Dere har kanskje fått med dere konkurransen til Nike, hvor du kan designe og muligens vinne din egen sko? Her er iallefall skoen jeg har designet!

Q: Har du designet din egen sko?

Klikk her for mer info om konkurransen om Nike ID løpesko!
Hei dere! Sitter nå å ser på Hjelp, han pusser opp!, er kjempespent på hvordan resultatet blir. Til siste halvdel skal jeg spise mitt siste påskeegg fra Freia! Ja, du hørte riktig, jeg har faktisk et egg igjen av de fantastiske fylte egga i den lilla kartongen. Helt sykt, fant det i skapet, så det blir jo litt rart.MMM...

Q: Ser du på Hjelp, han pusser opp! ?

Q: Har du flere egg igjen etter påska?
Hei dere! Idag har jeg jo sløvedagen min, så atm leser jeg blogger, er litt på facebook, og bare slapper av. Tenkte å kanskje lage meg en kopp te snart, og se The lying game. Noen som har sett det? Ble jo fire episoder PPL igår, så da må jeg vente på ny episode der...

Uansett, allergi ja. Jeg er en allergiker. Jeg er allergisk mot katt, høy, gress, bjørk, blomster, you name it. Og hund... Det er den sistnevnte jeg har gått å kjent en god del på siden jeg kom hjem. Før har det gått relativt greit, hatt en dag eller to i måneden jeg har vært allergisk mot han, og ellers har det gått greit. Men nå som jeg har vært borte fra han så lenge, merker jeg utrolig godt at jeg ikke tåler han. Øyedråper, kløe i huden, og nysing har forfulgt meg siden jeg kom hjem. Kan være at pollensprøyta har gått ut og, og at jeg reagerer ekstra pga av det, men kjekt er det uansett ikke. Skal til legen om 14 dager, og da skal han henvise meg til sykehuset, hvor jeg forhåpentligvis skal ta sprøyter hver uke resten av høsten. Tenkte da å spør om de kunne hjelpe meg litt med hundeallergien i samme slengen, men vet jo ikke om det er mulig da. Noen som har noen erfaringer å dele? Er i allefall utrolig trist å ikke kunne kose og stryke på hunden min, som jeg er sammen med hele tiden. Børstet han igår, og vasket gulv, for å få vekk litt hundehår, men tror ikke det gjorde stor forskjell egentlig. Leste i et blad fra dyrebutikken at det var noe slags middel eller spray (husker ikke helt), som var bra for allergikere. Man skulle ha det på hunden/katten, og det skulle hindre det stoffet vi allergikere reagerer på, å komme frem, i allefall minske det. Slik jeg husker det, kan hende jeg bommer fælt her. Noen som har hørt om dette eller? Har også vurdert om luftrenser kanskje kunne vært noe, med tanke på all allergien. Vet ikke om det har så stor effekt, men går jo vel an å prøve... Ble mange ting bare kastet ut her nå, skikkelig tankespinn, men er ikke noe kjekt å sitte her i sofakroken, med en kosesyk hund som piper etter kos, og ikke kunne gi han det... Så all råd tas imot med glede!
Q: Er du allergisk mot noe?

Q: Har du noen tips til meg?
Hei dere! Håper dere har hatt en fin start på uka. Det har værtfall jeg, med litt Pretty Little Liars maraton, taco til middag, og rene gulv. Tok litt hardt i, men avslutta med dusj og ansiktsmaske, for å huske å pleie meg selv i alt dette og. I morgen blir det en totalt sløvedag, værtfall det som er plana. Tur med Tiko blir det jo selvsagt, men ellers skal jeg bare kose meg. Resten av uka har mer enn nok på timeplana, så da må jeg ta meg en oppladningsdag i forkant. Blir nok til at jeg beholder skoene og, siden flertallet stemte for det.

Men ja, tenkte å kjøre en spørsmålsrunde, hvor jeg krysser fingrene for at dere er snille og stiller meg spørsmål. Er så flaut å ikke få noen spørsmål, så snille dere, spør i vei! :-)Q: Hva lurer du på om meg?
Her er da skoene jeg har deponert på, og nå trenger jeg deres hjelp. Beholde eller levere tilbake? Har alltid hatt lyst på boots, syns det er sykt tøft, og da jeg så disse på Biancos nettside til kun 500 (!), måtte jeg dra å prøve. De var amazing der de stod på hylla, men tapte seg litt på foten. Tok de derfor med hjem, så jeg fikk prøvd de med litt flere plagg, og jeg er jo allerede blitt ganske glad i de, og planlagt flere antrekk med de, så... Hjelp meg!

http://content.www.bianco.dk/uploads/b_productcolour/29-46055-10_350x330.png

 

Ser for meg at de kan røffe opp et antrekk, med noen grovstrikkede ullsokker, eller/og strømpebukse f.eks.De er ikke vanntette, det er jo et lite minus, men forhåpentligvis har vi noen tørre høstmåneder forran oss, før snø og slapps kommer :-)

Q: Hva mener dere? Beholde eller levere?
Hei dere! Beklager at det ikke har blitt noe blogging etter at jeg kom hjem, tok meg rett og slett ei "frihelg"! Var utrolig godt å komme hjem til kjæreste og hund, så har vært med dem hele tiden. Tiko var helt spinnvill når jeg kom hjem forresten, herregud så gira har jeg ikke sett han før! Stod bare å "steppa", visste ikke hvor han skulle gjøre av seg stakkars. Jeg hadde jo såååå mange lukter på meg, samtidig som det var jo mamma som kom hjem!

Håper dere har hatt ei super helg dere og, det har iallefall jeg. Haha, både jeg og Kristian ble litt sjokka, det var jo rart å kysse igjen. Har ikke hatt berøring på leppene på en måned, så det føltes ganske uvirkelig og rart å kysse igjen. Men det gikk fort over ja, så ble alt som før, om ikke bedre! Var og hentet oss pizza, så The Eagle, som var veldig bra om dere lurte, og bare hadde kjærestetid. Godt å slippe å legge seg alene, og våkne av at noen holder rundt deg. Lørdagen ble også daffedag, selv om vi var på senteret og på Elkjøp, for å lete etter vaskemaskin. Om noen har noen tips angående det, spytt ut! Kvelden ble avsluttet med gyros, og Don't mess with the Zohan.


Fine Tiko-gutten!

Godt å komme hjem til denne karen ja!

Idag har vi vært hos svigers på middag. Alltid like kjekt. Har faktisk sett 4 episoder med Gøy på landet også, hadde aldri trodd at vi faktisk kom til å se alle repriseepisodene! Syns det var et bra konsept, alltids kjekt med noe nytt, er passe lei av bonderomantikk. Har dere sett det? Når det gjelder oppholdet mitt på rehabilitering, skal jeg prøve å få til et innlegg om det i løpet av de neste dagene. Er litt lettere å konsentrere seg om bloggen når Kristian ikke er her. Så satser på at det blir normal blogging fra og med i morgen. Er jo litt overveldende å komme hjem etter en måned borte og, så trengte litt fri.

Vil benytte sjansen til å takke dere lesere for at dere følger meg på denne reisen! Er så utrolig morsomt å logge på å se at jeg har fått kommentarer. Så tusen tusen takk! Tenkte å muligens ha en spm-runde om ikke så lenge, i tilfelle dere nye lesere lurer på noe. Men det er jo bare å spør i kommentarfeltet også, sånn sett.

Håper dere har hatt en fantastisk helg! ps: Deponert på noen utrolig kule sko, men trenger litt tilbakemeldinger fra dere hva dere mener, så de kommer nok på bloggen i morgen!

Q: Hva har du gjort i helga?
Hei dere! Da er jeg på kjevik flyplass, og venter på å komme meg hjem. Hadde skrevet et innlegg til dere, men får ikke publisert det, så det får bli når jeg kommer hjem. Dro litt før 8 fra Eiken, trist.. Vinket til Øistein og Randi, som var oppe tidlig for å si hadet til meg. Kommer til å savne alle, men vi har jo heldigvis tlf, Facebook og skype! Håper dere har det bare bra alle sammen, så snakkes vi når jeg har kommet meg hjem:-)

Ble forresten ikke overvekt! Kofferten var 27 kilo eller noe, men jeg hadde visst fullpris-billett, så kunne ha hatt opp til 32 kilo, uten tillegg. Hadde jeg bare visst det litt før... Jaja, alt ordnet seg :-)

Q: Hva skal dere idag?

Innlegget er skrevet på iPhone
... her på Eiken. Idag har jeg hatt min siste frokost, siste middag, siste kvelds, siste stuesnakk, siste temasamling, og skal snart inn i min siste natt her. Har fått sagt hadetbra til de fleste nå, i tilfelle jeg ikke ser de i morgen før jeg drar. En ting er sikkert, og det er at jeg aldri kommer til å glemme dette oppholdet, og disse folka. Kontakten skal jo selvfølgelig holdes, for jeg føler at jeg har fått meg venner for livet her. Så mange skjønne, forståelsesfulle og godhjerta mennesker, på en og samme plass, er ganske utrolig. Heldigvis er sannsynligheten der for at jeg får sett en av de jeg har fått best kontakt med, igjen en gang i løpet av året. Det håper jeg virkelig! Kommer sikkert til å planlegge meg en tur nedover landet også, for jeg vil absolutt se disse herlige folka igjen. De har gitt meg så mye mens jeg har vært her, både godhet, omsorg og råd, og jeg er de evig takknemlig for måten de har behandlet meg på. De er gull verdt!

Hadde avslutningstur idag, med bål på stranda, så slenger med noen bilder fra den turen. Var kjempekoslig, med gitarspilling og synging, vaffelsteking, bakt frukt og mye latter!Nei, nå har jeg prøvd å pakket og pakket, skal se om jeg får noen timers søvn på øyet før den store reisedagen begynner. Taxien henter meg kl 8 i morgen tidlig, så må tidlig opp. Tror jeg har husket det meste her nå ja, og takk gud for at mellomlandingen ikke varer så lenge, håndbagasjen kommer til å drepe meg!

Q: Hva skal du i helgen?

 
Igår var det onsdag, som vil si bingokveld! Siste bingokvelden min her, og jeg dro ikke tomhendt fra den. Skikkelig morsomt med litt flaks siste gangen, vant faktisk 2.premie begge rundene.Fine premier, ikke sant? Passet utrolig godt å vinne et forkle, har virkelig bruk for det, roter alltid på meg når jeg først skal lage mat. Var en lang og krevende dag igår, så at dagen idag er bedre, skulle ikke mye til. Er spent på hvordan jeg har det i helga, når jeg er borte fra denne tryggheten, hjelpsomheten og folka, og inn i mitt dagligdagse liv igjen. Skal da bli godt å komme hjem igjen i Kristians armkrok, og ha gledessprederen Tiko å kose med, om jeg er deppa.

Q: Hva syns du om premiene?
Hei dere! Ble nok ikke blogging igår, av den enkle grunn at jeg rett og slett ikke hadde energi til det. Var fullt kjør egentlig i hele går, så idag skal jeg nok ta det litt roligere ja. Startet dagen med hastefrokost, før jeg sprang opp og skulle på fotpleie. Her på senteret kommer det nemlig en fotpleier annenhver uke eller noe, så da tenkte jeg at det ville jeg unne meg. Det var kjempegodt, føttene mine var babymyke etterpå! Rett etter fotpleien, var det bare å slenge på seg noe annet tøy, og gå ned, klar for fjelltur. Ble en nokså lang tur, kom ikke hjem før to timer senere. Nei, skal ikke skryte på oss at vi gikk i to timer, men langt gikk vi! Randi hadde gått 4700 skritt, så da regner jeg med at jeg gikk rundt 4000 kanskje. Ikke verst? Derfor ble sjokolade og kakao senere på kvelden, inntatt med goood samvittighet.

Fjellturen var kjempekjekt, men mer enn lang nok. Rakk å snakke litt med mamma i tlf før det ble middag, som måtte inntas i et høyt tempo, en halvtime etterpå var det nemlig temasamling. Lærte oss noen triks om hvordan vi skal kunne bruke mindre energi på hverdagslige ting, slik at vi får samlet opp mer energi til det vi har lyst å bruke den på. Mange nyttige tips der, som hvordan man gjør handleturen mest effektiv. Skal absolutt ta til meg tipsa, så kanskje jeg har mer energi når kvelden nærmer seg. Etter tema, dro en av de på gruppa mi. Litt trist at hun ikke får vært her de siste dagene, har jo blitt så glad i henne, men hun må gjøre det som er best for henne. Kontakten skal vi holde uansett!

Ble pittelitt datatitting etter tema, før jeg sovnet til kveldsmaten. Var ute å hilste på noen søte hunder også, kjenner savnet etter min egen lille Tiko, er ganske stort. I 7 tiden spilte jeg, Randi og Astrid Canasta, som vi har fått totalt dilla på, men vant nok ikke denne gangen. Så ble kvelden avslutta med Grey's (flere som syns slutten var trist?), en samtale med Kristian, og Deep Sleep av Andrew Johnson.

Ble mye tekst ja, så avslutter med bilder fra fjellturen :-) 


Spreke damene på tur!Toppen av bakkenHer satt vi og koste ossRandi og meg!Eli, meg og Astrid :-)

Men nå begynner undervisningen, så må løpe!

Q: Liker du å gå på fjellet?

Q: Hva skal du idag?
Q: Hva syns du?
Hei dere, og god morgen. Sålangt idag har jeg spist frokost, trent, fått "bestillinga" mi fra før helga, og lest bloggportrett av meg! Jeg er nemlig bloggportrettet hos fotoblekka, noe som er utrolig koslig. Ta en titt på det da vel? (edit: link fikset :-) )

Fikk blusen og skoene idag ja, og begge deler var like fantastisk som jeg husker. Er redd jeg kommer til å ødelegge blusen, spesielt med hund i hus, så må passe godt på den ja. Skoene er rålekre, og "shopperen" min kjøpte de selv også. Hun kledde de kjempegodt, sammen med kjolen hun hadde på seg idag. Gleder meg til å ta de i bruk ja, spesielt siden de virker utrolig gode å gå i. Går jo dag inn og dag ut i de samme joggeskoene, med knæsjrosa såle, så blir rart å gå i andre sko. Det er litt hæl på de, så kanskje det bedrer holdninga mi? Fikk høre av fysioterapauten her at holdninga mi er faktisk ikke noe ille, men er jo ikke det beste av det beste. Kanskje disse skoene gjør susen? Tenkte å vise dere begge deler litt senere idag.

Vil takke for støttende ord på det forrige innlegget mitt, godt å høre at dere er med meg i kampen! Blir spennende å se fremover hvordan kampen blir, men tror jo jeg er klar for å gå et "trappetrinn" videre nå, for å se hvordan det går.Da blir det dusj på meg, så får dere kose dere masse idag. Husk å sjekke innom senere idag, for å se en råkul bluse, og noen lekre sko! Hvis du liker facebooksiden min, får du påminnelse når jeg poster innlegg, osv, så lik siden min folkens! For å komme til siden min, trykker du HER.

Q: Hva skal du idag?

Q: Har du vært bloggportrett før?
Hei dere! Er ganske uvirkelig å tenke på at om 5 døgn sitter jeg hjemme, på gulvet, og koser med Tiko. Venter på at Kristian skal komme hjem. Borte fra alle jeg har fått så god kontakt med, og delt hittil 62 måltider med. De jeg er vant til å se fra jeg står opp, til jeg legger meg. De som har blitt som en liten familie for meg. Jeg skal snart hjem til min ordentlige familie. Meg, Tiko og Kristian. Og selvfølgelig lillesøster, lillebror, mamma og pappa. Jeg tipper de neste døgna kommer til å gå veldig fort, og før jeg vet ordet av det, er vi på vei hjem, til våre vanlige liv. Forhåpentligvis med litt mer kunnskap og lærdom enn når vi kom hit. Med knep og fremgangsmåter på hvordan vi kan bedre vår hverdag, når vi kommer hjem. Jeg har  satt meg opp noen små mål for hvordan hverdagen min skal bli når jeg kommer hjem, og det vet jeg flere her som har begynt å planlegge også. Neste helg, er jeg ikke her. Da er jeg en 12 timers kjøretur unna denne plassen, som har vært mitt hjem i 21 dager. Jeg må begynne å lage middag selv, handle inn mat, ta ansvar for dagligdagse ting, som ikke bare gjelder meg. Men jeg kjenner jo, at det skal bli godt å komme hjem. Slippe å legge meg alene, ha en bisk som får frem smilet selv når tårene triller, kunne sitte i sofaen vår igjen, treffe venner, familie og svigers igjen. Gå tur med Tiko, gå rundt på senteret, handle på Kiwi, lage meg ferdigpizza om jeg vil det. Hverdagen som jeg har vært vant til før jeg dro hit, kommer til å bli forandret. Jeg kommer ikke til å ha det som jeg hadde det før dette oppholdet. Jeg har fått drømmer, håp og viljestyrke. Jeg har planlagt mange ting jeg vil gjøre i løpet av de neste månedene. Jeg har fått pågangsmot og endret syn på ting irundt sykdommen min. Jeg skal bli bedre. Dette er min kamp mot en friskere hverdag!


Tusen takk til venner, familie og andre som har vist (og viser) støtte. Det hjelper å høre velmente ord, og støttende ord, når man er i en kamp som den jeg er i. Hodet vil, men kroppen får ikke til. Og ikke minst, tusen takk til Kristian som er der hver dag, og holder meg gående. Du har vært min klippe når ting har stått på som verst. Tusen tusen takk!
Hei dere! Etter oppturen kommer nedturen. Var jo som sagt helt gira igår, etter shoppingsturen torsdag, og det ville ikke gi seg. Sov derfor med andre ord ikke noe godt når jeg først sov i natt. Lå lenge uten å få sove, med smerter og hodepine av en annen verden, og visste ikke hvordan dette skulle gå. Har utrolig nok klart meg nogenlunde bra idag, har gått en tur og tatt noen bilder, og spilt kort nå noen timer nede på stua. Canasta spilte vi, har du spilt det før? Var utrolig morsomt, og andre runden vant jeg faktisk også. Utrolig gøy!

Idag har jeg hatt litt av en hodepine, men ei søt snuppeline her nede hadde heldigvis 600g Ibux her nede, som er det eneste som tar knekken på hodepinen min. Gikk heldigvis masse bedre etter de var svelgt ned. Koste oss masse med druer, smågodt, potetgull og bløtkake, så nå er magen passe fyllt opp ja. Hvis jeg får meg ei god natt nå, skal jeg prøve å stå opp litt tidligere, å enten være med på basseng eller trene litt.

Her er noen av bildene jeg har tatt idagQ: Syns om bildene?

Q: Hva har du gjort idag?


Kjoler fra newlook.com

Q: Noen du likte?
Hei dere! Åh, idag har vært litt av en dag. Har gått rundt med en adhd- og feberfølelse i hele dag, ikke klart å roet meg etter shoppingen igår. Kom jo hjem fra shopping igår med ny energi vet dere, helt sykt. Kuren min for økt energi er shopping, liksom. Neida, tror det er viktig å gjøre ting man blir glad av, som i mitt tilfelle er typisk shopping, blogging, og tilbakemeldinger på det jeg skriver. Slike ting gjør meg superglad og gir meg energi.

Idag var jo dagen jeg bare har ventet og ventet på. Sosionomen var her nemlig! Fikk stilt masse spm, og fått masse av informasjon, så har planlagt mye i hodet mitt, av hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem. Har fullt opplegg frem til jul egentlig. Utrolig spennende. Fikk værtfall endel ut av forelesningen hennes, selv om hun ikke var så veldig vant med å jobbe med så unge som meg da.

Middagen idag var beste sålangt, helt himmelsk å spise ris igjen, og med sursøt saus! Spiser det omtrent aldri, fordi Kristian ikke liker det, så det var godt ja. Det som var mindre godt var å trene på full mage, men det ordnet seg alt. Etter trening fikk jeg melding med ei søt ei på gruppa mi, som var en knupp, og handlet inn noe for meg i Lyngdal, om at hun hadde fått kjøpt det, og alt var i orden. Superbra! Etter det la jeg meg ned og sov litt, rett og slett. Sov dårlig i natt, og hatt den konstante oppgiringa innvendig, så følte meg ganske sliten. Heldigvis ga det seg i 8 tiden, den oppgiringa, var godt å lande litt på jorda igjen. Har nå satt nede med flere fra gruppa, og andre, å sett på dyreprogram, 20 spørsmål, og konsert på NRK1, mens jeg heklet. Kjempekoslig, og avslappende. Rart egentlig det der, gjør jo andre ting her, enn hva jeg hadde gjort hjemme. Ser jo aldri på NRK hjemme, setter meg sjelden ned å hekler, ja, slike ting. Men er veldig koslig da. Blir vel litt påvirka av aldersgruppene her og, satt jo en hel haug med eldre damer med håndarbeid på fellesstua. Kjekt med litt sosialt samvær nå som det er helg. Gleder meg værtfall til å sove lenge i morgen! Utrolig rart å tenke på at dette er siste helga mi her å Eiken, så må jo prøve å gjøre det beste ut av det.Her er forresten det jeg har heklet her til nå. Ikke så veldig masse som dere ser, men blir veldig fort sliten i hendene, så klarer bare å ta en av gangen. Skal da bli et lappeteppe etterhvert, som dere sikkert skjønte. Tenkte å komme med en anbefalning til dere som vil lære dere å hekle oldemorsteppe, litt senere ikveld. Noen som er interessert eller?

Q: Hva skal du i helga?
Her er da det jeg har kjøpt meg idag. Er veldig fornøys selv, og angrer på at jeg ikke kjøpte to ting til. Et par sko og en råkul bluse. Spørs om jeg må dit igjen, eller be noen kjøpe det for meg. Her er værtfall det som ble med meg hjem idag!Nyyydelig ring og belte


Armybukse


To gode høstgensre, og ei høstjakke. Sykt at jeg fikk jakka for 300!
To tightser fra Lindex, en rosa og en med rutemønster.

Q: Likte du innkjøpene mine?
Heihei! Sitter dere ute i finværet og nyter sensommeren kanskje? Det gjør ikke jeg, men må vel ta meg en tur ut og suge til meg litt D-vitaminer jeg og. Været er supert, ikke for varmt og ikke for kaldt. Perfekt shoppingsvær! Idag har jeg og noen andre her fra rehabiliteringssenteret vært på shopping i Lyngdal! Syns det var utrolig koslig der, fin gågate med spennende butikker. Ekstra spennende er det når det er så mye salg! Kom drassende med tre store poser når jeg kom tilbake igjen, så alle fikk seg en god latter. Marlene i et nøtteskall gitt. Fleipa litt om moteshow og greier, haha. Tenkte å spare litt på godbitene, så innkjøpene får dere ikke se før i kveld!Var der bare i to timer, så spurta rundt for å få med meg mest mulig. Fant såå masse jeg ville ha, men ikke kjøpte, og angrer litt på det nå. Er jo fornuftig da, det ble nok penger alikavel. Mulig jeg sniker meg med neste gang, bare for å få med meg de  godbitene opp til nordmøre igjen. Eller ber noen kjøpe de for meg ;-)

Har hatt basal kroppskjennskap nå, med masse tøy og bøy, og trim, så kroppen er utkjørt for idag. Kvelden skal bare tilbringes med kos, og ei søt ei på gruppa mi var i det spandable hjørnet idag, så hørte rykter om kakespising ikveld. Er så utrolig fantastiske folk på gruppa mi, er så utrolig glad for det! Vi går kjempegodt sammen, og har det så gøy sammen. Er nok med på å gjøre at tida har gått så fort som den har. Hadde neppe gått like fort om resten av gruppa mi hadde vært en gjeng slappe surgubber! Da hadde tv-seriene blitt fort sett opp, og jeg hadde telt timer og minutt til avreise. Kristian skal få en sniktitt på det jeg har kjøpt meg når han kommer på skype etterpå, mens dere må nok vente til i kveld. Håper dere titter innom da, er masse fint jeg har kjøpt meg!

Q: Hva gjør du idag?

Q: Vil du se hva jeg har kjøpt meg?
Hei dere! Som mange har påpekt idag, har vel ikke statistikken her på blogg.no vært på sitt beste idag. Har stått stille på 19, men vet at noen har vært innom etter jeg sjekka da, så vet ikke hvor mange skuffa fjes det ble idag fordi jeg har vært dårlig på å oppdatere idag. Grunnen er faktisk at jeg føler jeg ikke har hatt tid, og jeg har hatt veldig vondt i hodet. Skal faktisk legge meg etter jeg skriver dette, for jeg skal opp kl 8 i morgen, senest, så trenger søvna mi før Lyngdalsturen. Idag har vi hatt tema igjen, og det var veldig interessant. Hadde planlagt et sååå bra innlegg i hodet mitt, men har ikke hatt tid til å skrive det, og nå er det borte. Håper jeg klare å grave det frem i morgen en gang :-)

Ellers har vi vært på tur, spist gele til dessert, og kake til kvelds. Idag var det jo bingo-kveld, så da blir vi skjemt bort med kake. Ble ingen premier på meg idag, men det går bra. Ble sittende en stund etter bingokvelden å snakke med noen av de andre pasientene her på senteret. Altså de uten ME. De har vært litt nysgjerrige på oss "ungdommer" som springer på plena i det ene øyeblikket, og ligger å sover og verker det neste. ME er jo ikke en folkekjent sykdom enda, så da er det jo litt vanskelig for folk å vite hva som feiler oss. Føler vi får støtte og gode tanker for fremtiden fra de, og det er veldig koslig. Godt å høre at noen har troa på oss, og ønsker oss det beste.

Forma nå, er ganske dritt egentlig. Er heilt kake, og skal derfor sove. Håper på å få mer energi i morgen, og hvis det virkelig skjærer seg, så er det jo helt snart da. Siste helga her faktisk, tiden flyr jo avgårde! Snart sitter jeg jo hjemme, med den fine kjæresten min! Har faktisk snakket med både han, og familien min på skype idag. Først en halvtime med pappa, og med mamma og lillesøster senere på kvelden. Og hundene da, de er så søte. Ser dit lyden kommer ifra. Tiko er ser faktisk på skjermen da, smartingen! Men nå runder jeg av her, ville bare gi litt livstegn, siden jeg ser at det er noen som faktisk er innom og sjekker. Tusen takk! :-DQ: Hva skal du i morgen?

God natt !
Hei dere. Ligger å slapper av litt, etter litt av en økt isted. Istedet for å gå tur, slik som vi har brukt å gjort, hadde vi en lek istedet. Eller, quiz kan vi jo forsåvidt kalle det. Vi skulle løpe/gå/jogge å lete etter forskjellige poster osv. Kjempemorsomt, og litt av en trim. Utrolig boost for egokicket at jeg og min teamkamerat ble først ferdig med 10 spm, og hadde bare 1 feil, og kom på en flott andreplass! Litt godt å gjøre litt andre ting enn bare å gå de samme veiene hele tiden. Er noen på gruppa mi som er ivrige på busstur til Lyngdal på torsdag, lurer litt på om jeg skal joine eller ikke. Må vel bestemme meg innen i morgen formiddag.Ellers skal jeg bare slappe av litt tenker jeg, og se Greys i kveld.

Ellers ser dere kanskje at bakgrunnen på bloggen er forandret? Liker det mønsteret utrolig godt, litt kjekt med forandring iblant. Hva syns du?


Bildet er tatt av en på gruppa mi.

Q: Ser du Greys anatomi?

Hei dere! Idag har vi allerede hatt temasamlinga for dagen, som idag var om ernæring. Likte utrolig godt opplegget hun hadde lagt opp, og at hun poengterte at det var forskjellig fra person til person, hva som funker og ikke. Hadde blitt litt oppgitt om hun stod der og sa at du skal spise sånn og sånn, basta! Men sånn var det da ikke. Lærte masse nyttige ting, som foreksempel at maten du spiser til et måltid skal regnes som en helhet, ikke som enkeltstykker. Visste du det? Fikk endel ut av timen med henne, og skal ha det i bakhodet det hun sa, slik at jeg kan forandre litt når jeg kommer hjem. Først og fremst skal jeg fokusere på å ha jevne måltider utover dagen. Det har jo liksom blitt litt slik at jeg spiser frokost i 12 tiden, og spiser middag når Kristian har kommet hjem, gjerne i 6-7 tiden. Thats it. Alle ser vel at det ikke er spesielt sunt i lengre perioder? Derfor skal jeg spise værtfall to ganger før Kristian kommer hjem, og spise kveldsmat. Har helt fått dilla på salat til kvelds når jeg har vært her, men det blir nok for mye styr når jeg kommer hjem. Får heller nyte det når jeg har muligheten her!

Sånn egentlig så føler jeg at jeg og Kristian har kommet langt i kostholdet vårt. Det er jo ganske stor forskjell på hva vi spiste når vi nettopp hadde flytta sammen, og hva vi spiser nå, 2 år senere. Vi har blant annet kuttet ut brød, vi spiser mye kylling og kalkun, og har begynt smått med salat. Bare se denne retten som Kristian disha opp til meg for noen måneder siden. Ser utrolig godt ut, var utrolig godt, og er faktisk ganske så sunt, i forhold til andre ting!Ting jeg føler jeg kan jobbe med når jeg kommer hjem, er jo som sagt at jeg spiser oftere, og at jeg ikke spiser sjokolade o.l. for energikicket. Fikk også høre at det å spise frukt alene som mellommåltid, kunne være med på å svinge blodsukkeret, pga høyt sukkerinnhold. Så skal du spise frukt, ha gjerne nøtter, youghurt eller noe annet i tillegg, for det er måltidet tilsammen som telles. Jeg har og lyst, når energien tillater det, å finne noen nye oppskrifter, som kanskje er litt uvant i forhold til hva vi er vant til, å prøve ut. Wok foreksempel? Det har vi aldri, så det hadde jo vært en smart måte for å få i seg litt grønnsaker. Får sette meg opp noen punkter med planer fremover, slik at jeg har noe å se tilbake til. Kan jo hende jeg mislykkes helt, går tilbake i gamle vaner osv, men da har jeg noe å plukke frem når jeg er klar for det!

Q: Er du flink til å spise ofte?

Q: Er du flink å variere kostholdet?


fra newlook.com

Q: Likte du noe?
Henger sikkert utrolig etter, men fikk nettopp med meg denne sangen, og er heelt hekta!

Sangen jeg har på hjernen akkurat nå er 3oh!3 - first kiss, fordi den var på en Hellcats-episode jeg så for ikke så lenge siden.

 

Q: Hva syns du om sangene?
Hei dere, og god mandag! Håper dere har hatt en herlig start på uka. Klokka er bare litt over 3, og jeg har gjort såå masse allerede. Var oppe til frokost, vært hos legen, vært i bassenget, hatt individuell samtale, spist middag og gått tur. Blitt litt av en spreking av dette oppholdet. Normalt sett bruker ikke dagen min å begynne før rundt nå, så at det er anderledes, det er det. Får ha med meg noen av de gode vanene jeg har ordnet meg her, hjem igjen. Gleder meg veldig til å se Kristian og Tiko igjen, da spesielt Tiko. Kristian vet jeg jo hvordan reagerer, og han snakker jeg jo med hver dag, men å se den levende kosebamsen min, det blir ekte gjensynsglede ja. Håper jeg da!


Dette fine bildet er tatt av en på gruppa mi. Fint, ikke sant?

Men ja, mange tanker som surrer rundt i hodet mitt på en gang her ja. Ikke særlig kjekt når jeg er så tung i hodet fra før, men slik kan man ikke alltid styre. Jeg lurer egentlig litt på å gå fra blogg.no, til eget domene/wordpress.org! Noen som har noen erfaringer de vil dele med meg? Hadde satt stor pris på det i allefall. Slik jeg ser det, er det fordeler og ulemper med de begge, men lager jeg eget domene er jeg fullstendig sjef, og slipper å styre med å evt. flytte blogg i fremtiden. Har jo ikke sånn voldsom leserskare å dra med meg på en ny blogg, noe som ikke trenger å være negativt. Så lurer litt på hva dere mener om det, og erfaringer gjerne.

Resten av dagen skal jeg bare slappe av, tøye og bøye, gå å ta meg noe å spise, og kose meg. Er jo ferdig med Hellcats, så begynner enten på Life Unexpected eller Ugly Betty, får se hva jeg føler for. Er i allefall spent på de episodene av PLL som har kommet ut mens jeg har vært her, de skal ses når jeg kommer hjem ja, 4 ferske fine episoder. Love it!

Q: Hvordan var din start på uka?

Q: Har du noe erfaring med andre bloggplattformer enn blogg.no?
Så denne hos en på vennelista mi på blogg.no, og tenkte å fylle den ut, for å få tiden til å gå. Kanskje finner du noe nytt ut om meg? Det jeg har gjort er i fet skrift.

01. Bydd hele puben på en drink. 
02. Svømt med delfiner. 
03. Klatret opp et fjell.
04. Prøvekjørt en Ferrari. 
05. Vært inne i en pyramide. 
06. Holdt en tarantella. 
07. Badet sammen med noen med levende lys. 
08. Sagt "Jeg elsker deg" til noen og ment det. 
09. Gitt et tre en klem. 
10. Gjort en strippedans.
11. Hoppet i strikk. 
12. Vært i Paris. 
13. Opplevd en storm til sjøs. 
14. Vært oppe hele natta, og sett sola stå opp. 
15. Sett nordlys. 
16. Vært på en sportskamp. 
17. Gått trappa opp i det Skjeve Tårn i Pisa. 
18. Plantet grønnsaker og spist dem.
19. Tatt på et isfjell. 
20. Sovet ute under stjernene. 
21. Byttet bleie på en baby. 
22. Flydd i en varmtluftsballong. 
23. Sett meteorregn. 
24. Drukket deg full på champagne. 
25. Gitt mer enn du har råd til, til veldedighet. 
26. Sett på nattehimmelen med teleskop. 
27. Hatt latterkick på et veldig upassende tidspunkt. 
28. Hatt matkrig. 
29. Veddet i hesteløp og vunnet. 
30. Tatt deg en sykdomsdag uten å være syk. 
31. Bedt en ukjent ut på date. 
32. Hatt snøballkrig. 
33. Kopiert rumpa di på en kopimaskin. 
34. Hylt det høyeste du kan. 
35. Holdt et lam. 
36. Utlevd en favorittfantasi. 
37. Badet naken midt på natten. 
38. Snøbadet. 
39. Hatt en meningsfull konversasjon med en tigger. 
40. Sett en sol- eller måneformørkelse. 
41. Kjørt berg-og-dalbane. 
42. Slått en homerun. 
43. Klemt inn 3 uker i mirakuløst 3 dager. 
44. Danset som en tulling og ikke brydd deg om hvem som så på.
45. Snakket en annen dialekt en hel dag.
46. Besøkt fødeplassen til dine forfedre.
47. Faktisk følt deg lykkelig, selv om det bare var en kort tid
48. Hatt 2 harddisker på din pc. 
49. Besøkt alle 50 statene i USA. 
50. Elsket en jobb.
51. Tatt hånd om noen som var døddrukken. 
52. Hatt nok penger til å være tilfredstillt, iallefall en kort tid. 
53. Hatt utrolige gode venner.
54. Danset med en fremmed utenlands
55. Sett ville hvaler. 
56. Stjålet et skilt. 
57. Vært på Interrail i Europa. 
58. Vært med på en road-trip. 
59. Gått på en strand midt på natta
60. Hoppet i fallskjerm. 
61. Vært i Irland. 
62. Hatt kjærlighetssorg lenger enn det faktiske forholdet varte. 
63. Satt deg ned hos fremmede i en restaurant og spist sammen med de. 
64. Vært i Japan. 
65. Løftet din egen vekt i benkpress.
66. Melket en ku. 
67. Alfabetisert boksamlinga di. 
68. Latt som du har vært en superhelt. 
69. Sunget karaoke. 
70. Ligget i senga en hel dag. 
71. Posert naken foran fremmede. 
72. Dykket. 
73. Kysset i regnet. 
74. Lekt i søle. 
75. Lekt i regnet. 
76. Vært på teater. 
77. Gjort noe du trodde du kom til å angre på, men angret ikke likevel.
78. Besøkt den Kinesiske Mur. 
79. Funnet ut at noen som helst ikke skulle finne bloggen din har besøkt den. 
80. Droppet Windows for noe annet. 
81. Startet ditt eget firma. 
82. Blitt forelsket og ikke fått hjertet ditt knust. 
83. Vært på guidet tur i gamle ruiner. 
84. Prøvd en kampsport.
85. Vært i sverdkamp for å kjempe om en kvinnes ære. 
86. Spillt et rollespill i over 6 timer i strekk. 
87. Giftet deg. 
88. Vært med i en film, samme hvilken rolle. 
89. Kommet til en fest uten invitasjon. 
90. Elsket noen du helst ikke skulle elsket. 
91. Kysset noen så lidenskaplig at de ble ør. 
92. Blitt skilt. 
93. Vært avhengig av narkotika. 
94. Gått i 3 dager uten å spise. 
95. Laget kjeks fra bunnen av. 
96. Vunnet førsteplass i en kostymekonkurranse. 
97. Vært i en gondol i Venezia. 
98. Blitt tatovert. 
99. Prøvd rafting. 
100. Vært på TV. 
101. Fått blomster fra noen uten spesiell grunn. 
102. Vært så full at du ikke husket noe dagen derpå.
103. Spillt på en scene. 
104. Vært i Las Vegas. 
105. Spillt inn musikk. 
106. Spist hai. 
107. Vært i Thailand. 
108. Kjøpt et hus. 
109. Vært i en slåsskamp. 
110. Vært på et Cruiseskip.
111. Snakket mer enn ett språk flytende. 
112. Blitt dratt inn i en krangel eller diskusjon når du prøvde å forsvare noen. 
113. Levert en sjekk uten dekning. 
114. Fått barn. 
115. Nettopp kjøpt en barndomsleke du ønsket deg. 
116. Fulgt etter favoritt bandet/artisten din på turne. 
117. Syklet i utlandet. 
118. Flyttet til en annen by for å starte på nytt. 
119. Sunget høyt i en bil, og ikke stoppet selv om du visste noen så deg. 
120. Tatt plastisk kirugi. 
121. Vært i en ulykke du kunne dødd av.
122. Skrevet artikler for en stor avis eller et ukeblad 
123. Hjulpet noen som hadde besvimt. 
124. Vært pilot i et fly. 
125. Tatt på en skate/rokke. 
126. Gitt noen kjærlighetssorg. 
127. Hjulpet et dyr i fødsel. 
128. Fått sparken fra en jobb. 
129. Vunnet penger i et TV-show. 
130. Brukket et ben. gjelder fingern? Det er jo et ben?
131. Vært på safari i Afrika. 
132. Kjørt eller sittet på en motorsykkel. 
133. Kjørt eller sittet på en bil som kjørte over 150 km/t. 
134. Piercet kroppen din. 
135. Skutt med rifle, pistol eller lignende. 
136. Spist sopp som du har plukket selv. 
137. Ridd på hest. 
138. Hatt en operasjon. 
139. Hatt en slange som kjæledyr. 
140. Sett Grand Canyon. 
141. Sovet en hel flytur. 
142. Sovet i over 30 timer i strekk. 
143. Besøkt alle verdensdelene. 
144. Vært på kanotur. 
145. Spist kenguru. 
146. Spist sushi. 
147. Vært avbildet i en avis. 
148. Fått noen til å endre syn på en sak du er engasjert i. 
149. Fått noen sparket fra jobben deres. 
150. Byttet navnet ditt.  fjernet et etternavn, telles det?
151. Seilt med en seilbåt. 
152. Spist stekte grønne tomater. 
153. Tatt på en kakkerlakk. 
155. Lest Illiaden.
156. Spist på en restaurant og stjålet med deg bestikk og slikt hjem.
157. Lært deg selv et håndarbeide fra grunnen av. 
158. Vært på jakt. 
159. Unnskyldt deg til noen for noe du gjorde for lenge siden. 
160. Bygget din egen PC fra deler. 
161. Solgt noe du har laget til fremmede. 
162. Hatt din egen stand på en messe. 
163. Farget håret ditt. 
164. Vært DJ. 
165. Blitt arrestert. 
167. Skrevet en bok. 
168. Vært i Syden. 
169. Vært innlagt på sykehus.
170. Spist maur. 
171. Rodd en båt. 
172. Vært i New Zealand. 
173. Har brevvenner som du har hatt fra barndommen. 
174. Skrevet brev til staten/kommunen.
175. Røyket, og har sluttet. 
176. Prompet offentlig ufrivillig. 
177. Malt et bilde. 
178. Sunget i kor. 
179. Lest Ringenes Herre. 
180. Laget middag til 10 personer på en gang. 
181. Vunnet over 200,- på flaxlodd. 
182. Vært modell. 
183. Levert selvangivelsen for sent. 
184. Fått beste karakter på en prøve i klassen. 
185. Blitt sminket av en stylist. 
186. Shoppet for mere enn du har råd til. 
187. Sett en levende elg. 
188. Vært på piknik. 
189. Vært i en grotte. 
190. Holdt tale. 
191. Sett på snø i mikroskop. 
192. Vunnet i noe sportslig. 
193. Hatt regulering på tennene. 
194. Tatt noen for tyveri. 
195. Sydd et helt antrekk. 
196. Malt et helt hus. (ikke alene)
197. Vært på skumparty. 
198. Laget noe i keramikk. 
199. Dirket opp en lås. 
200. Bygget et møbel helt selv.

Q: Hva har du gjort ?
Hei dere! Idag er og kommer til å bli en slapp søndag. Jeg er ikke helt på topp, verken i kropp eller sinn, så skal bare "pleie" meg selv, og slappe av. Kanskje det blir noe sosialt på kvelden, er litt usikker foreløbi. Har faktisk gjort en god del idag, selv om det er sløvedag. Har blant annet vært en halvtime i bassenget, tøyd og bøyd en gang (min. to igjen), dusjet, gått for å se om vaskemaskina var ledig (noe den ikke var), drukket kakao, lest ut Cosmo, spist deilig middag, og spist resten av oreo-kaka mi. Effektiv? Jepps.

Videre idag tenkte jeg å se etter litt blogginspirasjon. Er det noe dere vil lese om på bloggen min? Vet liksom ikke helt hva dere liker her på bloggen min, så hadde vært kjekt med tilbakemeldinger og/eller tips :-) Hverdag, mote, tips, "artikler", sykdommen.. Hva vil dere lese? Tenkte også å kanskje hekle en rute eller to i løpet av dagen, og muligens begynne på Ugly Betty.me atm

 


Kom over en artikkel fra Oslo fashion week, hvor høstkolleksjonen til Kristian Aadnevik for Riccovero ble vist. Tidligere i vår skrev jeg jo et innlegg om drømmekjolen, av samme designer, men den var litt utenfor min prisklasse. Høstkolleksjonen inneholder også mange godbiter jeg gjerne kunne dratt med meg hjem, om bankkortet hadde tillatt det. Dette var bare en smakebit, om du vil se mer, både fra dame og herrekolleksjonen kan du trykke her. Håper inderlig at Frozt tar inn noen av disse kjolene også, så jeg i det minste har muligheten til å prøve dem.Plaggene er jo langt forbi min rekkevidde når det gjelder penger, men det er jo lov å drømme?

Q: Hva syns du om høstkolleksjonen til Kristian Aadnevik?
Hei dere! Har tenkt og tenkt og tenkt å tenkt på om jeg faktisk har noe å skrive til dere. Dagen i dag har ikke vært særlig spennende i det hele tatt, jeg har ingen bilder, eller noe... Men fyrer løs med en liten oppsummering, for min egen del, pga oppholdet her.

Idag har jeg vært stiv og støl, og kjent på mye vondter i kroppen. Har prøvd så godt jeg kan å tøyd, og skal ta siste "må"økta før jeg legger meg. Sløva i senga til 12 tiden, var godt å kunne få sovet ut litt. Gikk på vekta i morgen, og fikk helt sjokk, tror jeg må vurdere "feite-meg-opp" opplegg, for nå begynner kiloene å bli langt nede. Så kjære pappa, som var så bekymret over slankinga mi, jeg skal nå litt opp igjen, så jeg vet når jeg skal stoppe :-) Er nå ca. på den vekta jeg var før jeg ble syk, som var målet mitt som jeg aldri trodde jeg kom til å nå. Kroppen min ser jo akkurat likedan som når jeg var 3-4 kilo tyngre, så.. Men kiloene kommer vel nå som jeg er mye i bevegelse, og får trent musklene mine igjen! Så blir nok kroppen litt forandret, med oppstramning på de rette plassene osv. Føler meg mye mer vel med meg selv nå, enn når jeg var på mitt tyngste.

Kvelden var kjempekoslig, napoleonskake, ludo og snakk nede i fellesstua. Kjenner jo det tok på, men det var kjekt å være litt sosial og. Lurer litt på om jeg skal i bassenget i morgen eller ikke, hadde vært kjekt å prøvd å få tøyd og avspent litt muskler i vannet. Får se hvordan jeg føler meg i morgen. Helga kom værtfall utrolig godt med, hadde sett mørkt på disse smertedagene om vi hadde hatt masser av undervisning i tillegg!

Slenger med et gammelt bilde av meg, fra Times Square i mars.Q: Hva har dere gjort idag?
Har jo faktisk innsett at jeg har ikke lagt ut noen bilder av hva jeg kjøpte meg i New York, når jeg var der i mars! Så tenkte å komme med en liten smakebit, resten skal jeg prøve å få lagt ut i løpet av helga. Bildene er tatt før jeg dro hit, så har bare de bildene, ingen fler.Her er bildene av skoene jeg kjøpte når jeg var i New York. Ble faktisk ikke så mange sko på meg, prøvde virkelig å begrense meg, og tenke praktisk. Syns jeg var flink, eller hva? :-)

Q: Likte du noen av skoene?

Q: Har du lyst å se resten av innkjøpene mine fra New York ?
Hei dere. Da har jeg gjort det, nemlig opprettet "fan-page" på facebook. Var ganske skeptisk til å gjøre det, i tilfelle det viser seg at ingen gidder å like meg på facebook, men gjorde det alikavel. Håper dere har lyst å følge meg på facebook, noe som gjør at dere får opp oppdateringer som nye innlegg, osv, på facebooken deres.

Trykk her for å komme til siden min

Tusen takk til dere som liker siden min! :-)

 Q: Har du facebookside?
Tiden her på Eiken bare flyr av gårde. Syns jo at jeg nettopp kom hit, selv om jeg og føler jeg har vært her kjempelenge.Rart det med at man kan komme så godt overens med folk, at du føler du har kjent de kjempelenge, men det er jo faktisk under 2 uker siden jeg så noen av de for første gang. Gruppa har jo en spesiell forståelse for hverandre, og en spesiell empati, som har mye med hvor godt gruppa fungerer sammen. Vi er trygge på hverandre, for vi vet vi er sammen med folk som sliter med det samme som en selv. Spesiell følelse, vanskelig å beskrive.

Idag har vært en tøff dag. Tror ikke jeg skal utdype så utrolig mye her, heller skrive et annet dokument for akkurat denne dagen, kun for meg. Kan si såppass at jeg har hatt mye smerter, mye svingninger psykisk, og en dårlig ME-dag. Satser på at dagen i morgen blir bedre, ikke at det skal så veldig mye til for at den blir det men... Slik har jo de aller fleste, at noen dager er kjipere enn andre, selv om jeg da opplever det litt anderledes enn gjennomsnittmennesket,  vil jeg tørre å påstå. MEN jeg kan jo si hva vi har gjort idag da! Begynte med frokost, viktig måltid vet dere, før vi hadde treningslære som undervisning. Var ikke helt på topp, men fikk med meg det meste, og det var interessant stoff. Middagen var veldig god, var også veldig sulten, så den kom godt med. Var en halvtime på treningsrommet før de andre kom, for å snakke og få veiledning av fysioterapauten på gruppa vår. Vi ble enig om et opplegg jeg skal prøve på i helga, i forhold til mine plager og vondter, så blir spennende å se om det har noe effekt. Skal til legen på mandag, for å finne ut hvordan vi skal jobbe med det videre om det ikke blir bedring. Utrolig god følelse å få forståelse og hjelp til det jeg sliter med, og har slitt med i mange mange år! Når det gjelder treningsøkta idag, var den bare helt super, hvor vi var ute på plenen med balansebrett og treningsballer. Fikk mye ut av det, uten at det ble vondt overalt, gikk på rommet mitt, gjorde øvelser for å tøye innside lår, rygg og høyrearma mi, la meg med ispose, og sov litt. Trengte det, for som sagt, dagen i dag var tøff. Nå har jeg nettopp vært nede og spist god kveldsmat, og tenkte å slappe av litt,før jeg evt. joiner tv-stua senere ikveld :-)

Q : Hvordan har din dag vært idag?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits