Jepp, det er meg det! Idag er jeg faktisk hele 18 år! Litt skummelt igrunn for nå er jeg jo liksom blitt voksen og myndig. Rart.
Ble vekt av en supersøt Kristian som laga frokost til meg, og en telefon fra mamma som ringte meg 07.46 , da det var akkurat 18 år siden jeg poppa ut til verden. Når jeg kom på skolen gratulerte folk meg med dagen, og Ine hadde kjøpt kort, og tente lys på en muffin når jeg gikk inn døra. Gjett om det fikk smilet opp! Tusen takk søta

Jeg og Ine


Idag så skal jeg ikke feire eller noe, skal rett å slett være litt på farten. Skal i banken og bestille nytt bankkort og nettbank, skal til Skjevika for å hente passet mitt slik at jeg forhåpentligvis kommer meg til London med klassen på torsdag, og etter det kommer jeg vel meg hjem. Har planer om å feire senere, så tar det ikke så tungt. Er jo vanskelig å feire på en tirsdag når jeg har folk fra lengre vekk som jeg vil invitere også. Får se hvordan ting blir fremover nå før jeg planlegger nærmere.

Ellers håper jeg folk får en fin dag, for det har jeg planer om, siden det er bursdagen min.

MarleneJa.. Denne bloggen går litt i glemmeboka. Er ikke så sinnsykt masse som skjer i hverdagen min, sånn i bunn og grunn. Eller, er jo endel som skjer, men gidder ikke å blogge om alt liksom. Og så er det jo det at jeg sitter egentlig ganske sjeldent på dataen. Men er innstilt på at dette skal forbedre seg mot sommeren nå, så dere får bare ha troa dere også!

Hva som har skjedd:
Hatt finfin påskeferie
Lillebror har blitt fjortis!
Fått vite vi får leie et år til
Fått FEM , endelig
Kjøpt meg Sex and the city boks, så skal kose meg fremover med det
Blitt kvitt forkjølelsen
Ser forbedringer på fysio

Ting som skal skje fremover:
Jeg har bursdag 20 april, remember me!
22 april drar jeg til London! Blir spennende
Har veldig krevende uker fremfor meg, gruer meg
Får forhåpentligvis brev fra Oslo snartGleder meg til å kunne spise dette i sommer igjen! Ser godt ut eller hva? Det var det!

Ellers blir det forhåpentligvis flere oppdateringer og innlegg, og snart et innlegg om sykdommen for de som vil ha det. Nå må jeg pakke sammen til å dra på skolen å ta ei prøve som kommer til å gå rett i dass. Desverre. Kryss fingrene!

Marlene
Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits