Helga mi starta når jeg satt meg på bussen til Skjevika på torsdagen. Etter å streve meg gjennom elvene som rant nedover gangveien, banna litt til han som kjørte i en søledam som sprutet meg ned, og snakka litt med den hyggelige dama på bussplassen fikk jeg omsider satt meg på bussen. Alene. Det er lenge siden det. Bussjåføren lot meg ikke ha med bagen inn, hvor flaska mi lå, så ble jo en .. heftig busstur.

Når bussturen var omme kom mamma og henta meg, og tro meg, det er stooooor forskjell etter en times busskjøring. I Krsund var snøen nesten borte, vannet fosset opp igjen av kumlokka, og gatene var oversvømt. På Skjevika, der var det snø. for å si det mildt Ser jo ikke rekkverket på verandaen lengre, bildet er tatt fra kjøkkenvinduet.Torsdagkvelden ble tilbrakt med mine søte småsøsken jeg ikke har sett på 3 uker, vi hadde det kjempkoslig med å spise opp godteriet i huset, se tv og hygge oss sammen. Lenge siden vi har gjort det.

Fredagen gikk av seg selv, med avslapping, lese bladet mitt<3 som hadde ligget 2 uker på rommet mitt, og utover dagen kom både pappa og Kristian hjem. Pepperonipizza, og snurrer var godt ja. Enda en vellykket dag. Lørdagen slappa vi av igjen, og tok en liiten tur til byen for å leie oss filmer. Og gikk i innkjøp av noe jeg skulle gjort for leeeenge siden, nemlig beskyttelse til iPhonen. Lillesøster har skaffet seg iPod, med en slik, så da måtte jeg jo ha en og. Søt eller hva?Søndagen dro Kristian til leiligheta og ordna den søøøteste overraskelsen til meg, smilte stort når jeg kom hjem igjen mandagen ja. Tusen takk vennen!

slik har da helga mi vært, ganske raskt oppsummert. Skal til fysioterapi så har liiiiitt dårlig tid. Hvordan har di helg vært?

MarleneSyns det florerer med innlegg om hvordan folk gleder seg til vår og sommer. Jada, jeg gleder meg jeg og, til lysere tider, jeg kan ta av meg søppelsekken av ei boblejakke, gå med joggesko uten å bli våt, slippe sørpe og glatte veier. Alt det der er supert.

MEN.. Så har vi en annen ting som kommer med våren. Nemlig gress og blomster. som fører til hva? POLLEN.
Jeg er en av mange som sliter med pollenallergi. Jeg er superallergisk mot gress, blomster og bjørk. Juhu, gud hvor jeg gleder meg til rennende nese og opphovnede øyne. Tror ikke det. Det mange da gjør er at de går å tar ei vaksine, slik at de slipper værtfall de verste plagene sommer og vår har å by på. Dette skulle jeg også få. Helt til jeg lå innlagt på sykehuset. "Du skjønner Marlene, bare friske ungdommer og voksne får vaksina". Der kræsja verden. Jeg må alltså leve et liv bak solbriller dette året også. Tabletter og øyedråper hjelper ikke på meg. Hvertfall ikke i det lange løp.

Derfor mener jeg som reklama sa i fjor, våren er grusom, hvertfall for noen. Men vi satser på at dette året blir litt bedre enn i fjor, hvis ikke får jeg flytte til syden hvor verken jeg eller Kristian reagerer. Dette ble et ganske negativt innlegg, men ble bare sånn når jeg sitter hjemme i sofaen med verkende hals, null stemme og tett nese ga forkjølelse.

Har du pollenallergi? Noe du gleder eller gruer deg til når våren og sommeren kommer?

MarlenePå søndagen ble jeg og Kristian invitert på kino med Kari og Katrine (mor og søster til Kristian). På Alice in Wonderland! Dette er en av filmene jeg har hatt veldig lyst å få med meg, men trodde som vanlig at jeg ikke kom til å dra å se den på kino, bare vente til den kom på DVD.

Så da satt vi der da i kinosalen, spente alle sammen pga den fantastiske rosen alle har gitt av denne filmen. Selv trodde jeg det kom til å være likedan som tegnefilmen, bare med ekte folk, men slik var det ikke. Dette var vel på en måte fortsettelsen på tegnefilmen! Det var jo noe jeg kjente igjen, som når hun dette ned i hullet, og må spise vokseserum, og drikke minskeserum for å komme seg gjennom den lille døra. Men resten var egentlig nye ting. Alt i alt syns jeg det var en bra film, ikke den beste jeg har sett, men definitivt en av de bedre ja.

Som vanlig var jo Johnny Depp kjempeflink, og fikk salen til å le, og jeg tror mange ble glad av å se den pga barndomsminner. Jeg husker jo at jeg satt å så Alice in Wonderland tegnefilmen, så ble jo litt tatt tilbake til barndommen når jeg satt i kinosalen da.

Gir terningkast 5 .
"OFF WITH HIS HEAD!"

Har du sett Alice in Wonderland? Har du lyst å se den?
Vi hater det. Vi elsker det. Vi fortviler oss. Vi ler. Vi blir hekta. Hva er det egentlig som får flere tusenvis av seere til å følge med på hva de gjør? Det er jo ikke akkurat et veldig lærerikt og givende program. Det er jo underholdning, that's it. Er jo egentlig helt dumt at vi sitter trollbundet til tv'en for å se hvordan enkelte driter seg loddrett ut på tv.

En kommentar fra en av deltakerne fikk meg til å undre litt. "Det er jo en drøm som kommer i oppfyllelse" sa hun om hvordan det var å komme til paradiset. Jasså? Er det en drøm og komme på tv, hvor hele Norge har fri tilgang til å se det du bedriver med på hotellet? Det er jo som Big Brother, vi ser dere jo. Produsentene er ganske slue og da, er jo sikkert endel som sitter igjen etter å ha vært der, at de blir fremstilt på feil måte. Dette gjør jo produsentene for at vi skal ville se på dem. De bør jo ha det i bakhodet når de går inn, at det er bare det "verste" eller "mest dramatiske" som blir vist. En annen sa han ville bli gjenkjent på gata. Vil du egentlig det? Nå vet jeg jo ikke om personen kommer til å drite seg ut på tv, for om man gjør det, og føler seg litt feil oppfattet, da er det sikkert ikke så artig å bli gjenkjent på gata?

Vel sorry brainstorminga, men er slike tanker som dukker opp når man tenker litt over det. Har ikke noe å si på det, jeg er jo en av de som glana meg gjennom første sesongen, og sikkert kommer til å glane meg gjennom denne også.

Hva syns du? Ser du Paradise Hotel eller hever du deg over slik dumskap på tv?Navn: Marlene
Alder: 19
Sted: Kristiansund

Hei! Jeg heter da altså Marlene, er 19 år, og bor i Kristiansund. Er desverre ikke Kristiansunder, men har bodd her snart 3 år nå, og bor sammen med Kristiansunds kjekkeste, Kristian. Sammen prøver vi hardt å oppdra vår lille bissevovs, som vi får stor glede av. Selv går jeg ikke skole og jobber ikke, men ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg har ME. Tok avgjørelsen i våren 10 om å ta meg et friår hvor jeg skulle jobbe mot en friskere hverdag, og angrer ikke på det valget. Ser på meg selv som en oppegående og blid jente, som atter en gang hiver seg på bloggbølgen og krysser fingrene. Kjekt om dere gir lyd fra dere:-)

Bloggen her kommer til å handle om ... meg? Mine meninger, min hverdag, ting som opptar meg... Ja, Marlene, rett og slett. Om mitt liv som syk med ME i en alder av 19, og hvilke hinder det kan føre med seg.

Noe du lurer på, spør gjerne:)
MarleneOkei.. Dette her skulle begynne bra. Jeg startet ny blogg, fikk blanke ark, og hva gjorde jeg? Det samme som på forrige, jeg dabba av. Jeg har rett og slett null inspirasjon! Jeg tipper at det ikke er så sinnsykt givende å sitte å lese om at idag har jeg spist det og det, og gjort det og det, for så å ta meg en dusj. Nei? Det jeg tenkte meg. En ting som dukket opp i hodet mitt for litt siden var at jeg kunne jo kanskje retta bloggen min litt mot sykdommen min? Men det er neppe særlig givende foreløbi værtfall. Blir litt dumt om bloggen min bare skal handle om det liksom. Så jeg fikk en liten ide som jeg trenger dere til å hjelpe meg med!

Skriv i kommentarfeltet om hva du vil lese, om du vil jeg skal skrive min mening om temaer som f.eks mobbing, eller min mening om noe heelt annet. Tror mye av det som gjør at toppbloggerne klarer å finne så mye inspo er fordi leserne deres utfordrer dem og tipser dem om ting de vil vite! Man blir jo litt ekstra gira når man får respons på ting man skriver? Jeg blir værtfall det.

Så jeg utfordrer deg til å gi meg litt inspo, så lover jeg å komme med litt bedre oppdateringer.
Marlene
Heisann dere! Nå ligger jeg på sofaen hjemme, kommet meg helskinnet ut av sykehuset. Kommer heller ikke til å tilbringe så mye mer tid der, bare Oslo igjen nå så er jeg vel så å si ferdig. Skal bli godt, selv om jeg ikke er sikker på om jeg skal grine eller flire. Hva gjør man når man får konstantert at man er syk da?
Slik begynte innlegget jeg skulle poste for to uker siden... Så da vet dere det!

Vel, siden sist har jeg vært på glattkjøring med Inesøta, hatt vinterferie, lest flere blader, fått bok i posten, sett mye på tv, vært i en dåårlig periode som aldri slutter, vært hos tannlegen... ja, lite interesante ting, I know. Grunnen til at jeg bestemte meg for å blogge var for å vise dere at jeg fortsatt er her, så mitt spm, er dere fortsatt her?

En ting jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre, gjorde jeg idag. Jeg brukte nesten 300 kr på frukt og sunne ting på Kiwi idag! Så nå er det fritt frem for å lage smoothies her i huset. Deilig er det og, siden det nye Woman hadde så mange fristende smoothie-oppskrifter i seg! Tror ikke det blir smoothie idag da, siden jeg har laget sjokolade-fondant til Kristian, som han snart oppdager når han kommer hjem fra jobb.Ellers så skal jeg bli flinkere å oppdatere å sånt, har bare litt for mye å gjøre på til at jeg tar meg tid til å blogge og sånt..

Marlene
Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits