I dagens kjas og mas har jeg veldig lett for å bli negativ, og alt som hører med det. Den siste uka var en berg og dalbane for meg, som begynte bra, og druste nedover de neste dagene. Er ikke alltid så lett å tenke positivt når du føler ingenting går rett vei, så tenkte å skrive opp noen punkter som bruker å hjelpe meg på dårlige dager, så kanskje de hjelper deg og? :-)

- En god klem. Jeg er en veldig klemme-person, om jeg skal kalle det det. Jeg har vokst opp i et hjem der vi gir hverandre klemmer hver dag, og en god klem er gull verdt.

- Latter. Er så utrolig godt å se en bra komedie, eller en bra serie, som får deg til å le. Det gir meg en god følelse inni meg.

- Kjærlighet. Kristian er en av de få personene som får frem smilet mitt, omtrent uansett. Enten det er ved å kysse meg på panna, eller å vise hvor glad han er i meg, redder han somregel dagen min.

- Tiko. Selv om Tiko av og til går over grensa mi, får han værtfall et smil fra meg om dagen. Er jo så vanskelig når verdens nusseligste hårball kommer å sleiker deg på handa for å få kos.

- Meldinger / mail. Hvis noen jeg ikke har snakket med på lenge, sender meg ei mld og spør hvordan det går, er det kjempekjekt!

- God mat. Jeg er desverre et matvrak, som setter utrolig pris på god mat.

- Bra blogger. Av og til kommer bloggerne med skikkelig blinkskudd av noen innlegg, som virkelig kan hjelpe på humøret resten av dagen!

- Blad. Et blad, en sofakrok, et pledd og en kopp te gjør underverker på en dårlig dag.

- Hjemmespa! Det er noe med oss jenter, og velvære. Takk gud for at vi kan å ta vare på oss selv, med skrubb, hårkur, ansiktsmaske, manikyr og musikk.

- Venner og familie. De kan fort ødelegge dager, men de kan og fort gjøre de bedre! Ring ei venninne å dra på kafe, sosialt og morsomt.

Q: Hva bruker å hjelpe om du har en dårlig dag?


Skjønner ikke helt hva som er vaffel-greia for tiden. Jeg har ikke spist særlig med vafler gjennom livet mitt, men etter jeg flytta for meg selv, spesielt det siste året, har jeg ofte fått lyst på vafler! Var her en kveld jeg kunne gjort hva som helst for vafler... Så da lagde jeg meg det dagen etter. Kjempegodt! Sitter å spiser vafler akkurat nå, faktisk. Ikke særlig sunt til frokost,så det blir nok tilbake til knekkebrøddietten i morgen igjen.

Q: Er du glad i vafler?


Kjoler fra newlook.com
Hei dere! Beklager fraværet på bloggen, har rett og slett tatt meg litt "fri". Helga har vært kjempekjekk, og jeg har tilogmed blitt filletante nå! Titt innom Mia sin blogg (link) og se verdens skjønneste prinsesse, som jeg er så heldig å få være gudmor til. Planen er at jeg og Kristian skal innom å hilse på i morgen, selv om jeg tok meg en snikvisitt idag.

Ellers tenkte jeg å tipse dere om at et nytt innlegg fra meg ligger på femelle.no. Trykk her for å komme til artikkelen. Gi meg gjerne tilbakemelding på det jeg skriver, alltids kjekt.Ellers håper jeg dere alle har hatt ei kjempekjekk helg, og hatt en fin start på uka. Selv har den siste uka vært ganske turbulent følelsesmessig for meg, men fikk letta litt på trykket idag når jeg var til behandling, så følte meg mye lettere etterpå. Blir kanskje noen flere sykdomsinnlegg og fremover, får se an litt. Er endel tanker som svirrer når man har allverdens tid til å tenke, så kunne vært godt å fått de litt ned og.

Nei, får sette meg ned å jobbe litt med noen artikler, og noe til bloggen da, så avslutter her nå. Ha en fortsatt fin kveld kjære lesere!

 
Heihei dere! Idag har det vært kjempefint vær her i byen, så idag har vi vært litt ute og. Vi har og skamklipt Tiko litt, og er veldig fornøyd med det. For at løshårene skulle forsvinne andre plasser enn i leiligheta vår, gikk vi oss en tur, til en litt bortgjemt badeplass. Der snuste Tiko på bølgene, før han til slutt plaska uti! Utrolig morsomt for oss, for det er faktisk Tiko sitt første bad. Han var født såppass sent i fjorsommer, at noen badetur ble det aldri. Han storkoste seg, og det gjorde vi og. Aldri sett han så ivrig etter å hente pinne før. Slenger med noen bilder fra turen.

Ellers har vi kost oss mye i helga, vært fint vær, vi har vært nedi byen og spist softis, spist god mat, og fått noen nye fregner. Har forresten nettopp kommet hjem fra Kung Fu Panda 2, i 3D, som jeg virkelig anbefaler, om du liker Disneyfilmer. Det er Disneyfilmer som foreløbi er best på 3D spør du meg, så er utrolig morsomt å dra på de når de er i 3D. Ellers blir det avslapning resten av kvelden, og lade opp til ny uke.

Q: Hvordan har dagen helga deres vært?
Da ligger bestevenninna mi på sykehus, og vi tror det ikke blir altfor lenge til lille Aurora titter frem. At det blir før termin, det er sikkert! Håper alt står bra til med både mor, far og bestemor. Er det noe er jeg rett rundt hjørnet! Vi gleder oss alle sammen på å møte den lille prinsessa :-)Lykke til snuppa! :-)
I mange blader får du guide til perfekt festival-look, så tenkte å sette sammen en liten egen kolasj, med hva jeg kunne tenkt meg hvis jeg skulle på festival.

Alt fra www.newlook.com

Q: Hva syns du?
Titter bare innom for å ønske alle en super lørdagskveld! Skal spise middag nå (gyros<3) og se litt serier.Er godt med slappe kjærestekvelder iblant og. Bruker ofte å enten være med min familie, eller Kristian sin familie i helgene, så da er det godt med helger bare til oss selv og.Q: Hva skal dere i kveld?

Ha en super kveld! :-)


bilder fra www.justlittlethings.tumblr.com

Kanskje ikke den ideelle sommerdesserten, men den er bare så sinnsykt god! Så hvis det er kjølig en kveld, og du har lyst på noe sjokolade, prøv denne oppskriften neste gang.

Verdens beste sjokoladedessert:

100 gram smør

200 g kokesjokolade

3 ss mel

3 ss sukker

3 egg

Begynn med å smelte sjokolade og smør i vannbad.


Når det er smeltet, venter du litt så det kjøles ned litt, før du pisker inn tre egg.


Så har du i 3 ss mel og 3 ss sukker, og pisker inn.


Da skal det se slik ut!


Så fordeler du det i former, oppskriften er nok til 6 små skåler, men hvis du har litt større, som oss (kjøpt på Kremmerhuset tror jeg) er det nok til 4 stk.


Ovnen skal være 210 grader, og de skal stå i 10 minutter. Vil du ha mye rinnende sjokolade tar du de ut evt. litt før (om du har små former), hvis du vil ha den litt mer fast, lar du det stå noen få minutter ekstra. Tiko satt å passet på foran ovnen.


Når du tar de ut, skal de se litt uferdige ut, for de stivner fort når du tar de ut. Da blir de gode og klissete i midten, perfekt! La de hvile en stund før du spiser de, en halvtime - time, er nok :-)

Bon apetit!

Q: Har du lagd sjokoladefondant før?
Kristian har null peil på hvordan man legger inn bilder fra HTC til data, noen som vet? Derfor blir det bare et bilde fra telefonen min i dette innlegget. Tenkte bare å si at jeg har det greit, slipper heldigvis å lage middag ikveld, siden vi skal til svigers. Litt av et show når jeg lagde meg nudler isted, og ikke minst når jeg skulle spise det! Tok som sagt sprøyte og idag, så er utrolig gåen i handa, så klarer nesten ikke løfte den... Kristian får putte håret mitt i en hestehale etterpå tror jeg, så jeg ikke spiser det opp sammen med maten. Her er et bilde av bålet vi var å så på igår. Var der bare en liten halvtime før vi dro, orket ikke stå ute i regnet. Da var det bedre å dra hjem, se siste episode av OTH, litt How I met your mother, og lage oss sjokoladefondant. Kan slenge inn en oppskrift på det til dere, om dere er interessert? :-)

Q: Hva skal du i kveld?

Q: Så du på bål igår?
Hei dere!

"Da er frokosten inntatt for andre gangn idag, som ikke er verst, i og med at jeg normalt sett ikke engang har stått opp på denne tiden alle andre dager! Grunnen til at jeg var oppe såpass "tidlig" var at jeg skulle til legen. Hater egentlig å dra til legen, og som ei eldre dame sa på venterommet " Den verste tiden er den på venterommet, den er så unødvendig!". Helt enig, og sist jeg var hos legen satt jeg vel bortimot 2-3 timer der, så ting tok si tid. Idag gikk det derimot mer effektivt, og alt var over på 1 1/2 time, både legetime, apotek og sprøyte. "

Haha, ja... slik kan det gå. Gikk ut etter å ha skrevet dette, så Tiko skulle få gjøre sitt. Hva tror dere skjer? Jo han biter meg, og jeg må til legen igjen. Nå har jeg kommet hjem for andre gang idag, skumsvett og utslitt, og tror jeg skal benke meg ned i sofaen, vekk fra alle farer som kan gjøre dagen enda verre. Setter sikkert på Pretty Little Liars, og blir sittende til Kristian kommer hjem. Litt problemer med å skrive, med et gigaplaster på fingeren, men skal prøve å gi lyd igjen fra meg senere ikveld, forhåpentligvis med bildene fra igår. De ligger nemlig på Kristian sin telefon...Q: Hvordan er dagen din sålangt?

Q: Fortell meg om en gang du hadde uflaks
Dagen før første skoledag i 8 klasse fikk jeg på regulering. Den fulgte meg helt til april 1 året på videregående. Den har gitt meg sår, blemmer, "hakk" og blod, men her sitter jeg da med bene og fine tenner som resultat.Her ser dere altså to bilder med regulering og to uten. Forandringa er egentlig ikke så veldig stor på tennene oppe, men nede derimot! Har fortsatt streng bak tennerne nede, usikker på hvor lenge jeg skal ha det, men hatt det over 2 år nå. Noen som vet kanskje?

Husker godt at jeg skjemtes over reguleringa først, og prøvde å la være å smile. Det funka vel ei lita stund, men siden jeg er glad i å le, holdt det ikke lenge. Etterhvert var reguleringa en vanesak og jeg tenkte sjelden over det. Det var jo bare slik det var, at jeg hadde regulering, og det fikk alle bare tåle. Hadde vært ganske kjipt å smilt minst mulig på 3 1/2 år, hvor mye morsomt og minnerikt skjedde.

Q: Har du hatt regulering?
Denne har jeg gledet meg til! Har også fått spm om jeg kunne fortelle om noen blogger jeg leser, og nå skal jeg det. Tar med bloggene jeg besøker oftest, og som jeg liker veldig godt. Lista får nye, og gamle forsvinner, så dette blir lista, slik ting er idag. Kom gjerne med forslag til blogger, trenger alltids nye blogger å lese :-)


www.nettenestea.com har jeg lest i mange år, og er vel den bloggen jeg har fulgt lengst. Hun skriver utrolig bra, samtidig som hun fanger oss lesere på en spesiell måte. Misunner henne med alle reisene, og alt hun får oppleve. Liker å drømme meg litt vekk når jeg leser bloggen hennes.


www.siljemilf.blogg.no - Har lest den og en god stund, utrolig koslig mammablogg.

www.martheborge.blogg.no - Nettopp begynt å lese den egentlig, men liker den utrolig godt til nå!

www.julianyland.com - Har fulgt med i perioder, og nå er jeg i en sånn periode igjen. Hun har blitt bedre etter at hun skiftet plattform, men vi får se hvor lenge det varer. Håper det fortsetter, for hun skriver bra.

www.kristineam.blogg.no - Begynte å lese denne når hun ble anbefalt, var det av Annais?, og har lest den siden. Hun oppdaterer ofte, og skriver utrolig bra! Utrolig inspirerende blogg.

www.miapia92.blogg.no - Bestevenninna mi får snart ei prinsesse, og da må jeg jo følge med! Vi bor i forskjellige byer, så en smart måte å følge litt med på hva som skjer.

www.holdkjeks.blogg.no - Skriver kjempebra, og er morsom å lese!

www.tegnehanne.blogg.no - Utrolig morsom blogg! Alltid noe bra når hun først skriver noe, men skulle gjerne oppdatert oftere...

Det var de jeg kom på nå! Håper noen av dere får noe nytt lesestoff av tipsene mine, tips meg gjerne om hvilke blogger du leser!

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Da har det kommet en ny artikkel jeg har skrevet på femelle.no, ta en titt, og la meg høre hva du syns! :-)Trykk på bildet for å komme til artikkelen.
Hei dere! Etter en lang og slitsom dag igår, dro jeg og Kristian på butikken og skjemte oss bort litt. Vi kjøpte jordbær og smash, og koste oss med How I met your mother.

Jordbær syns jeg er en av høydepunktene med sommeren. Det er friskt, godt og søtt, og jeg kan rett og slett ikke få nok av jordbær med sukker på! Er også utrolig godt å ha smelta sjokolade over.Q: Er du glad i jordbær?
Mitt tidligste minne er et veldig trist minne. Jeg mistet nemlig lillesøstra mi når jeg var 3 år. Selv om mange tror det ikke går inn på barn, siden de er så små, så vil jeg bare si. Det gjør det. Jeg vet egentlig ikke hvor mye jeg vil dele her akkurat nå, siden dette er veldig personlig og sårt.

Jeg husker jeg kom opp til Trondheim der mamma og pappa var, klar for å bli storesøster, og var kjempelykkelig. Jeg hadde virkelig gledet meg mye til å få en baby i hus, og jeg skulle bli verdens beste storesøster. Når jeg kommer dit, hopper jeg oppi senga til mamma, og hopper og herjer, og er i 100. I senga ligger mamma, og tårene triller. Pappa sine kinn og også våte. Jeg skjønner ingenting, vi skal jo være lykkelige? Jeg har jo blitt storesøster! Etter det er det meste borte, har bare blitt fortalt hva som skjedde etterpå. Det neste minnet mitt er at jeg står på rommet mitt, ved siden av det store dukkehuset jeg hadde fått av fadderen min, og ber. Ber til Gud om at jeg skal få en lillebror. Mamma er nemlig gravid igjen, kort tid etterpå. Jeg forteller Gud at hvis det ikke er en guttebaby, skal jeg drepe meg selv. Da vil jeg ikke leve lengre... Jeg trodde nemlig at alle jentebabyene døde, slik som lillesøstra mi, uten å tenke over at jeg var jente selv. Heldigvis var det en guttebaby i magen til mamma. Hele livet mitt har jeg vært preget av et tap i så ung alder. At de som kunna hjulpet oss, ikke tok tak i oss, som familie. Det er utrolig farlig, og familien min har tatt stor skade på grunn av det. Mamma gikk over i sorg, som jeg ubevisst tok over, og pappa jobbet seg ihjel, til han kollapset. At helsevesenet ikke hjalp oss er egentlig helt forferdelig, og jeg håper virkelig familier som mister barn nå, får mer hjelp enn vi fikk. Og for all del, tenk på evt. andre barn i familien. Ingen visste vel egentlig hvor stor skade dette gidde meg. De trodde sikkert jeg var for liten til å forstå. Det var jeg ikke...

Hvil i fred Elise, storesøster er glad i deg.

(bildet er tatt fra google.no)

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
No longer a lipstick-virgin!Igår kjøpte jeg meg min første leppestift. Og ikke nok med det, men jeg kjøpte rød! Når jeg var liten tålte jeg ikke sminke, og i hvertfall ikke leppestift, så har holdt meg unna akkurat det. Pluss at jeg har følt meg litt klovn tidligere når jeg har prøvd leppestift. På lørdagen fikk jeg prøve leppestiften til ei venninne, og resten av jentene sa jeg passet i det. Er vel bare noe jeg må venne meg til, før jeg liker det selv tror jeg. Leppestiften er den samme som jeg prøvde på lørdagen, og den var faktisk på tilbud på HM. Ikke verst? Fargen er fatal red 530 og er fra Maybelline.

Q: Har du leppestift?
Heihei dere! Igår gikk jeg i lykkerus hele kvelden, så ja, fikk ikke fortalt dere det da.. Men jeg er blitt skribent hos nettmagasinet femelle! Hvis du er leser av femelle.no er det godt mulig du snubler over noe jeg har skrevet! Kommer til å legge ut link osv. på bloggen når det kommer noe der jeg har skrevet. Tror jeg er litt i lykkerus enda jeg. Motivasjonen har værtfall vært veldig bra de siste dagene, når jeg har jobbet mot å bli endel av femelles skrivere, så skrivegleden kommer sikkert til å falle over på bloggen også, nå som skriving faktisk blir en liten jobb/hobby for meg. Hvis du ikke har vært på femelle.no enda, anbefaler jeg deg å ta turen innom. Mange bra saker, og bra innlegg. Du finner garantert noe du vil lese om.Igår kveld kom altså mitt første innlegg opp, så husk å les det" Kle opp kjæresten din i sommer" ! Trykk på bildet for å komme direkte til artikkelen.
Det er mange plasser det! Jeg har ikke reist så mye i livet mitt så langt, og har gjerne lyst å oppleve mye når jeg først er her liksom. Jeg vil helt klart tilbake til Amerika, drømmen er jo å kunna bodd der over en liten periode, et år eller noe. Desverre er det ikke helt realistisk, men er vel lov å drømme?

(Fra New York, mars)

Jeg kunne også tenkt meg å bodd et år i London. Likte meg veldig godt der og!

En mer realistisk "drøm", er å flytte til Trondheim. Hvis jeg skal studere, må jeg nemlig dit. Liker å bo i by, men når jeg er klar for å stifte familie, vil jeg ut av byen, eller i det minste, til en mindre by. Jeg vil også ikke flytte altfor langt unna familiene våre, for vi vil at ungene våre skal få være mye med slekta si.

Når det gjelder å reise, vil jeg oppleve mange plasser! Kunne tenkt meg å roadtrippe gjennom statene, ligge i hengekøye på ei strand i Thailand, besøke Roma og Paris. Vært utrolig kult å dykka i Australia og, men det er noe vi ikke kan med det første.

Q: Hvor vil du flytte, eller besøke?

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Haha, var ikke akkurat en spennende dag igår, og heller ikke idag, men kan sikkert sette opp noen punkter. Skal fullføre utfordringa skjønner dere!

Mandag 20 juni:

10:30 - Våknet

11:30 - Sto opp

12:00 - Gått tur med Tiko, og tatt meg noe til frokost

--> : Sett rundt på nettet etter bra blogger, og noe å lese på.

15:40 - Kristian kom hjemom for å hente noe verktøy, mens jeg satt å så Pretty Little Liars, og heklet ruter.

16:30 - Tok meg et knekkebrød

19:50 - Kristian kom hjem, og vi begynte på middagen

--> : Spiste og så How I met your mother

23:15 - Gikk opp å la meg

Skjønner dere hva jeg mener eller?

Tirsdag 21 juni

09:17 - våknet brått etter å ha slumra alarmen nesten en time

09:32 - Ankom fysioterapauten

10:35 - Gikk og la meg igjen etter jeg kom hjem

11:15 - Sto opp, ga Tiko mat, og en tur, og lagde meg nudler

11:30 --> : Sitter fortsatt på dataen. Skrevet en god del og er ganske stolt over hva jeg har fått til. Hva det skal brukes til vil jeg ikke dele enda værtfall.

Resten av dagen skal jeg:

Lage mat

Hekle en rute eller to

Se How I met your mother

Gå en tur med TikoQ: Hva skal du idag?

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk


vesker fra www.newlook.com

Q: Noe du likte?


Bilde fra søndagen.
Heihei dere! Har ikke orket å blogge i helga, for timeplana har vært full, og sola har gitt meg skille... på føttene! Er ikke det herlig vet ikke jeg. Jeg blir aldri brun på føttene, for jeg hater å vise føttene mine (lår og legger..), men nå har jeg altså blitt litt brunere der sola sjeldent skinner. Vi har vært utrolig mye ute i finværet, med tanke på at vi ikke har veranda eller plen, så kondis har vi å fått etter mange timers gåing. Lørdagen var vi på white-party her i byen, som jeg hadde klart å maset meg til, og det var utrolig kjekt! Var uvant å se alle gå i hvite klær, men forandring fryder, er det ikke det de sier? Brannalarmen gikk et par ganger da, men pytt sann. Har ikke så mange bilder fra kvelden, og de fleste er på Kristian sin telefon, men tok da noen.


Traff på endel kjente jeg ikke har sett på kjempelenge, noen fra Molde til og med! Var utrolig kjekt å se kjente fjes igjen. Syns det var en gjennomført kveld, selv om noen kom inn uten hvite klær også... Men slik er det bare. Vi koste oss mye værtfall, fikk danset litt og kost oss.


Q: Hva har du gjort i helga? 
Heihei! Tenkte bare å vise dere yndlingsveska mi for tiden. Kjøpte den i New York, i mars, og blitt mye brukt etter det. Perfekt plass til pengboka mi, og lett å slenge rundt seg. Den er med meg nesten overalt, fin og praktisk.(Litt lysere brun enn på bildet).Gikk og sikla i ei god stund her i Norge, men tenkte å vente til jeg kom til New York, for å se om de hadde den der, og det hadde de! Så da ble den med meg hjem. Er ikke noe stort fancyere enn fra HM, kosta rundt 250 kr tror jeg...

Q: Syns? Har du ei yndlingsveske?
Vel, nå har jeg ikke iPod, og hører ikke på musikk på iPhonen eller iPaden, så valgte å skrive 10 stk fra Spotify-listene mine :-) Trykk på linken for å åpne i Spotify.

Kate Perry - E.T (HER)

The Lonely Island - Motherlover (HER)

Santana feat Chad Kroeger - Into the night (HER)

Marco Van Bassken - Minnie the moocher (HER)

Martin Solveig - Hello (HER)

Jessie J - Do it like a dude (HER)

Studio Allstar - Perfect Exceeder (HER)

Eddy Wata - Like the way (HER)

Rihanna feat Britney Spears - S&M remix (HER)

Q: Noen sangtips til meg?

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Åhoii, for en utfordring. Sitter å småler litt, for min første kjærlighet var på barneskolen! Mitt første kyss også. Så velger å "diskutere" det, selv om det ikke betydde noe, det var jo barneskolen. Vel, han heter Jonas, og er en god venn av meg den dag i dag. Vi har gått i klasse sammen i 10 år, og jeg ser egentlig på han som en bror. Vi ble vel kjærester i 3 klasse tror jeg, og vi var sammen til 5 klasse. Ja, jeg vet?! Vi var også endel sammen i 6 og 7ende, men hadde mange pauser, hvor han gikk å spurte bestevenninna mi rett etterpå. Så seriøst liksom. Det var også han som var mitt første kyss, et uskyldig raskt "leppe møter leppe", etterfulgt av flauhet og fnising. Morsomt å tenke tilbake på, vi var jo såååå seriøse da, skrev brev til hverandre, holdt hender osv. Gode, uskyldige minner, fra når livet var litt enklere.

Hvis du leser dette Jonas, så er jeg glad i deg! :-) Fant ikke noe bilde av oss sammen, men her er da min "første kjærlighet". 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk


Q: Noe du likte
Hvordan jeg håper fremtiden vil være... Jeg håper den vil være så mye rart! Kan ramse opp noen punkt da, som er ganske oppnåelig, og som jeg håper har en del i fremtiden min å gjøre.

Kjærlighet - Jeg håper jeg og Kristian fortsatt er sammen, og at vi får barn etterhvert. De skal selvfølgelig vokse opp i et hjem med masse kjærlighet, hvor klemmer er daglig rutine. Vi skal si hvor stolt vi er i dem, og de skal føle seg elsket. Jeg håper jeg og Kristian tar oss tid til å pleie forholdet, og at vi fortsatt er like forelsket, om ikke mer!

 

Helse - Jeg håper jeg er blitt bedre av ME'en, om ikke frisk. Jeg håper uansett at jeg snart kan ha sykdommen under kontroll, og at jeg finner en måte å leve med den. Jeg håper alle rundt meg er friske og har det bra.

(Det nye merket Lillestrøm helseklinikk selger, hvor inntekten går til forskning på ME, link finner du her )

Hus og hjem - Jeg håper vi får oss et kjempefint hjem, stort, med hage og veranda. Jeg håper vi finner den perfekte plass for oss.

Walk-in-closet - Jeg SKAL ha walk-in-closet en gang i fremtiden, hvor kjolene mine, skoene mine og veskene mine får goood plass å boltre seg på! Jeg håper og at vi har nok penger til å unne oss det vi vil ha (vi er jo fornuftige av oss da), og at jeg får kjøpe meg masse klær og sko!

Venner og familie - Jeg håper vi er omgitt av fantastiske mennesker som støtter oss og gir oss masse glede i hverdagen.

Generelt sett håper jeg bensin og mat blir billigere, ikke minst strøm! Jeg håper internettet ikke har utvikla seg i samme fart som den har de siste årene, og at alle sitter feite hjemme med en data på fanget. Jeg håper sykdommer kan kureres, og at man kan oppnå det man vil. Jeg håper Norge begynner å tenke mer på seg selv, og bruke pengene der det trengs, istedet for å spare og spare, for så å sende millioner av kroner til andre land. Greit nok at jeg er glad vi hjelper omverdenen, men vært artig og sett hvor mange som hadde hjulpet oss om vi trengte det... Jeg håper jeg ikke er blitt matlei, og ikke finner glede i de små tingene lengre, og at jeg har begynt å danse igjen. Jeg håper også at kjærlighet og vennskap er viktige ting i livene våres, at alt ikke dreier seg om MEG MEG MEG...

Da har jeg gitt deg noen punkt om hvordan jeg vil fremtiden skal være, nå vil jeg høre hvordan du håper fremtiden vil være!

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Satt å leste gjennom MAG igår, og får skikkelig lyst å gå å shoppe! Er så utrolig mye fint som har kommet i butikkene, som jeg gjerne skulle dratt med meg hjem i en bærepose, med et stort glis om munnen. Har i det siste (siste året) blitt mer og mer interessert i mote og skjønnhet, og har så mange idèer inne i hodet mitt, jeg vil få ut. Alt fra hvordan jeg vil sette sammen antrekk, til hvordan jeg skal ordne egne negledesign... Det bobler! Er utrolig godt å kjenne at jeg begynner å få tilbake litt gnist, etter en lang tid uten motivasjon og positivitet. Endelig begynner livsgleden å komme tilbake, og da faktisk i litt kreativitet. Kunne tenkt meg å flytta til en storby, gjerne London eller New York, for å få ut alt det som bobler inni meg, for jeg føler meg litt  innesperra her i byen. Jeg sliter veldig med selvtillitt og selvbilde,og vil ikke alltid tiltrekke meg oppmerksomhet, så da blir det til at jeg heller gjør meg usynlig. Men dere... Hvorfor må jeg gjøre det da?! Hvorfor kan jeg ikke la vær å bry meg om hva andre kommer til å tenke? Mest sannsynlig tenker de ingenting, og ser meg sikkert ikke heller, så hva er jeg redd for?

Skulle ønske jeg fikk et stort antall penger, og fikk bruke det på akkurat det jeg ville. Vet endel ting jeg ville kjøpt meg, og hadde vært så deilig og faktisk kunnet kjøpt det! Hadde vært en deilig befrielse, så tror nok jeg bare får begynne å spare.

Q: Skulle du ønske du hadde mer penger?
Velger å ta et bilde fra tidlig i forholdet til meg og Kristian. Lå bare å svevde på rosa skyer i mange måneder, når vi endelig ble sammen. Dette er tatt før alt dritten som har vært mellom oss, og intriger og "venner", så hadde det supert! Levde i min lille intedanede boble av lykke.

  

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i, eller singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits