Hei alle sammen. Gjett hva jeg gjør? Jo, sitter på nydataen ! *lykke* Sålangt er jeg stooorfornøyd, og gleder meg til å ta den ordentlig i bruk. Nå sitter jeg godt planta i soffaen hjemme på Skjevika, og de andre skal til å se fil. "Trollmannens læregutt". Bra film, men orker ikke å se den nå. Var rart igår og ikke være hjemme og gjøre mine juletradisjoner, men være en plass jeg ikke har vært før, med slekta til Kristian. Fikk jo gjort Kristian sine tradisjoner for julaften igår, og det var jo kjekt da. Har også sett "Jakten på julestjernen" (litt værtfall) for første gang, og "Grevinnen og Hovmesteren" for første gang. Bedre sent enn aldri ?

Var en annerledes feiring enn hva jeg er vant til da, i og med at det ikke var noen barn der, og at det var mye drikke fremme. Selv er jeg vant til pinnekjøtt, glasscola og springing på gulvet av lillesøster. Hadde en kjekk kveld, selv om jeg savna mine her hjemme på Skjevika, det må det jo være lov å si. Fikk utroooolig mange flotte gaver, blant annet PC, sengesett, biffbestikk, hundebok, penger ++. Storfornøyd.

Idag dro vi til Skjevika og jeg fikk hatt en julaften nr 2, fordi det ventet pakker på meg her også, og jeg var så heldig å få pinnekjøtt med glasscola <3 eeeeelsker Cola, og det hadde de ikke igår.

Håper dere har hatt ei kjekk julefeiring så langt også. Har ingen bilder på denne pc'en så slenger med et bilde fra alles kjære google.pc'n min !

 juuuul
Vil benytte anledningen når jeg sitter på dataen nå til å gratulere verdens BESTE kjæreste, samboer, sjelefrende, bedre halvdel, tullekopp og bare minsin Kristian med dagen som var den 23 desember. Og da gratulerer jeg samtidig beste "svigersøss" Katrine med dagen også :-)Jeg elsker deg <3Vel, det har seg slik at siden dataen min aldriii klarer å koble til nett, så har jeg heller ikke brydd meg med å blogge når jeg først har hatt det. Slik som idag måtte jeg restarte dataen tre ganger for å komme på nett, og du skjønner kanskje du også at det er litt drygt i lengden? Meeeen, så har det seg slik at jeg er en bortskjemt drittunge (nei, egentlig ikke), som har sagt til mammaen og pappaen sin at jeg har en drittdata. Så hva tror du jeg får til jul? Data <3

Da vettu, kan jeg kanskje begynne å blogge litt igjen da, for regner med at når jeg får en data som fungerer kommer jeg til å sitte mer på dataen. Så derfor bestemte jeg meg for å forandre litt på bloggen, og kom frem til dette designet. Hva syns dere om det? Jeg er værtfall fornøyd så langt, så får vi se hvordan ting blir fremover. Så ja, poenget med innlegget er vel i bunn og grunn at jeg hiver meg på bloggbølgen for n'te gang, og krysser fingrene for at nå. Nå blir det bra. Så vært veldig kjekt om dere som er innom hadde gidda å gitt lyd fra dere :-)

 
Hei! Endelig har jeg nett igjen på datamaskinen. Er ikke ofte gitt. Hvordan har alle sammen det? Jeg vil bare si at jeg har det ganske så bra. Jula nærmer seg fortere enn vanlig, og i år har jeg faktisk julestemning. Kan være av at det faktisk er snø, at vi fyrer i ovnen, at Kristian lagde pepperkakemuffins (NAM!) igår , eller det at jeg og Kristian skal feire vår første jul sammen. Pynta til jul har vi gjort også, juletre, nisser og røde lys over alt. Kjempekoslig. Tiko har forresten blitt en kjempe, på over 8.5 kilo nå, så skal bli spennende å se hvor stor han blir. Han er mer enn forventet allerede, i en alder av 5 måneder! Skal også begynne på prosjekt hundeklær, for Tiko har ikke underull, så vi må kle på stakkarsen så han ikke fryser ihjel. Hvem hadde trodd de skulle strikke hundeklær før babyklær liksom?!


(haha, han har ikke brunt skjegg assa, han har bare spist !)

Ellers kan jeg meddele at forma mi er blitt bedre siden sist. Har hatt en tøff periode, men kommet meg opp av den nå, og har det veldig bra i skrivende stund. Er utrolig glad jeg tok det valget i vår om å ta et friår, vet rett og slett ikke om jeg hadde vært ute av senga om ikke. Skolen tok all energien i fjor, og jeg klarte sjeldent noe etter skolen, om jeg i det hele tatt kom meg dit. Mens nå folkens, har jeg endelig blitt sosial igjen! Helga har vært den beste på leeeenge, hvor jeg har hatt jentekveld med meg selv, vært på julemesse og kosa med en baby, vært på klassefest med 92kullet fra Skjevika, og vært sjåfør for første gang, med verdens beste medsjåfør, Mia. Gruet meg litt i forkant av festen, og hadde egentlig ikke tenkt å dra, men ble kastet ut hjemmefra av Kristian, så hadde ikke annet valg. Var veldig kjekt å se igjen gamlegjengen, og gamleklassen. Noen hadde forandra seg, andre ikke. Artig var det uansett! Må virkelig gjentas! Noen hadde jeg jo ikke sett siden 10ende, siden jeg flytta vekk fra de andre, så var veldig godt å se igjen folk, og man skulle faktisk ikke trodd vi hadde vært fra hverandre så lenge. Festen var akkurat som å dra to år tilbake.

Men avslutter nå , og håper dere har julestemning også !:-)

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits