Da ligger jeg inne på sykehuset, tenkte bare å informere de som sjekker bloggen min. Skal oppdatere bedre igjen når jeg kommer ut og får litt mer energi igjen, så ikke gi meg opp enda:)
Forresten hadde jeg noen supersøte venner på besøk idag, tusen takk, betydde masse for meg!  Også har jeg kjæresten her da, takk gud for deg, elsker deg vennen.
That's it for now.
MarleneOrdtak av Marie Antonette. Ler litt når jeg leser det, minner litt om meg. Er ikke alltid like viktig for meg å spise brød til frokost nei. Dette skal snus! Jeg sitter og stapper i meg mat, sitter og stapper i meg mat, sitter og stapper i meg MER mat. Hva skjer da? Jo, vekta øker, mens selvbildet går ned. Og hva kan skje om selvbildet går ned? Jo da trøstespiser man. Altså, spiser mer.. Jeg er så absolutt ikke overvektig, men i mine øyne ser jeg ut som en elefant. Kanskje noe pga det jeg skrev i innlegget under, det er jo mørkt ute, og jeg er fortsatt litt pessimistisk. Du tenker sikker: gå å tren da kjerring. Off, hadde det enda vært så lett. Jeg har nemlig ikke tillatelse av fysioterapaut og lege til å drive med så altfor masse fysisk aktivitet. Før danset jeg dag og natt, neida gjorde ikke det, men trente gjennom å danse endel. Så, som tidligere danser sliter jeg da veldig med å se at vekta går oppover uten at jeg kan gjøre så veldig mye med det. Ikke nok med at jeg ikke får danse lengre, noe jeg ELSKER, men jeg får svi gjennom vektøkning også?!


Så derfor, i samråd med legen, fikk jeg møte en ernæringpsykolog, eller hva det nå heter. Eller alltså, legen hadde sendt meg dit uansett, som en prosedyre vi med denne sykdommen må gjennom. Jeg fortalte henne hva jeg følte om det, og mine spise"problemer", og vi fant ut av ting. Matmengden skal ikke økes, den skal være sånn den er, bare litt mer fordelt. Hun ga meg innspirasjon til å legge om livsstilen littegranne, for så å kanskje få se resultater om noen måneder. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å lage meg ristet grovbrød med bringebærsylte og bananskiver. Det har jeg aldri spist før! Jeg er ikke så innmari gira på frukt, værtfall ikke som pålegg, men var faktisk ikke så ille. Jeg spiste til og med et eple etterpå, og vet dere hva? Søtsuget er blitt mye lavere på noen dager! Kan være innbilning, kan være motivasjon eller så kan det faktisk være at grovbrødet gjør meg mindre sulten. Uansett, dette vil jeg fortsette med!


(Bildet fra google)

Så jeg lurte på, siden jeg har skaffet meg blender, om noen kan fortelle meg noen oppskrifter på gode smoothies, milkshakes mm?

MarleneKloke ord av Eddie Cantor. Selv blir jeg veldig pessimistisk om høsten og vinteren. Gleder meg til våren kommer for da har sola snudd, og alt blir lysere, også i sinnet. Negativiteten kommer like fort som timene med sol blir færre. Dette er da ikke noe bra innstilling? Jeg er liksom innstilt på at når våren kommer går vi lysere tider i møte, og når høsten kommer kommer mørket med. Dette betyr jo nødvendigvis ikke at jeg skal la årstidene ta styring over humøret mitt? Nei, dette vil jeg få slutt på! Nå har det kanskje noe med at de tre siste høstene har vært forferdelige for meg, med både det ene og det andre, spesielt denne høsten når sykdommen har fått utartet seg skikkelig. Merker hvor nedstemt jeg blir i tillegg av at sola blir borte. Rart å tenke på hvor mye sollys faktisk har innvirkning på oss. Jeg har værtfall ikke tenkt på at det er jo faktisk sola som får meg til å stråle også? Så desverre har jeg ikke fått ut det beste hver dag, kanskje bare det verste noen dager? Dette kan jeg ikke forestille meg er noe bra og koslig for omgivelsene mine, så dette har jeg tenkt å slutte med. Fra å med nå. Negative meg skal max vises 4-5 ganger i måneden, helst når jeg er alene, og bruke energien min på å glede de rundt meg istede. Få det beste ut hver dag.

 
(bilde google)
Nå vil jeg blomste sammens med hvitveisen som hører våren til!

Får du også litt negativitet i deg når det bare er lyst tre timer om dagen? Hva gjør du for å komme i et bedre humør da?

Marlene
Ja, da har jeg kasta meg i det, det mange gleder seg til, mens andre gruer seg. Mange negler blir bitt ned, mange svetter sunn noen gensrer, mens andre får noen pinlige flauser hengende bak seg. Det er selvfølgelig ikke slik for alle, noen kan det naturlig, eller har svært lite nervøse foreldre, så de dundrer på radioen ganske raskt.

Jeg har nemlig begynt på kjøretimer!


Har du enda ikke begynt, og gruer deg fordi du ikke vet helt hva som er gass og brems av pedalene? Da skal jeg fortelle deg en ting... Det kommer til å gå bra! Det gjør det værtfall for meg. Herregud for en bortkasta energi å gå å grue seg til det! Ta heller den energien til å forberede deg til teori og kjøring, og øv deg på å kunne håndtere stressa situasjoner inni hodet ditt. Jeg har holdt på å ta lappen på lett-motorsykkel, men har ikke fullført nei, teorien er noe dritt. Heldigvis kom det noe positivt ut av de mange tusenlappene som er borte, og det er en erfaring med trafikken! Jeg tror det hjalp meg mye for at det gikk så bra som det gjorde når jeg satt meg inn i bilen, som riktignok er 5-6 ganger så stor som min lekre Honda CBR08, men det gikk faktisk ikke så verst.

Nå har jeg hatt noen kjøretimer, øvd sånn smått på teori, skal bestille langkjøring og glattkjøring, så er jeg klar. Bring it on! Det har seg alltså sånn at det er fortsatt over 2 måneder til bursdagen min da, men er glad jeg har begynt, for da har jeg litt bedre tid på det. Skal ikke se bortifra at du finner meg crusende ute på veien til våren nei!

En ting jeg er litt skeptisk på er noe jeg har hørt litt rykter om. Ryktene sier at de som tar lappen fra å med i år må kjøre med en grønn P i bakruta?! Er dette virkelig sant? Da vet jeg værtfall at det blir samboeren min som får kjøre mest, for syns det er idiotisk at vi andre må ha en lapp baki. Kan jo hende vi er bedre sjåfører vi enn de som tok lappen i fjor? 92-kullet trenger ikke noe prøvetid nei, det tror jeg ikke blir noen slager. Eller er du uenig?

Da har jeg egentlig fått frem mitt her, at jeg er ute på veiene, så vær aldri sikker, vær obs når du er ute å går fra nå av. Snakkes!

Marlene
Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits