Dette er noen av tingene som jeg liker, nemlig å glede andre! Jeg gjør det desverre så altfor sjeldent føler jeg, men idag har jeg virkelig prøvd å glede min kjære samboer, Kristian. Hva jeg har gjort er ikke så viktig, men jeg tror han blir glad når han kommer hjem værtfall. Å glede andre er ikke en særlig krevende ting, med mindre du skal gjøre noe skikkelig stort. En klem, et "jeg er glad i deg", en liten gave ute av det blå, ja, mulighetene går i det uendelige! Det jeg liker best er å glede andre med noe jeg vet de blir glad for. Du kjenner jo vennene dine såppass at du vet hun ene venninna di har ønska seg  et par øredobber. Der har du en ypperlig mulighet! Trenger heller ikke lage noe, til jul fikk jeg noe ei venninne hadde laga, hun hadde nemlig strikka to figurer! En katt og en mus. Kjempefin gave jeg ble glad for, betydde like masse de to som resten av gava. Jeg er slik at jeg blir glad for så veldig masse, trenger ikke kjøpe noe, bare sånne små ting i hverdagen får meg til å smile og få en god følelse resten av dagen.

Så jeg vil oppfordre alle til å prøve å spre litt mer glede til andre i hverdagen, nå som det er nytt år å hele pakka. Hva sier du til det? Jeg holder på, og en av tingene som er veldig enkle, og for oss som tar masse buss er å si hadetbra til bussjåføren når du går av! Krever lite, og vil garantert muntre opp en ellers så sliten bussjåfør. Smart eller hva?

Jeg vil også si at du må huske på vennene dine. Dette er noe jeg virkelig skal bli flinkere på! Kristian sier jo jeg er snill med han og slik, men jeg har jo andre venner jeg trenger å muntre opp å? Så fra nå av, skal jeg prøve å spre mer glede til andre! Er du med meg?

MarleneBlir det ikke litt slik da? Får starta med blanke ark, på en ny blogg? Satser på det. Ønsker nye følgere velkommen, og gamle lesere velkommen. Følte jeg stod litt fast på den gamle bloggen, gamle minner, litt ufred og slike ting, og at bloggen i seg selv var lite gjennomført. Og nå er jeg her!
Kryss fingrene og ønsk meg lykke til med inspirasjon og eller.

-Marlene

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits