Heihei dere!

Når det gjelder utfordring dag 8, som er å vise dere hva som er i sminkepungen, tenkte jeg å ta den i morgen. Tenkte å lage et litt eget innlegg til akkurat det, siden jeg har begynt å selge makeup/hudpleie de siste månedene. Det har derfor kommet masse rart oppi sminkepungen til jenta som sjeldent brukte mer enn maskara, så tenkte å ta det litt ordentlig når jeg først tar det. Er leverandør for Oriflame, så om du vil vite mer om det, få brosjyre eller prøve noe, ta mer enn gjerne kontakt!

Tar også de andre dagene jeg mangler i morgen, så de kommer i rekkefølge. Ha en fin kveld videre ! Min skal tilbringes i denne sofaen, i armkroken til verdens beste og se Supernatural resten av kvelden. Kanskje en bit brownies, men for øyeblikket er jeg så mett at jeg holder på å sprekke.
Vel, slenger med noen flere bilder fra leiligheta, av ting jeg liker her. Fortell meg gjerne hva du syns! :-)

Slik ser det ut til venstre for tv'en vår, syns hjørnet er utrolig koslig, og liker veldig godt krystallysestakene mine. Bruker å tenne lys i de fire små "glassene".


Vi har glasskap på begge sidene av tv'en, og her er litt av "mitt" skap. Dedikert til Sex and the city, med råfine sko (som jeg kjøpte til pynt, minnet meg om gullskoene Carrie har på film nr 2), shotglass og martiniglass fra HBO, som det står Sex and the city på. På martiniglasset, som en dag skal fylles med goood cosmo står det faktisk Carrie på og, siden det er henne jeg kjenner meg mest igjen i, i serien. Syns?


Dette skiltet henger over buret til Tiko, syns det var utrolig koslig.

Her sitter Tiko inni sitt nye monsterbur. Kristian syns buret han hadde var for lite, så hvorfor ikke slå på stortromma og kjøpe schæferbur istedet? Vi innrømmer det er litt i største laget, men shit la gå, han trives værtfall!


Matlaging på kjøkkenet har blitt sååå mye kosligere med denne dingsen der. Det er en radio-brødrister, så nå spilles det bra musikk mens vi kokkelerer!

Da har dere fått sett litt mer av hva som befinner seg i galehuset vårt, så kommer det vel mer etterhvert!

Ha en fin kveld videre!
"Bildet av varen du sist kjøpte"

Var en snartur på butikken tidligere idag, og da ble dette med ut igjen.

Litago sjokolademilkshake - brukte å kjøpe det masse når jeg gikk på ungdomsskolen, den er så god!

Pedigree Dentastix - så jeg hadde noe å friste Tiko med når vi gikk tur.

Relax tyggepastiller - følte jeg hadde dårlig ånde.

 

Q: Hva kjøpte du sist?
"10 ting jeg setter pris på"

Er jo en grei måte å vise hva man er takknemlig for, og faktisk reflektere over at man er veldig heldig! Kan være litt vanskelig å velge ut 10 ting, men skal gjøre så godt jeg kan. Føler og det blir feil å sette de i rekkefølge, så skriver bare etterhvert som jeg kommer på, så never mind rekkefølgen.

 

1: Verdens beste kjæreste/samboer/halvdel/handyman Kristian. Er utrolig takknemlig for at han holder ut med meg og viser kjærlighet og godhet mot meg. Han får meg til å føle meg viktig, spesiell, verdsatt og elsket, og jeg føler meg utrolig heldig som har kapra verdens beste kjæreste. Jeg elsker deg.

 2: Vår "lille" Tiko. Han er en utrolig bra hund, som er kjærlig, leken og morsom. Klart det blir litt frustrasjon av og til, og litt tristhet når jeg reagerer på han, men han lyser opp dagene mine. Er alltid noe som gjør at jeg setter meg ned på gulvet og gir han en skikkelig bamseklem. Han bruker å komme strykende inntil Kristian når han legger seg på gulvet, og elsker klapp og kos. Verdens beste kosebamse!

 3: Familien. Jeg har en kjempeflott familie, som jeg er utrolig glad i. De støtter meg i tunge tider og viser kjærlighet og omsorg, for meg og søsknene mine, Kristian og Tiko. Er alltid velkommen hjem, og snakker med de hver dag. Er glad i hver og en av de, og sammen er vi knallsterk.

 4: Venner og kjente. Jeg har vært heldig og funnet meg noen ordentlige gode venner, som jeg er kjempeglad i. De backer meg opp og får alltid et smil frem. Orker ikke nevne navn, for de vet hvem de er. Er og utrolig kjekt at vennskapet er såppass at det holder seg selv om vi ikke har kontakt hele tiden, hvertfall etter jeg flytta fra mine kjente og kjære. Fikk meg også utrolig gode venner når jeg flytta, og de har en spesiell plass i hjertet. De rakk desverre ikke oppleve meg så masse (om  i det hele tatt) uten sykdommen min, og det har skapt frustrasjon og vennebytte. Er utrolig glad i de jeg fortsatt har kontakt med værtfall.

5: Musikk! Verden hadde vært en utrolig kjedelig plass uten musikk, så det er noe jeg er takknemlig over.

6: Jeg får hjelp med sykdommen, og går til behandling hver uke. Takknemlig for at jeg til slutt bli hørt, og har fått hjelp og støtte på veien.

7: Takknemlig for å kunne spise god mat hver dag

8:  Vi bor i ei fin leilighet til en billig penge

9:  Jeg er takknemlig for erfaringene som har gjort meg til den personen jeg er idag, både på godt og vondt.

10: Jeg har vært heldig med NAV så langt, og fått både forståelse og hjelp. Etter som jeg har forstått er ikke alle like heldig ?

 

Q: Så over til deg, hva er du takknemlig for?

 
Det slutter seriøst aldri å snø her. Det har snødd omtrent i ett sett etter at jeg kom hit på fredag. Når jeg stod opp ble det plutselig oppholds, så da tenkte jeg at jeg og Tiko kunne gå oss en tur, før snøstormen kom igjen. (Snør forresten i skrivende øyeblikk). Så da pakka jeg på både meg og han, og gikk mot skogsstien. Vi prøver å trene han på å komme når vi roper, noe han er ekstremt dårlig på, så da tenkte jeg å trene litt på det i ingenmannsland. Han var utrolig flink, og var faktisk direkte kjekt å gå tur med han! Er ikke alltid det, for han drar av meg armen, og jeg blir sittende igjen med senebetennelse. Slenger med noen bilder fra turen, enjoy.Full av snø ja, så var sikkert godt å komme hjem og få dusjet vekk snøklumpene. Ellers idag skal jeg bare slappe av og være med familien, og holde meg inne i snøstormen.

Q: Er det mye snø hos deg?
En ting jeg og mamma hadde bestemt oss for når vi dro til New York, var at vi skulle fikse på neglene våre. Ingen av oss har noen gang vært å "gjort" neglene våre før, og tenkte vi måtte prøve det der, siden det er nokså rimelig iforhold til Norge. Fredagen etter intens shopping gikk vi forbi en plass som så bra ut, med mange kunder og fint lokale, så der benka vi oss ned. Jeg fikk en utrolig morsom mann som la neglelakk på meg, mens mamma fikk ei dame. Han som la på meg babla værtfall i vei om hvor dramatiske newyorkere er, og hvor synd han syns i meg som ikke rakk å oppleve byen ordentlig osv. Han var veldig drama selv, og var virkelig en opplevelse å bli "stæsja" på den måten. Min manikyr holdt seg fin bare til dagen etter, mens mamma sin holdt godt over ei uke. Ble litt forbløffet over at mitt ikke gikk vekk med neglelakkfjerner, så dro ned på C-Spa i Kristiansund for å spør hva jeg måtte gjøre. Viser seg at han la gele på neglene mine, så det må files av. Så sitter enda med rester av det på neglene, lite fint. Mamma sitt gikk av med neglelakkfjerner, så er forskjell på kvaliteten og utstyret, selv om vi betalte det samme. Slenger med bilde, er litt dårlig, men dere ser vel..

Likte mamma sin veldig godt, den er på bildet over.

Der er da min manikyr, sa han fikk gjøre som han ville, så han fila neglene mine nesten helt ned (var helt ned på midten). Aldri hatt så korte negler, eller så firkantede! Men var absolutt en opplevelse, så angrer ikke nei.

Q: Hva syns du, hvilken var finest ? Har du tatt manikyr i salong før?
"10 artige/fine ting i huset mitt."

Vel, den er litt vanskelig akkurat nå, siden jeg ikke er i leiligheta, men hjemme hos familien min. Kan legge ut et bilde nå, for det var det eneste jeg fant, og heller se om jeg får litt inspirasjon når jeg kommer til leiligheta igjen. For jeg kommer seriøst ikke på så særlig mye kult eller fint vi har i leiligheta. Er jo sofaen og tv'en som streifer hodet, men har ikke bilde av det tror jeg. Så skriver heller resten når jeg kommer hjem, som vil si onsdag sikkert. Her er et bilde værtfall.Vel , denne kroken er jeg veldig fornøyd med selv værtfall, syns den er utrolig koslig. Bokstavene fikk vi av Katrine (søstra til Kristian) til jul, figuren fikk vi av bestemor, og resten er bare sånt vi har hatt liggende. Syns værtfall det er en veldig fin krok. Er oppå et glasskap, som står i ene hjørnet av stua, hvis dere lurte.

Q: Koslig, ikke sant? Hva har du som er fint hjemme hos deg?
" 5 ting jeg elsket når jeg var mindre"

Vel, denne er litt tricky, har tenkt lenge på den og klarer liksom ikke helt komme på noe! Så får bare se hva jeg klarer å taste ned her da.

17 mai - for da kunne jeg spise nesten så mange is jeg ville på en og samme dag!

(bildet fra google)

Sesam Stasjon! - var visst hekta, vi tok opp episoder så jeg kunne se de flere ganger

Spice Girls - hvilke jenter som vokste opp på 90tallet elsket ikke Spice Girls?! Min favoritt var Mel C, for hun var så guttete. Tok opp konserter, hadde plakater, genser, kort osv.

 

Å skrive fortellinger og noveller - Var utrolig glad i å drømme meg litt vekk og få ting ned på papiret. Også fikk jeg mye ros

Crash Bandicoot - og generelt andre playstation 1 spill. Kunne lett satt meg ned å spilt Crash Bandicoot idag og jeg, men da en av de første kanskje, siden de er klassikerne.  Spyro var og en favoritt.

Q: Hva elsket du når du var liten /mindre ?
Beklager så masse hvis noen har vært innom for å se etter dagsutfordringene. Mistet nettet på torsdag mens jeg satt og skrev det faktisk, og så har det bare blitt stuet bort til "gjøre senere" listen. Holder på å poste de nå, så de kommer utover kvelden. Føler det er en litt kjedelig blogg når det kommer fullt av utfordringer etter hverandre nedover, ingen ordentlige innlegg, men dere får bare holde ut. Er jo artig for meg å se tilbake på, har den siste måneden lest over de gamle bloggene mine, helt tilbake til når jeg flytta for meg selv. Utrolig artig å se tilbake på, og huske ting når jeg leser de der, ting som er langt baki hjernerota, som trenger å friskes opp litt. Artig å se hvor mye artig jeg hadde det med klassekameratene mine når jeg gikk førsteåret, hva jeg skrev om Kristian når vi var nettopp blitt ilag , og selvfølgelig masse mer! Det er derfor jeg ikke har gitt opp denne bloggen enda, for en vakker dag om mange år, kan jeg sitte å lese om hvordan jeg hadde det når første året jeg var myndig og kampen om å bli frisk.

Da avslutter jeg dette innlegget, og begynner vel på neste snart, tross alt mange dager som må tas igjen! Håper alle har hatt ei fin helg ihvertfall.

Q: Hvorfor blogger du ?
" Ti ting jeg vil gjøre før jeg dør"

Denne kommer da en dag forsinket, jeg vet jeg vet Var ganske opptatt igår, og så er det en litt tricky en, så da valgte jeg å heller vente med den. Var forresten å så I am number four igår, anbefales! Men ja, over til oppgava... Det som er da, er at jeg vet jo ikke om jeg dauer i morgen så ja.. Skal prøve å fylle det ut så godt jeg kan, så får dere bare tåle noen crappy svar


1: Dra til Amerika igjen, gjerne på roadtrip


2: Dykke og surfe i Australia
3: Reise masse og se kjente landemerker som den kinesiske mur, eller Eiffeltårnet
4: Ta fotokurs og bli skikkelig flink til å ta bilder


5: Bli mor, gifte meg og leve lykkelig med min familie
6: Ha økonomisk trygghet (og gjerne litt til )
7: Bli psykolog 
8: Ta en tatovering som betyr noe spesielt
9: Ta lappen på mellomtung eller tung motorsykkel, og dra på tur


10: Bli frisk, så jeg får dansa igjen

 

Q: Hva vil du gjøre før du dør?
"Noen av mine yndlingssanger for tiden"

Tja, den er litt tricky den egentlig, for jeg hører gaaanske sjeldent på musikk, tro det eller ei. Så blir liksom bare hvis jeg sitter i bilen og hører på radio, eller sånne typiske "partysanger". Men men, skal slenge inn noen som jeg hører på når jeg først er på spotify, så får dere bare leve med meg.

 

Rihanna - S & M  (av en eller annen grunn blir jeg ikke lei av den)

 

Enrique Iglesias feat. Ludacris - Tonight ( I'm Fucking you )

 

Lady Gaga - Born this way (likte den faktisk ikke første gang jeg hørte den, men etter noen ganger ble jeg hekta!)

 

Jessi J - Do it like a dude

 

Martin Solveig feat Dragonette - Hello

 

Der har dere 5 sanger jeg liker for tiden. Kom gjerne med forslag til bra sanger til meg, setter jeg alltid pris på, og har en nokså åpen musikksmak.

Q: Liker du disse sangene og?
Føles ikke langt unna værtfall! Gikk til fysioterapauten igår og trodde jeg skulle blåse bort. Så har det seg også sånn at jeg har en liten særhet når det blåser. Jeg "slutter" å puste. Jeg får rett og slett ikke puste når det blåser mot meg, sånn har det vært siden jeg var liten og faktisk gikk baklengs om det blåste fælt. Utrolig irriterende, men slik er det altså for meg. Så om noen møtte på en skikkelse med stoooor boblejakke trukket ned over øynene og palestinaskjerf over munnen, så var det meg. Jeg hater å gå ute når det blåser pga av pustevanskene, men må vel bare begynne å øve meg på å tåle litt vind mot ansiktet. Bor jo tross alt i Kristiansund, en åpen øy med vind fra selveste havet.

(bilde fra google)

 

Q: Hvordan er været der du bor?


1: Jeg bor sammen med verdens beste kjæreste, Kristian

2: Jeg er for tiden hjemmeværende pga sykdommen min

3: Jeg var naturlig (veldig) blond til jeg begynte å stripe håret etter konfirmasjonen

4: Jeg er veldig stolt av 6ern jeg fikk i matte når jeg gikk ut 10ende

5: Jeg ble syk etter salmonellainfeksjon sommeren 08, og har vært syk siden da

6: Jeg ELSKER å danse, og gleder meg til kroppen lar meg danse ordentlig igjen

7: Jeg er ikke spesielt høy, 166 cm over bakken

8: Jeg har veldig sterke meninger, og er flink til å få de frem (for flink kanskje?)

9: Jeg lar meg sjeldent trakke på, og er ikke redd for å si ifra

10: Jeg var egentlig ikke i noe "jentegjeng" før jeg begynte på videregående

11: Jeg vil bli psykolog når jeg blir stor

12: Jeg er egentlig allergisk mot bissevovvsen vår, og det er ikke så veldig kjekt

13: Jeg har kraftig pollenallergi

14: Jeg blir aldri for stor til å spille Sims

15: Jeg har begynt å føle meg bedre, som gjør at jeg har begynt å intressere meg for ting igjen

 

Q: Visste du dette om meg, eller var noe et sjokk ?
Tenkte jeg skulle begynne på en sånn bloggutfordring, så kanskje det blir litt fart på blogginga etterhvert? Søkt litt på google for å finne en som jeg faktisk tror jeg kommer til å fullføre, men etterhvert ble jeg lei av å lete, og tok derfor den neste jeg fant. (Blir veldig fort ukonsentrert skjønner dere.) Så anyways, her er da det jeg tenkte jeg skulle prøve meg på den kommende måneden :

DAG 1- 15 fakta om meg + et bilde.
DAG 2- Noen av mine yndlingssanger for tiden.
DAG 3- 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.
DAG 4- 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.
DAG 5- 10 artige/fine ting i huset mitt.
DAG 6- 10 ting jeg virkelig setter pris på.
DAG 7- Et bilde av varen jeg sist kjøpte
DAG 8- Hva befinner seg i sminkepungen min?
DAG 9- Beskrive mitt drømmebryllup.
DAG 10- En bok som har betydd mye for meg.
DAG 11- 5 - 10 ting jeg ikke kan leve uten.
DAG 12- 10 fine blogger.
DAG 13- Et bilde av telefonen min
DAG 14- Min favoritt film
DAG 15- Skriv ned min nåværende ønskeliste
DAG 16- Bilde av det som alltid er i vesken min
DAG 17- Vis det fineste bilde av min bestevenn
DAG 18- Et TV program jeg er helt oppslukt i 
DAG 19- Bildeserie av hvordan det ser ut i mitt hus / din leilighet
DAG 20- En kjendis jeg liker, og hvorfor 
DAG 21- Bilde av kjæledyret ditt 
DAG 22- Et bilde av mitt / mine favoritt plagg
DAG 23- Bilde av utsikten fra huset mitt
DAG 24- Vis noen av smykkene dine
DAG 25- Et bilde av deg som liten
DAG 26- Bakrunnsbildet ditt på mobilen og macen
DAG 27- Bilde av dine parfymer
DAG 28- Oversikt over hva jeg har i vesken.
DAG 29- Et bilde av min håndskrift
DAG 30- Et bilde av meg tatt den dagen og tre fine ting som har skjedd i løpet av 30 dager

 

Så, da håper jeg dere ønsker meg lykke til, og har troa på at jeg klarer dette! Skal sette meg ned å gjøre dag 1 nå tenkte jeg, så jeg værtfall har begynt. Ha en fin dag folkens!

Q: Har dere gjort en sånn utfordring?
Vel, siden jeg kom hjem har jeg vel egentlig ikke satt med ned på dataen bortsatt fra nå, når jeg skal betale tidenes drittregning... Så da tenkte jeg bare å si at jeg er vel hjemme, og kommer sikkert med et "bedre" innlegg litt senere. Turen var kjempebra, ingenting dårlig skjedde, alt var bare flott og fint. Håper dere alle fortsatt har det bra også, for det har jeg. Er ikke spesielt dårlig etter turen heller, bare et lite skritt tilbake med tanke på at jeg har et veldig stort søvnbehov igjen, som jeg hadde en måneds tid tilbake og før det... Så håper om jeg bare lar det være sånn det er, og ikke stresser med det, så er jeg oppe å går igjen "normalt" om noen uker :- )

Slenger med et bilde fra turen

 Holder forresten et tegnet bilde av meg og mamma, om du ser det, syns du det ligner ?
Jepp folkens, idag begynner turen min. Skal ikke lengre enn til Oslo i natt, men i morgen tidlig drar jeg til New York! Fortsatt litt uvirkelig, og fortsatt endel nerver, men skal bli godt når vi først har kommet frem til hotellet og bare kan nyte resten. Er litt nervøs når det gjelder flyplassene og kontrollene, taxien osv, så skal bli godt å endelig komme på hotellet og være ferdig med det. Sitter for øyeblikket å tømmer minnekortet til kameraet som skal bli med på tur, og kjenner jeg er litt nervøs når det gjelder verdisaker. Vil ikke bli frastjålet noe. Men jeg er jo mester i selvforsvar så det går nok bra.

Nesh vet ikke hva mer jeg skal si jeg, enn at dere får kose dere hjemme i Norge! Er snøstorm her nå, og er jo ikke meldt særlig fint vær torsdag og fredag. Perfekt til å gå på kjøpesenteret og alle de andre butikkene. Lørdag og søndag er det meldt sol, passer utmerket til Sex and the City tour, og tur i parken. Så , snakkes når jeg har kommet hjem igjen :-)
En blogg jeg er innom ofte er Fru Mæla sin, og i det siste har hun vist oss lesere et lappeteppe hun holder på med. Når hun en dag la ut film og detaljert beskrivning av hvordan man gjør det, tenkte jeg at nei nå, vil jeg og hekle! Og hekla har jeg. Siden søndag. Føler meg litt gammel når jeg sitter å hekler på dagtid, men er jo noe som får tiden til å gå, og jeg kan igjen føle at jeg får til noe, for jeg får jo et konkret bevis. Enten blir det bra, eller så blir det ikke. Så langt har det gått veldig bra, og vurderer faktisk å ha med meg hekling til bussturen til Oslo , og flyet til Amerika. Slenger med et bilde av "mesterverket" jeg har begynt på. Ringte mamma og fortalte om prosjektet og hun trodde jeg kødda. Så sendte jeg bilde og fikk høre at hun var mektig imponert. Ikke verst, kanskje ikke bare lillesøster som har fått talent i håndtverk?
 

Q: Kan du å hekle?
Jeg, som ufrivilig hjemmeværende, kan med hånda på hjerte si jeg suger som husmor. Hadde store planer om å vaske gulvet en gang i uka, piffe opp hjemmet, ha middagen klar når Kristian kom hjem, men har det skjedd? Langt ifra hver dag værtfall. Men så er det jo og en grunn til at jeg går hjemme. Hadde jeg klart alt det der, hadde jeg likesågodt kunne dratt meg på skolen og gjort noe fornuftig ut av livet mitt. Man blir litt deprisiv når man gjerne vil, men ikke klarer. Jeg klarer jo selvfølgelig litt nå og da, som å tørke støv en dag, og vaske badet noen dager senere. Føler liksom et lite press på at alt skal stråle og skinne her hos oss, siden jeg bare går hjemme.

Idag fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet, for hvordan det er her hjemme. Vil jo så gjerne at ting skal gå på skinner og alt skal være flott og fint. Våknet av stormen, og kom på at jeg fikk Kristian til å ta bussen idag. Dårlig samvittighet nr 1. Gikk ned, så at vi var helt tom for brød, for det spiste jeg og Louise igår. Dårlig samvittighet nr 2. Så alt rotet på kjøkkenet fra pizzamiddagen igår. Dårlig samvittighet nr 3. Men hva skal jeg gjøre da, når jeg stadig har senebetennelse, og igår pådro meg stor betennelse i venstreskuldra ? Jeg går jo hjemme for å bli bedre fysisk, ha mindre vondt og kunne bygge meg opp. Så kommer den dårlige samvittigheten, og jeg begynner å rydde og vaske. Masse. Så sitter jeg igjen med store smerter, og irriterende sinn. Så kommer Kristian hjem, aner fred og ingen fare, sier noe "feil", og jeg klikker i vinkel. Slik vil vi jo ikke ha det? Du skjønner, dette er en veldig ond sirkel, som jeg må klare å bryte. Lettere sagt enn gjort.

Det jeg da bestemte meg for å gjøre var å ta bilen ned på butikken, så den kom til nytte. Handle inn en goood del vi trenger og har trengt lenge. Pantet 4 poser med flasker. Rydda kjøkkenet. Rydda på badet. Satt på ei maskin. La sammen det fra forrige maskin. Så idag , kjære dere, har jeg vært flink husmor. Har utroolig vondt i skuldrene, men samvittigheten er ren. Og pen. Så det jeg heldigvis har begynt å lære meg, er at nå! Nå kan jeg slappe av og "late" meg resten av dagen og litt av helga, for nå har jeg gjort en goood del som har tatt mye energi, så nå må jeg lade opp, og det med god samvittighet. Kristian er jo ikke masete han, han tåler litt rot i ny og ned, og takk gud for det! Så nå kommer mitt spm til deg:

Q: Er jeg en dårlig husmor?

Q: Er du en bra husmor?

Q: Hva er egentlig en god husmor? En som vasker og sliter til alle døgnets tider, eller ei som vasker og rydder , og belønner seg selv etterpå?

 
Hei dere, er ei stund siden sist nå. Tiden bare løper avsted, og før jeg vet ordet av det så sitter jeg vel på flyet til NY. Drar på torsdag ,så skal bruke helga på å sette opp ei lita "plan" over hvor jeg vil dra, og hvor vi skal spise osv. Så vi får opplevd mest mulig :-) Blir ikke et stramt oppsett, men bare et forslag til hva vi kan gjøre de forskjellige dagene.

Helga som var var vi hos familien min, slik vi storsett gjør noen helger i måneden. Kjenner at jeg savner familien min, og å se søskna mine vokse opp. De er jo blitt så stor så fort, og jeg føler jeg går glipp av noe når jeg ikke bor hjemme lengre. Heldigvis så har de ikke glemt meg, og er like glad når jeg kommer. Kanskje ikke lillebror som må skru ned musikken tidligere på kvelden, men lillesøstra mi henger på meg hele tiden. Kjempekjekt :-)

Kristian dro på søndagen siden han må på jobb igjen mandagen, mens jeg ble til tirsdagen. Var på sminkekurs, som var morsomt og interresant, men og veldig uvant. Hadde produkter for over 1000 kroner i ansiktet! Utrolig hvor mye vi bør smøre på oss for å bli "perfekte". Ikke noe negativt ment mot noen altså, er bare at jeg bruker somregel bare maskara, så var veldig uvant. Men absolutt lærerikt, og har bestilt meg noen produkter som jeg visstnok bør ha.

Mandagen ble jeg og Louise litt rastløse, så vi dro med oss ski, godt humør og Tiko en tur på fjellet. Timene gikk fort og det var en utrolig kjekk tur, fikk tilogmed litt fregner. Slenger med bilde av oss i solsteken, men det ble litt så som så, i og med at jeg ikke så noe som helst verken på mobilen eller mot sola.

 

Så koste vi oss med kakao når vi kom hjem da, litt enklere det enn å drasse med seg termos og sånt, på en spontantur. Var utrooolig artig å se hvor spinnvill Tiko var, fikk løpe fritt siden vi var de eneste vi så på milsomkrets, og fikk oss noen gode lattere når han både tok salto og satt seg fast i snøen.

Louise var her onsdag og torsdag på vinterferie også, noe som var utrolig kjekt. Er så varmende at hun vil komme hit til oss! Så da ble det muffinsbaking (de ble suupergode), pizza og Little Big Planet 2. Utrolig kjekt!


Innlegget ble litt random, siden mesteparten av det jeg hadde skrevet forsvant, og jeg måtte begynne om igjen, men dere overlever vel.

Q: Så, har dere hatt ferie, isåfall , hva har dere gjort den siste uka?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits