Hei dere! Beklager at det ikke har blitt noe blogging idag, dagen har seriøst gått i ett skudd og jeg har både grått og ledd. Har vært på behandling, har gått litt for mye på kjøpesenteret, har vært med Kristian og kjøpt iPad til han, har kost oss med taco, og nå er jeg skutt... Skal absolutt ingenting før Mentalist, og etter det blir det nok å køye. Kommer sterkere tilbake i morgen, og tusen takk for alle kommentarene den siste tiden. Er så gøy å blogge med tilbakemelding, så fortsett sånn ! :-)

Tenkte å tipse dere om artikkelen Varme drikker i høstkulda, nå som vinteren nærmer seg, og man trenger litt oppvarming.Q: Hva liker du å drikke i kulda?

Q: Har du en iPad?
Hei dere, og god mandag! Ny uke og nye muligheter gitt. Syns ukene bare flyr av gårde, er jo snart jul folkens! Selv om det absolutt ikke var noe jeg tenkte da jeg gikk tur med Tiko idag. Strålende sol, skyfri himmel og god temperatur. Sikkert ikke mange gradene, men det kjentes ut som sommer, i forhold til hva vi har hatt i det siste. Var ingen kald sjøvind som blåste eller noe. Herlig!

Tenkte å linke til artikkelen på femelle.no, Slik takler du skuffelser. Selv har jeg ikke alltid vært flink til å takle skuffelser, så tipsene skal nok sitte i bakhodet ja. Har blitt bedre med årene, og har jo aldri vært skikkelig ille, men greit å huske på alikavel. Har desverre etter jeg ble syk, blitt endel negativ og skeptisk, et eksempel på det er jo "gjennombruddet gjort av legene i Norge", hvor jeg heller er skeptisk, og ikke noe halleluja-jubel, så jeg slipper skuffelsen om dette heller ikke er kuren for oss med utmattelsessyndrom...


Trykk på bildet eller HER for å komme til artikkelen

Q: Er du flink til å takle skuffelser?

Q: Er det fint vær hos deg?

 
Femelle.no har nå en artikkel med tips til hvor man kan få tak i kostymer til halloween. Ta en titt innom :-)Trykk på bildet, eller her, for å komme til artikkelen.

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Skal du feire halloween?
I løpet av pausen min har det kommet artikler av meg på femelle.no, som er oppe å går for fullt nå! Ta en titt innom, om du vil se hva jeg mener er nøkkelplagg alle bør ha i garderoben sin denne høsten :-)


Trykk på bildet, eller her, for å komme til artikkelen

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Hva er dine must-have i høst?
Nytt innlegg på femelle.no ,denne gangen tips til hva du kan gjøre i høstkulda!trykk på bildet for å komme til artikkelen

Q: Hva liker du å gjøre i høstkulda?
Da er den ny artikkel ute på femelle, om hverdagsgleder det er lett å glemme eller overse, i dagens stress og mas. Ta en titt innom, så kanskje du finner ut at dagen din består av små gleder hele tiden?Trykk på bildet for å komme til artikkelen

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Hva er hverdagsgleder for deg?
Da har det kommet en ny artikkel jeg har skrevet på femelle.no, sjekk den ut, og legg gjerne igjen en kommentar! :-)Trykk på bildet for å komme til artikkelen.

Q: Hva syns du om artikkelen?
Da har det kommet en ny artikkel jeg har skrevet på femelle.no, ta en titt, og la meg høre hva du syns! :-)Trykk på bildet for å komme til artikkelen.
Heihei dere! Igår gikk jeg i lykkerus hele kvelden, så ja, fikk ikke fortalt dere det da.. Men jeg er blitt skribent hos nettmagasinet femelle! Hvis du er leser av femelle.no er det godt mulig du snubler over noe jeg har skrevet! Kommer til å legge ut link osv. på bloggen når det kommer noe der jeg har skrevet. Tror jeg er litt i lykkerus enda jeg. Motivasjonen har værtfall vært veldig bra de siste dagene, når jeg har jobbet mot å bli endel av femelles skrivere, så skrivegleden kommer sikkert til å falle over på bloggen også, nå som skriving faktisk blir en liten jobb/hobby for meg. Hvis du ikke har vært på femelle.no enda, anbefaler jeg deg å ta turen innom. Mange bra saker, og bra innlegg. Du finner garantert noe du vil lese om.Igår kveld kom altså mitt første innlegg opp, så husk å les det" Kle opp kjæresten din i sommer" ! Trykk på bildet for å komme direkte til artikkelen.

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits