Hei dere!

Da har jeg spist daim-is til frokost, siden det er så fint vær, og ikke ei eneste sky på himmelen. Ikke god unnskyldning, jeg vet, men gjorde da det. Idag har jeg vært oppe siden halv 9, noe som ikke er særlig vanlig for meg. Faktisk er det slik at om jeg ikke får sove til jeg selv våkner, er sjansen veldig stor for at jeg blir dårligere mot kvelden, og blir trøtt og grinete. Jeg klarer faktisk ikke fungere "normalt" en hel dag/kveld med mindre jeg får min dose med søvn. Føler meg ganske slem igrunn når jeg sutra igår over at jeg måtte så tidlig opp, halv 9, til Kristian som står opp halv 7 hver eneste dag. Men slik er det pga ME'en, og nå når jeg har mulighet til å sove lenge, må jeg jo bare stole på meg selv og kroppen min. For den er jo tross alt min, og jeg må leve med den resten av livet mitt. Grunnen til at jeg måtte opp så tidlig, var fordi jeg skulle til fysioterapi. Har ikke vært på 2 uker nå, så det trengte jeg virkelig. Følte meg så mye kvikkere etterpå, og det var deilig! Som oftest blir jeg verre etterpå, skikkelig slapp og sliten, men nå så begynner det å gå den rette veien, og jeg får litt overskudd etterpå. Skikkelig godt.

I helga skal vi bare være her i byen, skal på grilling og muligens bursdagsfest senere idag, så blir en uvant lang dag på meg, så får bare smøre på meg godt humør og kanskje litt smertestillende. Andre trenger jo ikke lide pga det jeg sliter med. Resten av helga blir det avslapping på menyen, og det skal bli godt. Håper på fint vær fortsatt, så blir det sikkert litt turer, kanskje tivoli, og middag hos svigers en av dagene.

Q: Hva er planene dine for helga?
Hei dere!

Endelig begynner jeg å bli fornøyd med hvordan bloggen ser ut! Fortsatt endel finjusteringer, men sånn er det da, blir jo ikke fornøyd når man først har satt seg litt inn i det. Hva syns dere om det nye designet forresten? Tenkte egentlig bare å gi litt lyd fra meg, slik at dere som kommer innom ikke er her forgjeves. Vet hvordan det er å gå inn på en blogg gang etter gang uten noe nytt på den.. Man blir litt oppgitt, eller hva? Jeg vet værtfall at jeg blir det, men hey, folk må jo få ha et liv og?

Idag var vi å brukte en good del penger på mat. Igjen.. Er det bare jeg som syns det er ekstremt dyrt med mat? Vurderer nesten å slutte å spise en periode, så jeg har litt penger til overs i måneden. Er ikke mye å rutte med i måneden her i gården nei, flaks at jeg så og si er kurert som shoeholicker og shoppoholicker, hvis ikke hadde jeg hatt et stoort problem. Vi bruker rundt 1000 kr i mat i uka. Det er værtfall det vi har blitt enig om å klare å holde oss innenfor. Det høres jo ekstremt mye ut, for to stk? Men slik er det da bare, vi kan jo ikke sulte heller. Skal være såppass å innrømme at vi har valgt å kunne spise litt godt andre dager enn bare helga og, for vi er ikke typene til å leve på grillpølse, lompe og nudler midt i uka, det skal være sikkert. Vi er begge veldig glad i mat, som vil si mye penger ut. Alikavel føler jeg av og til at 1000 ikke er nok. Som idag, brukte vi 1000 kr, og vi sitter igjen med litt yoghurt, frokostblanding, vaskemiddel og tacosaus, og litt pålegg (ja, og litt til da)? Norge er et dyrt land å bo i føler jeg, for studenter og lærlinger, og andre folk med lite å rutte med. Bensinprisene nærmer seg 15 kr, og strømmen! Ikke la meg begynne med det temaet engang. Satt å frøys jeg , i 2 måneder, skrudde ned alt som var, og passet ordentlig godt på, og hva står det på strømregninga? 3300 kr! Sykt.. Men nok om det, sitter her under teppet nå, med varmen i meg, og god og mett etter deilig middag. Jeg har tak over hodet, og vi har det flott og fint, vi har en snart frisk bisk liggende under bordet, og jeg har tent lys rundt om kring.

Nå avslutter jeg babbelet mitt, og håper dere alle får en fin kveld videre!

Q: Kjenner du deg igjen i tankespinnet mitt?
Hei dere!

Herlig at det har vært fint vær ei ukes tid nå ! Det som er mindre kjekt er at pollenet har kommet. Nyser konstant, klør i øynene og blir ekstremt slapp. Ikke noe positivt for ME'en værtfall. Jeg liker vel egentlig vinteren bedre pga det, om jeg skal være ærlig. Begge deler har jo sine positive og negative sider, men akkurat det med pollen og ME, de går ikke så godt sammen. Merker at pollenet sløver meg ekstra, og kroppen bruker all energien sin på det istedet for ting jeg vil. Har snakka med legen mange ganger om at jeg vil ha ei sprøyte som kan hjelpe, hørt om to forskjellige, men blir liksom aldri noe av. En gang sa de at de ikke ville gi meg siden de ikke vet hvordan kroppen min tar det, siden jeg ikke er en frisk og rask ungdom. Utrolig kjedelig, i og med at jeg plages så mye med det. Hadde faktisk ikke pollenallergi fra starten av, fikk det plutselig et år, og siden har jeg hatt det. 4-5 år kanskje, husker ikke helt, vet bare at sommeren er dritt når det gjelder pollen, edderkopper og bier. Jeg er ekstremt allergisk mot gress. Ja, ikke sant? Hvor er det ikke gress?! Bjørk, og omtrent alt av blomster får øynene mine til å rinne, og nesen til å klikke.

Er utrolig slitsomt å omtrent ikke kunne ha opp vinduet uten å reagere... Men er vel ikke bare jeg som har det slik, så skal slutte å syte, følte bare for å få det ut, i håp om noen tips. Jeg tar tabletter, nesespray og øyedråper, uten noe særlig effekt igrunn. Så vet du om noe annet enn det, fortell meg gjerne!

Q: Har du noen tips mot pollenallergi?
Hei dere!

Sorry for mye rot på bloggen i går og idag, driver å tester ut forskjellige design, og klarer aldri å bli fornøyd. Håper dere holder ut litt til, så jeg får gjort meg ferdig (som sikkert er i morgen). Når designet og det er på plass blir det mer blogging fremover. Håper alle har en fin dag, og fint vær. Skal snart ta buss (!) for å besøke min kjære tremenning, Silje. Det blir kooos. Snakkes!
Hei dere!

Da har vi vært hos dyrlegen, og fått "diagnose". Tiko stakkars har fått blodsugende lus på seg, og skal behandles nå. Første del er allerede tatt, og så blir det en om tre uker og. Var helt tilfeldig egentlig at vi så noe i pelsen til Tiko mens vi satt og venta. Trodde først det var flått, og henta dyrlegen, men nei du, det var lus. Heldigvis ikke smittsomt mellom hund og menneske, bare hunder seg i mellom, så til han er blitt ferdigkuret, holder vi han unna andre hunder, så slipper de det svineriet her. Som da vil si at vi må skaffe oss barnevakt for konfirmasjonene fremover, så han får vært i fred da. Godt at vi fant ut hva det var da, så vi får tilrettelagt fortest mulig! Alt av tepper, puter og slikt er nå i vaskemaskina, så dette skal nok ordne seg. Tenkte bare å oppdatere, i tilfelle noen lurte.

Sola har og kommet opp på himmelen nå, deilig, og skal til å lage hjemmelaga pepperonipizza. Skal bli godt ja ! Ha en fin dag videre!
Gud hvor hekta jeg er! Opp igjen og opp igjen, kommer aldri til å bli lei! Hvorfor er ikke jeg russ det året de har verdenskuleste russesang? Aah..

 

Q: Flere som er hekta? Skal seriøst lære meg den dansen, flere som er med?
Hei dere!

Ja, da var det hverdag igjen, og påska er over for i år.Jeg har hatt ei kjempekjekk påske værtfall , som begynte med bursdagsfeiring, og ble avsluttet med kino sammen med Kristian og Silje. Forma i mellom har derimot vært veldig opp og ned, hatt endel smerter, men får bare holde ut. Har også kjent at pollenet har kommet tilbake for å plage meg det neste halvåret, så har vært litt slått ut pga det. En annen en som og har vært sliten i påska er vår kjære Tiko. Forma hans har gjort oss bekymret, så kl 3 drar vi til dyrlegen, og får oppklart hva som skjer. Mistenker allergi, så blir vel kanskje noen prøver osv fremover. Noen som vet noe om allergi på hunder? Vi er værtfall bekymra når vår kjære gledesdreper ikke ser ut til å ha det så bra, med oppkast, slapphet,masse sikkel, og røde øyne..

Ellers kan jeg vel si at jeg tror jeg har vært utrolig snill det siste året, for jeg fikk nemlig 3 påskeegg i år! Det ene større enn det andre. Bortskjemt er vel heller det rette ordet, men jeg er utrolig takknemlig, så vet dere det. Avslutter med noen bilder fra turen vår på søndag.


En stk våt hund, etter sitt første utendørsbad. Turte ikke svømme, men var da litt utti.Guttene i livet mitt

COLA <3 best på glass!


Q: Hvordan har påska deres vært? 
Hei dere!

Sitter for øyeblikket å spiser frokost, og ser ut gjennom vinduet på et strålende fint vær. Tredje dagen med sommervær, og det er herlig! Ikke like fint idag som de to forrige, men mer enn bra nok spør du meg. Blir vel noen timer ute i sola idag og. Misunner alle med veranda, lucky bastards, kunne gitt alt for en veranda. Noen som kan bygge en til oss?  Vel, får bare gjøre det beste ut av det, og gå endel istedet. Får vi mosjon og vi, istedet for å feites opp langs husveggen. Lucky us! Nei, ble vel mye fjas her nå, ville bare gi en liten lyd fra meg. Det er påskeferie vet dere, noe som vil si at min kjære Kristian og har fri, så vil nyte tiden med han før han må på jobb igjen, som vil si veldig lite datatid. Men tirsdag er ting tilbake til normalen, så da blir det vel blogging fremover. Om noen lurte liksom.

Ja, på onsdagen hadde jeg som sagt bursdag, 19 velfylte år, og har gått inn i mitt siste år som tenåring. Trist igrunn, men slik er da livet. Er da værtfall ikke i 20åra som Kristian. Dagen ble tilbrakt på Skjevika med familien min, og deres nye lille tass. Slenger med noen bilder av Tiko og Rambo, de nye bestevennene. Var herlig. Ha en fortsatt fin påske alle sammen!

Stakkars Tiko fikk aldri fred, yppet seg som bare det, lille Rambo!


Q: Er ikke hunder herlige? Håper alle får ei fin påske videre !
Idag har jeg buuursdag ! :) 19 kjedelige år , ingen big deal . Hatt en kjekk dag da, så vet dere det. Er på Skjevika med familien, og fått god middag, og venter på dessert. Sjokoladefondant , nam! Ha en fin kveld videre!

(skulle egentli legge ved bilde, men blogg.no vil ikke akkurat nå, så beklager )
Hei dere!

Helga var veldig vellykka spør du meg. Storfornøyd med både feiring, og dagen derpå. Kristian hadde gjort en kjempebra jobb med hvem han inviterte og hvordan det hele skulle gå for seg. Tusen takk vennen min! Selvfølgelig noen som ikke kunne komme, men de feirer jeg med senere. Tror gjestene hadde det bra og, håper værtfall det. Beklager at jeg ikke har blogga på noen dager, men har vært litt fullt opp med både feiring, forberedelse, og en sesong Heroes på en dag. Slenger med noen bilder i farta, litt kjedelige bilder, men vet ikke hvem som syns det er ok å bli lagt ut, så holder meg på den sikre siden. Nå står frokost for tur, og en episode Heroes, før det blir en spontantur til Skjevika for å hilse på det nye familiemedlemmet vårt, lille Rambo.

Kveldens outfit


Kristian sitt outfit, kjekkasen min.


Ei random hånd.

 

Håper dere alle har hatt ei fin helg!

 
Satt fort sammen to antrekk jeg kunne tenkt meg. Hodet jobber på spreng for å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen når vi skal ut, så ja, så etter inspirasjon.

Q: Hva syns du om antrekkene?

 

Jeg har skodilla, noe ganske mange vet, og har tilogmed ordnet en "skohylle" på veggen på gjesterommet. Sko er noe jeg egentlig aldri hadde interesse av før, men så flyttet jeg til ny by og plutselig, etter å ha kjøpt mine første støvletter, ble jeg frelst. Siden den gang har det bare ballet på seg, og jeg liker å tro at siden jeg ikke hadde skodilla alle de årene venner og kjente hadde det, har det samla seg opp til en eksplosjon jeg nå går gjennom. Det siste året har jeg vært flink og ikke kjøpt så masse, men når jeg får penger igjen, så kan det hende det blir litt ja. Slenger med et bilde av skohylla slik den ser ut nå, er finskoene som har fått plass der, men har jo såå mange flere sko og vet dere.Aah, disse skjønnhetene skal få bli med meg ut i helga ja, favorittpar nr 1, aldri brukt.Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg sitter å ser på sko på nettet akkurat nå. Angrer igrunn på at jeg ikke kjøpte meg flere sko i New York, Kristian var knallsikker på at jeg kom hjem med 10 par. Kom hjem med 3, gullskoene står i glasskapet, og de to andre var joggesko. Fortsatt sjokka over meg selv gitt. Kan hende det kommer en "wishlist" med sko jeg kunne tenkt meg, men det får bli litt senere.

Q: Har du skodilla? Hvilke av skoene mine likte du best ?
Hei dere!

Igår stilte jeg meg opp med vater, skrujern, skruer, målbånd, pågangsmot og stahet på stua. Målet var hylla som har stått i et hjørne og venta på å bli hengt opp i mange uker nå, og jeg hadde nå bestemt meg for å ta saken i egne hender. Grunnen til at den ikke var hengt opp allerede var fordi vi ikke var helt sikker på hvor den skulle henge, men ble enige i helga at den skulle opp over glasskapet. Hylla ble litt høyere opp enn jeg egentlig kunne tenkt meg, men shit la gå, det får bare være slik!

Hylla er ikke dekorert slik jeg vil ha den enda, bare en midlertidig løsning. Godt å føle at stua snart er i mål værtfall, mangler bare noen få ting til før vi kan si oss fornøyd. Elsker lampa like mye enda forresten, den var perfekt! Litt sykt å tenke på at jeg bodde i denne leiligheta et år, før jeg putta inn noe som helst pynteting, eller noe som var mitt i det hele tatt! Leiligheta er jo møblert, er bare tv'en, senga, lampa og sofaen som er vårt av møbler. Når Kristian flytta inn her så begynte vi å pynte litt mer, og det ble mye mer hjemmekoslig med en gang. Nå har vi masse pynt, lys, puter og nye gardiner, og det trengtes virkelig! Begynner å bli skikkelig koslig hjemme hos oss, og det håper jeg våre "hemmelige gjester" som kommer på lørdag og syns. Kristian slenger i hop overraskelseselskap for meg skjønner dere. Han gjorde det også til 17årsdagen min, og vi var 11 som sov her i leiligheta, når det var så utrivelig å ukoslig som mulig. Så nå håper jeg de føler det mer som "hjemme". Anyways, ikke meningen å spore helt av, får vel få rompa i gir, og rydde litt.

Q: Hvordan syns du det ble?
Utrolig fengende, egner seg bra til lørdagen !

Q: Hva syns du om den?
Ja, nå har jeg da bestemt meg for å begynne på utfordringsdagene igjen, for jeg skal gjennomføre dette! Egentlig er jeg ikke noe særlig til sminkejente, har aldri vært det heller, men etter jeg meldte meg inn i Oriflame har jeg jo kjøpt og prøvd litt forskjellige produkter. Til hverdags renser jeg somregel bare ansiktet, har på toner og fuktighetskrem, kanskje en farget en, og maskara (og somregel litt eyeliner). Når jeg skal noe, som f.eks. ut på byen eller på bursdag eller noe lignende, piffer jeg meg selvsagt mer opp, så slenger bare med mesteparten av produktene jeg har i sminkepungen, og hva jeg syns om de.

Dette er produktene jeg prøver å være flink med å bruke morgen og kveld. Jeg bestilte meg rens og toner etter å ha vært på sminkekurs i februar, så har brukt det ganske lenge nå. Før gjorde jeg omtrent aldri noe for huden, renset ikke, smurte ikke, ingenting. Etter at jeg begynte med dette så er huden min finere og friskere, men jeg merker fort om jeg har slurvet over ei helg. Det gjorde jeg ikke når jeg ikke brukte produktene, så det er jo litt negativt, men det positive veier opp. De varer også utrolig lenge syns jeg, er drøye i bruk.

Fra venstre:

Optimals OxygenBoost Cream -269,-

Optimals EyeCream - 198,- (på tilbud, orginal pris 229,-)

Optimals Cleansing Milk -  149,-

Optimalt Refreshing Toner -  99,- (på tilbud, orginal pris 149,-)

Optimals Gentle Peeling (bruker den en gang i uka/hver 14 dag) - 149,-

Alt fra Oriflame

 


På bildet over er en farget dagkrem jeg av og til bruker, er ikke noe foundation-menneske (har ikke funnet en som er bra), fra Olay. Det ligger også en primer fra Oriflame der, som jeg somregel glemmer å ha på meg før jeg begynner å sminke meg. Før visste jeg ikke hva en primer var, eller hva den gjorde, men har funnet det ut nå, og sminken holder seg finere mye lengre, og jeg blir ikke så fort rød i ansiktet, når jeg husker å ha den på.

Produktene:

Olay total effects touch of foundation (SPF 15) - ca 110,-

Oriflame Beauty Face Primer -  110,- (På tilbud, orginal pris 159)

 

På bildet til venstre er en concealer fra L'Oreal, Touche Magique, anbefaler den egentlig ikke, for den funker værtfall ikke på meg, men har ikke kjøpt meg ny en så.. Til høyre er en godt brukt svart eyeliner fra HM, ikke stor mer fancy enn det. Husker ikke prisene på noen av de.På dette bildet er egentlig favorittproduktene mine, er kjempefornøyd. Alt er fra Oriflame i undermerket Giordany Gold, som er det mest eksklusive merket innenfor Oriflame. Kosten er til kulene, og er bare heelt fantastisk. Kulene gir en utrolig fin glød i ansiktet, utrolig fint på sommeren, så den bruker jeg litt når jeg har fått litt farge, eller vil pynte meg litt ekstra. Maskaraen (som ligger på bildet) er også kjempegod, bruker den hver dag, og har gjort det en måneds tid. Klumper ikke, og forlenger øyevippene.

Giordani Gold Bronzing Pearls - 298 ,- (Ordinær pris 399)

Giordani Gold Powder Brush - 89,- (Ordinær pris 135)

Giordani Gold VIP Volume Mascara - pris ukjent

 

Vel, da har dere tatt en grundig kikk i sminken min, ble kanskje litt kjedelig for noen, men tenkte å vise dere ordentlig når jeg først skulle vise dere. Alltids artig å tipse litt om produkter til andre, og få tips tilbake.

Q: Har du noe av dette, eller anbefaler du noe annet?


Hei dere!

Ah, var så godt å få opp lampa igår, og herlighet så fint det ble. Det mener jeg værtfall, og Kristian var fornøyd han og. Det er jo viktigst, hva vi syns. Lå i sofaen og beundret lampa hvert 5 minutt, er storfornøyd. Det vi oppdaget når vi hadde hengt opp lampa da, var at det manglet en "diamant", noe som vistes veldig godt, men har vært på Skeidar, og alt er fikset, og hengt på nytt. Så nå er det i orden. Sola skinner ute, og jeg og Tiko har gått oss en god og fin tur i Vanndamman her i Kristiansund. Er også i ekstase fordi helga nærmer seg, Kristian har straks påskeferie, vi skal ut på lørdagen, jeg har fått gjort masse i leiligheta, og begynner å trives skikkelig her, osv osv.

I påska får vi også et nytt familiemedlem! Egentlig på lørdag, men vi får ikke sett han før torsdagen. Familien min på Skjevika skal nemlig hente hjem en nydelig dverg-pinchergutt, så nå får Tiko en lekekamerat. Tror dette blir virkelig positivt for familien min, og tror de får masse glede ut av en liten råtass.

Slenger med et bilde av stua med den nye lampa, si gjerne hva du syns!
Hei dere!

Beklager for innlegget igår, trengte bare virkelig å lette litt på trykket. Nå er jeg i litt lykkerus, nettopp kommet fra Skeidar, der jeg (endelig) kjøpte den lampa jeg har sikla på i maaange måneder! Tror det kommer til å bli knallfint, skal slenge inn bilde så snart handymannen min har fått hengt den opp. Må ned med den store spottrekka (eller evt flytte den), men det gjør ingenting. Har endel lamper, og vi går jo mot en lysere tid, så lys blir det nok. Fant og ei klokke jeg tror hadde passet sinnsykt godt over spisebordet, må bare snakke med Kristian om det først. Han har jo noe han skulle sagt han og. Ellers så er det jo sol og fint vær, jeg føler jeg har fått gjort mye idag, selv om jeg stod opp halv 12. Var helt utrolig å klare å sove lenge igjen, humøret og forma er helt avhengig av tilstrekkelig søvn, noe den siste uka har vært dårlig av. Så folkens, jeg kan være veldig positiv og blid jeg og! Slenger med et bilde av den nyyydelige lampa som nå er vår.

Den til venstre er den vi kjøpte, men syns den til høye (bordlampe) var utrolig søt og, så kanskje det blir en sånn en og etterhvert.

Q: Hva syns du om lampa?
Hei dere!

Tenkte bare å få ut litt tanker og følelser nå, for det er ganske mange som bobler inni meg for tiden, både gode og mindre gode. Litt frustrasjon som kommer ut i dette innlegget tror jeg, for dette er et tema som jeg føler ikke alle skjønner hva det faktisk vil si å gå hjemme om dagene. Får bare beklage for evt. forvirring, avsporing og gjentakelse som kan dukke opp i teksten, men har endel konsentrasjons og leseproblem, så ting blir skrevet, og ikke lest over før jeg publiserer.

Blir stadig møtt av spørsmål fra kjente og fjerne om hva jeg gjør på. Da oppstår første "problem". Hva skal jeg svare? Folk idag føler jeg dømmer folk lett om de sier de går hjemme. De tenker kanskje at vedkommende er lat? At vedkommende ikke vil skaffe seg jobb og bare sluntre litt unna? At vedkommende ikke kom seg inn på skole? Tankene kan være mange, og selvfølgelig tenker ikke alle slik. Det er bare noe jeg føler folk kan tenke. Så da står jeg der da, og svarer som ofte at jo, jeg er hjemmeværende. Så kommer neste dilemma, når jeg ser hvordan de reagerer. Det ender somregel med at jeg sier at jeg går hjemme pga sykdom. Hvilken sykdom? Jo ME, kronisk utmattelsessyndrom. Ikke alle har hørt om det, eller vet ordentlig hva det går ut på. De begynner kanskje å spør, og jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Eller så spør de hva gjør du på om dagene da?, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal svare da heller. Jeg gjør jo egentlig ikke noe spesielt. Jeg går til fysioterapi en gang i uken, som jeg er totalt avhengig av. Bare for å ha sagt det da, så ligger jeg ikke å blir knadd på en time i uka, jeg trener forsiktig opp kroppen min til å ha mindre smerter. For smerter har jeg hatt, tro meg, det har jeg hatt. Heldigvis mindre og mindre, men de kommer. Den siste uka har jeg hatt store smerter i høyre lår. Musklaturen får ikke til å slappe av, og låret svir uansett hva jeg gjør. Dette tapper masse unødvendig energi, og jeg blir tappet. Dette er noe folk kan ha veldig vanskelig med å forstå. De er ikke alene, jeg forstår ikke alltid selv.

 

Så har du de som tenker at det må jo være kjekt å gå hjemme, slippe å jobbe, få litt penger inn på kortet (tro meg, det er ikke masse), bare sluntre unna og gjøre det som passer meg. Disse blir jeg utrolig irritert på, og jeg har egentlig mest lyst å banke litt vett inni skallen deres. Tror du virkelig jeg vil gå hjemme?! Jeg skulle gitt så uendelig masse jeg for å kunne kommet meg ut døra, og hatt en jobb eller gått skole, ja begge deler samtidig tilogmed. Jeg vil ikke gå hjemme!

Når folk får ferie, eller blir sykemeldt er det mange som syns det er deilig å få litt fri, få samla opp litt overskudd. Som jeg bruker å si det, de første ukene går vel bra, men etter det blir du rastløs. Har lyst å gjøre noe. Vil komme deg ut. Skulle gjerne sagt at mine første uker som sykemeldt var deilig, jeg fikk samla energi og fikk gjort litt som jeg ville. Slik var det ikke. Jeg lå rett ut i senga, kom meg omtrent ikke ned trappa på do engang. Jeg hadde det forferdelig. Lå slik noen uker, kom meg opp på fotene, dro på jobb i og med at legen sa det ikke feilet meg noe, gikk på en smell og lå utslått i senga igjen. Slik gikk månedene, helt til jeg ble tatt på alvor av en ny lege sommeren 09. Jeg ble lagt inn på sykehus, totalt utslått, jeg begynte å bli temmelig deprimert, lei av alt, og så egentlig ikke noe lys. Jeg var blitt skikkelig dårlig.

(bildet er tatt fra en artikkel om en familie med 5 stk som har ME, trykk her for å lese den)

Jeg fikk heldigvis sykemeldt meg fra jobb ett år, så jeg kunne konsentrere meg mer om skolen. Linja jeg gikk er slik at du er på skolen 3 uker, og utplassert på jobb 2. Siden jeg fikk sykemeldt meg fra praksis, hadde jeg noen uker å komme meg på før det var skole igjen. Dette skulle vel egentlig gått lekende lett, men jeg kom meg til tider ikke opp av senga lell, og var sjeldent på skolen. Våren 2010 bestemte jeg meg at nok var nok, jeg hadde sikkert 40 fraværsdager, var utslått etter skoledagene, hadde ikke noe sosialt liv, og følte meg rett og slett litt fanget av alt presset og forventningene til omverdenen. Var jeg i dårlig form på skolen, malte jeg på ei "maske" med sminke, hev innpå tabletter, og håpte ingen så det. Jeg ville ikke bli "den syke jenta". Desverre, eller heldigvis, så de hvordan jeg hadde det, og jeg fikk godkjent permisjon fra skolen, og fikk ordnet opp med NAV så jeg får litt i måneden til å dekke alle utgiftene mine. Jeg tok et år fri.

Jeg har nå mulighet til å fokusere på å bli frisk, med å gå til behandling, og la kroppen min få den hvilen den trenger. Jeg har nå endelig begynt å kunne ha et sosialt liv igjen, og kan være med på f.eks. kino eller en liten fest. Jeg begynner endelig å ha litt overskudd til å ta vare på de irundt meg, og føle at jeg strekker til for Kristian, som har stått ved min side gjennom alt dette. Enkelte mener jeg har "stengt" Kristian inne hos meg, og ikke latt han være med andre enn meg, men jeg ser at dette er personer som kanskje ikke har opplevd sykdom eller motgang i livet sitt, på samme nivå som det vi har, eller ikke har blitt voksen nok i hodet sitt til å tenke lengre enn si ega nese. Det er sårende å bli stengt ute av folks liv pga at jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke alltid kan finne på noe om de spør, men har heldigvis en håndfull med venner som ikke har latt sykdommen komme i mellom oss. Jeg har aldri tvingt Kristian til å passe på meg, eller ta seg av meg, jeg har latt han gå gjennom veldig mye, men han har stått der, stødig og fast. Hadde han villet gå hadde han sprunget når jeg ble lagt inn på sykehus. Han har selv valgt å stå ved min side gjennom dette, og gjør alt han kan for at jeg skal bli fort frisk, noe jeg er så utrolig takknemlig for, at jeg ikke har ord. Det folk har vanskelig med å skjønne er at dette er ekte kjærlighet,og den består gjennom alle tester.

 

 

Oppsummering: Vel, avslutter med at jeg håper dere skjønner at å gå hjemme er ikke noe dans på roser, værtfall ikke for meg. For meg er det nødvendig i kampen mot en friskere hverdag. Jeg hadde gjort hva som helst for å være frisk, komme meg ut i arbeid, trene, danse, leve det ungdomslivet jeg egentlig skulle levd. Håper at hvis noen som leser dette, kjenner noen med en usynlig sykdom, at de tenker seg om to ganger før de drar forhastede konklusjoner. Jeg er ikke lat, selv om jeg går hjemme. Jeg sluntrer ikke unna, eller snylter NAV. Jeg er syk, og trenger dette for å bli frisk. Så værsåsnill vis litt forståelse.

Q: Vil gjerne vite hvilke tanker og/eller følelser du sitter igjen med om du leste hele innlegget. Spørsmål eller konstruktiv kritikk tas også imot.
Hei dere!

Da sitter jeg her i sofaen, stappmett etter deilig middag, og lurer på om jeg skal tipse dere om noe jeg selv har blitt veldig avhengig av. Lurer også på om jeg skal begynne med en ny kategori, som mest kommer til å berøre de i Kristiansund/Molde, om de ønsker det selvfølgelig. Siden jul har jeg vært konsulent for Oriflame, et svensk stooort kosmetikk-, og hudpleiemerke. Jeg selger produkter for Oriflame videre til de som ville ønske det. Selv har jeg nå ganske mange produkter, og har prøvd enda fler, så føler jeg nå har litt kunnskap til å uttale meg helt ærlig om hva jeg synes om de. Men dette kan jeg skrive mer om i et nytt innlegg senere, og håper ingen som lurer på noe om Oriflame er redd for å ta kontakt, så skal jeg svare/hjelpe deg så mye jeg kan!

Det jeg idag tenkte å tipse dere om, og gi dere i nærområdet mulighet til å få kjøpt veldig billig akkurat nå er:

Tender Care Lip Balm

En utrolig god lepsyl, som man blir heeeelt avhengig av, hatt min en liten måned, og begynner å bli tom. Krise! Så disse skal bestilles i fleng, er frelst. Og det utrolig brae er at de er til halv pris nå! 49,- koster den nå, koster normalt 99,- og er absolutt verdt hver ei krone. Gir dere som kjenner meg, eller noen andre i nærheten muligheten til å bestille den av meg, men må ha beskjed, aller helst før 2 i morgen. Vet, kort frist, men slik er det. Hvis du ikke vil kontakte meg her, send gjerne mail på marlenes1992@hotmail.com, eller send meg mld på facebook Marlene Sanness, så snakkes vi der (eller her).
Innlegget er ikke sponset, og jeg står for det jeg skriver.

Ha en fortsatt fin kveld, så er det bare å ta kontakt om du vil vite mer, eller lurer på noe når det gjelder Oriflame.
Hei dere!

Gjett hva jeg gjør akkurat nå? Spiser nystekte vafler til frokost! Ikke verst, eller hva? Fikk ikke sove etter alarmen til Kristian som gikk 07.05, så ble tidlig på meg som er vant til å sove til 10-11. Sto riktignok ikke opp av senga før litt over 9, men uansett. Dagen i går bestod av middag hos svigers, kjekt som alltid, og vafler til kvelds. Var utrolig deilig temperatur igår, så gikk oss en ganske så lang tur, for å være oss. Mens jeg lå å så She's all that (som jeg btw syns var veldig koslig) , lagde min kjære vafler til oss. Kjekt med en som kan å lage mat! Ble igjen endel røre siden Kristian ganga oppskrifta med 4 (!), så da var det nok til litt idag og. Legger ved et lite fristebilde, så dere ser hvor heldig jeg er.


På kjøkkenet har vi en trofast hund som alltid ligger ved føttene våre, i håp om at noe skal falle ned. Skamklipt, men gud så fin Tiko er. Ikke sant?Hvis det er noen som lurer på hvordan det går med hekleprosjektet mitt, så kan jeg si det at lillesøster varveldig fornøyd med pannebåndet hun fikk av meg. Er hun ikke søt?Da har vaflene minka betraktelig, og jeg takker for meg, så skal jeg prøve å få slengt inn det innlegget om hva jeg har i sminkepungen senere idag. Ha en fin dag!

Q: Er du glad i vafler?
Hei dere!

Idag var jeg og Kristian i byen en tur, gikk litt på senteret, og svidde av penger på mat. Var også innom den nye butikken i gågata, Frozt, hvor de har masse forskjellig, til forskjellige prisklasser. Fant en kjole jeg forelska meg heeelt i, men var litt i dyreste laget for meg. Det jeg fikk vite etterpå var at det var siste dagen de hadde kjolen i butikken, for den er bare 3 dager i de forskjellige butikkene, så mandags morgen sendes de vekk! Kjente panikken bre seg, heldigvis lagt seg litt nå, men der dro drømmekjolen liksom. Slenger med et bilde jeg fant på nett av den, den var sinnsykt fantastisk på, og ryggen var himmelsk.Følte meg så sinnsykt fin i den kjolen, siden den fremhevet ryggen, kroppsdelen jeg er mest fornøyd med. Stroppene gikk i kryss ganske langt opp mot nakken, slik at endel av ryggen var bar. Nei, har ikke ord. Kristian tror jeg ble litt målløs, og sa at hadde han hatt full lønn, hadde han kjøpt den med en gang. Er jo noe spesielt med å ha en så fin og verdifull kjole og, kan brukes mange mange år fremover (hvis jeg holder forma ja). Nei, nå vil jeg høre hva dere syns jeg.

Q: Hva syns du om kjolen ?
Hei dere!

Er ikke død eller noe selv om bloggen er litt det for tiden, har bare hatt fullt opp i helga. Jeg og lillebror har blant annet feira familieselskap, jeg og Kristian tok han med på sin første fest på lørdag, osv osv. Derfor er det litt dårlig og med utfordringene, men de kommer etterhvert. Har ganske så fullt opp frem til helga nå og, skal blant annet være med skjønneste Mia på svangerskapskurs (eller noe i den dur) i morgen. Det blir kjekt. Slenger inn noen få bilder fra selskapet, ble ikke tatt så mange, så enjoy.

Random full fart bilde før selskapet.
mm, noen av  kakene. Var utrolig gode muffins værtfall, med sjokoladebiter.

Q: Hvordan har helga di vært?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits