I fare for å virke utrolig klisje, velger jeg alikavel å fortelle dere om min Valentinsdag, som var helt super. Dagen brukte jeg på å gå rundt i leiligheta å rydde litt, for det er mye kosligere med ei ryddig leilighet enn en rotete en. Pluss at da føler jeg jeg kan sette meg ned med god samvittighet, for jeg vet jeg har gjort noe nyttig. Kristian kom hjem etter jobb og sa hei, før han føyk ut døra på "hemmelig oppdrag". Han kom etterhvert hjem igjen , og stengte seg inne på kjøkkenet. Godt plassert ( på kommando) i soffaen satt jeg og så litt i det nye Cosmopolitan Kristian kjøpte for meg og venta spent på hva mesterkokken min trylla sammen. Halv 7 fikk jeg servert deiiilig middag, etterfulgt av sunn og god dessert. Fikk også nydelige roser av Kristian, og en ring. Er jeg ikke heldig ?! Og ikke nok med det, men på tirsdagen fikk jeg også gaver!

Her er noen bilder:

Oss to en kveld tidligere, nyeste bildet vi har.Nydelige rosene !

 

Når det kommer til ringene var de litt store, så skal dra å bytte de. Først må jeg bare bestemme meg hva slags finger de skal på.

Q: Noen forslag?
Likte alle ringene kjempegodt! Selv hadde jeg ikke gave til Kristian, bortsett fra min utrolige takknemlighet for en super dag, for vi hadde egentlig blitt enig om å ikke gi hverandre noe før jeg kom hjem fra NY. Så spørs nok om jeg drar med meg litt til Kristian når jeg har vært der ja ;-)

Q: Hvordan var din valentinesday ?
Vil benytte sjansen til å ønske min kjære mor god morsdag som var igår, er kjempeglad i deg, og utrolig glad for at vi har fått et så nært forhold det siste året. Gleder meg til å dra på tur med deg :-)

 

Jeg vil også ønske alle sammen en god valentinsdag, enten den tilbringes alene eller med noen. Selv har jeg noen å dele den med, min kjære Kristian. Jeg føler meg utrolig heldig som har en kjæreste som også får meg til å føle meg spesiell og verdsatt resten av året også, men er jo litt kos å gjøre ekstra stas på den man er glad i på selveste valentinsdagen og. Jeg elsker deg <3

 


Q: Hva gjør du på valentinsdag, og er du alene eller med noen ?


Ha en fin dag alle sammen !
Og jeg trenger tips fra dere! Jeg reiser i mars på jentetur med min kjære mor, og håpte på at noen der ute som har vært der kanskje kunne tipse meg om bra plasser å spise, bra butikker osv? Skal bare være der ei langhelg, så må planlegge litt, så vi rekker å oppleve mest mulig.

Q: Har du vært i New York, og hva anbefaler du isåfall?

Q: Hvilke butikker bør jeg få  med meg mens jeg er der?

 

Når vi er der skal vi også på Sex and the City tur, der vi blir kjørt rundt i en buss til der Carrie bodde, til snekkershappa til Aidan, og til en av de mange barene de besøkte gjennom serien. Jeg er selv en ihugga SATC fan, så jeg gleder meg som en unge, og det tror jeg mamma gjør og. Mener vi og får se diverse plasser fra film nr 1, og avslutter turen med en berømt cosmopolitan. Ikke jeg da, siden jeg ikke har lov å drikke alkohol i Amerika. Gleder meg værtfall!

Men når det er sagt da så er det utrolig kjipt at jeg ikke får oppleve dette med Kristian, men håper jo at det blir flere Amerikaturer, og da blir det sikkert med Kristian.

Så, da krysser jeg fingrene for at dere har noen tilbakemeldinger til meg! :-)
Hei dere! Sorry for at jeg ikke har gitt lyd fra meg, vært endel som har skjedd de siste ukene. Har vært endel hjemme med familien, vært endel med venner, og ja, tiden har rett og slett gått fra meg. Jeg har også vært på to "kurs" som har vært utrolig nyttige og koslige. Første var en hudpleiekveld, hvor jeg tok med min kjære venninne Mia, og vi fikk prøvd rensing, masker og skrubber. Utrolig interresant, og kjekt å få litt veiledning til hvilke produkter som kan passe meg. Selv har jeg aldri vært noe flink til å ta vare på meg selv, på egentlig noen slags måte, så får vel begynne å ta huden og håret litt mer på alvor tror jeg.

Q: Er du flink til å pleie huden, og bruke rens og toner hver dag?

Så til overskriften da. I helga var jeg og Kristian med min familie, og jeg vet ikke om dere har sett reklamen på den nye Disney-filmen som går på kino? Jeg og Kristian hadde værtfall veldig lyst, for vi syns sånt er artig, så da dro vi med mamma og lillesøstra mi på kino på lørdagen. Nå har det seg slik at jeg er en tilhenger av animasjonsfilmer fra Disney, og jeg lo og grein av den filmen. Syns den absolutt er like bra som Shrek, så om du likte den , liker du sikkert To på rømmen. Så den i 3D, og vurderer faktisk å ta meg en tur til å se den. Så anbefales! Dra med deg småsøsken eller noe, om du ikke vil dra dit selv, og nå som det er sånn 2 for 1 tilbud på kino hver tirsdag for Chess-kunder, så kom dere dit. Tror de fleste kommer til å like den, værtfall om du liker Disneyfilmer. Det er noe jeg håper jeg aldri kommer til å vokse fra, og ungene mine kommer nok til å få se mange filmer når de vokser opp ja.

Q: Har du sett den?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits