Skulle poste et innlegg før helga om at vi skulle på tur, men rakk det ikke. Vi dro fra Kristiansund halv 5 eller noe, og kom frem halv 9. Vi var å besøkte Katrine, søstra til Kristian, og hennes venner, og testa ut utelivet. For vår del var det ikke en vellykket kveld, men resten av helga var kjekk. Vi får prøve igjen senere, med litt mindre stress, så blir det sikkert kjekkere. Lørdagen ble tilbrakt på Moa, og vi kom hjem med ganske mange poser, både jeg og Kristian. Kjøpte også en kjempesøt oppbevaringsboks til maten til Tiko, som var hos besteforeldrene sine for helga. Dro hjem igjen på lørdagen så vi fikk søndagen til å lade opp igjen, og det tror jeg vi begge trengte, så da ble det gooood mat, OTH og vafler som nattmat. Håper dere og har hatt ei kjekk helg !

Var den ikke søt?

- Marlene
I helga var vi i Ålesund på shopping, kjøpte meg masse fint. Endel gensre, noen topper og nytt antrekk til bursdagsfesten på lørdag jeg  gleder meg noe sinnsykt til. Jeg kjøpte meg også et par sko, og jeg elsker de! Har gått å sikla på de i mange mange måneder men aldri kjøpt de, før nå, og jeg angrer ikke et sekund. De er helt min stil, ikke for høy, og rett og slett råtøffe.

Hva syns du om skoene ?

Mod. 430, ROOTS

- Marlene
Igår var det den  19 januar 2011. Vårt eventyr starta igår for to år siden. Kan ikke fatte og begripe at tida har gått så fort! 2 år Kristian. Det er lenge det.

Vi var som de fleste andre førstegangsforelskede, og sa litt for tidlig de tre magiske ordene. Husker fortsatt kvelden du var full i Trondheim og ringte og hinta om at du ville si det. Heldigvis fikk jeg overtalt deg til å ikke si det før du kom hjem. Husker fortsatt hvor skjelven og overlykkelig jeg var for at du og følte det, for jeg hadde gått ei stund og kjent på følelsen av at jeg følte det for deg. Det er skikkelig rart å se tilbake på , for jeg trodde jo at det var ekte kjærlighet vi følte da, men den kom jo etterhvert den og. Tror vi begge er enige om at sydenturen vår juli 09 var den som fikk oss til å åpne øynene for hvor mye den andre betydde. 14 dager kun oss to var det som trengtes for at vi skulle skjønne vi var ment for å vare. Vi møtte jo på mange prøvelser og folk som prøvde å ødelegge for oss, men her er vi altså, 2 år senere. In your faces!

(Fra den uforglemmelige sydenturen vår 09)


( nyttårsaften 09/10 )

Tusen takk Kristian, for at du har vært her for meg gjennom alle prøvelsene, og ikke gått lei. Takk for at du får meg til å føle meg elsket og verdsatt. Takk for at du får meg til å føle meg spesiell. Takk for at du gir meg komplimenter hver dag og sier flere ganger daglig at du elsker meg. Jeg elsker deg og! Følelsen jeg trodde jeg hadde opplevd fullt i begynnelsen av forholdet vokser mer og mer for hver dag. Du overrasker meg enda, og av og til kan jeg sitte å bare se på deg og undre på hva jeg har gjort for å fortjene deg. Du er rett og slett drømmemannen min Kristian. Høy, mørk og kjekk, med verdens fineste øyne. Beklager for at jeg til tider er pain in the ass å være sammen med. Tusen takk for at det er meg du har valgt å være med.

Elsker deg, idag, i morgen og resten av livet.

(Tomrommet høsten 10?)
Ligger i den nye sofaen nå, og det er heeeeerlig! Kunne ikke passet bedre siden jeg er syk for tiden, og trenger myyye hvile at vi fikk inn en drøm av en sofa igår. Forma ble enda verre i løpet av natta, våkna igjen uten stemme, noe som passer dårlig i og med at jeg skal på møte om noen timer.Slik er stua nå, og jeg må nok si meg fornøyd med resultatet! Skal litt mer opp på veggene etterhvert, ei hylle kanskje, og ei lampe. Kristian er også helt i ekstase, vi lå tre stykker i sofaen igår, og alle hadde plass! Alt slitet og strevet gutta måtte gjennom for å få den opp var nok verdt det da ja.

Har også et spm om det er noen hundeeiere som er innom. Lille vovvsen vår er veldig plaget med øyekatar, noen som vet om noe vi kan gjøre? Er ikke kjekt at han skal ha det vondt heller. Hjertesmelteren vår.

Så, siden dette ble et ganske random innlegg, kan jeg liksågodt spørre om noen har noen musikktips? Gørr lei av cd-ene i bilen, og kunne sårt trengt noe nytt. Anyone?
Har rett og slett nedprioritert blogg i jula, for det har vært hektisk nok som det har vært. Jeg og Kristian har fartet mellom Skjevika og Kristiansund så mange ganger at jeg ikke har telling lengre. Jula har vært kjempekjekk, lite minus at både jeg og Kristian har vært syke, men stoort pluss for byturen jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg har fått kjempemange fine gaver, er storfornøyd. Mest fornøyd er jeg jo med dataen jeg  sitter å knotter på nå da.

Ville bare ønske alle et godt nyttår, føler alle innleggene mine er så kjedelige for tiden siden jeg aldri tar bilder. Derfor avslutter jeg fortest mulig, og lurer på om du har noen nyttårsforsett?

Nå skal jeg forresten starte nedpakking av jul og gaver, for senere idag.... Skal vi hente denne!Hva syns dere?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits