Da var vi nettopp kommet hjem fra dyrlegen med Tiko, og han ligger neddopet akkurat nå ved siden av varmeovnen, inntulla i pledd. Måtte sette beroligende i han for å ta blodprøver, og det beste for hunden er jo å la den sove til det går ut. Ble litt flirfull etter de satt sprøyta, tok omtrent 30 sekunder, så klarte han ikke stå engang stakkars! Har også tatt urinprøve, så nå venter vi kun på svar. Får telefon rundt 5 idag, eller rundt 11 i morgen med svar, og hva vi skal gjøre videre om det vises noe på prøvene. Er ikke lett når man føler på seg at noe er galt med en man bryr seg veldig om! Matmomsen spiser jo ikke, og det er grunn nok til bekymring. Så nå sitter vi her og venter spente, og krysser fingrene for at det ikke er noe galt.Q: Har du hund?
Hei dere! Syns dere også dagen igår var lang? Siden vi stiller klokka tilbake natt til i går, så "får" vi jo en ekstra time i døgnet! Bruker vi å stå opp 11, stod vi opp 10 igår. Vi kom jo hjem ganske seint natt til søndag, og stod opp halv 10, å det gjorde jo dagen enda litt lengre. Følte timene gikk utrolig sakte igår, ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting, men gikk og ventet og ventet på at kvelden skulle komme. Ble tidlig i seng igår da, var jo helt kake av for lite søvn.

Så dagen igår gikk bare på å slappe av sammen, og ta livet med ro. Godteri, pizza og serier. Så idag bør jeg vel gjøre noe fornuftig! Blir vel vasking av bad, og noen maskiner muligens. Skulle egentlig vært hos dyrlegen idag, Tiko er utrolig "rar" for tiden, og det bekymrer oss. Glupske matmomsen vår spiser omtrent ikke, og drikker omtrent ikke. Noen som vet hva det kan komme av? Tror neppe han er matlei, eller matkresen, for han får omtrent ikke annet enn fôr, og litt godbiter nå og da. Men har ikke bilen idag, så da må det nok vente til Kristian kommer hjem. eller i morgen. Håper så inderlig at det ikke er noe alvorlig galt! Virker som han har vondt når han tygger.


Fine bisken <3

Q: Hva skal dere idag?
Hei dere! Ble bare et superkjapt innlegg igår, var alt jeg faktisk hadde tid til! Er jo egentlig ikke så utrolig smart å holde på i dette tempoet når jeg ikke er helt i form, men som sagt, lørdagen igår hadde jeg gledet meg til lenge. Når vi stod opp dro vi en tur på senteret, handlet inn det siste til kostymene, og litt god frokost. Røpte til Kristian på fredagen hva jeg skulle være, så han hang seg på, og det ble veldig bra! Og jeg fikk vilja mi, om at vi skulle matche. To fluer i en smekk! Etter handleturen ble det frokost, før det ble full rulle igjen, med dusj, hårklipping og ordnings.Holdt vel på i over en time å klipte Kristian, så tiden rant fra oss. Selv syns jeg resultatet ble veldig bra, skal mase meg til å få legge det ut på bloggen senere, så dere får se. Er ikke store forskjellen, men litt er det jo. Så ble det lufting av hund, og mating, før vi sprang på forspill. Var kjempekjekke folk vi var hos, og koste oss skikkelig! Er jo ganske skeptisk til å møte nye folk, men gikk utrolig bra! Desverre for meg så hadde mange av de kamera og holdt på å knipsa utover kvelden, så spent på resultatet ja. Tok selv noen bilder før vi dro, og når vi var på forspill, så legger ut de. Var værtfall en kjempe velykka kveld! Håper dere og hadde en fin lørdagskveld, enten dere satt hjemme eller var ute på noe :-)Ble litt forskjell på kvaliteten, men de fleste er tatt med mobil, så da blir det slik.

Q: Hva gjorde du igår?

Q: Har du kledd deg ut/skal kle deg ut, til halloween i år?
ARMY ! Ha en fantastisk kveld folkens, love u!
Hei dere, og god morgen! Ble lite oppdatert igår ja, for det var virkelig ikke min dag igår. Har igrunn ikke vært mine uker i det siste, og jeg håper virkelig at jeg er i form til i morgen. Har gledd meg til halloweenfesten i over en måned nå, kjipt å måtte la vær. Men selvfølgelig, er jeg sengeliggende, er jeg sengeliggende. Anyways, så var vi på middag hos svigers igår, koslig som alltid, men denne gangen fikk vi med oss noe snadder hjem! Har lenge ønsket oss sånn Dolce Gusto kaffemaskin, og gjett hva? Vi fikk en Dolce Gusto kaffemaskin! Så nå blir det testing fremover på hva vi liker best, og vi har noe å tilby om vi får besøk. Er ikke noe kaffedrikkere, så det kommer nok til å gå i iste, kakao, og muligens den nye nesquick. Jippi! Tåler faktisk kakaoen fra denne maskina og, så vidt jeg vet. Drakk den for noen helger siden, og kan ikke huske å ha blitt dårlig. Her er bilder av boksen, for vi har nemlig ikke pakket den ut enda.

Må nesten gjøre det når Kristian kommer hjem fra jobb, for jeg vil ha en testrunde! Får besøk av mamma etterpå også, så ba henne ta med den smaken hun liker, i og med at vi ikke har handlet inn noen enda. Så da blir det ordentlige greier vet dere. Jeg og mamma skal en tur på boligmessa som er her for helga, noe som kommer til å bli kjekt. Familien planlegger jo å bygge seg nytt hus, mest sannsynlig, så da må de jo få litt inspirasjon også. Er farlig å dra på slike ting, man får jo lyst på så mye!

Men nå må jeg neste få i meg noe frokost, før jeg sulter ihjel, så vi snakkes!

Q: Har du en kapselmaskin?

Q: Har du vært på boligmesse før?
Bloggportrett igjen, og denne gangen er det Nina! Jeg har fått inntrykk av at Nina er glad i å lese, ser mange av de samme seriene som meg, hører på mye bra musikk, og jeg syns hun skriver veldig bra. Ta en tur innom folkens!

Navn: Nina C.
Alder:  22
Nettsted: http://inmystrangeworld.wordpress.com
Dagene går til: å prøve å finne jobb og finne ut hva jeg vil med livet:)

Bloggen handler om: Min hverdag og min interesse for bl.a bøker,filmer,tvserier samt foto.
Hvorfor du blogger:  Jeg liker å skrive å få luftet tankene mine og samt for å oppdatere venner og familie om min hverdag. I førsten når jeg startet med å blogge(da på blogg.no) så var det bare for å teste det ut,men jeg begynte å like å ha et sted å lufte tankene,skrive om det jeg bryr meg om osv.

 

Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: Avhengig av hva jeg skriver om ;så vil jeg at leserne skal få lært noe nytt, få noe tips eller bli inspirert.
Hva vil du oppnå med bloggen din?: Har ikke noe særlig mål for bloggen min.Men håper å få brukt den til å være mer åpen og kanskje få blitt mer kreativ.
Hvilke blogger leser du?:  Det er laaang liste,men har link til side hvor jeg lister opp de bloggene jeg leser. Har mange på bloglovin som jeg prøver å holde øye med:) Les min liste!
Hva må til for å få deg som fast leser?:  Jeg leser mange ulike typer blogger generelt så det spørs hva jeg "ute etter",men bloggen må ha oversiktlig design,skriver bra og bruke bilder i innleggene sine.

Har du et motto?:  Carpe Diem(Grip dagen) og  "Dum spero,spiro"( så lenge jeg puster,håper jeg)
Hva ønsker du å oppnå i livet?:  Oj,et vanskelig spørsmål. Men jeg ønsker å finne en jobb jeg trives med her i livet,få mann og kanskje få unger etterhvert!
Et godt minne: Da jeg så min nevø for første gang og fikk holde han på sykehuset.
Hobby:  Jeg vil si at bøker og foto er mine hobbyer! Elsker å lese bøker og ta bilder ! Selvom jeg ikke er proff bak kamera så er det noe som jeg liker å gjøre.
Tre ord om deg: Snill,optimistisk og omsorgsfull
Hva klarer du deg ikke uten?: Mobilen min og min kjære Ipod(ehm, jeg skviser inn en ting til og det er Iskaffe/kaffe generelt)
Noe som irriterer deg: Tja,det må være folk som er trangsynte og lite forståelsesfulle.
Noen som betyr noe spesielt for deg: Vil si det er familien min som betyr noe spesielt for min del, Jeg er kjempe glad i de og vi har gått gjennom mye i tykt og tynt,og alltid kommet gjennom det. De støtter meg uansett og det betyr utrolig mye for meg.
Noen du ser opp til, og hvorfor: Må være min søster! Hun står på så utrolig mye med studiene sine og drømmen sin om å bli lærer. Hun er sterk og er en fighter!
Yndlingskjendis: Lady Gaga, vet ikke om hun hører innenfor kjendis delen. Men hun er den favoritt artist jeg både ser opp til og beundrer! Både for at hun står for det hun gjør og at hun er kjempe takknemmlig ovenfor fansen sin.
Drømmejobb:  Må være å få jobbet på en bokhandel
Yndlingsplagg:  Joggebukse
Hvilken sang har du på hjernen?:  "Beat the devils tatto" av Black Rebel Motor Cycle Club og Sting & the police med "every breath you take"
Brus eller vann?: Brus (er min svakhet.hehe)
Sjokolade eller potetgull?:  Potetgull
Gull eller sølv?:  Sølv
Frukt eller grønnsak?: Frukt
Hund eller katt?: Katt
Varme eller kulde?: Varme
Døv eller blind?: Blind

Q: Leser du bloggen til Nina?

Vil du være med på bloggportrettet mitt? Send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com
Hei dere! Beklager at det ikke har blitt noe blogging idag, dagen har seriøst gått i ett skudd og jeg har både grått og ledd. Har vært på behandling, har gått litt for mye på kjøpesenteret, har vært med Kristian og kjøpt iPad til han, har kost oss med taco, og nå er jeg skutt... Skal absolutt ingenting før Mentalist, og etter det blir det nok å køye. Kommer sterkere tilbake i morgen, og tusen takk for alle kommentarene den siste tiden. Er så gøy å blogge med tilbakemelding, så fortsett sånn ! :-)

Tenkte å tipse dere om artikkelen Varme drikker i høstkulda, nå som vinteren nærmer seg, og man trenger litt oppvarming.Q: Hva liker du å drikke i kulda?

Q: Har du en iPad?
Tirsdag idag vet dere, og tid for in my wardrobe! Denne gangen er det bluser/skjorter, et plagg jeg har blitt veldig glad i i det siste. Men, jeg er jo en frossenpinne, så blir desverre brukt for sjeldent. Må bli flinkere til å tenke ut praktiske løsninger med bluser, som å ha det under noe varmere, så blir vel brukt endel mer etter hvert.


Only // Veromoda// nede på sørlandet

Q: Hvilken likte du best?
Hei dere! Da var endel husarbeid gjort, litt egenpleie, og kjæresten har kommet hjem. For å så dra igjen. Lenge leve hjemme-alene! Neida. Opp tok han med seg posten, og jeg syns fortsatt det er rart når det kommer brev til meg i mitt navn. Er ikke så utrolig lenge siden jeg flytta adresse hit, før kom posten hjem til mamma og pappa, i og med at jeg bodde her midlertidig (som man kan kalle det når man bor en annen plass pga skole). I posten var det flere brev, og et blad. Lykke! Så når Kristian drar på trening, blir det muligens en episode til med noe, og litt sofakos med det nye bladet mitt.Og bare for å toppe dette happy-innlegget, tror jeg jeg skal mikse sammen muffins eller noe i løpet av dagen. Kunne nemlig ikke spise meg ihjel på alt det gode som ble servert på dåpen på søndag (rip oreokake) pga laktoseintoleransen... Men sjokolademuffins! Det tror jeg jeg skal tåle, så lenge jeg putter oppi kakaopulver, og ingen melk. Finner det vel ut regner jeg med. Er utrolig kjedelig å måtte gå å passe på hele tiden, hva som er melk, fløte, sjokolade og ost i. Hadde vært bedre å vært født laktoseintolerant, for da hadde jeg ikke visst alt det gode jeg hadde gått glipp av. Meen, forhåpentligvis er dette en forbigående fase. *Krysser fingrene*.

Q: Leser du Woman?

Q: Får du ofte ting i posten?

Q: Er du laktoseintolerant?
Hei, og god morgen kjære lesere! Finværet fortsetter, og det er deilig! Nettopp vært ute å gått en litt lengre tur med Tiko i det deilige høstværet. På veien traff vi en ganske så skummel traktor-gressklipper, eller hva jeg skal kalle det, og den var veldig skummel ja! Tiko oppdaget den på god avstand, 10-15 meter, og begynte å knurre å bjeffe. Skjønte med en gang hva det var som var grunnen, i og med at han klikket i vinkel på en rullator forrige uke. Er ganske vittig at tøffingen selv, er redd ting som er så ufarlig. Klipperen stod nemlig helt i ro, uten noen i nærheten. Gikk nærmere, for jeg bruker om regel å sette meg ved siden av den "farlige tingen", og legge hånda oppå, for å vise at det er greit. Det ville ikke Tiko nei, og brukte alle sine krefter på å dra andre veien, og prøve å komme seg ut av båndet. Satt jo der da, og sa han skulle komme bort, og etter litt kom han krypende bort, ganske nølende, hoppet litt tilbake igjen når det falt et løvblad ved siden av han, og så prøvde han igjen. Er så morsomt å se uttrykket deres når de skjønner at det ikke er farlig alikavel! Vi har passet ganske mye på at han ikke skal være redd noe som helst, ved å bruke en del tid på det, og ikke trøste han osv hvis han f.eks møter en stor hund. Den siste tiden har han blitt veldig skeptisk og småredd, og jeg håper virkelig det er en forbigående fase. Han knurrer og bjeffer på mesteparten av hundene vi ser, og skvetter for ingenting... Litt kjedelig, i og med at forbigående vil ikke la oss hilse siden han knurrer, selv om jeg vet 99% sikkert at han aldri kommer til å angripe eller noe.

http://products.stiga.com/wcsstore/ExtendedSitesCatalogAssetStore/images/catalog/zoom/2T7775781-09.jpg

I går kveld var det faktisk nordlys her i byen. Var ikke jeg som tok sisteturen, så fikk ikke sett det ordentlig, men så det fra takvinduet vårt. Syns nordlys og slikt viser at det snart er vinter og jul. Masse stjerner, og kald luft. Er jo litt godt å, så lenge du ikke sitter inne og fryser istapper på fingrene. Var like før jeg gjorde det forrige uke, og det var dritt. Vurderte å sitte med hansker inne på dataen, og da er det ganske ille.

Idag skal jeg slappe av, kanskje gå over gulvet, sette på noen maskiner, og dra en tur innom senteret. Hadde en bra kostyme-ide i går kveld, men spørs om jeg finner det jeg trenger. Hvis jeg gjør det, tror jeg det kan bli ganske brukbart, selv om det er et litt standard kostyme. Shit la gå! Og så er det jo den store tv-kvelden, med Hjelp, han pusser opp, Grey's anatomi og cougar town. Wiii!


Søteste fadderbarnet <3

Q: Hva skal du idag?

Q: Har du en nervøs hund?
Hei dere! Lørdag er det halloween-fest her i byen, og planen er jo å dra. Vet ikke helt enda hva jeg skal ha som kostyme, men har noen få planer i hodet. Har kun tatt utgangspunkt i det jeg har fra før, slik at det blir mest mulig økonomisk. Hadde egentlig tenkt å bestille meg kostyme, sett på det i mange mange uker, men nå er tiden litt knapp...

Har plukket ut noen kostymer fra nett, som jeg syns er kule, så får vi se hva jeg ender opp med.Q: Hva skal du være på halloween?
Hei dere, og god mandag! Ny uke og nye muligheter gitt. Syns ukene bare flyr av gårde, er jo snart jul folkens! Selv om det absolutt ikke var noe jeg tenkte da jeg gikk tur med Tiko idag. Strålende sol, skyfri himmel og god temperatur. Sikkert ikke mange gradene, men det kjentes ut som sommer, i forhold til hva vi har hatt i det siste. Var ingen kald sjøvind som blåste eller noe. Herlig!

Tenkte å linke til artikkelen på femelle.no, Slik takler du skuffelser. Selv har jeg ikke alltid vært flink til å takle skuffelser, så tipsene skal nok sitte i bakhodet ja. Har blitt bedre med årene, og har jo aldri vært skikkelig ille, men greit å huske på alikavel. Har desverre etter jeg ble syk, blitt endel negativ og skeptisk, et eksempel på det er jo "gjennombruddet gjort av legene i Norge", hvor jeg heller er skeptisk, og ikke noe halleluja-jubel, så jeg slipper skuffelsen om dette heller ikke er kuren for oss med utmattelsessyndrom...


Trykk på bildet eller HER for å komme til artikkelen

Q: Er du flink til å takle skuffelser?

Q: Er det fint vær hos deg?

 
Hei dere! Har vært en lang, men kjempekjekk dag. Idag var det nemlig dåp for lille Aurora, som jeg er så heldig å få være fadder på. Legger bare med noen få bilder her nå, får heller komme et bedre innlegg om dåpen, og litt bilder, når jeg har fått tilsendt noen bilder. Her er en liten smakebit!


Antrekkene

Stolte faddere

Mor, datter og fadder

Elsker deg<3

Q: Hva har du gjort idag?
Hei dere! Tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg, og håper dere hadde en like kjekk fredagskveld som oss :-)

Nå har vi kommet oss til familien for helga, skal jo i barnedåp i morgen. Gleder oss mye til det, og jeg er jo så heldig å få være fadder til dåpsbarnet også! Stas ja. Kristian ligger å sover ved siden av meg nå, for det ble noe senere hjem igår enn jeg først hadde planlagt, og litt tidligere opp idag. Så da må man lade batteriene når man har muligheten!

Q: Hva skal dere i kveld?
Q: Er du fadder for noen?
Da er vi på fest hos Ine og typen, kjempekjekt ;-) ha en flott kveld lesere!
Som jeg nevnte igår, skjemte kjæresten meg bort med noen nye plagg igår! Er kjempefornøyd, så tusen tusen takk Kristian. Her er en titt på hva jeg fikk.


Strikk forran, gjennomsiktig bak.Elsker den!


Vinrød bluse, og pelsvest.
Alt fra Only

Q: Likte du gavene mine?
Hei kjære lesere! Sitter her i sofaen, våt, mett og litt skremt, alene hjemme. Kristian har vært med firmaet på noe slags feiring at de var ferdig med et bygg, som forresten var på Solgt! på NRK idag. Noen som så det? Føler meg også kjempeheldig, for kjæresten valgte nemlig å skjemme meg litt bort idag! Så sitter her med en Only-pose ved siden av meg, kan legge ut bilde i morgen. Snille kjæresten min! Når jeg får penger, skal jeg skjemme deg bort og! :-)

Våt er jeg fordi jeg nettopp var ute i høstværet, nemlig vind og regn. Tiko helt i ekstase, matmor litt mindre. Har frøsset i hele dag, så å bli våt i tillegg var ikke en positiv bonus. Skremt er jeg av halloween-episoden til Pretty Little Liars. Gud som jeg elsker den serien. Må se noe kosligere før jeg legger meg tenker jeg, så jeg ikke får mareritt. Har livlig fantasi, og siden jeg er hjemme alene hele dagene, er ikke det alltid en bra ting. Har kost meg med spagetti til middag da, og merker at det er ekstremt kjedelig å lage middag til seg selv. Skjønner godt hvorfor jeg omtrent aldri lagde meg middag første året. Men nok om det!

pretty little liars halloween

Q: Hvordan har din torsdagskveld vært?

Kjoler fra newlook.com

Q: Hvilken likte du best?
Torsdag, og bloggportrett! Denne gangen er det Linn, fra bygda, som flytter til byen! Ønsker deg masse lykke til med flyttinga, Linn.

Navn: Linn Cecilie
Alder: 24
Nettsted: www.bygdelinn.blogg.no
Dagene går til: Datteren min, hundene mine, bloggen og cityville på facebook!

Bloggen handler om: Hverdagslige ting som turer i skogen og hårsjampo, og innimellom skriver jeg om hvordan livet er som mor til et hjertesykt barn.
Hvorfor du blogger: Det begynte som et tidsfordriv, men etter at datteren min ble født ble det som en slags terapi for meg.
Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: Jeg håper folk føler at det ikke var bortkastet tid :)
Hva vil du oppnå med bloggen din?: Jeg vil først og fremst få utløp for mine egne tanker, men jeg håper at folk som leser bloggen skjønner at livet er viktigere enn sminke og mote. Livet handler om å nyte hvert sekund og lære av hver eneste erfaring.
Hvilke blogger leser du?: amyzare.wordpress.com
Hva må til for å få deg som fast leser?: jeg liker morsomme blogger. blir facinert av rosabloggerene, men de havner aldri på favorittlista ;)

Har du et motto?: Ta vare på livet og nyt hvert sekund! Ellers er kardemommeloven veldig passende.
Hva ønsker du å oppnå i livet?: Før ville jeg bli kjendis. Nå er det bare en ting som betyr noe: å være en god mor for datteren min.
Et godt minne: Det er så mange. Da kjæresten min fridde til meg, da datteren min ble født, hennes første smil, første latter..


Hobby: Bloggen og strikking
Tre ord om deg: Snarsint,pc-slave,matvrak
Hva klarer du deg ikke uten?: Nespresso-maskinen min!!
Noe som irriterer deg: Mas!
Noen som betyr noe spesielt for deg: Britt Fredriksen på Rikshospitalet. Hun er spesialist på hjertefeilen til datteren min.
Noen du ser opp til, og hvorfor: Datteren min. Hun har hatt så mye vondt, men likevel er hun blid som en sol!
Yndlingskjendis: Ylvis-brødrene!!
Drømmejobb: kaffesmaker
Yndlingsplagg: morgenkåpen
Hvilken sang har du på hjernen?: andungen kvakk kvakk


Brus eller vann?: Brus
Sjokolade eller potetgull?: Sjokolade
Gull eller sølv?: Sølv
Frukt eller grønnsak?: grønnsak
Hund eller katt?: katt
Varme eller kulde?: varme
Døv eller blind?: døv

 

Vil du være med på bloggportrettet? Send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com ! Alle får være med :-)
Vet ikke hvor mange av dere som så på nyhetene ikveld, men det gjorde jeg. Hovedsaken var nemlig en sak om CFS/ME, hvor to leger på et sykehus her i Norge, påstår å ha funnet en mulig kur for oss ME-syke. Syns det hele er utrolig spennende, men jeg er samtidig veldig skeptisk. Hvor mange ganger har vi ikke allerede fått falske håp? På den positive siden er det bra dokumentert effekt, men hvem vet, har det bieffekter? Studien viser at de fleste med bedring har fått tilbakefall, så det er fortsatt en lang vei å gå, før de har funnet svaret. Det jeg likte veldig godt med det hele var dette avsnittet:

"I tillegg til å gi nytt håp for ME-syke om å bli frisk, sørger Mella og Fluge for å gi pasientgruppen ny status. I motsetning til hva mange mener, også leger og helsepersonell, avskriver de to legene ME som en psykisk sykdom."

Disse legene mener nemlig at det er pasientenes eget imunforsvar som gjør oss syke, og denne kreftmedisinen skal visstnok hindre imunforsvaret vårt å skade cellene våre. Er det noe jeg har kjempet for å få frem, er det nemlig det at dette er ikke en psykisk sykdom. Ja, ofte henger de sammen, men tenk deg selv... Hadde ikke du blitt deprimert og innesluttet hadde du måtte kuttet all sosial omgang, og vært "lenket" til senga di døgnet rundt? Som jeg har sagt til psykologen jeg gikk hos, som skulle finne ut om jeg var psykisk syk, at jeg er deprimert av å være syk, jeg er ikke syk av å være deprimert. Desverre er fortsatt ME en sykdom flest mennesker vet veldig lite om, og det er lett å dømme mennesker med "usynlige" sykdommer, rett og slett pga manglende kunnskap. Dette er trist for alle parter, men slik som ting har utviklet seg de siste årene, er det godt mulig at CFS/ME blir mer kjent for mennesker fremover. Det er jo faktisk hele 15 000 bare her i Norge som lider av denne fæle sykdommen, og jeg tror at mørketallene er store. Mange av oss som har diagnosen vet jo det med å ikke bli trodd og tatt på alvor, så tallene på udiagnoserte kan være store. CFS/ME er jo en diagnose som er vanskelig å stille, og få, pga for lite kunnskap om nettopp denne utmattelsestilstanden. Er jo mange sykdommer med lignende symptomer, men når det ikke feiler oss noe som kommer ut på testene, hva skal man da tro?

Norsk gjennombrudd kan løse ME-gåten

Trykk her for å komme til artikkelen på tv2.no

Q: Hva tenker du om dette?

Q: Har du noe tro på å gi kreftmedisin til CFS/ME-pasienter?
Som jeg nevnte i innlegget tidligere idag, er jeg stor fan av tirsdagkvelder, i og med at det går mye bra på tv da. Er vel en av de få dagene vi faktisk ser på tv'en, og ikke via dataen. Slik ser kvelden min ut:

20:00 - TV3 Hjelp han pusser opp!

21:00 - 21:40 - Pause, med tur evt. andre ting
21:40 - TV2 Grey's anatomy
22:30 - TVNORGE Cougar Town
Q: Hvordan ser din tirsdagskveld ut?Tirsdag, og dere får igjen ta en titt inni klesskapet mitt. Valgte kjoler denne uken, i og med at jeg må snart bestemme meg hva jeg skal ha i barnedåp på søndag. Her er tre stykker :

New Look / New Look / B-Young

Q: Hvilken kjole likte du best?
Hei dere! Som flere sikkert har fått med deg, så er tirsdag en av yndlingsdagene mine. Uka har begynt, det går masse på tv,og jeg har somregel "fri" denne dagen. Skal sette på noen maskiner, and thats it. Og finne ut middag da. Noen forslag? Vi er begge så matleie for tiden at vi har nul peiling på hva vi vil ha til middag. Finner vel på noe håper jeg, så det blir mat idag og. Igår var jeg på Skjevika, med full rulle hele dagen, og når jeg kom til leiligheta igjen hadde jeg ikke nett, så derfor ble det bare et forhåndskrevet innlegg igår. Men nå er jeg her igjen, med internett, så blir vel bedre nå fremover.Q: Hva skal du idag?
Femelle.no har nå en artikkel med tips til hvor man kan få tak i kostymer til halloween. Ta en titt innom :-)Trykk på bildet, eller her, for å komme til artikkelen.

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Skal du feire halloween?
Alle som kjenner meg vet at jeg har litt skodilla. Hadde det absolutt ikke før, på ungdomsskolen og sånt, men de siste årene har jeg virkelig fått kjent på det. Er som om "sykdommen" tar igjen de tapte årene, med å gi meg skodilla x2, så endel sko har det blitt de siste årene. Er langt ifra oppi antall som andre skofrelste er oppi, men jeg vet selv jeg har en god del sko, som desverre blir altfor sjeldent brukt. Husker fortsatt at de første støvlettene med pittelitt hæl, kjøpte jeg første året på videregående. Nå har jeg iallefall kjøpt meg et par til, men er veldig usikker på om jeg vil beholde de eller levere de tilbake. Er jo tredje skoparet på noen måneder, så jeg burde vel egentlig se etter vintersko... Hva mener dere?ps: skoene er litt mørkere enn på bildet, og er fra Bianco


Q: Levere eller beholde?
Hei dere! Ble ikke noe datatid igår gitt... Dagen gikk kjempefort, og var ikke helt på topp. Måtte ta meg en lur på dagen, fordi føttene stoppet å virke, og så Rio på kvelden med familien. Det var kjempekoslig. Har verdens beste familie! Gikk flere turer igår da, før føttene kortsluttet, og det var godt. Må nyte høstværet når det er fint, for før vi vet ordet av det er jo snøen her. Eller i verste fall stormen tilbake. Er drittlei av regnvær, så den siste uka har vært super. Kunne gått litt lengre turer, pakket på meg varme klær, og sett på alle fine høstfargene. Noe som minner meg på utsikta jeg og pappa så igår. Hvis det blir slik at familien flytter på seg, så får de den utsikten hver kveld, heldiggrisene.


Bildet yter ikke rettferdighet for hvor fint det var..

Q: Hva gjorde du igår?
I løpet av pausen min har det kommet artikler av meg på femelle.no, som er oppe å går for fullt nå! Ta en titt innom, om du vil se hva jeg mener er nøkkelplagg alle bør ha i garderoben sin denne høsten :-)


Trykk på bildet, eller her, for å komme til artikkelen

Q: Hva syns du om artikkelen?

Q: Hva er dine must-have i høst?
Torsdag er egentlig bloggportrett dagen, men siden jeg har hatt pause over 2 torsdager, poster jeg gårsdagens bloggportrett idag. Denne gangen var det søte Tran som er bloggportrettet. Liker bloggen hennes veldig godt, og er ofte innom og kommenterer. Digger DIY-videoene hennes, og syns hun skriver bra ellers og. Ta dere en tur innom!

Navn: Tran Nguyen
Alder: 17(,18 i mars)
Nettsted: www.siriano.blogg.no
Dagene går til: skole/lekser, blogging, se på serier jeg elsker, sy og lage mine egne ting, være med venner og shoppe, og å sørge over Harry Potter

Bloggen handler om: Mote, DIYs + Harry Potter og min kjærlighet for den magiske verdenen
Hvorfor du blogger: Liker å inspirere andre og å ha et eget sted å få få ned ting på.
Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: At de har blitt inspirert, og at mote ikke bare handler om å følge de siste trendene, å ha de dyreste merketingene.. (Selv om jeg skulle ønske jeg hadde et par Louboutinhæler, en Mulberryveske osv.)
Hva vil du oppnå med bloggen din?: Jeg er ikke særlig opptatt av å bli en toppblogger, det å ha noen faste lesere som liker bloggen holder lenge nok for meg. Ellers så vil jeg at folk skal synes det er OK å shoppe secondhand og ikke være flau over å gå inn på Fretex ol. butikker
Hvilke blogger leser du?: Mange moteblogger, både internasjonale og norske, for å nevne noen: Livingdoll, Ulrikkelund, SiljeBredesen, Ebba Zingmark, Chiara Ferragni(TheBlondeSalad), Rumi Neely(FashionToast), Linniiie.com. Leser også toppbloggerne på blogg.no når jeg ikke har noe å gjøre på.
Hva må til for å få deg som fast leser?: Ha et stilrent design, ha/ta bra bilder som passer til teksten.. Har du en superbra blogg, så holder det å blogge 1 gang per dag eller 5-6 ganger i uken, ellers så bør du oppdatere minst 1 gang hver dag.Har du et motto?: Lev dagen som om den er den siste..
Hva ønsker du å oppnå i livet?: Jeg ønsker å reise mye og leve livet mitt fullt ut! Vil ikke tenke "hvorfor gjorde jeg ikke det" eller "jeg skulle ønske jeg hadde.." når jeg blir gammel
Et godt minne: Den gang jeg oppdaget den magiske Harry Potter verdenen.

Hobby:
Tre ord om deg: Glad, magisk og gul
Hva klarer du deg ikke uten?: Tryllestaven min
Noe som irriterer deg: ungdommer som ikke reiser seg for eldre på bussen/bybanen.
Noen som betyr noe spesielt for deg: Foreldrene og vennene mine
Noen du ser opp til, og hvorfor: Ser ikke opp til noen
Yndlingskjendis: Emma Watson, hun er nydelig!
Drømmejobb: Det ville vært noe innenfor moteindustrien, men siden det er så uforutsigbart, så er det sivilingeniør jeg "studerer" til.
Yndlingsplagg: Alle playsuits'ene mine!
Hvilken sang har du på hjernen?: What Makes You Beautiful - One DirectionBrus eller vann?: Vann!!
Sjokolade eller potetgull?: Sjokolade
Gull eller sølv?: Gull
Frukt eller grønnsak?: frukt
Hund eller katt?: hund
Varme eller kulde?: varme
Døv eller blind?: døv

Q: Leser du bloggen til Tran?

Vil du være med på bloggportrettet mitt? Send meg mail på marlenes1992@hotmail.com
Hei dere! Først vil jeg takke for alle støttende kommentarer på forrige innlegg, dere er herlige! Når jeg har vært litt ekstra deppa den siste uka, har jeg sett på kommentarene, og det er utrolig godt å se at det er folk der ute som bryr seg. Så tusen takk!

Ble litt lengre bloggpause enn først sagt, av diverse grunner. Har heldigvis fått tilbake litt blogglyst, fått ideer, fått litt pågangsmot og fått hatt litt egenpleie den siste uka, så nå er jeg tilbake for fullt! Forma er fortsatt den samme, og har vært veldig svingende den siste uka. Igår var vel den verste dagen nå i høst, og håper jeg slipper mange av de. Har endel gående rundt meg personlig, som tapper enormt med krefter, som slår ut i fysiske reaksjoner. Det er ikke noe kjekt, men forhåpentligvis blir det bedre i den andre enden.


bilde  fra forrige uke, da jeg skulle prøve meg på denne oppskriften. Ble ikke velykket etter min mening...

Det var da litt om sykdommen og slik siden sist, men har jo skjedd litt positive ting den siste uka og! Har kost meg så mye jeg har klart, med god mat i helgen. Lånte oss filmer, Little red riding hood og Fast Five, og sett på The big bang theory. Er desverre ferdig med No ordinary family, så skal absolutt sjekke ut alle tipsene dere kom med her. Har også kjøpt meg nye sko, men vurderer å levere de tilbake, får se. Pengene er jo brukt, så taper ingenting på det. Poster innlegg med de i løpet av helga :-) Skal nemlig til familien i helga, så da er det kjekt å ha noen innlegg klare til dere! Nå skal jeg slappe av meg litt frokost, te og frustrerte fruer, før det blir farting senere idag.

Q: Hvordan har du hatt det siste uka?

Q: Hva skal du idag?
Hei dere. Jeg vet ikke hvor mye dere lesere merker av det, men tenkte alikavel å skrive litt om det her på bloggen. I august var jeg på rehabilitering, for CFS/ME på sørlandet. En super måned med kjekke folk og mye informasjon til hvordan jeg kan takle sykdommen i hverdagen. Jeg dro hjem utrolig sliten, men veldig motivert for å få en bedre hverdag. Jeg satt igang mange prosesser i rundt meg med helsevesen og NAV, og tiden fløy av gårde. Kanskje litt for raskt. Jeg skulle jo huske på å ta det med ro, jeg skulle hvile meg, jeg skulle lade opp, for nå kommer jo høsten og vinteren.

Jeg ble nesten grepet av panikk. Tiden fløy og fløy, og det var noe hele tiden, så følte jeg aldri fikk hentet meg inn igjen. Er jo vant til å ha formiddagene alene, for å lade opp til Kristian kommer hjem. Plutselig forsvant både helgene og dagene, og forma. Var jo på en kurve nedover når jeg dro fra Sørlandet. Fikk kjenne på at jeg ikke er så frisk som jeg skulle likt å trodd. Litt av et slag i magen bare det, å ikke klare felles måltider, undervisning og tur/trening/svømming. Sov mye på dagen når jeg var der, og takket Gud for at jeg i allefall får sove!

Nå har jeg vært hjemme i litt over en måned, og jeg føler jeg fortsatt er på vei nedover. Jeg har hatt mye vondt, mye å tenke på, forverra symptomer, fått melkeallergi, og vært ekstremt sårbar. Både fysisk og psykisk. Jeg får utslett, jeg reagerer mer, jeg har blitt mer lys og lyd ømfintlig og det skal ikke så mye til før jeg blir enten lei meg eller sint. Jeg føler meg rett og slett utrolig ustabil og hjelpesløs, og vet ikke helt hvordan jeg skal klare å beholde motivasjonen oppi alt det her. Ser ut som jeg får litt mer hjelp fra helsevesenet fremover, men den hjelpa tapper jo krefter de også. Krefter jeg ikke er sikker på om jeg har. Og bare for å toppe all negativiteten her (uff), så har jeg slitt med nattesøvna også.Så nå ber jeg på mine knær om at oppoverbakken kommer snart, for jeg føler det har vært veldig mye nedover og motgang de siste månedene. Er virkelig klar for en tur opp nå, både for min og andres del. Se for dere selv, å bo sammen med en hormonbombe uten like, uten at det kommer noen baby ut av det til slutt? Får trøste oss med at det forhåpentligvis kommer en friskere Marlene ut av dette da, selv om det er et fjernt mål.

Avslutter innlegget med å si at jeg tar meg en liten bloggpause. Har det ikke særlig bra for tiden, så velger da å ta meg litt fri. Tenker en liten uke, vi får se hva det blir til. Tusen takk til alle som er innpå bloggen min å leser, det varmer hjertet. Snakkes neste uke!

Q: Har du dårlige perioder?


Kjoler fra HM

Q: Noen du likte?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits