New in, www.newlook.com

Q: Noe du likte?
Hei, og god morgen. Ble visst litt lenge i senga idag, men fikk iallefall sovet godt ut. Slitt skikkelig med å sove denne uka, som jeg har hørt mange med ME sliter med, så jeg har kryssa fingre og tær for at det bare var forbigående. Så da satser vi på det! Forma er iallefall ganske så fin, og siden det er siste dag i september, og vi har altfor masse igjen på septemberlista vår, skal jeg prøve å være flink å gjøre det i løpet av de neste timene. Kanskje ikke alt, men jeg skal i allefall ta fatt i en del! Male kjøkken er jo ganske uaktuelt nå alene, men rydde på gjesterommet, rydde og vaske osv, det skal jeg nok klare. Begges foreldre og søsken kommer nemlig hit i morgen, så da må det se bra ut! Og hvis dere leser dette, stryk det, det ser ALLTID bra ut her! hehe..
Nå skal jeg springe ut med Tiko, kaste i meg noe mat, sette på spotify, og begynne med det evige prosjektet vårt. Vi har egentlig planer om å flytte garderobeskapet, men DET klarer jeg ikke alene. Kunne vært artig å prøvd, men må jo være litt realistisk også. Så hvis dere ikke hører mer fra meg idag, så er jeg alltså husmor for alle penga, og jobber til jeg stuper. Ha en flott fredag alle sammen!

Q: Hva skal du idag?
Hei dere! Ble ikke noe særlig til innlegg igår, for dagen gikk i ett sett. Våknet av tlf fra Kristian, så på klokka, og fikk panikk for jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Det hadde jeg heldigvis ikke, for det hadde vært kjipt. Dro til fysio, og rett til banken etterpå og hadde møte med dem. Følte vi ble tatt skikkelig imot, og at vi fikk mye ut av møte, selv om det ikke gikk så bra som vi trodde. Men bare vent dere, snart blir det vår tur og!

Etter det rakk jeg svippe innom facebook og mailen før jeg dro for å hente Kristian. Der ble jeg selvfølgelig stående i trafikkaos i over en halvtime, hadde vært kollisjon, så trafikk sto bom stille. Skjønner ikke hva det er med oss og ulykker? Andre ulykka vi er i nærheten av på ei uke. Skumle greier. Kom meg etterhvert til Kristian, så dro vi liksågodt på senteret en tur, istedet for å stå bom stille på vei inn igjen til byen. Slitne og trøtte bestilte vi oss kebab, og slappet av litt, før vi tok fatt på det evige prosjektet gjesterom. Fikk sortert Kristian sine klær da, så vi er jo halvveis da, kun mine igjen.

Idag var det tidlig opp, springe ned på MR og røngten, og en tur på servicekontoret. Forma nå er bedre enn forventa, men tror nok jeg kommer til å kjenne de påkjenningene litt senere. Er så full av adrenalin, slitenhet og tomhet akkurat nå, at jeg føler ingenting om det jeg nettopp har vært gjennom. Skal på kjøkkenet å lage vafler nå, blir godt. Vil også gratulere min kjære svigermor med dagen! Gratulerer så mye :-)
Runder av her, ble vel nok oppsummering for et innlegg, så blogges vi seinere. Ha en fin dag!

Q: Hva skal du idag?
Torsdag og bloggportrett igjen. Denne gangen er det bloggeren bak westart som er i fokus, anbefaler alle å ta en titt innom om du er lei av standardblogger.

Navn: Anonym
Alder: 18
Bloggadresse: http://westart.blogg.no

Dagene går til: Venner og skolearbeid selvfølgelig. Bruker også mye tid med Kjæresten.

Bloggen handler om: Bloggen min har en spesiell vri; Musikk (Kanye West), Mote, Kunst, Arkitektur og annet design som inspirerer meg.
Hvorfor du blogger: Jeg blogger fordi jeg vil få frem de kreative interessene og inspirasjonene mine til det norske folk. Jeg liker å videreformidle fantastisk design og kunst. I fremtiden vurderer jeg også å bli arkitekt.
Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: Jeg håper de føler at de har oppnådd noe, noe kreativt, spennende og tankevekkende. Det verste som kan skje er at folk forlater bloggen med en kjedelig og dyster følelse.
Hva vil du oppnå med bloggen din?: Jeg vil oppnå å daglig servere mine lesere med nyskapende kreativitet og design. Jeg tror bloggen og facebook siden har et enormt potensialet!
Hvilke blogger leser du?: Leser mye forskjellig, så blir feil å liste opp noen, da jeg ikke leser noen spesielle mer enn andre. Men Plastolux.com vil jeg gjerne anbefale.
Hva må til for å få deg som fast leser?: De må ha en kreativ og ny idé, samtidig som de formidler inspirerende innlegg. Er litt kresen..

Har du et motto?: Nei, dessverre.
Hva ønsker du å oppnå i livet?: Drømmen min er å bli en god og anerkjent arkitekt utenfor norske grenser.
Et godt minne: 10.01.10 - Dagen jeg møtte min kjære
Hobby:
Tre ord om deg: Kreativ, impulsiv, sporty
Hva klarer du deg ikke uten?: Real Madrid sine fotballkamper, og dama selvfølgelig
Noe som irriterer deg: Forlatt og kjedelig kunst.. Barcelona(?)
Noen som betyr noe spesielt for deg: Familien min, vennene mine, kjæresten
Noen du ser opp til, og hvorfor: Ser opp til Kanye West sin personlighet. Klart han har vært oppi mye kontroversielt, men evnen hans til å aldri gi opp, troen på seg selv og at han fullfører prosjekter 100 % er helt utrolig. Ikke noe halvveis i den gården. Dessuten digger jeg motesansen, kunstsansen og musikksansen hans. 
Yndlingskjendis: Kanye West så klart!
Drømmejobb: Gjett?
Yndlingsplagg: Mye rart jeg liker. Men sko er alltid spesielt. Noen gode og tøffe sneakers er alltid godt å ha.
Hvilken sang har du på hjernen?: Woods - Bon Iver


Brus eller vann?: Brus!
Sjokolade eller potetgull?: Sjokolade!
Gull eller sølv?: Sølv!
Frukt eller grønnsak?: Frukt!
Hund eller katt?: Hund!
Varme eller kulde?: Varme!!
Døv eller blind?: Døv

 

Q: Har du vært innom westart før?

Vil du være bloggportrett hos meg? Send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com.
Nytt innlegg på femelle.no ,denne gangen tips til hva du kan gjøre i høstkulda!trykk på bildet for å komme til artikkelen

Q: Hva liker du å gjøre i høstkulda?
Nytt in my wardrobe innlegg, og denne gangen er det jakker! Den mest brukte er jo blazeren i midten, men gleder meg veldig til å bruke blazeren til venstre når det er litt varme i lufta igjen. Digger den! Til høyre er det en militærinspirert jakke, som jeg skal bli flinkere å bruke når anledningen byr seg. Den til venstre er fra Vero Moda, de to andre fra Only.

Rett svar på forrige in my wardrobe innlegg (her), var Sverige, England og Norge. (fra venstre til høyre)

Q: Hvilken likte du best?

 

Og det fantastiske resultatet! Endeliiiiig så var den etterlengtede reolen på plass, og vi har en plass til Kristian sine arbeidsting, vaskemiddel, og Tiko-tinger.Da er vi vel egentlig så å si ferdig med det vi hadde tenkt til med vaskerommet. Badekaret er ute, maskinene på plass, krana er bytta, ny lås/tappekran til vannslangen fra vaskemaskina, og nå endelig, en reol! Dette ble feira med battery og new energy, og Dagens mann senere ikveld med goood samvittighet. Kroppen er ikke helt fornøyd, men det er sinnet, så go team Kristian og Marlene!

Q: Har du skrudd opp en reol før?

Q: Hva syns du om resultatet?
På lørdag kjøpte jeg meg faktisk en ny leppestift! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøper det, bruker det ikke alikavel. Ble fristet av MaxFactors nye leppestiftserie, som inneholder pleiende stoffer, som faktisk sies å forbedre leppene dine på 7 dager! Sliter veldig med at hvis jeg har på leppestift blir leppene mine tørre og sprukne, og sliter med de i ettertid, så nå får vi se hvordan jeg blir etter denne.Fargen heter Dusky Rose, 830.

Q: Bruker du leppestift?
Hei dere! Igår var jeg ikke på dataen i det hele tatt, for vi dro til Skjevika når vi stod opp, og kom hjem i halv 11 tiden, så to episoder No ordinary family, og gikk å la oss. Ble en lang dag, men det var kjekt å se familien igjen. Spiste hjemmelagde kjøttboller med stappe, tacosaus og tortillachips, og dumme meg husker jo ikke på at det er melk i stappe, så fikk kjenne på den senere på dagen.

Nå har jeg nettopp gått tur med Tiko i regnet, pøste heldigvis ikke som verst når vi gikk, men begynner å bli lei av alt regnet. Regnet i seg selv er jo greit nok det, når man kan sitte inne i varmen, men så fort man har hund, og ut i det været der, er det ikke like kjekt. Jaja, får jo min daglige dose frisk luft da, før vi fikk Tiko kunne jeg faktisk være inne flere dager i strekk uten å gå utfor dør. Var jo kjedelig det og, så...

Nå tenkte jeg å ta meg en dusj, få varmen i meg, ha litt egenpleie, før jeg tusler meg ned igjen på stua, lager meg litt kakao, og leser litt i bladene mine. Nå har jeg faktisk 4 blader her jeg ikke har lest ut! Er helt utrolig, før leste jeg bladet ut den dagen det kom, eller på noen dager, men har jo ikke tid til å sette meg ned å lese lengre. Abonnerer jo på Woman, men har ikke fått det i posten på ei stund, som jeg husker i allefall, så når jeg kom hjem igår å sjekka postkassa, og jeg fant Woman der, var jeg helt i ekstase. Søyt meg over at jeg ikke kjøpte det på butikken og blablabla på lørdag, så sjokket var stort når det lå i postkassa vår. Vet dere hvorfor? Jo, fordi bladet bruker å komme hjem til foreldrene til Kristian, men nå stod det vår adresse på den! Og vi har jo ikke rukket å skifte adresse enda? Merkelig.. Kristian sier han ikke visste noe om det, så spørs om julenissen (svigermor?) har vært her og lagt det fra seg. Uansett, en positiv overraskelse, som tok fokuset vekk fra smertene.Ellers idag har vi ikke mye på menyen, lage oss hjemmelaget pizza, kanskje en tur til svigers, se litt serie, og bare slappe av.

Q: Hva skal dere idag?

Q: Har dere hatt ei kjekk helg?Bridesmaids vil jeg kalle kvinnenes Hang over, hvor damehumor er i fokus. Annie (Kristen Wiig) føler livet hennes bare faller i grus, både personlig, forholdsmessig og jobbmessig. Hun har funnet en fyr hun liker, men han er ikke interresert i henne annet enn som sengevenn. Bestevenninnen hennes Lillian (Maya Rudolph) minner henne konstant på at det ikke er noe bra forhold og at hun bør finne seg en ordentlig kar. En dag forteller Lillian at kjæresten hennes har fridd, og spør om Annie vil være forlover. De har vært bestevenner siden tidlig i barndommen, og de har alltid hatt hverandre. På kunngjørelsesmiddagen treffer Annie bestevenn nr 2, og det blir en kamp uten like. Filmen er utrolig morsom, og personlig kjente jeg igjen mange av scenarioene, og satt mange ganger med tanken "For ei bitch!". Helen (Rose Byrne) spisser neglene og er klar for å ta Lillian som sin bestevenn.

Filmen er kanskje en typisk amerikans komedie, men jeg syns den fikk meg til å le flere ganger enn standardfilmene. Jeg syns det var utrolig morsomt at man kunne kjenne seg så godt igjen, og jeg vil absolutt anbefale den videre til andre som vil få seg en latter. Litt langdryg i begynnelsen, og muligens litt unødvendig lange scener her og der, men når den først tar skrittet å hopper i det, er den utrolig morsom hele veien videre.


Q: Har du sett Bridesmaids?
Hei dere! Nå har jeg og Kristian nettopp kommet inn igjen, vært på en laaang tur med Tiko nå. Eller, selve turen var ikke lang i meter, men i minutt. Har vel vært ute i noe mellom 1 1/2 til 2 timer, trent litt "på plass" og matet fuglene. Må nyte det når det ikke pøser ned. Skal straks mekke sammen taco, før det blir kveldskos.

Kjøpte oss som sagt HDMI kabel igår, og jeg fikk lyd over til tv og alt var bare bra, helt til litt uti en episode idag, hvor vi restarta pc'en, og siden har vi ikke fått til lyden. Prøvd ALT , så om det er noen genier der ute som kan hjelpe, ta kontakt! Igår var det et valg som het HDMI på lydinstillingene, men den er borte. Bortevekk, niks og nada, og det irriterer meg!

Så film igår da, kommer en liten anmeldelse etterpå av Bridemaids. Flere som har sett den?

Runder av her, for har egentlig ikke noe særlig spesielt å meddele, men prøver jo å få til et hverdagsinnlegg til dere hver dag, så her er da av denne slække lørdagen. Kos dere videre!Hei dere! Sitter i sofaen for øyeblikket, og venter på enterlengtet mat. Har gått i ett idag, noe som jeg kjenner godt nå.. To sentre, flere butikker og mye kjøring tar veldig mye på, verker både her og der, og føler meg tappa for energi. Håper den kommer tilbake snart, siden det er kjærestekveld med film og deilig mat! Har kjøpt meg noe idag, kan sikkert vise det iløpet av morgendagen. Ble kjøpt inn litt praktiske ting også, som vi trenger, er jo deilig å få det gjort også . Tenkte igrunn bare å titte innom å ønske dere en fin fredagskveld!
Q: Hva gjør du ikveld?
Da er den ny artikkel ute på femelle, om hverdagsgleder det er lett å glemme eller overse, i dagens stress og mas. Ta en titt innom, så kanskje du finner ut at dagen din består av små gleder hele tiden?Trykk på bildet for å komme til artikkelen

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Hva er hverdagsgleder for deg?
Hei dere! Dagen idag har egentlig gått i et sett, så har igrunn nettopp satt meg på dataen. Likte dere bloggportrettet forresten? Syns det er utrolig koslig at folk melder seg på, så bare send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com om du også vil være med! Alle er velkommen!

Idag hadde jeg egentlig tenkt å dra hjem til familien, men siden familien var busy hele dagen, så jeg igrunn ikke vitsen. Blir heller til at vi drar en av dagene i helga, vet ikke helt hvilken enda. Har forresten vært telefondame idag, telefonen har ringt i et sett, fra familie, banker og diverse. Mye som foregår rundt meg nå skjønner dere, men er jo ganske godt det og da. Vært hos forskjellige banker, og kommunen idag, for å se på muligheter for lån. Vi har jo veldig lyst å finne oss noe eget, men til den prisklassen vi får låne, er det ikke særlig fint, eller knøttlite. Så vi får se hva som kommer på markedet fremover, og få hjelp til å se over om vi har råd til det, så blir det nok etterhvert. Er ikke greit når ingen av oss har fast arbeid heller. Uansett da, så føler jeg jeg har stått på og gjort mye idag, så er velfortjent den kakaoen jeg skal kose meg med nå. Kjøpte meg også Det Nye, som jeg har tenkt på lenge, men ikke kjøpt, for alt i denne utgaven er nemlig under 500 kr! Høres jo fantastisk ut! Så da måtte det nesten bli med meg hjem, siden jeg var så flink å jogga i regnet. Kristian var nemlig hos frisøren idag, og prøvde noe nytt, som jeg syns kledde han utrolig bra! Kan sikkert legge ut bilde senere, når jeg får klarsignal fra han selv. Han er nemlig ikke heelt fornøyd, og vil jeg (ja jeg!) skal ta maskina å rette opp. Han prøvde seg nemlig på undercut, og det ble råbra! Finingen min <3

Siden jeg er så glad i han, kjøpte jeg roser til oss som jeg tok med meg hjem etter bankmøte. Vet gutter flest ikke bryr seg særlig om slikt, men håper jo han ble glad for de da. Så nå står det 10 fine roser her i hjemmet vårt.
Q: Hvordan har din dag vært?
Torsdag, og tid for bloggportrett igjen. Denne gangen er det søte Yasemin som er bloggportrettet. Leser selv bloggen hennes, så anbefaler den til dere som liker litt humoristisk skrivemåte. Og hvem gjør vel ikke det?

Navn: Yasemin
Alder: 20
Nettsted: http://www.holdkjeks.blogg.no


Bildene er lånt fra www.holdkjekt.blogg.no

Dagene går til: jobb, blogg, kos

Bloggen handler om: så og si alt mulig dritt. har ingen faste moteinnlegg, outfitsinnlegg og slikt. skriver om det jeg føler for, eller lar være å skrive når jeg føler for det :-)
Hvorfor du blogger: bloggen ble i hovedsak laget for å gjøre narr av folk som blogget seriøst, men etter at jeg flyttet sammen med kjæresten min til oslo, har den blitt brukt til å oppdatere familie og venner hjemme i drammen.
Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: selvsagt en god en. og at de kanskje fant innlegget morsomt eller interessant.
Hva vil du oppnå med bloggen din?: ikke spesielt mye. å være bloggkjendis er ikke akkurat noe stort ønske!
Hvilke blogger leser du?: leser bloggene til de som kommenterer på min. høres veldig selvgod ut når jeg skriver det slik, men det er fakta. 
Hva må til for å få deg som fast leser?: en inkluderende og god tekst, fine bilder (bilder generelt) og ikke side opp og side ned med tekst.

Har du et motto?: hvorfor utsette til i morgen, det man kan gjøre i dag.
Hva ønsker du å oppnå i livet?: en god karriere, fin mann og fine (snille) barn.
Et godt minne: tyrkia 2011 med kjæresten. aah, finfint!

Hobby: håndball.
Tre ord om deg: energisk, lojal, trøtt.
Hva klarer du deg ikke uten?: klær!!
Noe som irriterer deg: toppbloggere som tror de er hollywood-stjerner!
Noen som betyr noe spesielt for deg: mamma. hun har alltid vært der for meg, og kommer alltid til å være det.
Noen du ser opp til, og hvorfor: mamma igjen! jeg har lyst til å bli en like god mor for mine barn, som hun har vært for meg og min storebror!
Yndlingskjendis: oioioiiiiii, zac efron!!!! yummy for my tummy
Drømmejobb: salesmanager for et gediiiiiiiiigent firma. reise mye og tjene gode penger!
Yndlingsplagg: truse. hvem vil vel gå naken under ei olabukse?
Hvilken sang har du på hjernen?: rihanna - man down. minner meg sånn om tyrkia og har gått og nynnet på den siden! og jeg som ikke tålte den før..
Brus eller vann?: brus! ooops.
Sjokolade eller potetgull?: potetgull.
Gull eller sølv?: sølv! eller, hvitt gull går også ann..
Frukt eller grønnsak?: frukt!
Hund eller katt?: har katt selv, men går for hund. høhøøh.
Varme eller kulde?: varme <333333
Døv eller blind?: jikes. døv. blir litt vanskelig å blogge når man er blind..

 

Hvis du vil være med på bloggportrettet, send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com ! :-)
Hei dere! Selv om en søt leser ville at jeg ikke skulle friste henne, velger jeg å gjøre det alikavel. Nettopp trykt i meg en deilig muffins som jeg lagde tidligere idag, så her kommer oppskriften og noen bilder av bakverket.

Oppskrift (oppskriften på link er ikke identisk, siden jeg har forandret litt selv)

  • 160 g mel
  • 130 g sukker
  • 1 ½ ts bakepulver
  • 1 ts vanljesukker
  • 2 ss kakaopulver, holder sikkert med 1 1/2 også, mine ble ganske mørke..
  • 60 g avkjølt smeltet smør
  • 1 ½ dl melk

Kilde: HERSom topping hadde det nok vært best med smørkrem, men orket ikke stresse med det (og jeg har ikke egg i hus), så da ble det en hjemmesnekra vesjon av oboy-krem.

Topping:

  • Melis
  • Litt vann
  • Oboy-pulver

Miks dette slik du vil ha det, og ha på ;-) Sist ble den veldig flytende, nå ble den mer fast, så dette føler du på selv. Egentlig skal det vel være melk istedet for vann, men med melkeallergien så ble det vann nå, i og med at det er melk i selve muffinsen. Fikk tommel opp fra Kristian, så tror det ble bra!

Q: Hva syns du?

Q: Er du glad i muffins?
Da er klokka hengt opp, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det ble kjempefint, angrer ikke på kjøpet i det hele tatt. Veggen føles mindre tom nå, og stilen passer oss perfekt. Legger ut før og etter-bilde. Marilyn-klokka mi blir muligens hengt opp på gjesterommet.

Q: Hva syns du?

Har forresten vært bakemester idag, og lagd deilige sjokolademuffins! Legger ut bilde senere ikveld.
Hei, og god morgen! Litt tidlig opp idag, for jeg tenkte å ta meg en ringerunde til banken, i og med at vi var på visning igår. Den leiligheta er det nærmeste drømmehjemmet vi har sett på, så utrolig kjipt at det blir solgt i dette øyeblikket, og ikke til oss. Slik går det når man ikke snakker med banken før man drar på titterunde. Får håpe det kommer noe like fint og aktuelt om ikke så altfor lenge, og at vi får lån.

Ble ikke noe mer igår, for dagen gikk egentlig i ett. Hentet Kristian, kjøpte oss klokke (kan vise dere senere idag, når vi har hengt den opp), middag, visning, besøk, besøk, Grey's og Cougar Town. Og selvfølgelig mye grubling på leilighet. Vi var nemlig å så på to stykker, og jeg likte nr ganske godt også, føler det var en bedre deal, i og med at det faktisk følger med boblebad på verandaen (lykke!). Desverre er ikke Kristian like gira, så blir nok neppe den heller. Skal ikke være lett! Her kommer værtfall noen bilder fra igår, øverste er uten neglelakk, så kakaopause (nydelig), neglelakkene jeg brukte, og sluttresultatet.


Q: Hva syns du?

Q: Hva skal du idag?
Da kjører vi igang første innlegg, In my wardrobe! Utrolig morsomt at dere var positive til det, så får håpe dere blir fornøyd med innleggene.Først ut blir tre topper, som er ganske så forskjellige, og faktisk kjøpt i tre ulike land. Kan dere tippe hvilke land?


Q: Hvilke land tror du de er fra?

Q: Hvilken likte du best?
God morgen! Idag er det tirsdag, og vi nærmer oss slutten av september. Er det bare meg eller har denne måneden gått veldig fort? Syns høstværet kom i knallfart, husker at når jeg gikk tur 1 september var det iskaldt, og høsten kom som et skudd. Dagen før var det fortsatt litt sommervær, og det gikk an å gå uten jakke, men så kom september, og det ble slutt på det.

Har blitt veldig flink å kose meg i kulda da, har på meg varme gensre, har pelsteppet på, og lager meg te. Idag skal jeg faktisk lage meg kakao, før jeg begynner på den daglige bloggrunden min, og geeker sims på facebook. Tenkte også å lakke neglene i løpet av dagen, selv om jeg syns de har vært usedvanlig pene uten neglelakk i det siste. Legger sikkert ut bilde av resultatet, om dere vil se det. Blir bare fransk manikyr regner jeg med.

Tenkte jeg skulle være kul å finne et bilde for nøyaktig et år siden, men dette ble det nærmeste. 21.09.2010. Helledussan så søt Tiko var!

Q: Hva gjør dere idag?
Ble noe så enkelt som pizza idag på oss. Er jo lov en gang i blant det og, og idag hadde verken jeg eller Kristian ork til å dra på butikken for å kjøpe koteletter, så det får heller bli i morgen. Pizzaen var utrolig god, sammen med sofakroken, kjæresten og Big Bang Theory. Spørs om det blir neste serie vi slenger oss på, selv om humoren kan bli litt for mye til tider. Nå sitter jeg her å venter på at Dagens mann skal begynne, før vi skal se I kveld med Ylvis på tvnorge kl 10. Har og sittet å drømt meg bort i C-spa's spameny, ååh, så mye godt jeg kunne unnet meg hadde jeg hatt litt penger! Trenger virkelig en massasjedag..

Q: Hva gjør du ikveld?
Hei dere! Ville bare tipse dere om at jeg har fått meg liker-boks i menyen til venstre. Skroll litt nedover så finner dere den, blir kjempeglad om dere trykker på liker.Hvis dere liker meg på facebook får dere altså meg opp på facebook når jeg har postet oppdateringer. Trykk trykk trykk!


32 måneder, snart 1000 dager, 2 år og 8 måneder. Takk for tiden vi har hatt sammen til nå, og jeg gleder meg til fremtiden sammen med deg. Jeg elsker deg Kristian <3
Hei dere! Da er det mandag igjen dere. Ny uke, nye muligheter. Selv har jeg ikke store planene for uka enda, annet enn fysio kl 12 på onsdag. Blir nok litt oppfriskning av leiligheta og sånt, så vi får i mål septemberplanene våre.

Slenger med et outfitbilde av slampeklærne mine idag. Spørs om jeg må pakke på meg noe varmere, er så sinnsykt kaldt for tiden. Fingrene er iskalde og stive her jeg sitter å skriver, og resten av kroppen er pakka inn i teppet. Skal spise frokost nå, blitt litt slurv med døgnrytmen osv i det siste, så blir sen frokost da... Våknet vel halv 12 eller noe, gikk tur, fylte bensin og ga Tiko mat. Følte meg også som den slemme eieren, for jeg så ikke at vannet var tomt, og trodde han bare peip av oppmerksomhet. Heldigvis har han slukket tørsten nå da, uff.


 
Q: Hva skal du idag?

 
Tusen takk til dere som har stilt spørsmål,  håper dere blir fornøyd med svarene :-)

 

Hva slags rase er hunden din? Tiko er en fin blanding, bestående av 50% Powderpuff (kinesisk nakenhund med hår), 25% cavalier king charles, og 25% kooiker

Pizza eller taco? Hmm, den er litt vanskelig, for jeg tror jeg er like glad i begge deler... Men om jeg skulle valgt, kanskje pizza? For dere er mulighetene så mange, når det gjelder fyll, krydder, ingrendienser osv. 

Går du på skole? Nei, jeg går ikke skole for øyeblikket.

Hvilken skole har du gått? Jeg har gått på Skjevik barne og ungdomsskole i 10 år, og to år på Kristiansund Videregående.

Jobber du? Jobber ikke, annet enn å være husmor, mamma for Tiko og kjæreste for Kristian. Jobber jo endel med bloggen, og skriver for femelle.no, men har ikke noe jobb jeg går til daglig nei.

Har du lappen? Det har jeg, og for en befrielse!

Kan du å strikke? Vel, jeg kan jo det å strikke, men det er bare den simpleste strikkemåten, tror ikke jeg hadde klart å lagd meg strømper...

Har du noen gang farga håret ditt brunt? Nei, det har jeg faktisk aldri! Har aldri hatt brunt hår, selv om jeg ba til gud om det når jeg var liten.

Hva er favorittfargen din? Det tror jeg må være blå eller brun :-)

Pepsi eller Coca Cola? COLA! Beste som finnes av brus, ingen over, mange under. Har kanskje med at jeg har jobbet der de lager Pepsi? Har alltid vært en cocavoliker, og har som ønske å se Colabilen på vinterstid.

Hva MÅ du gjøre i løpet av en dag? Høres kanskje dumt ut, men jeg må innom bloggen og facebook. Hvis du mener sånne daglige gjøremål, må jeg selvfølgelig gå tur med hunden, gi han mat, få i meg mat, osv, men det skjønner dere sikkert ;-)

Hvilken årstid liker du best? Den sliter jeg litt med, for alle årstidene har for meg ulemper og fordeler. Men må vel si våren, før pollenet har kommet. Er utrolig godt for kropp og sinn når sola titter litt frem, og det ikke er ALT for varmt.

Hva er MUST HAVE sminken din? Jeg klarer meg ikke uten maskara. Går uten hjemme og sånt, men skal jeg utenfor døra, har jeg i 99% av tilfellene på meg maskara før jeg går ut. Ellers er jeg ganske glad i eyelineren min, Sisley foundation, og Giordani gold bronzing pearls fra Oriflame. Q: Noe mer dere lurer på ?
Minner om spm-runde HER, svarene kommer i morgen.

Høsten er her, kulda kommer snikende, og lufta blir skarpere. Dette er årstiden for å pakke på seg deilig strikkajakker, skjerf, ja, you name it, og desverre er jeg en stor fan av strikkajakker. Her er noen godbiter jeg plukka ut fra newlook.com.Q: Liker du strikkajakker?

Q: Likte du noen av disse?

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!Hei dere! Litt sen oppdatering idag, i og med at det ble sent opp av senga. Er det helg så er det helg, så når klokka begynte å bli en god del utpå morgenen, tok jeg meg den frihet til å vekke Kristian. Siden det er fint vær her idag, som er lenge siden sist, ble det derfor en gåtur. En lang gåtur. Ble vel en liten time, noe som var i det lengste laget for Tiko, rett etter å ha stått opp. Noe som er positivt med Kristiansund, er at når det er finvær, og lørdag, er det endel folk ute i gatene! Syns det er veldig koslig, se folk sitte på kafe, trille på vogner, lufter hunden osv. Veldig sosial by vil jeg si!

Så ble det frokost, før vi gikk berserk med saksa. Ligger en våt og skamklipt Tiko på puta nå. Men, håper jo at vi får bedre orden på pelsen etterhvert, så vi slipper dette styret. Har faktisk vært effektiv idag også! Igår ble det jo veldig effektivt, fra oss begge, hvor jeg vasket vindu, vasket bad, do, speil, vasket på kjøkkenet, tørka støv på heile stua, and so on. Var temmelig skutt når Kristian kom hjem, men da var det badekarflytting som skulle skje. Ut for å hente henger, hjem for å hente badekar, levere badekar og henger, før vi svidde av masse penger på Kiwi. Takk gud for Trumf! Ble en utrolig god middag da, og vi tok helg med god samvittighet. Idag har jeg dratt over gulva også, litt godt å se det begynner å bli orden i leiligheta, som har vært bomba i ei uke. Er ikke barebare å skaffe seg vaskemaskin og tørketrommel! Heldigvis er vi ganske fornøyd med begge deler, og håndklærne har aldri vært mykere. Stor forskjell på håndduker som er tørka på stativ (slik vi har gjort de siste årene), og håndduker myke og gode ut fra tørketrommelen.

Nå er det avslapning, blogglesing, og nettdalling før vi skal på middag til svigers. Håper dere får en fortsatt fin lørdag, kjære lesere! :-)

Q: Hva gjør du denne lørdagen?
Alltid utrolig morsomt når blogit.no velger ut mine innlegg til å ha på fremsiden! Gikk innom blogit idag, og finner Du vet det er høst når... innlegget mitt på fremsiden. Gøy gøy gøy! :-)Trykk på bildet for å komme til innlegget på blogit.

Q: Hva syns du om innlegget mitt?

 
Hei dere! Utrolig koslig å se at flere og flere er innom bloggen min! Tenkte å minne dere på spørsmålsrunden, så svarer jeg i løpet av helga. Vært veldig morsomt med flere spørsmål i allefall. Trykk HER for å komme til spørsmålsrunden.

Idag er det fredag igjen, ukene bare flakser av gårde, og denne helga skal vi tilbringe her i byen. Ikveld står det kjærestekos, god middag og film på menyen, gleder meg kjempemasse. Tenkte å kanskje freshe opp leiligheta litt først, enten vaske badet, eller dra over gulvet på stua, får se hva jeg føler for. I morgen og søndagen skal hovedsaklig gå til pleie av hunden, vask, klipp,børsting, tannpuss og selvfølgelig masse, masse kos. Vet rett og slett ikke annen råd enn å klippe av tjafsene i pelsen hans, selv om det ikke blir særlig fint. Bedre å gjøre det nå, enn å vente til det blir enda kaldere. Tiko har jo ikke underul, så spørs om vi må kle på han litt om det blir stort kaldere enn nå. Værtfall om det blir mye pels som går i helga! Kjenner jeg blir småtrist av tanken, men vi vil jo det beste for han, så..
Ellers i helga, så tenkte vi å trenge oss på hos svigers på middag, og kanskje dra på visning på søndag. Funnet en plass jeg liker kjempegodt, men Kristian ikke er like begeistret for. Slik er det når man er to, ikke like lett å bli enige da. Ser jo på Hjelp, han pusser opp! på tirsdager, og skal bli spennende å se om alle er fornøyde med partnerens valg. Skulle meldt oss på vi og, vet jeg hadde blitt fornøyd, for stimessig er vi ganske lik, og enig om hva som er fint og ikke. Handymannen min <3

Tenkte å muligens starte med In my wardrobe , om noen er interessert i det? Et av målene vi har satt oss for september er nemlig å rydde gjesterommet (walk-in-rotet vårt), og sortere bort klær vi ikke bruker osv, så da kan jeg jo slå to fluer i en smekk! Sikkert mye rart som gjemmer seg i skapet, fant jo forrige uke ei bukse jeg ikke visste jeg hadde! Shopping i eget klesskap <3

Men nå skal jeg begynne å gjøre noe her, tror jeg starter med frokost, så får vi se hvor tankene tar meg henn. Ha en fortsatt fin fredag, og god helg!

Q: Hva skal du i helga?

Q: Har du stilt spm på spm-runden min?

Q: Skal jeg begynne med In my wardrobe?

 
.. du sitter under pleddet, men finner fortsatt ikke varmen! Har vært skikkelig frøsen de siste dagene, snufsete og hostende. Det er drygt med høsten, at man begynner å fryse, forkjølelsen kommer og drittværet kommer. Men, det er jo mange koslige ting med høsten også! Bare se på lista mi:

- Du kan kose deg med te eller kakao, mens du hører på stormen utenfor

- Kvalitetstid under pelspleddet er jo bare sååå godt!

- Du kan sitte inne å se tv, med god samvittighet.

- Du får pakket på deg ullsokker eller gode tøfler

- Hunden har aldri vært bedre å kose med enn nå, han er jo så god og varm!

- Varme dusjer føles som himmelen. (hadde det bare vært like greit å gå ut av dusjen etterpå! )

- Høsten er tv-årstiden. Nye serier inntar tv-skjermen, og gjør deg til tv-slave når høstmørket kommer. Tips til serier: Pretty little liars, Hellcats og How I met your mother.


(tøfler <3)

- Varmeflaske under dyna, mens du hører regnet utenfor

- Varmretter smaker enda bedre når du fryser litt fra før. Lag deg en god suppe, eller skikkelig høstmat!

- Du kan ta i bruk varme, gode plagg igjen, som strikkagensre, skjerf og luer.

- Er du ute å går tur, sammen med kjæresten, kyss i regnet! Gir dere begge litt kroppsvarme og nærhet, og det ser jo alltids så sinnsykt romantisk ut på film.- Selv syns jeg det er utrolig deilig når pollenet forsvinner! Drittallergi...

- Bak! Lag kaker, boller, vafler, ja, hva som helst. Frys gjerne ned, så har du noe å varme i mikroen om du føler for litt ekstra kos i høstmørket. Bikinien legges nå vekk, og det er alltids lov å unne seg noe i ny og ne

- Dyrk hobbyen din. Blir det mange innekvelder? Skaff deg en hobby. Enten du har den alene, eller du er med i ei lita gruppe. Strikking, hekling, scrapbooking, gruppetrening, mulighetene er mange.

- Dra på cafe. Kos deg på cafe med venninnene dine, over en kopp kakao. Sosialt og koslig

 

Her er da noen punkter til hva du kan gjøre nå som høstmørket kommer, så kanskje du ikke ser så ille på denne årstiden alikavel?

Q: Har du noen høsttips du vil dele?

Q: Hva syns du er det beste med høsten?
Da kjører vi igang med bloggportrett! Tenkte at torsdager kunne være dagen for bloggportrett, hva tenker dere om det? Alle kan melde seg på bloggportrettet ved å sende meg en mail om at dere vil være med, på marlenes1992@hotmail.com :-)

Tid for første bloggportrett, som da er lillesmurf! Denne bloggen er jeg selv innom i ny og ned, og skrives av ei kjempesøt dame, som er flink å oppdatere og til å skrive. Anbefaler alle å ta en tur inn på bloggen hennes!
Navn: Kari Rasmussen Sørlundsengen
Alder: 26 år
Nettsted: http://www.lillesmurf.no

Dagene går til: Jobbing, studier, familie, venner, trening og verdens beste kjæreste, samboer, forlovede og mann. 

Bloggen handler om: Jeg skriver en hverdagsblogg med innslag av Bloggportrettet (88 stk så langt), bryllup, musikk, bøker og filmer. 

Hvorfor du blogger: Jeg elsker å skrive og blogg er (tro det eller ei) veldig sosialt.... 

Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: En god følelse. En følelse av at de blir satt pris på.... 

Hva vil du oppnå med bloggen din?: Vet ikke om jeg vil oppnå så mye.. Jeg blogger fordi jeg liker det.... Om jeg slutter å like det, slutter jeg også å blogge.

Hvilke blogger leser du?: Jeg leser mange. Bloglovin er genialt sånn sett.. Der har jeg alle mine favoritter. De jeg MÅ lese daglig er; http://martii.blogg.no, http://litloo.com.... Et MUST!

Hva må til for å få deg som fast leser?: At jeg blir sett... Det er svært viktig for meg at bloggeren svarer på kommentarer.. Jeg hater overlegne bloggere.....

Har du et motto?: Lev livet som om du skal dø i morgen...

Hva ønsker du å oppnå i livet?: Ferdigutdannet lærer, gift med Morten og få 2 barn.... 

Et godt minne: 21.mai-2011... Giftet meg med verdens beste... En haug av bilder er lagt ut på bloggen om du er nysgjerrig ;)


(bilde lånt fra lillesmurf.no)

Hobby: Jeg er et sosialt vesen og avhengig av gode venner. Jeg er også familiekjær og trenger de nærmeste rundt meg. Videre trener jeg på SATS 2 til 3 ganger i uken... Er også glad i å lese bøker, se en film og nyte livet på sofaen under et pledd...

Tre ord om deg: Omtenksom, sta, snill...

Hva klarer du deg ikke uten?: Iphonen....

Noe som irriterer deg: baksnakking....

Noen som betyr noe spesielt for deg: Mannen min og familien min...

Noen du ser opp til, og hvorfor: Mamma.... Makan til smart, snill og omtenksom dame skal man lete lenge etter...

Drømmejobb: Lærer på en barne eller ungdomsskole..

Yndlingsplagg: Jeg har vel ikke ett ynglingsplagg, men flere.. Har nylig lagt ut noen bilder her: http://www.lillesmurf.no/klaer-og-stil/mine-favoritter-i-klesskapet-18024/

Hvilken sang har du på hjernen?: Danza Kuduro - Don Omar...
Noen "enten eller" spørsmål til slutt

Brus eller vann?: BRUS.. Jeg er totalt avhengig av Cola....
Sjokolade eller potetgull?: Potetgull.. Igjen, totalt avhengig av Sørlandschips - spansk paprika
Gull eller sølv?: Hvitt gull....
Frukt eller grønnsak?: Grønnsaker..
Hund eller katt?: Hund...
Varme eller kulde?: Varme (INGEN TVIL)!
Døv eller blind?: Her sliter jeg.... Men tror blind.. Er et så sosialt vesen at jeg trenger å ha en normal samtale med folk....

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits