Etter en lang reisedag er jeg fremme på Sørlandet Rehabiliteringssenter, hjemmet mitt de neste fire ukene. Sålangt er inntrykket veldig bra, ble tatt godt imot av en sykepleier, som viste meg litt grovt over senteret, og rommet mitt. Lite, koslig rom med seng, pult, stol og bord. Har også eget bad, noe jeg syns er veldig bra. Har pakket ut alt av kofferten min, og benka meg ned i senga med pc'en. Tenkte å se en episode med et eller annet, før jeg skal prøve å sove. Kjenner jeg er ganske gira og spent på morgendagen, så spørs hvor mye søvn jeg får. Våknet jo kl 9 i morges også, så...

Morgenen var forresten utrolig koslig. Stod opp litt senere enn planlagt, så noen "siste" langtur med Tiko ble det nok ikke. Men vafler, rundstykker, svinesteik og juice, det ble det! Utrolig godt med ordentlig god frokost. Merker nå at jeg er veldig glad jeg spiste godt før jeg dro, for etter det har jeg ikke spist særlig mye. Fikk nettopp i meg litt rett-i-koppen grønnsaksuppe da, det gjorde godt.

Planen i morgen er frokost mellom 8 og 9, (håper jeg klarer å komme meg opp!) individuell samtale kl 12 og fellessamling kl 3. Er spent på å møte resten av gruppa, hvor jeg er yngst. Er ganske vant til å være yngst, så går nok bra det. Dere får vel se bilde av rommet i morgen eller noe, om dere vil :-)
Hei dere ! Sitter for øyeblikket på gardemoen, og venter på at flyet mitt til Kristiansand skal gå :-) håper der glade Sørlandet er like bra som folk sier, og at jeg får sett sola litt mens jeg er her. Håper dere har hatt ei super helg, det har iallefall jeg :-)
Ehm... Gikk innpå bloggen min idag, og så at øverst til høyre var et stort bilde, helt ut av det blå, som absolutt ikke skal være der! Prøvde å tilbakestille designet, men bildet var der fortsatt?! Noen som kan hjelpe meg?! Vet ikke hvordan det har kommet seg dit, men det er værtfall i veien.

Help!
Ble litt mange idag, fordi jeg så så mange jeg kunne tenkt meg! Kjolene er fra asos.com.Q: Likte du noen av de?
Hei dere! Sitter her med munnen på vidt gap, klarer nemlig ikke slutte å gjespe. Ble litt "tidlig" opp idag, og litt sent i seng igår. Grunnen til at vi var tidlig oppe idag var fordi vi har vært på visning idag! Leiligheten blir nok ikke vår nei, litt over vår prisklasse, og fikk nylig beskjed om at det har kommet inn bud, over det vi hadde tenkt å by, om den falt i smak. Men er jo artig å se litt og da! Hvem vet, plutselig kan det hende vi ramler inn døra på drømmehjemmet?

Akkurat nå slapper vi bare av, tenkte å begynne å pakke litt ned i kofferten, og kanskje se en episode PLL. Senere idag skal vi på kino å se Harry Potter, og kvelden avsluttes med middag hos svigers. Alltså endel som skjer idag, ganske travel dag for meg i allefall. Igår og var det full fres, med legebesøk, innom bank, se litt i gågata og litt diverse. Har merket at forma ikke er helt på topp for tiden, men det gjør jo ikke så veldig mye. Skal jo på rehab for å få hjelp, så om jeg er litt dårligere når jeg kommer dit, er neppe et hinder.

Vel, da har dere fått hørt mine planer for dagen, håper dere alle får en fin start på helga, enten dere har ferie, eller må jobbe :-)

Q: Hva skal du idag?
Er det noe jeg må ha hver måned så er det magasiner. Jeg har lest ganske mange forskjellige, både Henne og Det Nye, men fast det siste året har vært Woman,Cosmopolitan og mag. Disse tre er virkelig bladene for meg, og nå er det autopiloten som kjøper de hver måned. Det har nemlig blitt en vane. Før leste jeg somregel ut bladene så fort som mulig, men i det siste kan det gå nesten en måned før jeg er ferdig med dem. Hvorfor vet jeg ikke helt, men da varer jo gleden litt lengre. Mulig det har noe med at det er så mye på nettet å lese nå til dags, men å ha et uåpnet blad i hendene gir en spesiell følelse.

Det var en periode dagen min ble reddet om det var nytt blad på butikken, og dagen kunne ikke ødelegges. Heldigvis har det gått litt over, selv om gleden er stor når jeg ser det er et nytt blad i butikken, og selvfølgelig blir det med meg hjem.

 

Q: Leser du noen faste blader?
Da har jeg fått tatt bilde av innkjøpene mine fra Trondheimsturen. Orket ikke ta bilde av boxerne og tube-bh'en fra Only, men her er da resten!

Alt fra Vero Moda


Skjorta til venstre er fra Only, resten fra Vero Moda.

Trondheim hadde så mange store fine Vero Moda butikker, med sinnsykt mye fint i. Ser nå at jeg glemte å ta med den rosa blusen, som og (sjokk) er fra Vero Moda. Den ser dere på bildet under.

Q: Syns om innkjøpene mine? Noe du likte?
Du er her for meg på på gode dager, du er her for meg på dårlige. Du hører på det jeg har og si, og gir meg alltid trøst. Du får alltid frem et smil, og jeg klarer aldri å være langsint på deg. Du betyr så utrolig mye for meg, og har hjulpet meg mye det siste året. Du skal leve evig Tiko!


Q: Flere som har verdens beste hund?
Tenkte bare å vise dere to bukser jeg kjøpte meg på fredagen. Jeg og Kristian var nemlig på shoppingsrunde når ulykka rammet Norge.


Buksa til venstre er fra WESC, resten er av Lee buksa. Hadde den på meg på lørdagen, som dere ser på bildet til høyre.

Q: Hva syns dere?
Dere kan legge meg til som venn på blogg.no HER

Følg meg på bloglovin HER

Lik meg på Facebook HER

For mer kontakt : marlenes1992@hotmail.com

Vi snakkes! :-)
Dette innlegget blir nokså personlig, men føler for å skrive det ned.

Når folk spør om jeg gleder meg til jeg skal nedover til rehab neste uke, vet jeg ikke helt hva jeg skal svare. Jeg sitter med endel nerver, som forhåpentligvis forsvinner etter jeg har møtt gruppa mi kl 10 på mandag. Jeg "gruer" meg til å møte de, for jeg vet ikke hva jeg skal forvente. Jeg ville på dette senteret fordi aldersgruppa var spredt, noe jeg følte var ganske bra sist jeg var på rehabilitering, men nå skal jeg på et mye større senter, med flere grupper samtidig...

Grunner til at jeg har nerver er fordi jeg lenge har slitt med sosial angst. Ikke lenge som halve livet, men etter jeg ble syk har den vokst, og krympet igjen. På det verste traff jeg så få som mulig, og gikk jeg på kjøpesenteret måtte jeg fort ut igjen. Følelsen av å besvimme, blacke out, kaste opp og svimmelhet var helt forferdelig, og jeg så stjerner. Jeg som alltid har elsket kjøpesenteret, folkemengder, bli kjent med nye folk, ble forvandlet til ei innestengt, folkeredd og nervøs tenåringsjente. Ting jeg elsket før, var blitt et mareritt.

 

Selvtillit og selvfølelse ble hakket ned til det nederste, og jeg skammet meg over meg selv. Jeg var redd, skamfull og deprimert. Ting ble enda mer ork enn de allerede var, og jeg var livredd for hva andre mente om meg. Jeg hatet å treffe nye folk, fordi jeg skammet meg over meg selv, jeg var redd for hva de skulle tenke om meg, og ikke minst, hva skal jeg fortelle om meg? Jeg ville ikke bli stemplet som jenta som var syk, men jeg visste liksom ikke helt hvordan jeg ellers skulle få satt ord på ting irundt meg akkurat da. ME er jo en sykdom mange ikke forstår, så forståelse fikk jeg ikke alltid nei. Hvis folk begynte å spørre meg mer om det, ble jeg superstressa, og jeg følte igjen pustevansker og stjerner foran øynene. Det å være sosial var rett og slett for mye for meg. Nye folk å forholde seg til, forventninger og inntrykk. Jeg var rett og slett for syk til å takle det akkurat da. Så jeg sluttet. Sluttet å være sosial, sluttet å ta kontakt med folk, og stengte meg inne. Nå i ettertid ser jeg at det kanskje ikke var så heldig for skolegangen min. Angsten min gikk utover skoledagen min, der jeg konstant var sammen med andre. Følelsen av å være utenfor, ukonsentrert, dårlig og selvødeleggende. Kristian har flere ganger sagt at den største fienden min er meg selv. Jeg drar jeg selv så langt ned jeg aldri hadde trodd jeg kunne blitt dratt, og gjerne enda litt til. Hvordan skal da folk like meg om jeg omtrent hater meg selv? Noe av det fineste med mennesker er når de smiler, og er tilfreds med seg selv. Selvtillit.

Det siste året, etter jeg sluttet på skolen, har angsten forsvunnet mer og mer. Jeg er bedre sykdomsmessig, og har mer overskudd nå som jeg ikke har skolens press hengende over meg. Hvis jeg spør vennene mine vil jeg nok tro de og ser at jeg har blitt bedre det siste året, med at jeg i det hele tatt blir med på flere ting. Jeg er med på kino, fest, vennekvelder osv. Jeg føler jeg begynner å få meg selv tilbake, og takk gud for det. Jeg begynner sakte å få bedre selvtillit, og mer energi til å pleie meg selv. For en måned siden var jeg på fest med noen av de jeg gikk på ungdomsskole med, og det føltes godt å sitte der. Jeg skjemtes ikke, jeg fikk mange komplimenter, og ting var som før. Jeg klarte også ganske så bra og forklare de hvordan jeg har det, og hvordan jeg har hatt det siden ungdomsskolen. Ja, jeg fikk panikk en eller tre ganger, men jeg kom meg gjennom det! Jeg klarer å snakke om sykdommen uten at jeg føler jeg svimer av, får hodepine og rinner vekk av svette (nesten værtfall). Er jeg ute på byen og jeg treffer noen nye, klarer jeg å hilse på de, presentere meg, og ha det kjekt! Jeg blir ikke skamfull og har lyst å dra hjem, men jeg begynner å bli åpen for å bli kjent med nye igjen. Noe som er et stort skritt forover, etter hvordan jeg har hatt det de siste 3 årene.

Alikavel sitter jeg her med nerver. Hva om jeg ikke "klikker" med noen som helst? På senteret blir vi rundt 50 personer. 50 personer er veldig mange. Jeg er vant til meg, Tiko og Kristian, og plutselig skal jeg forholde meg til 50 pasienter i en spisesal + alt fagfolket! Vil de på gruppa dømme meg når de ser meg? Vil jeg føle meg utenfor? Kommer jeg til å isolere meg på rommet? Hva om de andre er for syk til å være med meg? Jeg kjenner litt tendenser til den sosiale angsten komme frem, men jeg skal jaggumeg klare å temme den for godt! Den tapper meg for energi, og jeg vil ikke la den vinne igjen. Jeg vil bli fri, treffe nye mennesker og ikke være redd for å vise verden hvem jeg er. For jeg er Marlene, og jeg er jaggumeg verdt å bli kjent med!Q: Noen som kjenner seg igjen?

Jeg vil bare påpeke at jeg ikke  har diagnosene, men jeg vet selv (, gjennom psykolog, og andre som har hatt det) at jeg har hatt det.
Mistet nettet et par dager nå, så har ikke fått gjort noe særlig med designet enda, men tror jeg gjør siste finpuss i løpet av kvelden. Ellers går jeg rundt og prøver å finne ut hva jeg skal pakke med meg, søndag drar jeg jo hit. Hva pakker man når man skal bort en måned liksom? Som skal være under 20 kilo (tror det er grensen innenlands?). Skal ha med meg pc, ipad og kamera værtfall, slik at hvis jeg vil blogge, kan jeg det. Stod at det var gratis internett, så håper at det funker der nede. Når jeg blogger der nede må jeg jo tilpasse bloggingen til at jeg ikke lekker ut info eller bilder av noen andre, så litt anderledes blogging blir det. Kom gjerne med ønsker om hva du vil jeg skal skrive om mens jeg er der.

Idag var vi på flyplassen for å forsikre meg om at jeg har alt som trengs av koder og sånt til flybilletten, og innom veterinær og dyrebutikk. Tiko trenger jo en ormekur, og etter vi så hva slags beist som hadde bitt seg fast i øret hans igår, bestemte vi oss (litt i seneste laget) å kjøpe flottbånd. Det stinker noe sinnsykt, og har vært kvalm siden han tok det på, men satser på det går over. Står vi skal kontakte lege ved ubehag, men tviler på jeg dør av det. Vi dro med oss hjem en av de fargerike flaskene idag og, fra merket Pet Head! Fur ball, balsamspray mot floker fikk bli med oss, og jeg tror den funker! Er ikke helt utprøvd enda, men den virker bra. Noen som har erfaring med merket Pet Head?

Men nå er sjokoladefondanten ferdig, må springe å ta de ut! :-) Ha en fin kveld!
Hei dere! Beklager om dere er inne på bloggen nå, eller senere, og ting ser litt halvferdig ut. Driver nemlig å skifter design, så ja.. Må lage meg en header og sånt i morgen, orker ikke nå, tror jeg sovner stående. La meg høre hva dere syns om det!

(som sagt, ikke ferdig)
Tenkte å gi dere 5 kjappe "fakta" om meg selv! Ser jeg har fått noen flere lesere, alltids kjempekos. Er det noe dere lurer på så bare spør i kommentarfeltet.

- Jeg kan være utrolig sta, og til tider påståelig. Bare spør Kristian.

- Jeg har ganske så lav selvtillit, noe jeg konstant jobber med.

- Jeg trenger mye omsorg. Mesteparten av livet mitt har jeg vært en "klarer meg selv" jente, som har virka hard og tøff, men etter jeg ble syk og "sårbar" merker jeg hvor mye kjærlighet og omsorg jeg har behov for. Heldigvis får jeg masser av det.

- Jeg har fått voksende interesse for mote og skjønnhet den siste tiden, og det merkes på både klesstil, smak og ja.. Jeg merker det! Lurer derfor på å kanskje ta nettstudie Mote og design når jeg blir litt bedre, noen som har noe erfaring med det?

- Jeg har blitt avhengig av hidden objects spill på iPad! Merker at siden forma har blitt bedre, klarer jeg å konsentrere meg lengre av gangen, og da er litt hjernetrim supert.Fortell meg noe om deg!
Regner med alle har fått med seg hva som har skjedd idag. Helt utrolig at slikt skjer med oss, men det var vel bare et tidsspørsmål... Sender tanker til pårørende og rammede.
Noe som forhåpentligvis betyr vanlig blogging! Vi har siden mandag vært på hytta, kom hjem i natt/ morges, men har vært på farten i hele dag, så har nettopp satt meg ned. Kristian står å rigger opp den nye pc'en sin, mens jeg tenkte å blogge litt imens. Bestilt oss kebab og lamagun, for lat idag til å lage oss middag. Føler innlegget blir litt random, men det får bare være, skulle bare informere om at jeg er tilbake, så bare fortsett å følge med! Har kjøpt meg masse fint i Trondheim, som blir lagt ut senere, og tok meg en shoppingsrunde idag og, så det og kommer senere, om dere vil se :-)

Har ikke pakket ordentlig ut enda, så har ikke fått lagt inn bilder av hytteturen, men det kommer. Har endelig fått fikset hvordan jeg kommer meg på rehabiliteringssenteret også, tok 20 kilo av skuldrene mine. Kjekk start på helga, slipper jeg å tenke så mye mer på det. Drar rundt halv tre neste søndag, så er ikke så veldig lenge til jeg er så langt sør, for første gang. Sitter fortsatt med endel tanker og følelser om det hele, men det er jo helt naturlig. Når jeg først kommer meg dit, og får sett resten av gruppa, kommer nok de tankene til å komme bort.Jeg og verdens fineste har forresten runnet 2 1/2 år nå, ble feiret på hytta.

Men nå kommer maten, og vi skal se de to siste episodene av sesong 6, How I met your mother, så snakkes senere ikveld!

 
Lørdagen ble verdens herligste hund 1 år, utrolig hvor fort tiden går. Det ble selvfølgelig feiret med litt ekstra god hundemat. Desverre kom det opp igjen litt senere på dagen, men han fikk nok glede av det uansett :-) Her er noen bilder.

Har vært helt fantastisk vær på Skjevika i helga, så vi tror vi har fått litt farge på skrotten. Data og blogg har vært langt bak i tankene, isspising, badmington og bading har stått øverst på lista. Håper alle har hatt ei kjekk helg! Sorry, men kjenner jeg er på nippet av å hive pc'en ut av vinduet, så tror jeg avslutter nå, så kanskje det blir noe mobilblogging de neste dagene. Nå skal vi pakke siste rest, og hive oss i bilen, på hyttetur, der det verken er nett eller noe. Blir godt det! Blir og en Trondheimstur iløpet av uka, gleder meg kjempemasse! Håper bare på at været blir fint, så vi får vært mye ute.

Så vi snakkes vel ordentlig når jeg kommer hjem igjen, i helga en gang! :-)

Hei dere! Da skal jeg prøve å smekke sammen noen innlegg før jeg drar på ferie, men slik dataen oppfører seg, vet jeg ikke hva resultatet blir. Tenkte å blogge igår når jeg kom fra Skjevika, men da hadde jeg verken nett, eller kontakt med dataen såå.. Men uansett da, på fredagen var vi i 60 årsdag til kjæresten til bestemor, og jeg fikk endelig brukt NewYork-kjolen min! Tok ikke bilde av hele antrekket, hadde blazer, og de nye skoene mine (se de her), og uten sokker selvfølgelig :-)Love my dress! Eneste problemet da, som jeg fant ut for noen dager siden, er at kjole sitter ikke like fint som da jeg kjøpte den, i og med at jeg er en god del kilo lettere akkurat nå, og at puppene mine har krympa så de holder ikke kjolen opp lengre... Men fikk juksa det til på en måte uansett.

Q: Hva syns du om kjolen?
Hei dere! Idag har min kjære lillesøster kommet hit til byen for å ha en miniferie. Skal kose oss masse, kjøpt oss 7(!) godteposer og mye mer, skal lage taco straks og se Gulivers reiser. Noen som har sett den? Håper dere får en fin kveld.

Bildene er dårlig ja, tatt med iPad, så ikke verdens beste kamera :-)
Brukte en halvtime på kebaben, det var jaggumeg mye mat!:-) men det var jo godt, heldigvis. Da er det prøvd og!

-mobilblogg
Herres, da folkens, har jeg bestilt min første kebab, ever. Har liksom alltid forestilt meg at jeg ikke liker kebab, men nå tenkte jeg da å prøve. Håper bare det blir en bra opplevelse, siden det blir middagen idag, som vi må vente 40 minutter på. Har ikke blogget så masse i det siste, for jeg ikke vet helt hva jeg skal blogge om, men kommer tilbake sterkere når motivasjonen og inspirasjonen kommer! Fant forresten ut at innlegget mitt ligger på blogit! Sjekk det ut her. Her er link direkte til innlegget, blitt glad for tilbakemeldinger.

Kjenner jeg blir skikkelig daff nå som det er ferie, og Kristian er hjemme. Heldigvis blir det litt action fra og med i morgen, når lillesøster kommer hit til oss. Etter det blir det hjem til Skjevika for helga, før vi setter snutene våre mot hyttetur, i Rinndalen. Da blir det shoppingsrunde til Trondheim, og forhåpentligvis masse fint vær! Gleder meg, blir vår andre ferie bare oss to. Tenk, for to år siden dro vi til syden ilag, og nå skal vi på hyttetur sammen. Krysser fingre og tær for at været blir fint!

Da krysser jeg fingrene for at jeg liker kebab!

Q: Liker du kebab?

Q: Har du lest innlegget mitt?
Hei dere! Igår drev jeg å spekulerte på hvordan i alle dager jeg skal komme med ned til rehabiliteringssenteret. Google Kart sier det tar 12 timer, så buss blir det nok ikke. Bil blir det heller ikke, for da overskrider vi km vi har forsikring på, og det vil vi ikke. Pluss at det hadde blitt en lang tur, og jeg måtta nok tatt den over noen dager isåfall. Så da blir det mest sannsynlig fly! Gikk verken fra Molde eller Kristiansund til Kristiansand, men var ledig fra Molde til Oslo. Så blir det vel tog fra Oslo til Kristiansand, og mulig buss fra Kristiansand til senteret. Litt av ei reiserute, eller hva?! Blir nok helt utslitt av bare reisinga, så er bra jeg skal til en plass hvor jeg har "lov" å være dårlig om jeg er det.

Så da gjenstår det bare å ringe litt rundt for å finne ut om jeg trenger noen spesielle papirer for å få dekt reisen. Herregud sier jeg bare, så sinnsykt avansert system! Skal du til frikort 2 sted, må reisen betales som frikort 1, og har du ikke frikort 1, blir egenandelen 400 pr vei, osv osv. Tar meg heller en telefon og prøver å få råd med de som styrer med det, og så skal nok mamma og pappa få hjelpe meg litt ja. Er litt mye for hodet mitt akkurat nå kjenner jeg, værtfall når jeg skal være der om nøyaktig tre uker. Litt knapp tid for alt som skal gjøres føler jeg.

Kjenner det tar endel energi det å gå å vente på å dra. Og planlegge alt, osv. Mange tanker og sånt som svirrer før man skal på en sånn plass. Slik som jeg har forstått det er ikke dette kognetiv terapi, og det går veldig greit, for det var jeg på forrige august. Kjenner jo jeg er litt redd for hva vi skal, hva de forventer osv, men jeg har blitt flinkere det siste året å finne ut hva som funker for meg. Skal de ha meg til å gjøre noe jeg vet jeg ikke kan, kommer jeg til å si det. Skal vi svømme 250 meter, må jeg nok stå over. Jeg vil ikke at det som skjedde sist skal skje igjen! Pluss at det er jo masse forskjellig som har vært i media det siste året, om ME, så jeg lurer på hvordan de har stilt seg i forhold til de opplysningene. Jeg håper bare ikke at jeg kommer til å slite meg ut, og tøye grensene mine for mye (som jeg har en tendens til å gjøre). Nå er det ikke snakk om ei helg å tøye grensene, hvis jeg tøyer de i en måned, vet jeg ikke hva utfallet blir, men det blir neppe fint! Mange slike tanker fyker rundt og tar fra meg energi. Utrolig unødvendig, siden jeg vil at jeg og Kristian skal ha en kjempefin ferie nå, før jeg drar, slik at han husker hvor bra vi har det, når jeg er borte. Ikke at jeg var sengeliggende hele ferien, og var et herk å bo sammen med...

Nei, da ble det et lite tankeras her gitt! Tror jeg gir meg nå, spiser litt frokost og sånt, før jeg starter ringerunden min. Ha en fin dag!

Q: Hva skal du idag?


Kjoler fra nelly.com

Q: Hvilken likte du best?
Ah, var på butikken igår, og der stod det på butikkhylla. Det nye Cosmopolitan! Helt siden jeg lå på sykehuset ei uke på Gran Canaria, har jeg lest mer og mer blader. Hver måned må jeg ha med meg mag, Cosmopolitan og Woman, hvis ikke får jeg nesten abstinenser. Nå abonnerer jeg på mag og woman, mens Cosmo kjøper jeg på butikk. Hvordan jeg skal klare å gå forbi mag og woman når jeg er på rehab, det lurer jeg fælt på, blir litt dumt å kjøpe det når det ligger hjemme og venter. I månedens Cosmo fulgte det meg to neglelakker, og begge falt i smak hos meg! Lakket bare fort på igår for å se hvordan de var, og ble veldig glad i den korallfargede.Ble litt paff når jeg så lokalkjendis og sinnablogger Linnea Myhre på coveret da. Jeg gikk på ungdomsskolen med henne (ikke samme klasse nei) * Starstruck* Neida.
Nytt mag denne  helga og, love it!


Q: Leser du noen blader?

Q: Leser du Cosmo?

 
Hei dere! Beklager, men har ikke vært på dataen siden date-night, som  forresten ble endel komisk. Snakk om uflaks jeg hadde, uff. Sølteut cideren min over halve (nyvaskede!) gulvet, og meg selv, gikk opp for å spyle av føttene, og ble påminnet av det varme vannet at jeg hadde gnagsår (det svei!), rota yoghurt på duken og gikk tur med Tiko i short, i regnværet... Men var god mat, bra stemning, bra film og bra kjæreste, så skal ikke klage.Snart klart for middag!

Kom forresten på at vi hadde fått takkekort av lillebror, så tenkte jeg nesten måtte vise dere da. Lillebror som ikke er så liten lengre! Han fikk forresten barbermaskin fra meg og Kristian.

Igår fikk vi forresten besøk av et vennepar av oss, utrolig koslig, med pizza og film. Idag skal vi til svigers på middag, og kanskje titte litt på babyen til søskenbarnet til Kristian. Blir jo litt babysyk av og til, skal innrømme det! Hadde forresten en ganske syk drøm om babyer inatt... Jaja.

Q: Hva har du gjort i helga?

 

 
Hei dere! Bare et kjempekjapt innlegg her nå, driver å ordner på stua, til date-night. Egentlig skulle vi ut å spise osv, men tar det når vi skal til Trondeim istedet. Men god middag og kos skal det bli alikavel! Kristian står og ordner deilig middag, mens jeg har tatt på meg oppgava til å ordne stua klar. Skal prøve å gjøre noe mer enn å slenge oss i sofaen å spise, så nå skal spisestuebordet tas i bruk ja!

Etter mat er vel planen noen episoder How I met your mother, før vi skal se The Proposal, nydelig film. Nå roper han at det er bare 5 minutt igjen, så får kjappe meg å tenne lys tror jeg. Slenger med mitt første outfitbilde, trodde aldri jeg skulle gjøre det, men here you go, date-outfit. Som dere sikkert skjønner har det vært sol og varmt her i byen idag, deilig!

Ha en super fredagskveld alle sammen!

Q: Hva gjør dere ikveld?


Kjoler fra www.newlook.com

Q: Hvilken likte du best?
Hei dere! Da er jeg oppe å igang jeg og, skal blogge litt for dere, se en episode Pretty Little Liars, og ta meg en dusj. Igår var jeg og Kristian på kino, og jeg må nesten si, det er den beste filmen jeg har sett i år! I hvertfall av actionfilmer. Vi var å så Transformers 3 (link) ,i 3D, og for dere som fortsatt har muligheten, se den. Jeg var helt satt ut igår, kan jo være mange grunner til at jeg var ekstremt følsom igår, men da jeg kom ut av kinoen var jeg målløs. Før filmen tenkte jeg, off 2 1/2 time, det blir lenge, men jeg kjedet meg ikke et sekund. Filmen gjorde meg stolt av å leve nå, som får oppleve slike filmer som det der. Få se hvor langt vi mennesker har kommet innen filmlaging. Ja jeg vet, herres så følsom, men ja, det var da følelsen jeg satt igjen med.

 

For å få best mulig filmopplevelse av denne filmen, bør du ha sett 1 og 2 først. Som mange sikkert vet, ble Megan Fox byttet ut mot noen andre i denne filmen. Hørt mye om at hun dro ned filmen med amatøraktig skuespill, og jeg er forsåvidt enig. Hun begynte bra, men skuffet veldig når det gjaldt. Tror jeg selv hadde klart det bedre... Men ikke poenget! Jeg er utrolig dårlig på å skrive filmanmeldelser, så tror ikke jeg skal prøve meg på det, men kan skrive litt om den.

I filmen møter vi Sam, som i første film oppdaget at han hadde en veldig spesiell bil. Den var nemlig en robot, som søkte ly på jorden, etter at planeten deres hadde gått under i krig. Allerede i første film spiller Autobot (de snille robotene) på lag med menneskene, når Decepticons prøver å ødelegge jorden. I film nr 3, handler det igjen om at Decepticons skal ødelegge jorda, og menneskeheten. I denne filmen treffer vi blant annet på Mc Dreamy fra Grey's Anatomi, som en av skuespillerne. Filmen har og veldig bra musikk, som virkelig får følelsene frem, og får deg til å bli slukt inn i skjermen. Filmen får noen uventede vendinger, så kjede deg kommer du absolutt ikke til å gjøre. Dette er en film man absolutt bør ha med seg, for den er så mye mer enn en actionfilm. Den setter kjærlighet og vennskap på spill, og hele filmen gir deg frysninger, spesielt om du har sett de to første. Gikk du glipp av den på kino, for all del, lei den når den kommer ut! Dette er en film du bør se.

Q: Har du sett Transformers?
They tried to make me go to rehab, and I said yes, yes, yes...

Om oss

Hit skal jeg da, 1 august, på Sørlandet Rehabiliteringssenter. Dette senteret er ett av to som tilbyr rehabilitering spesielt rettet for oss med ME. Har ikke så veldig mye info enda, annet enn det jeg har sett på nett, fordi brevet fra de ligger hjemme hos mamma og pappa. Nevnet for legen min i mai at jeg kunne tenkt meg å dra på rehabilitering igjen, var jo i fjor ( i august!) og, uten at det hjalp så mye som jeg håpte på. Sa da også at jeg ville søke der de har egne ME-grupper, for å se om jeg kanskje får mer ut av oppholdet da, når gruppa mi er "i samme bås". Jeg har jo fått hørt og trodd selv, at jeg kom sikkert til å måtte vente et år eller noe, så ble ganske paff siden jeg nå skal dra om 3 uker! Så nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal komme meg dit, og litt andre praktiske opplysninger, så er jeg vel klar til å dra. Det negative er jo at jeg må dra mens Kristian har ferie, men vi har allerede flyttet ting litt osv, slik at det skal bli best mulig for meg.

Kjenner jeg gruer meg litt, men det er jo ganske naturlig, i og med at jeg drar dit alene, til en fremmed plass ( VEST-AGDER?!), hvor jeg ikke kjenner noen andre. Jeg tror det kan bli veldig godt for meg å komme meg bort litt da, få hjelp til å forstå sykdommen, og ha et team rundt meg. Og blir jeg dårlig der, har jeg "lov" til det, jeg har ikke ansvar for noen andre enn meg selv, og kan tenke kun på meg selv. Gruer meg jo og med tanke på at jeg blir så langt borte fra Kristian og Tiko, de som er der for meg hele tiden, men er vel bare sunt å savne hverandre. Er jo bare en måned det er snakk om så.

Hohh, kjenner jeg gruer meg litt til "treninga" osv. Slik som basseng, kan faktisk ikke huske sist jeg var i basseng. Jeg er ikke særlig flink til å svømme,det tapper meg mye, og jeg får smerter etterpå, så kan bli spennende. Må huske å ta pollensprøyte før jeg drar, siden vi kommer til å være endel ute i skog og mark, slik jeg har forstått det.

De praktiske opplysningene jeg vet til nå er at jeg får enerom, med bad (hurra!), gratis trådløs internett (så får blogget osv derifra), og at vi blir maks ti stykker på mi gruppe. Når jeg skal hjem igjen til mamma og pappa, må jeg fylle ut et skjema, slik at de får lagt opp litt, osv for meg, og planlagt litt hvordan de skal ta for seg meg. Nå skal det sies at siden jeg har vært på rehabilitering før, så tror jeg ikke at jeg blir frisk av det. Det tror jeg ikke i det hele tatt faktisk. MEN at det kan forbedre hverdagen min, og lære meg å leve med sykdommen? Det har jeg stor tro på!

Så da folkens, har dere fått vite den store nyheten!

Er det noe dere lurer på eller noe, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan :-)

Q: Har du vært på rehab før?
Ikke jeg nei, men Tiko! Jeg og Kristian tenkte vi måtte nyte finværet litt vi og, så jogga oss en tur til nærmeste badeplass, og slapp Tiko løs. Han elsket det like mye denne gangen og. Selv har jeg ikke turt å bade enda i år, men satser på at det blir i løpet av sommeren. Vi har jo ikke veranda eller plen, så har ikke fått vært så mye ute, og vent meg til temperaturen osv. så har bare ikke blitt noe av. Så håper jeg mirakuløst blir brun til jeg skal utti, for jeg føler alle er latinbrune, mens jeg ser ut som en eskimo. Her er noen bilder fra turen.

Haha, hadde vært litt kult om det fortsatt var hurtigruten - minutt for minutt, så hadde vi blitt filma. (dere ser Hurtigruta på de to første bildene).

Så nå har vi en passe gal hund springende i leiligheta, han blir helt gal når han er våt! Tror han roer seg snart da, håper iallefall det. Beklager masse hundeinnlegg altså, kan og hende at det blir noen videre og, siden Tiko snart er et år, og at nyheten har noe med at jeg skal bort. Bort fra både han og Kristian. Det blir utrolig rart, jeg og Kristian har gjort dette før, men Tiko har jeg bare vært en uke ifra, siden vi fikk han. Han er her liksom 24/7 sammen med meg, så blir rart... Nei, skal gi meg nå :-) Noen som vil gjette hva jeg skal? Det er en bra ting forresten, så er en god nyhet.


Q: Hva har du gjort på idag? 
Blitt helt hektet! Ikke sånn hektet at jeg bare ser og ser og ser og ser, men ja, når jeg har tid for meg selv, og vil koble ut litt, setter jeg på Pretty Little Liars. Når jeg først begynte å se det, tror jeg jeg så omtrent 15 episoder på ei uke. Vært litt opphold nå, men fikk lyst å sette med ned med episode 17, en kopp te, og kanskje litt godis. Dette er en serie man må følge med på, og man blir dratt inn i denne jentegjengens problemer, og hemmeligheter. Som om vi jenter ikke har nok drama i hverdagen! Heldigvis er ikke dette vårt drama, så da kan vi sette oss ned å bare se.

Serien er faktisk basert på bøkene til Sara Shepard, og bøkene er mange. Så da krysser vi fingene for at sesongene og blir mange! 

Kort fortalt handler det om 4 jenter, som engang var 5. Allison, den femte jenta, forsvant sporløst et år tidligere, og jentene har prøvd å legge henne bak seg. Hun var den som holdt gjengen samlet, og når hun forsvant, splittet de. Nå er de sammen igjen, og prøver å løse mysteriet om hva som skjedde med Allison. Det blir ikke lett, når en hemmelig "A" sender de meldinger hvor hemmelighetene deres blir truet med å røpes. Dere får bare begynne å se selv, så blir dere kanskje hektet dere og!

 

Q: Ser du på Pretty Little Liars?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits