å skamklippe han før jul, men får ha på han klær eller noe til det vokser seg fint ut igjen. Skal absolutt bli flinkere på pelsstell fremover, for alles del! Er ikke noe skrekktilfelle det med Tiko, men bekymrer meg for våteksem og sånt som kan komme, nå som det er så fuktig ute, og flokene aldri tørker. Dere skal få se sluttresultatet når vi er ferdige, om dere vil det. Er dilemma om barten skal beholdes,nå som manken er borte. Får se hva vi blir enige om :-)

Ellers så ble jeg vekt av to karer på døra, for jeg har visst fått godkjent den ene søknaden om hjelpemidler! Lå å sov, men Tiko vekte meg ganske fort ja, når han hørte noen i gangen. Fikk stol til matlaging, og dusjkrakk, så nå håper jeg det gjør hverdagen lettere gitt! Litt kjedelig å måtte ha hjelpemidler, men er man syk så er man syk, og burde ta imot den hjelpa man kan få.

Her ser dere da fine pelsen til Tiko, har masse igjen...

Q: Hva skal dere idag?
Hei dere! Har vært flink husmor idag gikk, både gått over gulvet på stua, og satt på noen maskiner. Ikke verst med tanke på at jeg stod opp kl 12. Ble litt ekstra sent igår skjønner dere, når Kristian spør veldig fint om vi kan begynne å se film i 11 tiden, hvis jeg får velge akkurat den filmen jeg vil. Dilemma! Endte opp med at vi koste oss med potetgull og " En shopolholikers bekjennelse". Skikkelig koslig romantisk komedie, slik vi jenter aldri får nok av. 

Ellers idag har jeg bare planer om å slappe av, gjøre litt mer husarbeid, og komme meg på hundetreff. Tiko har bare godt av å treffe andre hunder, så skal bli morsomt om vi tar oss en tur dit kl 7. Var et lite uhell forrige uke, hvor det var noen hunder som virkelig hang seg fast i øret til Tiko, så da er det ekstra viktig å la han sosialiseres, så han ikke sitter med skrekken etter den ene episoden.

Q: Har du sett den filmen?

Q: Hva skal du idag?
Siden jeg fikk så masse respons på >My crib - jenterommet<, og noen ønsket jeg kom med en slik om leiligheta og, å måtte jeg nesten knipse noen bilder til dere etter vi rydda på søndagen. Bildene ble tatt i litt stress, så kvaliteten på alle ble ikke helt optimal, men håper dere får et inntrykk av hjemmet vårt alikavel. Deler det opp i noen deler, hvor stua er først ut.Q: Hva syns du om stua vår?
Heihei! Litt sen blogging idag, men er vel bedre sent enn aldri? Idag har forresten jeg og min kjære vært sammen i 2 år og 10 måneder! Men utifra dette bildet, virker det som han er lei av å kysse samme munnen allerede...


Kostbare Kristian

Igår kom jeg ikke hjem før nærmere 1 på natta, var utrolig kjekt å se venninnene mine igjen! Er ikke så ofte jeg ser de to snuppene der, siden vi bor et stykke unna, så ble mye å snakke om, og tiden fløy. Tiko begynte heldigvis ikke å mase før nærmere 10 idag, noe som er veldig uvanlig når vi ikke er hjemme. Dro en tur til Molde for å se litt, selv om det var stappfullt med festglade moldensere, som skulle feire gullet. Liker best når det ikke er så mange folk, bli så stressa på deres vegne! Kom oss værtfall helskinnet derifra, med kun en dyrebutikk-pose. Innholdet i den var veldig interessant værtfall, Tiko stakk hodet sitt nedi så fort han fikk sjansen. Kjøpte en slik liten "bag/boks" som man kan feste på jakka eller buksa, som du har godbiter i, og et spann med nye godbiter, i laksesmak faktisk. Aldri hatt en så lydig hund som i kveld, når vi gikk tur. Øver på å gå uten bånd, og tilbakekalling når vi ikke er i byen, og når han oppdaget hva vi hadde med oss, gikk han som en prins, tett inntil foten, hele turen. Søten!

Siden det ikke ble noen bilder fra jentekvelden igår, var jeg flink blogger, og tok bursdagsoutfit til dere lesere, så dere kan le litt før dere sovner. Er ikke noe outfitperson foreløbi, så står ganske så rett opp og ned, og tar sjelden mer enn 5 bilder.


Trenger vel ikke si jeg pakker meg inn når jeg fryser?

Etter bursdagsfeiring, og tacopizzaspising, så vi ønskedrømmen, og nå ligger jeg her. Vært en lang dag, så gleder meg til en god natts søvn. Håper dere har hatt en flott lørdag også, kjære lesere! Dere er forresten supre på å kommentere for tiden, thanks <3

Q: Hva har dere gjort idag?
Hei dere! Kjapt kjapt innlegg, før dusjen venter. Er egentlig så kaldt her nå, at jeg grur meg til dusjen er ferdig, og jeg blir sittende å fryse igjen. Men, man må jo bli ren og, så må bare bite det i meg.. Jeg og Tiko var ute å gikk i regnværet tidligere idag, og da måtte vi jo pakke på oss med regnklær begge to. Tiko blir jo helt spinnvill om han blir våt, og det ble han idag og, selv med regndress.


Søten

Senere idag dra vi til Skjevika igjen, skal være der i helga. Er ganske så fullt program, så "gleder" meg til å se hvordan jeg er etter denne uka. Er så mye rundt meg som foregår nå, at jeg sliter med å henge med, og er igrunn i dårlig form for tiden. Vet ikke hvordan jeg skulle klart det, om Kristian ikke var her og tar vare på meg. Onsdagen var en slik dag, hvor jeg egentlig bare ville legge meg å dø. Er ikke så lett å stå i det når det herjer som verst, både smertene og det psykiske. Heldigvis blir det bygd opp et team rundt meg nå fremover, for det blir tøffere, det vet jeg. Er ikke helt klar for å dele hva jeg går gjennom med dere helt enda, men det kommer vel en dag, hvor det blir vanskelig å skjule hva osm foregår. Er ikke så mange i rundt meg i det virkelige liv som vet det engang, men jeg må få føle meg klar til å dele det før jeg gjør det. Er værtfall glad det blir et team rundt meg i denne perioden, så håper jeg det venter noe bedre på den andre siden :-) Ble litt  dypt dette, men vil være ærlig om at jeg sliter litt for tiden...

Gleder meg til jeg skal til >Mia< ikveld, iallefall, skal klare noen timer, det er jeg ganske bestemt på. >Kristina< kommer også, så blir mye gjensynsglede ikveld! Ellers står det bursdag og konsert på menyen, så skal iallefall ikke kjede oss i helga. Skal få blogget i mellom slagene også.

Q: Hva skal du i helga?
Sitter hjemme nå, stappa mett på baconpølse. Følte for å trøstespise litt i og med at jeg både har blitt stukket, skjært i, dratt i, og tappet for blod. Skal ikke være lett gitt! Fikk noen morsomme opplevelser av det hele da, fikk blant annet vite at jeg er allergisk mot kyr! Hevelsene er fortsatt på hånda, spesielt der de stakk inn gress, men har vært kjempeflink å ikke klø, så elveblesten er borte. Fikk ikke tatt bilder når det var på sitt verste, men tok et bilde når jeg kom hjem, uten elveblest, for vise dere hva jeg fikk utslag på.Ikke verdens best bilde, men det får duge. Har fått med meg brosjyrer og slikt, for å lese om tilbudet de har til meg, men jeg sa ganske godt ifra om at vaksinasjon var noe jeg ønsket. Vet jeg sikkert kommer til å ha det jævlig den perioden vi holder på, men jeg gjør faktisk nesten hva som helst for å slippe å ha slike somre jeg har hatt de siste årene, videre fremover. Selv om jeg har sprøyteskrekk, og sykehusangst, så får jeg bare bite det i meg, skal jo ta sprøyter der hver uke, forhåpentligvis fra januar en gang. Traff på den tidligere sosionomen min på venterommet, og hun sa hun hadde et helt nytt liv nå, etter 5 år med vaksinasjon. Så håper det kan hjelpe meg, så har jeg "bare" ME'en å bekymre meg for. Skal ta vaksiner for bjørk og gress, for det er det som plager meg mest. Hvis jeg ønsker å ta for dyr, som hund, må jeg dekke hele kostnaden selv, og det går ikke under frikortordningen.

Q: Er du allergisk mot noe?

Q: Har du hørt om denne vaksinen?
Sitter å venter på labratoriet i skrivende stund, må tappes for blod... Har vært å snakka om pollenvaksine nemlig, så da stakk de meg med alle slags rare ting! Ser det ikke så godt på bildet, men har endel allergier fant jeg ut. Og Gud som det klør!
Hei dere! Har vært en litt travel dag idag, men nå er jeg her igjen. Frem til tv-kveld da selvfølgelig, er jo tirsdag! Hele leiligheta lukter grilla kylling, som vi skal ha til mat når Kristian kommer hjem fra trening. Idag har jeg vært til fysio, handlet inn hele 5 kalendergaver, og gått en lang tur, sammen med Kristin og søte Kamille. Traff på flere hunder på veien og, så han har iallefall fått sosialisert seg den lille tassen idag. Har vært flott høstvær her idag, selv om det er utrolig kaldt i lufta. Må nyte den siste tiden nå før snøen kommer, og det må litt mere til før man slenger på sælen, og går tur. Tror vi skal begynne å dra på hundetreff på mandager da, tror Tiko hadde satt pris på det. Så får jeg sosialisert meg litt og, er jo bare sunt det. Skulle på treff igår, men det hadde blitt avlyst i siste minutt pga mørket. Var nemlig ikke lys på banen, og da ser man jo ingenting.


Averøya, den plassen Ylvisbrødrene sørget for fikk sitt infoskilt.

Nå sitter jeg og spiser go'morgen yoghurt, er tilbud på Coop denne uken! Løp og kjøp!

Q: Hva gjør du idag?
Hei dere! Ble litt ufrivillig bloggfri igår, siden dagen gikk i et sett fra vi sto opp, til vi la oss. Ingen av oss rakk å sette oss på dataen, men vi hadde en utrolig koslig søndag. Stod opp, og hoppet i dusjen, før vi begynte å  rydde. Hadde egentlig ikke planer om en skikkelig julevask, men ble jo det når vi først kom igang. Skulle bare dra over gulvet på stua, men endte opp med å vaske gulvene på begge gangene, kjøkkenet, stua, trappa, vaske badet, og tørke støv og skap på stua og kjøkkenet. Og en kjapp runde med rydding på gjesterommet. OG sette på en maskin med håndduker. Som dere sikkert skjønner, brukte vi en god del tid på dette prosjektet, ommøblerte litt på pyntesaker og, så nå er det skinnende rent, og "nytt" her hos oss. Er jo faktisk bare to uker til vi skal pynte til jul og! Gud så fort tiden går. Etter ryddinga, som vi avslutta i tretiden, fikk vi besøk, og vi bestilte pizza, og så på film. Hadde besøk helt til vi skulle legge oss, og det ble igrunn litt sent, men hadde en veldig kjekk dag.Nå er det mandag igjen, med masse reklame, og en ny start på uka. Prøver å suge til meg inspirasjon til Kristians pakkekalender, men det er jaggumeg ikke lett! Kom gjerne med tips om du har. Er ikke så mye som skal foregå her i huset idag, skal ha en avslappende dag, siden vi tok et skippertak igår. Har fullbooka både tirsdagen og onsdagen, så trenger å lade opp litt til det. Skal blant annet på sykehuset, for å få igang sprøyter mot pollen, så det blir spennende ja. Skal sette meg ned med en episode Frustrerte Fruer nå, før det blir litt planlegging til kalenderen. Er ganske kjekt å ha det litt klart, før man drar å bruker opp pengene.

Q: Hvordan var din søndag?

Q: Skal du lage kalender til noen?
Hei dere! Sitter under pleddet, småspiser litt sjokolade med kvikklunch, og hører på at det knitrer i peisen. Vi er jo snart i midten av november, og det er snart jul! Eneste som mangler er snøen, men jeg tror nok den kommer om ikke så altfor lenge. Var jo bare en grad når jeg var på Skjevika, og det var frost, og glatte veier. Like før tenker jeg. Egentlig er jeg ikke så veldig glad i snøen her i byen, for det blir bare sørpe og slaps, og det er jeg lite fan av...

Slenger med noen bilder fra turen vår idag. Var litt kaldt i lufta, så ble veldig rosa i kinnene, men det tåler vi ;-)

Er så mange fine plasser man kan gå her i Kristiansund. Vanndammene er jo ganske så stort, så trenger man litt tid til å tenke, er det veldig fint å bare gå der litt. Ble en ganske lang tur på oss idag da, var vel ute i godt over en time. Er ikke alltid han får en så lang førstetur nei! Var ganske så sliten når vi kom inn igjen, og den skjønner jeg veldig godt. Har jo vært på Skjevika i noen dager og, med en hyperaktiv Rambo hengende i barten mye av tiden, så han trenger jo å lade opp litt han og. 

Q: Hva har du gjort så langt i helga?
Ser mange som legger ut bilder av rommene sine osv, og da blir jeg faktisk litt småmisunnelig. I leiligheta har vi nemlig ikke noe konkret "rom", i og med at andre-etasjen består av et stort åpent rom og et bad. Dette blir da soverommet vårt, men i og med at vi har hele leiligheta å innrede og, så blir det ikke den samme romfølelsen, som når man bor hjemme. Hele leiligheta er meg og Kristian, ikke bare rommet liksom. Derfor tar jeg en vri, og tar jenterommet! Altså rommet jeg hadde fra jeg var... ja, omkring 11 tror jeg, til jeg flyttet ut som 16 åring. Er da her jeg, Kristian og Tiko sover når jeg er med familien min. I og med at familien mest sannsynlig skal bygge nytt hus, mister jeg dette rommet, så da er det greit å ta noen bilder av minnene. So, here it is!
Der var da noen bilder av rommet, og fra mitt kjære album, som jeg laget på barneskolen.

Q: Vil dere jeg skal lage sånn av leiligheten og?
Sikkert mange der ute som har brukt den overskrifta idag ja, siden dette er ganske spesielt! Koblet ikke at det var 11.11 før jeg måtte skrive under på noen papirer, der det stod 11.11.11! Er kommet hjem til leiligheta nå, her er det fullt av skatter gjemt, og jeg får ikke lov til å gjøre omtrent noe, i tilfelle jeg finner gavene. Uff, er ikke greit, tror vi må bli enig om en plass vi kan gjemme gavene, som den andre ikke får lov borti. Er ganske utkjørt av dagens gjøremål, så nå skal jeg sette på en velfortjent episode Frustrerte Fruer, før jeg sikkert skal hente Kristian, og vi skal handle til middag. Har lyst på noe veldig godt, men kommer liksom ikke helt på hva det kan være. Hva er din favorittrett? Kanskje jeg får litt inspirasjon.


Bladjunkien Marlene har fått nytt blad i posten! Yeey

Håper dere får en kjempefin helg, søte lesere!

Q: Hva skal du i helga?

Q: Hva er din favorittrett?
Hei dere, og god kveld! Som igår, så gikk denne dagen ganske i ett, så har ikke vært på pc'en før nå. Håper dere ikke gir meg helt opp, blir nemlig julegavetips i løpet av helga, og litt mer! Idag var jeg, mamma og lillesøster i Molde by, og tror dere ikke jeg fikk røska med meg noe hjem? Joda, både julegave til Kristian, og fire singletter til meg selv. Takker min kjære mamma som spanderte på meg singletter, de jeg har trenger virkelig å bli skifta ut. Fikk tak i noen farger jeg ikke har fra før og, og det er jo ganske morsomt. Den som ser hvit ut på bildet, er ikke hvit, den er mintgrønn, sånn forresten. Så det ble lyserosa, brun, mintgrønn og julerød på meg nå. Elsker singletter fra Only, de er kjempebehagelige, og holder en evighet.

Siden det er farsdag på søndag, og jeg ikke er her søndag, ga vi pappa gaven hans idag. Vi hadde kjøpt elektrisk tannbørste, ikke for at han har dårlig ånde eller noe, men fordi vi visste at han ønsket seg det. Hadde igrunn tenkt å kjøpe noe annet, men da kan jeg kanskje gi det i julegave istedet. Er i allefall ganske så fornøyd med kjøpet til Kristian, er ikke ferdig, men har handlet inn det meste til han nå. Er bare å begynne på kalenderen da, slik som Kristian gjorde idag. Han gikk berserk, svidde av flere tusen, og sitter nå med et gigantisk gaveutvalg foran seg regner jeg med. Verste jobbingen er jo det med å pakke inn, og organisere og planlegge, og i å med at jeg kommer hjem i morgen mens han er på jobb, må det pakkes vekk i kveld. Føler med deg kjære! Var også innom bestemor en tur idag, la fransk manikyr på henne, og fikk prøvd elektrisk støt i føttene. Er en maskin som sender små støt i fotbladene, som skal hjelpe på smerter og blodsirkulasjon, og gi energi. Veldig fancy maskin, og skal si jeg kjente støtene. Rare greier, men tror på at det kan funke ja. Ikke sånn gigamye, men slik som meg da, kjenner jeg litt mer energi, er det mye for meg. Da kan jeg kanskje klare å både lage middag, og ta meg en dusj, samme dag!

Som dere ser på bildet, fikk Tiko en stor godbit-tannbørste idag. Den likte han veldig, for han voktet den med livet. Godt å se litt Tiko-tendenser igjen, selv om han fortsatt er rar i matveien. Så lenge han drikker, er jeg veldig fornøyd, for visste dere at om hunden slutter å drikke, tar det bare dager før organene klapper sammen, og det er liten sjans å redde liv? Her drikker han som en hest, for han og Rambo skal gjerne konkurrere litt om hvem som skal drikke sist, så da har vi jo det gående. Herlig for meg, selv om det blir litt flere tisseturer. Ikveld måtte vi på med genseren,for det var kun 1 grad. Er veldig kaldt i lufta her, i forhold til Kristiansund, så må pakke på lille hunden, så han ikke fryser ihjel. Jeg vet han neppe lider noen nød, men greit å passe litt på.

Q: Hvordan har dagen din vært?
Hei dere! Har desverre ikke rukket å vært på dataen etter forrige innlegg. Var jo fysio, så hjem å pakke, så dra til familien, og etter det har det gått i ett med kanelsnurr-spising, tur på butikken, pizza, Trekant på nrk3 og Mentalist. Har også fått testa Facetime på iPaden, for siden jeg har iPad 2, har jeg jo kamera. Det har Kristian og, og så lenge vi er på nett, kan vi faktisk ringe hverandre og se hverandre på iPaden. Litt som skype, bare Apple sin versjon.

Mmm, kanelsnurrer <3 Kan desverre ikke skryte på meg at det var akkurat de der jeg spiste, men de var gode! Mamma hadde lagd de med laktosefri melk, og ble faktisk ikke dårlig. Pluss i boka, skal absolutt begynne å bruke laktosefri melk om jeg skal bake noe.

Tror forresten jeg kanskje har funnet gave til min kjære! Tenkte å smekke sammen et innlegg med julegavetips, om dere er interessert i det? Får se om det blir den gaven, eller om det blir noe annet. Skal iallefall til byen med mamma og lillesøster i morgen, så kanskje jeg får litt inspirasjon og ideer. Sliter nok med å finne ut hva jeg ønsker meg til jul liksom.

Q: Hva ønsker du deg til jul?

 
Hei og god morgen kjære lesere! Sitter her å oppdaterer appene på iPaden, har nemlig oppdatert den til IOS 5 nå. Er litt treig jeg skjønner dere, så det var på tide. Skal gjør det med iPhonen og, men tror jeg gjør det litt senere idag.Etterpå skal jeg på fysioterapi, før jeg og Tiko setter snuten mot Skjevika, til familien min. Er en stund siden vi har vært der nå, og jeg har ikke noe planer igjen før fredag, så blir der noen dager. Kristian skal i følge plana, begynne å hamstre inn til kalenderen min, og da er det best om jeg er borte akkurat da. Vet virkelig ikke hva han skal få i kalenderen, eller jul og bursdag for den saks skyld, så må virkelig begynne å tenke. Vi er jo tross alt snart i midten av november, og bare uker unna desember, så har ikke så lang tid på meg til å lage kalender at det gjør noe! Kom gjerne med tips hvis dere har. Kalenderen til Kristian ifjor var veldig bra, om jeg får si det selv, så spørs om jeg klarer å få den til like bra i år. Jeg og mamma skal på shopping på torsdagen da, så kanskje jeg finner noe lurt der.

Q: Hva skal  du idag?

Q: Skal du lage kalender til noen?
Hei dere! Endelig har jeg nett igjen! Stod opp idag til null internett, og fikk verken sjekket mail eller noe. Det passet jo utrolig dårlig i og med at jeg skulle sjekke hvor langt pakken vi venter på har kommet, og søke opp noen nr som hadde ringt meg. En montør eller noe skulle nemlig komme idag, og installere internett til oss, men det ble ikke noe av. Er egentlig ganske lei nå, er bare styr dette. Vi skal nemlig skaffe oss eget nett og bredbånd, slik at om det ikke funker, kan vi evt. fikse det selv, og trenger ikke blande inn hybelverten. I tillegg blir det bedre nett, slik at Kristian får spilt spillene sine. Men veien dit er jaggu meg ikke lett, har vært så mye styr, og frem og tilbake, både om tilbud, og hva de kan levere, og nå kom ikke montøren. Ikke har pakken med ruteren kommet heller. Vet ikke hvor lenge vi har ventet jeg nå altså, men begynner å bli rimelig utålmodig. Planen nå da, er at de kommer den 16, så da håper jeg virkelig de kommer!

Ellers har dagen vært bra, har nemlig hatt besøk av søte Ine. Er ikke så mye å finne på med meg, spesielt når jeg ikke er på topp, men hadde det kjekt jeg iallefall. Fått tatt meg noen Ibux nå, og skal legge meg litt nedpå mens Kristian er på trening, så er jeg vel klar til tv-tirsdag. Kommer selvfølgelig In my wardrobe i løpet av dagen, og beklager virkelig den slurvete blogginga de siste dagene. Har bare vært litt mye, som jeg ikke er klar for å dele enda, og forma har heller ikke vært på topp så... Håper iallefall dere har en super tirdag kjære lesere!

Q: Hva har du gjort idag?


Våknet opp, sløva litt, tok meg en dusj, og fikk overraskelsesfrokost. Ser godt ut ja? Er verdens heldigste! Skal straks ta fatt på tacobaguetter nå, så blir baguetter til både frokost og middag. Jaja, er ikke hver dag vi spiser brødmat heller.

Var ute en tur i vanndammene isted, mellom 4 og 5. Fikk akkurat med oss det siste av dagslys, var kjempekoslig å gå rundt i naturen, med solnedgang, og vindstille vann. Rimer og nå gitt, snakk om å få det til å høres idyllisk ut. Mobilen gikk selvfølgelig i svart når jeg skulle ta bilde, så blir ikke noen bilder fra turen.

Q: Hva har du gjort idag?
Hei dere! Uff, som tiden flyr. Har faktisk sittet på G-Sport i over en time, endelig kommet oss hjem nå, men det tar på gitt... Kristian kom storfornøyd hjem med ny jakke og ny treningsbukse da, så var ikke forgjeves. Kvelden igår ble bra, Kristian likte maten, og tenkte å gi dere oppskrifta litt senere ikveld, om dere er interresert? Var biff med hjemmelagde potetbåter og fløtesaus forresten, var veldig godt.


Gårsdagens middag

Fikk også kommentar om at innlegget jeg skrev igår hadde kommet på Blogit! Det er jo alltid like gøy det, og om du vil lese det finner du det >her<.

Q: Hva har du gjort idag?
Hei dere! Nå har jeg nettopp vært på butikken og handlet inn til middag ikveld. Kan ikke røpe hva det er, for det vet ikke Kristian engang. Aldri gjort det før, så jeg krysser fingre og tær for at det blir velykka. Blir tredje dagen på rad jeg lager middag, håper virkelig jeg slipper unna de verste smertene. Håper jeg får godkjent søknaden min om hjelpemidler, slik at jeg får en stol til når jeg lager middag, så kanskje jeg klarer å lage middag oftere? Er jo litt flaut å måtte innrømme at hvis det ikke hadde vært for Kristian, hadde jeg neppe fått i meg middag hver dag... Men slik er det desverre noen ganger når man er syk.


Dette er jo slik Kristian overrasker meg med, så spørs om jeg klarer å prestere like bra som det der. (og ja, det er like godt som det ser ut som! )

Så ikveld blir det bare avslapning, med tv, god mat og godt selskap. Trenger slike kvelder i blant og, for å pleie forholdet. Kristian skal først på trening, så da får jeg god tid til å slappe av før matlaginga, og forberede det jeg evt trenger for å forberede maten. Kryss fingrene for meg dere og da, er dere snille? Tror nemlig Kristian sine forventninger er høye.

Q: Hva skal du i kveld?
Hei dere! Herlighet, det er torsdag allerede! Snart helg igjen, syns det nettopp var helg. Sikkert fordi helga var knallbra, og minnene fortsatt er ferske? Ikke vet jeg. Når det gjelder Tiko har vi begynt å få han på gli igjen, heldigvis. Fikk i han to bokser våtfôr igår, men han er ikke så begeistret idag. Snakket med dyrlegen, og hun sa at vi kunne gå over til det andre fôret vi kjøpte, hvis han vil tilbake på tørrfôr. Snål liten krabat vi har gitt. Han virker heldigvis mer oppegående og livlig, og det gjør godt for oss alle. Vært nok bekymra for i år syns jeg!

Har egentlig ikke skjedd så mye idag, vært på fysio, vært hos dyrlegen, og fått pantet tomflaske-lasset vårt. Skal ha Crispy Chicken idag, gleder meg! Er jo utrolig lett å lage, samtidig som det smaker himmelsk!


Bilde fra i sommer, vært deilig vær idag, som minnet om sensommer.

Q:Hva har du gjort idag?

Q: Liker du Crispy Chicken?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits