Ta en titt her, om du vil se det ;-)
Hei dere! :-) Gir dere en sneakpeak til på innkjøpet igår. Hva tror dere det er?Har en sneakpeak på hva jeg kjøpte meg idag til dere! Elsker toppen allerede.


Topp fra BikBok - 79 ,-

Q: Hva syns du?

WEDGES!

Q: Hvilke likte du best?
Number 2

Grå genser // Sennepsgul genser // Skinnskjorts // Sko // Armbånd med gull // Armbånd med anheng // Ring // Strømpis

Q: Likte du antrekket?
number 1

Q: Likte du antrekket?
Som jeg nevnte igår, skjemte kjæresten meg bort med noen nye plagg igår! Er kjempefornøyd, så tusen tusen takk Kristian. Her er en titt på hva jeg fikk.


Strikk forran, gjennomsiktig bak.Elsker den!


Vinrød bluse, og pelsvest.
Alt fra Only

Q: Likte du gavene mine?
Alle som kjenner meg vet at jeg har litt skodilla. Hadde det absolutt ikke før, på ungdomsskolen og sånt, men de siste årene har jeg virkelig fått kjent på det. Er som om "sykdommen" tar igjen de tapte årene, med å gi meg skodilla x2, så endel sko har det blitt de siste årene. Er langt ifra oppi antall som andre skofrelste er oppi, men jeg vet selv jeg har en god del sko, som desverre blir altfor sjeldent brukt. Husker fortsatt at de første støvlettene med pittelitt hæl, kjøpte jeg første året på videregående. Nå har jeg iallefall kjøpt meg et par til, men er veldig usikker på om jeg vil beholde de eller levere de tilbake. Er jo tredje skoparet på noen måneder, så jeg burde vel egentlig se etter vintersko... Hva mener dere?ps: skoene er litt mørkere enn på bildet, og er fra Bianco


Q: Levere eller beholde?
Fikk spørsmål hva slags armbånd det var jeg kjøpte meg igår, så tenkte å fortelle litt om det. Det er håndlagde armbånd som finnes i mange forskjellige farger, hvor hver farge har sin egen betydning. På Frozt, hvor jeg kjøpte mine, hadde de helt vanlige (slik som jeg kjøpte), med hodeskalle, og med sølvkors. Prisene er 79,- , 139,- og 199,- om jeg ikke husker helt feil. Selv valgte jeg hvit, som står for innocent, harmony, serenity. Har veldig lyst på en med hodeskalle på også, men det får vente litt. Armbåndene har blitt observert på mange forskjellige kjendiser også, som Kanye West og Shakira.

Q: Hva syns du om armbåndene?
Hei dere! Idag har jeg våget meg ut av døra litt mer enn en runde rundt husene, og dro på shopping. Ikke til meg, men til Kristian, som fant seg ei fin jakke på Frozt. Utrolig mye kult der, men er litt for dyrt for min lommebok akkurat nå. Men når Kristian Aadnevik for Riccovero kommer i butikken, skal jeg dit å sikle litt ja! Fra Frozt ble det med meg et armbånd, og fra Only ble det ei lue. Viktig å passe på ørene nå som det blåser så fælt!Armbånd og baggy lue

Q: Hva syns du om innkjøpene?

Q: Ser du også på Hjelp, han pusser opp! nå?
Her er da skoene jeg har deponert på, og nå trenger jeg deres hjelp. Beholde eller levere tilbake? Har alltid hatt lyst på boots, syns det er sykt tøft, og da jeg så disse på Biancos nettside til kun 500 (!), måtte jeg dra å prøve. De var amazing der de stod på hylla, men tapte seg litt på foten. Tok de derfor med hjem, så jeg fikk prøvd de med litt flere plagg, og jeg er jo allerede blitt ganske glad i de, og planlagt flere antrekk med de, så... Hjelp meg!

http://content.www.bianco.dk/uploads/b_productcolour/29-46055-10_350x330.png

 

Ser for meg at de kan røffe opp et antrekk, med noen grovstrikkede ullsokker, eller/og strømpebukse f.eks.De er ikke vanntette, det er jo et lite minus, men forhåpentligvis har vi noen tørre høstmåneder forran oss, før snø og slapps kommer :-)

Q: Hva mener dere? Beholde eller levere?
Q: Hva syns du?
Her er da det jeg har kjøpt meg idag. Er veldig fornøys selv, og angrer på at jeg ikke kjøpte to ting til. Et par sko og en råkul bluse. Spørs om jeg må dit igjen, eller be noen kjøpe det for meg. Her er værtfall det som ble med meg hjem idag!Nyyydelig ring og belte


Armybukse


To gode høstgensre, og ei høstjakke. Sykt at jeg fikk jakka for 300!
To tightser fra Lindex, en rosa og en med rutemønster.

Q: Likte du innkjøpene mine?


Kom over en artikkel fra Oslo fashion week, hvor høstkolleksjonen til Kristian Aadnevik for Riccovero ble vist. Tidligere i vår skrev jeg jo et innlegg om drømmekjolen, av samme designer, men den var litt utenfor min prisklasse. Høstkolleksjonen inneholder også mange godbiter jeg gjerne kunne dratt med meg hjem, om bankkortet hadde tillatt det. Dette var bare en smakebit, om du vil se mer, både fra dame og herrekolleksjonen kan du trykke her. Håper inderlig at Frozt tar inn noen av disse kjolene også, så jeg i det minste har muligheten til å prøve dem.Plaggene er jo langt forbi min rekkevidde når det gjelder penger, men det er jo lov å drømme?

Q: Hva syns du om høstkolleksjonen til Kristian Aadnevik?
Har jo faktisk innsett at jeg har ikke lagt ut noen bilder av hva jeg kjøpte meg i New York, når jeg var der i mars! Så tenkte å komme med en liten smakebit, resten skal jeg prøve å få lagt ut i løpet av helga. Bildene er tatt før jeg dro hit, så har bare de bildene, ingen fler.Her er bildene av skoene jeg kjøpte når jeg var i New York. Ble faktisk ikke så mange sko på meg, prøvde virkelig å begrense meg, og tenke praktisk. Syns jeg var flink, eller hva? :-)

Q: Likte du noen av skoene?

Q: Har du lyst å se resten av innkjøpene mine fra New York ?
Da har jeg fått tatt bilde av innkjøpene mine fra Trondheimsturen. Orket ikke ta bilde av boxerne og tube-bh'en fra Only, men her er da resten!

Alt fra Vero Moda


Skjorta til venstre er fra Only, resten fra Vero Moda.

Trondheim hadde så mange store fine Vero Moda butikker, med sinnsykt mye fint i. Ser nå at jeg glemte å ta med den rosa blusen, som og (sjokk) er fra Vero Moda. Den ser dere på bildet under.

Q: Syns om innkjøpene mine? Noe du likte?
Tenkte bare å vise dere to bukser jeg kjøpte meg på fredagen. Jeg og Kristian var nemlig på shoppingsrunde når ulykka rammet Norge.


Buksa til venstre er fra WESC, resten er av Lee buksa. Hadde den på meg på lørdagen, som dere ser på bildet til høyre.

Q: Hva syns dere?
Hei dere! Da skal jeg prøve å smekke sammen noen innlegg før jeg drar på ferie, men slik dataen oppfører seg, vet jeg ikke hva resultatet blir. Tenkte å blogge igår når jeg kom fra Skjevika, men da hadde jeg verken nett, eller kontakt med dataen såå.. Men uansett da, på fredagen var vi i 60 årsdag til kjæresten til bestemor, og jeg fikk endelig brukt NewYork-kjolen min! Tok ikke bilde av hele antrekket, hadde blazer, og de nye skoene mine (se de her), og uten sokker selvfølgelig :-)Love my dress! Eneste problemet da, som jeg fant ut for noen dager siden, er at kjole sitter ikke like fint som da jeg kjøpte den, i og med at jeg er en god del kilo lettere akkurat nå, og at puppene mine har krympa så de holder ikke kjolen opp lengre... Men fikk juksa det til på en måte uansett.

Q: Hva syns du om kjolen?
Hei dere! Idag har jeg brukt litt penger på meg selv faktisk. Etter fysio bestemte jeg meg for å unne meg selv en hårklipp, og siden det bare tok 20 min, så stakk jeg innom senteret og. Åh, hvorfor må Bianco ha så mange fine sko egentlig?! Nå har jeg vært veldig flink å ikke kjøpt meg sko siden mars, men når det er halv pris, må man nesten prøve litt, og da falt valget på disse. Fikk de til 275,- ! Så da fikk de bli med hjem. De er passe høye, går an å gå i de, uten å stå på tå.Q: Hva syns du om skoene?
I mange blader får du guide til perfekt festival-look, så tenkte å sette sammen en liten egen kolasj, med hva jeg kunne tenkt meg hvis jeg skulle på festival.

Alt fra www.newlook.com

Q: Hva syns du?
Heihei! Tenkte bare å vise dere yndlingsveska mi for tiden. Kjøpte den i New York, i mars, og blitt mye brukt etter det. Perfekt plass til pengboka mi, og lett å slenge rundt seg. Den er med meg nesten overalt, fin og praktisk.(Litt lysere brun enn på bildet).Gikk og sikla i ei god stund her i Norge, men tenkte å vente til jeg kom til New York, for å se om de hadde den der, og det hadde de! Så da ble den med meg hjem. Er ikke noe stort fancyere enn fra HM, kosta rundt 250 kr tror jeg...

Q: Syns? Har du ei yndlingsveske?
Heihei!

Trenger litt råd fra dere når det gjelder det nye plagget mitt. Fikk den av Kristian faktisk, han er så flink å velge klær til meg! Det jeg lurer på da, er om noen av dere vet om den går litt ut? Jeg får på meg den jeg har nå, men det er litt sånn akkurat, så har lurt på om jeg skal bytte den til en str større... Men, så har jeg ei highwaistbukse, som er likedan, og den gikk ut noe sinnsykt, som er en størrelse større. Dilemma.

Shorts fra Vero ModaQ: Vet du om den går litt ut når du bruker den?

Q: Hva syns du om den?
Sitter å titter litt på nettsiden til en av de butikkene jeg likte best i New York (av de jeg var innpå selvfølgelig), Angrer sinnsykt på at jeg ikke kjøpte meg mer der, men var der første dagen, så ville jo vente og se litt. Desverre var vi bare der den ene gangen, men fikk jo med meg litt da. Kan vise dere senere om dere er interresert. Har plukket ut noen lekkerbiter fra nettbutikken deres, som jeg likte utrolig godt. Utrolig dumt de ikke shipper hit, hadde klikket hjem mye rart da ja!Nydelig ikke sant? Har også lagd en kollasj av hva jeg kunne tenkt meg å styla disse kjolene med.Q: Likte du noe av det?
Hei dere!

Var en tur på senteret igår, for litt shopping, og mathandling, så tenkte å vise dere hva som ble med hjem :-)

Fant meg en dongrishorts mens jeg venta på at Kristian skulle bli ferdig. Dette blir min tredje dongrishorts, begynner å bli avhengig! Har en svart med skinndetaljer, en litt hullete (og for stor) en fra New York, og nå denne fra Only. Den er nesten perfekt, likte lengda utrolig godt, og fargen. Love it!

Q: Hva syns du om den?

Q: Har du mange dongrishortser?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits