Litt av en mandag idag, ganske skutt igrunn. Håper dere holder ut med dette innlegget til i morgen, for jeg tror neppe det blir noen flere innlegg akkurat idag. Fortell meg noe om deg jeg ikke vet da vel?

1. Tre ord om meg: Snill, omsorgsfull, morsom

2. Det første jeg gjør om morgenen er: å ta opp iPaden, og sjekke litt rundt, før jeg tusler på badet, har på meg klær, og slipper ut Tiko. Hvis jeg selvfølgelig ikke må haste opp fordi jeg har sovet litt for lenge til å ta det med ro før avtalen jeg skal på. Er et sovedyr <3

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Følsom tror jeg? Hører jeg en gladsang kan jeg bli veldig glad, mens triller det en trist sang ut av høytalerne, samtidig som det er grått og trist ute, kan jeg bli veldig depressiv.


4. Jeg gleder til: mye, men mest av alt til å forhåpentligvis bli frisk, få barn, og leve lykkelig alle mine dager med Kristian. Haha, klisje. Gleder meg til jul!

5. Klesskapet mitt er fult av: altfor mange klær! Både mine og Kristian sine, er et kaos!

6. Når jeg skal pynte meg: Har et litt snålt rituale, men skal jeg f.eks ut, så tar jeg meg en god dusj, med skrubb, hårkur, og god tid, før jeg smører meg med verdens beste bodylotion, som lukter himmelsk! Så bruker jeg litt ekstra tid på badet, når det gjelder hår og sminke, og bare koooser meg.Og har selvfølgelig på meg noe jeg føler meg vel i!


7. Sminke er: Kjekt å ha,men absolutt ikke nødvendig. Sminker meg igrunn sjeldent, om du ser bort fra et lite strøk maskara.

8. Første gang jeg smakte alkohol var jeg: Nylig konfirmert, var på min første bygdafest med bestevenninna mi, og hadde med meg èn Smirnoff Ice, for det var det jeg fikk lov å drikke.

9. Jeg føler meg mest sexy: Når jeg har pynta meg, og er fornøyd med resultatet, og jeg ser at Kristian liker det han ser.

10. I kaffebaren bestiller jeg: Kakao!
11. I baren bestiller jeg: Dock-shot!

12. På fest finner du meg: Somregel på dansegulvet, elsker å danse!


13. Ved sengekanten har jeg: iPaden, et blad og et glass vann.

14. Jeg kan ikke leve uten: Kjæresten, familie og venner, Tiko, musikk, Cola og godteri!

15. Barn er:  Skjønne! Gleder meg kjempemasse til jeg får mine egne! Selvfølgelig kan jeg bli irritert på små drittunger, men det skal ikke mine unger bli, hihi

16. Om natta: sover jeg.

17. I veska har jeg: Pengbok og mobil

18. Trening er : noe jeg egentlig aldri har gjort. Jeg har ikke trent for å trene, men jeg danset jo mye og regelmessig før, så det var jo trening. Har veldig lyst å begynne på Zumba, så når jeg kan det, blir det det!

19. Politikk er: noe som kan starte en voldsom diskusjon. Har mine meninger om ting som kunne vært anderledes, men er ikke (desverre) så engasjert at jeg gjør noe med det.

20. Kjærlighet er: tøft, men absolutt verdt det !
21. I vinter skal jeg unne meg: masse selvpleie, noen ski/fjellturer med Tiko, drikke deilig kakao fra den nye maskina, og spise masse deilig mat i jula. Pinnekjøtt <3

22. Alle jenter burde: tørre være seg selv, ha selvrespekt og stå for det de mener!

23. Alle gutter burde: behandle jenter bra, ha selvrespekt, og vett i hodet. Kanskje også ha mer selvtillitt, og tørre å sjekke opp noen slik de selv er , ikke bare by på cheezy sjekkereplikker. Vi liker gode gutter!

24. Jeg er dårligst til: å sette pris på meg selv


25. Jeg er flinkest til: å være selvkritisk, bekymre meg mye, og stå for mine meninger. No dumb blond in this house

26. Jeg simpelten elsker: Kjæresten min! og Colaaa

27. Det mest ulovlige jeg har gjort: Hm... Drikke før jeg var 18? Tok med et uhell med meg noen armbånd fra Glitter en gang, ble så flau når jeg så at jeg hadde tatt de med meg ut, at jeg skamfullt gikk tilbake og sa unnskyld, la de fra meg, og gikk. Dette var i 7ende.

28. Jeg beundrer: mennesker som tør være seg selv, og har både selvrespekt og selvironi.

29. Det beste jeg vet: er en deilig kveld, med god mat, lys, serie /film sammen med kjæresten, uten noe stress.

30. Min værste uvane: knekke fingre og tær. Og å tøye grensene mine litt for langt..

31. Jeg er medlem i: woman, mag og femelles nye magasinklubb.

32. Jeg tror på: Engler og det overnaturlige. Tror også på ekte kjærlighet.

33. Du viste kanskje ikke at jeg: hadde en råfin motorsykkel, men aldri tok lappen?

34. Som venn er jeg: absolutt til å stole på, støttende og empatisk. Jeg håper folk ser på meg som en god venn, selv om jeg ikke alltid tar kontakt osv, pga sykdommen.

35. På skolen var jeg: utrolig pliktoppfyllende og flink på ungdomsskolen, men dabbet av på videregående, både pga det å flytte til ny by (kjempespennende!) , sykdommen, og presset.

36. Når jeg har fri: Vel, nå jeg har i teorien "fri" hele tiden, men når jeg og Kristian har fri sammen, prøver vi å finne på ting sammen, og gjerne med en av familiene våre.


37. Jeg brenner for: mange ting, og enkelte emner, som voldtektsdebatten som har vært på vg siden helga, er noe jeg har sterke meninger om.

38. Om fem år har jeg: forhåpentlig begynt på utdannelsen min, og fortsatt har både Tiko og Kristian i livet mitt. Gjerne også en liten baby!

39. Om ti år er jeg: Tilnærmet frisk, nesten ferdig med utdannelsen min, har fått flere barn, og Tiko har blitt grå i barten.


40. Det er lov å lyge hvis: Er egentlig veldig imot å lyge, men en liten løgn for å skåne små barneører må nesten være lov.
Hei dere! Nå begir jeg meg ut på Blogawarden jeg fikk med søteste Tonje, som går ut på at jeg skal fortelle dere ting om meg. Får se hva jeg kommer på, så får vi se hvor lang lista blir ;-)


1: Jeg heter Marlene, er 19 år, og fra ei bygd utenfor Molde. Har bodd i Kristiansund og på Osmarka, før vi endte opp der, og har gått alle mine år på grunnskolen der.

2: Jeg er eldst av søsknene mine, og har to søte småsøsken, på 15 og 10. Har også en englesøster, som døde kort tid etter keisersnitt, når jeg var 3 år. Hun har alltid en plass i hjertet mitt, og skal gi navnet hennes videre til den gang jeg får en datter.

3: Jeg har de siste 3 årene bodd i Kristiansund, hvor jeg fant meg en kjekk kar som heter Kristian. I januar har vi vært sammen i 3 år, og har det siste året hatt lille Tiko sammen.4: Jeg elsker å danse, og gikk på dansing før. Nå går det mest i dansing om jeg er på byen, men har store planer om å begynne å danse igjen når jeg blir friskere.

5: Jeg har bare vært i syden to ganger i mitt liv, den første i 2008 med familien, og den andre med Kristian i 2009. Har utrolig lyst til varmere strøk igjen snart!

6: Jeg fikk meg lettmotorsykkel når jeg var 16, mot at jeg holdt det jeg lovet på en kontrakt med pappa. Det gikk ut på at jeg skulle gjøre mitt beste på skolen, være snill og grei, ikke røyke eller snuse, og ikke ta noen tattoveringer før jeg ble 18. Fikk valget når jeg ble 16 om jeg ville ha pappas lettmotorsykkel og 15 000, eller om jeg ville ha en ny valgfri en. Valgte det første, brukte opp pengene på bare tull, men fikk meg motorsykkel før jeg flyttet, mot at jeg skulle betale tilbake de 15 000 når jeg skulle selge sykkelen igjen. Har ikke sykkel nå, byttet den mot bilen, så nå kjemper lillebroren min for å få den lekre sykkelen jeg ikke fikk brukt. Har nemlig ikke lappen pga teorien, for jeg begynte med den når jeg hadde blitt syk, så klarte ikke presset. Har store planer om å ta sykkellappen i løpet av de kommende årene, når pengene tillater det. Sløste desverre bort mesteparten av sparepengene mine på sykkeltimer, pga en grådig og sleip kjørelærer, så da må det spares opp igjen.

 

7: Det siste året har jeg blitt serienarkoman. Jeg har selvfølgelig sett serier på tv og sånt, men jeg snakker om samme serie, dag inn og dag ut. Har nå lagt bak meg Sex and the city, Supernatural (1-5), Heroes, One Tree Hill, How I met your mother, Hellcats, Pretty little liars og No ordinary family. Holder på med The Big Bang Theory og Frustrerte Fruer.

8: Jeg DIGGER Sims, og har skaffet meg Sims 3 Dyreliv som nyeste i "samlinga" mi. Tror det har noe med at jeg ikke hadde, og fikk spilt, Sims når jeg var liten, så tok av i løpet av ungdomsskolen faktisk.

9: Jeg har bodd hjemmefra siden jeg var 16, så jeg vil faktisk kalle meg ganske fornuftig og ansvarlig, både når det gjelder penger og mat.

10: Jeg fikk vite i september at jeg har utviklet laktoseintolleranse, og prøver å venne meg til alt det innebærer. Sjokolade </3

11: Jeg var den eneste i klassen min om fikk 6er som avgangskarakter i matte på ungdomsskolen. Stolt av den gitt!

12: Jeg har de siste 3 årene hatt CFS/ME, som jeg prøver å lære meg å leve med. Er for tiden hjemmeværende på grunn av det, men det er langt ifra en ferie, for dere som tror det :-)

13: Jeg er utrolig glad i sko, og har en grei mengde av de, selv om jeg somregel holder meg til de samme skoene, til de er slitte og ødelagt.

Et LITE utvalg av skoene mine

14: Ikke noe stor hemmelighet, men jeg har alltid vært blond, gjennom hele livet. Eller, vent, jeg tror jeg hadde mørkt hår når jeg kom ut!

15: Og til sist, men ikke minst, jeg har veldig sterke meninger. Faktisk! Blir litt oppgitt når jeg hører folk som møter meg, tror jeg bare er en go-with-the-flow blondine, som ikke bryr seg så mye om ting irundt meg, eller at jeg faktisk er dum. For det vil jeg faktisk påstå at jeg ikke er, og jeg har helt siden jeg var liten, vært veldig klar på at jeg har meninger, og de står jeg for! Jeg står også for ting jeg sier eller gjør, og føler jeg fortjener respekt av andre til jeg evt. gjør noe mot de.

Q: Lærte du noe nytt om meg?

Sender awarden videre til:

Kristina

Mia

Yasemin

Tran

Siw Therese
Tusen takk til dere som har stilt spørsmål,  håper dere blir fornøyd med svarene :-)

 

Hva slags rase er hunden din? Tiko er en fin blanding, bestående av 50% Powderpuff (kinesisk nakenhund med hår), 25% cavalier king charles, og 25% kooiker

Pizza eller taco? Hmm, den er litt vanskelig, for jeg tror jeg er like glad i begge deler... Men om jeg skulle valgt, kanskje pizza? For dere er mulighetene så mange, når det gjelder fyll, krydder, ingrendienser osv. 

Går du på skole? Nei, jeg går ikke skole for øyeblikket.

Hvilken skole har du gått? Jeg har gått på Skjevik barne og ungdomsskole i 10 år, og to år på Kristiansund Videregående.

Jobber du? Jobber ikke, annet enn å være husmor, mamma for Tiko og kjæreste for Kristian. Jobber jo endel med bloggen, og skriver for femelle.no, men har ikke noe jobb jeg går til daglig nei.

Har du lappen? Det har jeg, og for en befrielse!

Kan du å strikke? Vel, jeg kan jo det å strikke, men det er bare den simpleste strikkemåten, tror ikke jeg hadde klart å lagd meg strømper...

Har du noen gang farga håret ditt brunt? Nei, det har jeg faktisk aldri! Har aldri hatt brunt hår, selv om jeg ba til gud om det når jeg var liten.

Hva er favorittfargen din? Det tror jeg må være blå eller brun :-)

Pepsi eller Coca Cola? COLA! Beste som finnes av brus, ingen over, mange under. Har kanskje med at jeg har jobbet der de lager Pepsi? Har alltid vært en cocavoliker, og har som ønske å se Colabilen på vinterstid.

Hva MÅ du gjøre i løpet av en dag? Høres kanskje dumt ut, men jeg må innom bloggen og facebook. Hvis du mener sånne daglige gjøremål, må jeg selvfølgelig gå tur med hunden, gi han mat, få i meg mat, osv, men det skjønner dere sikkert ;-)

Hvilken årstid liker du best? Den sliter jeg litt med, for alle årstidene har for meg ulemper og fordeler. Men må vel si våren, før pollenet har kommet. Er utrolig godt for kropp og sinn når sola titter litt frem, og det ikke er ALT for varmt.

Hva er MUST HAVE sminken din? Jeg klarer meg ikke uten maskara. Går uten hjemme og sånt, men skal jeg utenfor døra, har jeg i 99% av tilfellene på meg maskara før jeg går ut. Ellers er jeg ganske glad i eyelineren min, Sisley foundation, og Giordani gold bronzing pearls fra Oriflame. Q: Noe mer dere lurer på ?
Navn: Marlene
Alder: 19
Sted: Kristiansund

Hei! Jeg heter da altså Marlene, er 19 år, og bor i Kristiansund. Er desverre ikke Kristiansunder, men har bodd her snart 3 år nå, og bor sammen med Kristiansunds kjekkeste, Kristian. Sammen prøver vi hardt å oppdra vår lille bissevovs, som vi får stor glede av. Selv går jeg ikke skole og jobber ikke, men ikke fordi jeg er lat, men fordi jeg har ME. Tok avgjørelsen i våren 10 om å ta meg et friår hvor jeg skulle jobbe mot en friskere hverdag, og angrer ikke på det valget. Ser på meg selv som en oppegående og blid jente, som atter en gang hiver seg på bloggbølgen og krysser fingrene. Kjekt om dere gir lyd fra dere:-)

Bloggen her kommer til å handle om ... meg? Mine meninger, min hverdag, ting som opptar meg... Ja, Marlene, rett og slett. Om mitt liv som syk med ME i en alder av 19, og hvilke hinder det kan føre med seg.

Noe du lurer på, spør gjerne:)
Marlene
Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits