Hei folkens!

Er det ikke herlig når sola skinner fortsatt? Helga har vært fantastisk, tok oss faktisk en piknikktur vi, og vår lille. Kjenner jeg gleder meg kjempemasse, får ikke dagene til å gå fort nok. Ja, blir mye arbeid, men får så mye mer enn bare det. Har blitt skikkelig gira på fremtiden, så sitter til og med å drømmer meg bort i boliger. Kunne tenkt meg å flytta så vi hadde fått oss noe eget. Vi blir jo en liten familie nå vet dere. Vanskelig å få lån når man ikke har inntekt da, så må nok vente ei god stund til. Kan hende vi vinner i lotto da, så må jo være forberedt!Ellers så har vi begynt å flytta litt på ting, og planlagt hva vi skal gjøre med leiligheta fremover, mest av alt gjesterommet. Har aldri gjester, så senga tar opp alt for mye plass. Blir spennende hvordan rommet ender opp. Siste nytt er jo at jeg har faktisk fått rævva i gir og dratt meg bort til treningssenteret for å danse Zumba. Har ikke dansa på 2 år, av private grunner, og sykdommen, men var så utrolig godt å slippe seg løs igjen. Skal faktisk på Zumba igjen i kveld, blir artig.

Jeg har lyst å få igang denne bloggen igjen, liker jo å skrive, men vet ikke helt hva jeg skal skrive om, så om dere vil kan dere gi meg tips om hva dere vil lese da ;-)


- Koslige piknikken vår

Så avslutter jeg med at jeg håper alle har hatt ei flott helg, og håper dere nyter sola mens den fortsatt er her :-)Hei alle sammen!

Da vil jeg bare melde min ankomst hjem som et nytt menneske. Hvordan har jeg det? Jeg har det kjempebra! Rett og slett. Jeg gleder meg til fremtiden rett og slett. Litt dumt at sommeren er over, og at det blir mørkere og mørkere for hver dag, men da håper jeg jeg fortsatt skinner som sola, og lyser opp hverdagen til meg og mine. Jeg hadde et utrolig utbytte av kurset jeg var på, er så glad jeg dro. Ble kjent med utrolige mennesker, og fikk kvitta meg med stygge uvaner jeg har. Så nå verden, er jeg klar for deg.

Noe jeg er enda mer klar for, som jeg vet Kristian og er, er når lille bebisen vår kommer hjem til oss for godt, 10 september! Er han ikke skjønn?Ja, hva har man ikke å glede seg over i disse dager. Jeg har værtfall utrolig masse å se frem til, og kan nesten ikke vente med å få dagene til å gå. Håper alle andre har en fin start på høsten , og skole/ jobb. Gikk lei igjen av å skrive , så avslutter nå.

Hvordan går det med deg? :-)
Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits