Ta en titt her, om du vil se det ;-)
Har lagt ut julegavetips på nybloggen, ta en titt da vel?

<<JULEGAVETIPS>>
... at dere bør klikke dere inn HER for å lese mine nye blogginnlegg fremover :-)Hei dere! Så utrolig morsomt at det var så mange som tippet på hva det var bilde av i forrige innlegg! Må nok skuffe noen av dere med at det verken var brudekjole eller pynteputer (selv om de hadde vært kjempefine! ). Det var nemlig to skjørt fra BikBok, så noen tippet riktig ;-) Kjøpte samme skjørt i både beige og svart, for jeg syns det er så nydelig. Rakk desverre ikke å ta bilde av hele skjørtet før jeg dro fra de, for måtte plutselig dra ut alle kontaktene, og pakket i stearinbelysning, siden det tordnet og lynte så fælt. Tok et kjempekjapt bilde i prøverommet når jeg prøvde det, så kan vise dere det ;-) Er iallefall kjempefornøyd med kjøpene mine, og som en bonus på det hele, over størrelsen jeg måtte ha på plaggene!


Love it <3 Toppen er forresten den jeg hadde på første sneakpeaken, passet godt til begge skjørta og.

Ellers tenkte jeg å røpe nye bloggen min til dere idag, selv om mange allerede har funnet ut av den. Har opprettet en ny facebookside, så om du fortsatt vil ha oppdateringer når jeg skriver nye innlegg : Trykk HER , og trykk liker :-)

WWW.MISSMARLENE.FEMELLE.NO

 
Hei dere! :-) Gir dere en sneakpeak til på innkjøpet igår. Hva tror dere det er?Har en sneakpeak på hva jeg kjøpte meg idag til dere! Elsker toppen allerede.


Topp fra BikBok - 79 ,-

Q: Hva syns du?
Hei dere! Aah, er helt gira i hele kroppen jeg altså. Har en stor nyhet til dere, som kanskje kan virke litt frustrerende, men alt skal bli bra til slutt, skjønner dere. Jeg håper så mange som mulig vil bli med meg når jeg flytter bloggplattform ! Det stemmer, i løpet av helga, skal den nye bloggen opp å gå, og da krysser jeg fingrene for at dere vil bli med meg på den reisen. Kommer til å ha denne bloggen oppe alikavel, men mulig i perioder at jeg videresender dere rett til nybloggen når dere skriver inn denne adressen. Får se hva jeg finner ut :-)

Adressen er hemmelig, til designet ser litt bedre ut på den nye, men se ikke bort ifra at dere ramler over den ved et uhell alikavel ;-) Er værtfall kjempespent på dette samarbeidet, og gleder meg virkelig! Jippiiii!


Skal bli lite av webcam-bilder på nybloggen altså! Er for dårlig av meg...

Q: Kommer du til å følge meg videre?

Jeg kommer forresten til å lage meg en leseliste over bloggvennene jeg har her, slik at jeg får fulgt med videre på dere, selv om jeg ikke blir på blogg.no lengre! Så håper dere enten vil følge meg på facebooksiden min, eller på bloglovin.

 
... for I have sinned!

Hei dere! Kan noen fortelle meg hvorfor det er sånn at når du er å leter etter gaver til andre, finner du så mye du vil ha selv?! Så ja, jeg har syndet... Dro med meg tre plagg hjem, når jeg egentlig skulle kjøpe kalendergaver til Kristian. Plutselig var en time gått, og jeg måtte løpe til bilen. Kjøpte meg klær fra Bik Bok (!), noe jeg aldri gjør, sist var vel for 4 år siden, men er det salg så er det salg. Kan vise dere innkjøpene iløpet av kvelden, om jeg får kvalt den dårlige samvittigheten, og ikke leverer det tilbake. Lagt av en ting til og, som var på fullpris, så da må jeg nok raske med meg 30% kuppongen min gitt!

Fikk kjøpt noen kalendergaver til Kristian da, så litt fornøyd er jeg da. Har vel.. 14 (?) gaver nå tror jeg, så har kommet litt på vei, selv om det fortsatt gjenstår mye. Lurt å bruke penger skjønner dere, når jeg får vite at rekvisisjonen på fysio har gått ut, og jeg må punge ut med 200 kr. timen frem til jul. Yey! Håper jeg får tilbake på forsikringa innen den tid, slik at jeg har litt marginer å gå på.


Kiwimunn!

Nei, nå må jeg ut i bilen igjen gitt, Kristian må jo få hjem og stakkars! Kos dere videre søte lesere!

Q: Har du kjøpt noe til deg selv på julehandelen?

 

WEDGES!

Q: Hvilke likte du best?
Hei dere! Idag er virkelig ikke min dag altså. Skulle på en avtale 11.10, og satt og ventet til 12 på å komme inn, før jeg gikk ned til dit jeg måtte gå med evt. spm. Fant ut der at det ikke var noen som ventet på meg, og at jeg hadde sittet og ventet i nesten en time på feil plass... Var kjempesliten, så tårene sprutet da selvfølgelig når jeg fikk vite at jeg var på feil plass, og at jeg hadde mistet timen min. Har ringt å snakket med dem, så får ny time i slutten av januar, noe som er veldig lenge til. Trist og smålei dro jeg rett hjem, og satte igang jakten på noe å spise. Har bakt meg mislykkede muffins nå, som står å kjøler seg ned, og forhåpentligvis er de ikke gode, slik at jeg ikke stapper alle i meg. Uff, blir så fort lei og trist når jeg har dårlige perioder, slik som nå, skal ingenting til for å skiple meg. Har heldigvis fått roet meg litt igjen nå, så skal legge meg nedpå å slappe av litt, evt. lese i det nye bladet jeg fikk i posten. Rart hvordan dagene er forskjellig, igår følte jeg det meste gikk min vei, og idag kunne jeg bare druknet i dyna. Håper dere har en bedre dag sålangt enn meg, så håper jeg dagen min blir bedre snart og. Skal litt til for å få den verre iallefall.
Q: Hva skal du idag?

 


aww<3

Q: Sender du søte meldinger?
Hei dere! Har sikkert sittet i over en time på badet nå, og skamklipt Tiko... Vi har nemlig bestemt oss for å ta av nesten all pelsen, for å begynne på nytt. Er så mange floker og tover, at istedet for å børste han i mange døgn for å få den ødelagte pelsen flokefri, så klipper vi av flokene, og trimmer resten, så får det bare bli som det blir igrunn. Litt kjedelig å skamklippe han før jul, men får ha på han klær eller noe til det vokser seg fint ut igjen. Skal absolutt bli flinkere på pelsstell fremover, for alles del! Er ikke noe skrekktilfelle det med Tiko, men bekymrer meg for våteksem og sånt som kan komme, nå som det er så fuktig ute, og flokene aldri tørker. Dere skal få se sluttresultatet når vi er ferdige, om dere vil det. Er dilemma om barten skal beholdes,nå som manken er borte. Får se hva vi blir enige om :-)

Ellers så ble jeg vekt av to karer på døra, for jeg har visst fått godkjent den ene søknaden om hjelpemidler! Lå å sov, men Tiko vekte meg ganske fort ja, når han hørte noen i gangen. Fikk stol til matlaging, og dusjkrakk, så nå håper jeg det gjør hverdagen lettere gitt! Litt kjedelig å måtte ha hjelpemidler, men er man syk så er man syk, og burde ta imot den hjelpa man kan få.

Her ser dere da fine pelsen til Tiko, har masse igjen...

Q: Hva skal dere idag?
Hei dere! Har vært flink husmor idag gikk, både gått over gulvet på stua, og satt på noen maskiner. Ikke verst med tanke på at jeg stod opp kl 12. Ble litt ekstra sent igår skjønner dere, når Kristian spør veldig fint om vi kan begynne å se film i 11 tiden, hvis jeg får velge akkurat den filmen jeg vil. Dilemma! Endte opp med at vi koste oss med potetgull og " En shopolholikers bekjennelse". Skikkelig koslig romantisk komedie, slik vi jenter aldri får nok av. 

Ellers idag har jeg bare planer om å slappe av, gjøre litt mer husarbeid, og komme meg på hundetreff. Tiko har bare godt av å treffe andre hunder, så skal bli morsomt om vi tar oss en tur dit kl 7. Var et lite uhell forrige uke, hvor det var noen hunder som virkelig hang seg fast i øret til Tiko, så da er det ekstra viktig å la han sosialiseres, så han ikke sitter med skrekken etter den ene episoden.

Q: Har du sett den filmen?

Q: Hva skal du idag?
Number 2

Grå genser // Sennepsgul genser // Skinnskjorts // Sko // Armbånd med gull // Armbånd med anheng // Ring // Strømpis

Q: Likte du antrekket?
Siden jeg fikk så masse respons på >My crib - jenterommet<, og noen ønsket jeg kom med en slik om leiligheta og, å måtte jeg nesten knipse noen bilder til dere etter vi rydda på søndagen. Bildene ble tatt i litt stress, så kvaliteten på alle ble ikke helt optimal, men håper dere får et inntrykk av hjemmet vårt alikavel. Deler det opp i noen deler, hvor stua er først ut.Q: Hva syns du om stua vår?
Heihei! Litt sen blogging idag, men er vel bedre sent enn aldri? Idag har forresten jeg og min kjære vært sammen i 2 år og 10 måneder! Men utifra dette bildet, virker det som han er lei av å kysse samme munnen allerede...


Kostbare Kristian

Igår kom jeg ikke hjem før nærmere 1 på natta, var utrolig kjekt å se venninnene mine igjen! Er ikke så ofte jeg ser de to snuppene der, siden vi bor et stykke unna, så ble mye å snakke om, og tiden fløy. Tiko begynte heldigvis ikke å mase før nærmere 10 idag, noe som er veldig uvanlig når vi ikke er hjemme. Dro en tur til Molde for å se litt, selv om det var stappfullt med festglade moldensere, som skulle feire gullet. Liker best når det ikke er så mange folk, bli så stressa på deres vegne! Kom oss værtfall helskinnet derifra, med kun en dyrebutikk-pose. Innholdet i den var veldig interessant værtfall, Tiko stakk hodet sitt nedi så fort han fikk sjansen. Kjøpte en slik liten "bag/boks" som man kan feste på jakka eller buksa, som du har godbiter i, og et spann med nye godbiter, i laksesmak faktisk. Aldri hatt en så lydig hund som i kveld, når vi gikk tur. Øver på å gå uten bånd, og tilbakekalling når vi ikke er i byen, og når han oppdaget hva vi hadde med oss, gikk han som en prins, tett inntil foten, hele turen. Søten!

Siden det ikke ble noen bilder fra jentekvelden igår, var jeg flink blogger, og tok bursdagsoutfit til dere lesere, så dere kan le litt før dere sovner. Er ikke noe outfitperson foreløbi, så står ganske så rett opp og ned, og tar sjelden mer enn 5 bilder.


Trenger vel ikke si jeg pakker meg inn når jeg fryser?

Etter bursdagsfeiring, og tacopizzaspising, så vi ønskedrømmen, og nå ligger jeg her. Vært en lang dag, så gleder meg til en god natts søvn. Håper dere har hatt en flott lørdag også, kjære lesere! Dere er forresten supre på å kommentere for tiden, thanks <3

Q: Hva har dere gjort idag?
Hei dere! Kjapt kjapt innlegg, før dusjen venter. Er egentlig så kaldt her nå, at jeg grur meg til dusjen er ferdig, og jeg blir sittende å fryse igjen. Men, man må jo bli ren og, så må bare bite det i meg.. Jeg og Tiko var ute å gikk i regnværet tidligere idag, og da måtte vi jo pakke på oss med regnklær begge to. Tiko blir jo helt spinnvill om han blir våt, og det ble han idag og, selv med regndress.


Søten

Senere idag dra vi til Skjevika igjen, skal være der i helga. Er ganske så fullt program, så "gleder" meg til å se hvordan jeg er etter denne uka. Er så mye rundt meg som foregår nå, at jeg sliter med å henge med, og er igrunn i dårlig form for tiden. Vet ikke hvordan jeg skulle klart det, om Kristian ikke var her og tar vare på meg. Onsdagen var en slik dag, hvor jeg egentlig bare ville legge meg å dø. Er ikke så lett å stå i det når det herjer som verst, både smertene og det psykiske. Heldigvis blir det bygd opp et team rundt meg nå fremover, for det blir tøffere, det vet jeg. Er ikke helt klar for å dele hva jeg går gjennom med dere helt enda, men det kommer vel en dag, hvor det blir vanskelig å skjule hva osm foregår. Er ikke så mange i rundt meg i det virkelige liv som vet det engang, men jeg må få føle meg klar til å dele det før jeg gjør det. Er værtfall glad det blir et team rundt meg i denne perioden, så håper jeg det venter noe bedre på den andre siden :-) Ble litt  dypt dette, men vil være ærlig om at jeg sliter litt for tiden...

Gleder meg til jeg skal til >Mia< ikveld, iallefall, skal klare noen timer, det er jeg ganske bestemt på. >Kristina< kommer også, så blir mye gjensynsglede ikveld! Ellers står det bursdag og konsert på menyen, så skal iallefall ikke kjede oss i helga. Skal få blogget i mellom slagene også.

Q: Hva skal du i helga?
http://4.bp.blogspot.com/-4XFFfCcoeJQ/TrhUQJyc5mI/AAAAAAAAAG4/2XNMGTM-wlY/s640/4116994546.jpg

Sitter å ser på Hunder i arbeid på tvnorge nå, anbefaler dere som liker hund å ta en titt på dette programmet. Det går mandag til torsdag, kl 19.30-20.30, og du får møte mange forskjellige hunder, med forskjellig arbeid. Jeg syns det er veldig spennende, værtfall når det er servicehunder i bildet, men blir veldig facinert over alle "yrkene" hunder kan ha.

Q: Har du sett Hunder i arbeid?
Sitter hjemme nå, stappa mett på baconpølse. Følte for å trøstespise litt i og med at jeg både har blitt stukket, skjært i, dratt i, og tappet for blod. Skal ikke være lett gitt! Fikk noen morsomme opplevelser av det hele da, fikk blant annet vite at jeg er allergisk mot kyr! Hevelsene er fortsatt på hånda, spesielt der de stakk inn gress, men har vært kjempeflink å ikke klø, så elveblesten er borte. Fikk ikke tatt bilder når det var på sitt verste, men tok et bilde når jeg kom hjem, uten elveblest, for vise dere hva jeg fikk utslag på.Ikke verdens best bilde, men det får duge. Har fått med meg brosjyrer og slikt, for å lese om tilbudet de har til meg, men jeg sa ganske godt ifra om at vaksinasjon var noe jeg ønsket. Vet jeg sikkert kommer til å ha det jævlig den perioden vi holder på, men jeg gjør faktisk nesten hva som helst for å slippe å ha slike somre jeg har hatt de siste årene, videre fremover. Selv om jeg har sprøyteskrekk, og sykehusangst, så får jeg bare bite det i meg, skal jo ta sprøyter der hver uke, forhåpentligvis fra januar en gang. Traff på den tidligere sosionomen min på venterommet, og hun sa hun hadde et helt nytt liv nå, etter 5 år med vaksinasjon. Så håper det kan hjelpe meg, så har jeg "bare" ME'en å bekymre meg for. Skal ta vaksiner for bjørk og gress, for det er det som plager meg mest. Hvis jeg ønsker å ta for dyr, som hund, må jeg dekke hele kostnaden selv, og det går ikke under frikortordningen.

Q: Er du allergisk mot noe?

Q: Har du hørt om denne vaksinen?
Sitter å venter på labratoriet i skrivende stund, må tappes for blod... Har vært å snakka om pollenvaksine nemlig, så da stakk de meg med alle slags rare ting! Ser det ikke så godt på bildet, men har endel allergier fant jeg ut. Og Gud som det klør!


Q: Hvilket likte du best?
Jeg er utrolig glad i å se filmer, alt fra action/thriller til komedie og drama. Her er en liten liste med filmer jeg gleder meg til å se:

 Immortals - Premiere 25.11.11

 

Real Steal - Premiere 25.11.11

 

Sherlock Holmes - A game of shadows - Premiere 25.12.11

 

Pus med støvler - Premiere 10.02.12

 

Ghost Rider 2 - Premiere 24.02.12

 

Jack and Jill - Premiere 24.02.12

 

The avengers - Premiere 27.04.12

 

 

Wanderlust - Premiere  01.06.12

 

Q: Noen av disse du og gleder deg til?

 
Hei dere! Har vært en litt travel dag idag, men nå er jeg her igjen. Frem til tv-kveld da selvfølgelig, er jo tirsdag! Hele leiligheta lukter grilla kylling, som vi skal ha til mat når Kristian kommer hjem fra trening. Idag har jeg vært til fysio, handlet inn hele 5 kalendergaver, og gått en lang tur, sammen med Kristin og søte Kamille. Traff på flere hunder på veien og, så han har iallefall fått sosialisert seg den lille tassen idag. Har vært flott høstvær her idag, selv om det er utrolig kaldt i lufta. Må nyte den siste tiden nå før snøen kommer, og det må litt mere til før man slenger på sælen, og går tur. Tror vi skal begynne å dra på hundetreff på mandager da, tror Tiko hadde satt pris på det. Så får jeg sosialisert meg litt og, er jo bare sunt det. Skulle på treff igår, men det hadde blitt avlyst i siste minutt pga mørket. Var nemlig ikke lys på banen, og da ser man jo ingenting.


Averøya, den plassen Ylvisbrødrene sørget for fikk sitt infoskilt.

Nå sitter jeg og spiser go'morgen yoghurt, er tilbud på Coop denne uken! Løp og kjøp!

Q: Hva gjør du idag?
number 1

Q: Likte du antrekket?
Hei dere! Ble litt ufrivillig bloggfri igår, siden dagen gikk i et sett fra vi sto opp, til vi la oss. Ingen av oss rakk å sette oss på dataen, men vi hadde en utrolig koslig søndag. Stod opp, og hoppet i dusjen, før vi begynte å  rydde. Hadde egentlig ikke planer om en skikkelig julevask, men ble jo det når vi først kom igang. Skulle bare dra over gulvet på stua, men endte opp med å vaske gulvene på begge gangene, kjøkkenet, stua, trappa, vaske badet, og tørke støv og skap på stua og kjøkkenet. Og en kjapp runde med rydding på gjesterommet. OG sette på en maskin med håndduker. Som dere sikkert skjønner, brukte vi en god del tid på dette prosjektet, ommøblerte litt på pyntesaker og, så nå er det skinnende rent, og "nytt" her hos oss. Er jo faktisk bare to uker til vi skal pynte til jul og! Gud så fort tiden går. Etter ryddinga, som vi avslutta i tretiden, fikk vi besøk, og vi bestilte pizza, og så på film. Hadde besøk helt til vi skulle legge oss, og det ble igrunn litt sent, men hadde en veldig kjekk dag.Nå er det mandag igjen, med masse reklame, og en ny start på uka. Prøver å suge til meg inspirasjon til Kristians pakkekalender, men det er jaggumeg ikke lett! Kom gjerne med tips om du har. Er ikke så mye som skal foregå her i huset idag, skal ha en avslappende dag, siden vi tok et skippertak igår. Har fullbooka både tirsdagen og onsdagen, så trenger å lade opp litt til det. Skal blant annet på sykehuset, for å få igang sprøyter mot pollen, så det blir spennende ja. Skal sette meg ned med en episode Frustrerte Fruer nå, før det blir litt planlegging til kalenderen. Er ganske kjekt å ha det litt klart, før man drar å bruker opp pengene.

Q: Hvordan var din søndag?

Q: Skal du lage kalender til noen?
Skrollet som vanlig nedover vg.no nå, og kom over overskriften >" Voldtektsmann fikk redusert straff fordi han er døv"<. Etter å ha lest gjennom artikkelen er jeg helt målløs. Tenk at straffesystemet her i Norge er så dårlig. Han fikk redusert straffen med over 66 %, fordi han visstnok ikke forstod at offeret gjorde motstand?! Er det mulig? Det er noe som heter kroppsspråk, og når offeret klamrer seg fast i et rekkverk, for å ikke bli dratt inn i smuget, skal jo også blinde forstå hva som foregår? Når noen gjør motsstand, stopp med en gang! Han aner ikke hvordan han har påvirket livet til den stakkars damen, som fortsatt går til psykolog, og aldri går alene hjem i mørket. Nei, jeg blir rett og slett kvalm av det hele. Når en mann kommer med buksesmekken nede, tar tak i en dame, og drar henne i et smug, er det ikke spørsmål om hva dette er. Hva trodde så overgriperen? At han bare kan ta tak i hvem som helst på gata, og ha sex med dem? Det er helt ufyselig. At noen tror de eier noen andre på den måten? Bare tråkker over grenser, og gjør som de selv vil, uten å tenke på den andre? Grusomt. Jeg har rett og slett ikke ord. Voldtektsbølgen som har vært i Oslo den siste tiden, er helt forferdelig. Menn (som oftest) som bare gjør som de vil mot kvinner. Kvinner skal kunne ha gått naken på gata, uten at noen hadde hatt noe slags rett til å røre henne. Det er hennes kropp, hennes tempel, og hennes eiendom. Ingen, har lov å overskride den grensa. Har du samleie med noen, og det virker som partneren ikke har lyst, stopp med en gang! Slik unngår du misforståelser, og konflikter, og har respekt for partneren. Ikke bare peis på og tro at alt er greit. Slik som offeret i denne voldtekssaken, valgte å la han forgripe seg på henne, etter mye motstand, for hun fryktet sitt eget liv. At han kunne nyte dette, mens hun står der og tror hun skal dø? Nei, har ikke ord....

VOLDTEKTSOFFER: Jenta har ikke fortalt sin nærmeste familie at hun ble utsatt for en overfallsvoldtekt, og vil derfor være anonym. Foto: Helge Mikalsen/VG

Er det noe som virkelig tenner på pluggene mine, og jeg har mange sterke meninger om, er det nettopp dette temaet. Derfor har jeg konsekvent latt være å lese alle artiklene om voldtektene den siste tiden, men når jeg så denne overskriften, måtte jeg reagere. Hadde jeg sittet i den juryen der, som bestemte at han skulle få redusert straff, fordi han ikke var smell nok i hodet til å skjønne at hun gjorde motstand, hadde jeg rett og slett skammet meg. Over og ut.

 
Hei dere! Sitter under pleddet, småspiser litt sjokolade med kvikklunch, og hører på at det knitrer i peisen. Vi er jo snart i midten av november, og det er snart jul! Eneste som mangler er snøen, men jeg tror nok den kommer om ikke så altfor lenge. Var jo bare en grad når jeg var på Skjevika, og det var frost, og glatte veier. Like før tenker jeg. Egentlig er jeg ikke så veldig glad i snøen her i byen, for det blir bare sørpe og slaps, og det er jeg lite fan av...

Slenger med noen bilder fra turen vår idag. Var litt kaldt i lufta, så ble veldig rosa i kinnene, men det tåler vi ;-)

Er så mange fine plasser man kan gå her i Kristiansund. Vanndammene er jo ganske så stort, så trenger man litt tid til å tenke, er det veldig fint å bare gå der litt. Ble en ganske lang tur på oss idag da, var vel ute i godt over en time. Er ikke alltid han får en så lang førstetur nei! Var ganske så sliten når vi kom inn igjen, og den skjønner jeg veldig godt. Har jo vært på Skjevika i noen dager og, med en hyperaktiv Rambo hengende i barten mye av tiden, så han trenger jo å lade opp litt han og. 

Q: Hva har du gjort så langt i helga?
Følte det var tid for å sikle litt på nettet igjen, og denne gangen ble det kjoler fra nelly.com. Det er jo snart jul, og man vil gjerne pynte seg litt ekstra på julebord, og i jula. Og ikke minst nyttårsaften! Den nederste til venstre var veldig "nyttårsaften", syns iallefall jeg. Ellers må jeg si jeg virkelig forelsket meg i den øverste til høyre, med det fine metalliske mønsteret. Og ikke nok med det, men den var åpen bak! Siden ryggen min og skuldrene mine er den kroppsdelen jeg er mest fornøyd med, tror jeg absolutt jeg bør invistere i en kjole med ryggdetaljer. Den øverst til venstre var også helt nydelig. Nei, mange fine kjoler som har kommet inn nå, vanskelig å velge! Har jo lyst å klikke hjem et stort antall kjoler, men sliter litt med å ha råd til julegaver, så skal ikke kjøpe særlig mye til meg selv fremover nei.. Så får bare bli titting foreløbi.Q: Hvilken var din favoritt?

 
Ser mange som legger ut bilder av rommene sine osv, og da blir jeg faktisk litt småmisunnelig. I leiligheta har vi nemlig ikke noe konkret "rom", i og med at andre-etasjen består av et stort åpent rom og et bad. Dette blir da soverommet vårt, men i og med at vi har hele leiligheta å innrede og, så blir det ikke den samme romfølelsen, som når man bor hjemme. Hele leiligheta er meg og Kristian, ikke bare rommet liksom. Derfor tar jeg en vri, og tar jenterommet! Altså rommet jeg hadde fra jeg var... ja, omkring 11 tror jeg, til jeg flyttet ut som 16 åring. Er da her jeg, Kristian og Tiko sover når jeg er med familien min. I og med at familien mest sannsynlig skal bygge nytt hus, mister jeg dette rommet, så da er det greit å ta noen bilder av minnene. So, here it is!
Der var da noen bilder av rommet, og fra mitt kjære album, som jeg laget på barneskolen.

Q: Vil dere jeg skal lage sånn av leiligheten og?
Sikkert mange der ute som har brukt den overskrifta idag ja, siden dette er ganske spesielt! Koblet ikke at det var 11.11 før jeg måtte skrive under på noen papirer, der det stod 11.11.11! Er kommet hjem til leiligheta nå, her er det fullt av skatter gjemt, og jeg får ikke lov til å gjøre omtrent noe, i tilfelle jeg finner gavene. Uff, er ikke greit, tror vi må bli enig om en plass vi kan gjemme gavene, som den andre ikke får lov borti. Er ganske utkjørt av dagens gjøremål, så nå skal jeg sette på en velfortjent episode Frustrerte Fruer, før jeg sikkert skal hente Kristian, og vi skal handle til middag. Har lyst på noe veldig godt, men kommer liksom ikke helt på hva det kan være. Hva er din favorittrett? Kanskje jeg får litt inspirasjon.


Bladjunkien Marlene har fått nytt blad i posten! Yeey

Håper dere får en kjempefin helg, søte lesere!

Q: Hva skal du i helga?

Q: Hva er din favorittrett?
Bloggportrettet ble litt sent idag, men det er fortsatt torsdag, i 8 minutter til! Denne gangen er det kjempesøte Siw, som skriver en typisk hverdagsblogg, med innslag fra mote til kjæreste. Syns det er en kjempekoslig blogg å lese, så titt innom du og :-)

Navn: Siw Therese Ekholm
Alder: 19
Nettstedwww.siwtekholm.blogg.no
Dagene går til: skole, venner, familie og bloggen


Bloggen handler om: Handler stort sett om livet mitt. Hva jeg gjør om dagene, om mine meninger og ting jeg interesserer meg for.
Hvorfor du blogger: For å sette ned følelsene mine, ha en blogg å dele opplevelsene mine med og ha noe å se tilbake på. 
Hvilken følelse håper du leserne sitter igjen med, etter et besøk på din blogg?: At de vil komme tilbake for å fortsette å lese hva jeg skriver om.
Hva vil du oppnå med bloggen din?: Vil ikke oppnå noe spesielt, gjør det bare for min egen del egentlig. Men også morsomt å skrive for at andre skal få et liten innblikk i hva jeg gjør om dagene osv.
Hvilke blogger leser du?: >Therese Charlotte<, >Kristina Andersen<, >Kine Eriksen<, > Emilie Nereng<, >Hedda Ingeborgvik<, >Anna Edwin< og >Marlene Sanness<.
Hva må til for å få deg som fast leser?: At de skriver om sine opplevelser, hverdagene deres, tips om sminke/hudkremer osv og mange interesanne bilder.

Har du et motto?: Ta vare på livet og nyt hvert sekund.
Hva ønsker du å oppnå i livet?: En god utdannelse, gifte meg og få nydelige barn.
Et godt minne: Ferietur til Hellas i 2009 og BMW - treff i Bud sommer 2011.
Hobby: Blogg, syng og danse. Men å synge og danse gjør jeg egentlig mest for meg selv. Danser gjør jeg mest når jeg er på utesteder og hjemmefester.
Tre ord om deg: Glad, snill, omtenksom
Hva klarer du deg ikke uten?: kjæresten, venner, familie, mobilen, pc'n, mat, drikke, senga, dusjen og klær.
Noe som irriterer deg: At jeg ikke begynte på Helse og sosial rett etter ungdomsskolen.
Noen som betyr noe spesielt for deg: Kjæresten, han er en av mine bestevenner og min bedre halvdel.
Noen du ser opp til, og hvorfor: Min tante som også heter Siw. Fordi hun er ei ung og flink dame som vet hva hun vil, og ikke minst - så er hun ei flott mor!
Yndlingskjendis: David Guetta Rødt hjerte
Drømmejobb: Jobbe med barn, som i barnehage eller noe.
Yndlingsplagg: har egentlig ikke noen yndlingsplagg, når jeg tenker meg om.
Hvilken sang har du på hjernen?: Eminem - Lighters


Brus eller vann?: Brus
Sjokolade eller potetgull?: Potetgull
Gull eller sølv?: Sølv
Frukt eller grønnsak?: Frukt
Hund eller katt?: Hund
Varme eller kulde?: Varme
Døv eller blind?: Døv

Q: Leser du bloggen til Siw?

Vil du være med på bloggportrettet? Send meg en mail på marlenes1992@hotmail.com

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits