Har lagt ut julegavetips på nybloggen, ta en titt da vel?

<<JULEGAVETIPS>>
http://4.bp.blogspot.com/-4XFFfCcoeJQ/TrhUQJyc5mI/AAAAAAAAAG4/2XNMGTM-wlY/s640/4116994546.jpg

Sitter å ser på Hunder i arbeid på tvnorge nå, anbefaler dere som liker hund å ta en titt på dette programmet. Det går mandag til torsdag, kl 19.30-20.30, og du får møte mange forskjellige hunder, med forskjellig arbeid. Jeg syns det er veldig spennende, værtfall når det er servicehunder i bildet, men blir veldig facinert over alle "yrkene" hunder kan ha.

Q: Har du sett Hunder i arbeid?
Jeg er utrolig glad i å se filmer, alt fra action/thriller til komedie og drama. Her er en liten liste med filmer jeg gleder meg til å se:

 Immortals - Premiere 25.11.11

 

Real Steal - Premiere 25.11.11

 

Sherlock Holmes - A game of shadows - Premiere 25.12.11

 

Pus med støvler - Premiere 10.02.12

 

Ghost Rider 2 - Premiere 24.02.12

 

Jack and Jill - Premiere 24.02.12

 

The avengers - Premiere 27.04.12

 

 

Wanderlust - Premiere  01.06.12

 

Q: Noen av disse du og gleder deg til?

 
Hei dere! Herlighet, creeds til dere som kommer dere opp om morgenen og føler dere pigge. Opp kl 8 idag, og følte meg som en zombie. Zombie på biltur rettere sagt. Fysio ble desverre avlyst idag, men er kanskje like så greit, har en forferdelig til hodepine, så nå skal jeg legge meg nedpå å lukke øynene litt tenkte jeg. Men først hadde jeg håpt å få noen tips fra dere, på tv-serier! Er åpen for det meste, og gjerne noe jeg og Kristian kan se sammen. Hittils har vi / jeg sett SATC, OTH, PPL, Supernatural, Hellcats Heroes og How i met your mother. Vi har begynt på Big Bang Theory og No ordinary family, og jeg ser litt på Life unexpected. Så har dere noen tips til andre serier vi kan se på? Skaffet meg Frustrerte Fruer nå, aldri sett på det faktisk, så begynner vel med det en dag jeg har god tid, og energi.

Q: Har du noen tips til tv-serier?

Q: Hvilker serier ser du, og har sett?
På lørdag kjøpte jeg meg faktisk en ny leppestift! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøper det, bruker det ikke alikavel. Ble fristet av MaxFactors nye leppestiftserie, som inneholder pleiende stoffer, som faktisk sies å forbedre leppene dine på 7 dager! Sliter veldig med at hvis jeg har på leppestift blir leppene mine tørre og sprukne, og sliter med de i ettertid, så nå får vi se hvordan jeg blir etter denne.Fargen heter Dusky Rose, 830.

Q: Bruker du leppestift?
.. du sitter under pleddet, men finner fortsatt ikke varmen! Har vært skikkelig frøsen de siste dagene, snufsete og hostende. Det er drygt med høsten, at man begynner å fryse, forkjølelsen kommer og drittværet kommer. Men, det er jo mange koslige ting med høsten også! Bare se på lista mi:

- Du kan kose deg med te eller kakao, mens du hører på stormen utenfor

- Kvalitetstid under pelspleddet er jo bare sååå godt!

- Du kan sitte inne å se tv, med god samvittighet.

- Du får pakket på deg ullsokker eller gode tøfler

- Hunden har aldri vært bedre å kose med enn nå, han er jo så god og varm!

- Varme dusjer føles som himmelen. (hadde det bare vært like greit å gå ut av dusjen etterpå! )

- Høsten er tv-årstiden. Nye serier inntar tv-skjermen, og gjør deg til tv-slave når høstmørket kommer. Tips til serier: Pretty little liars, Hellcats og How I met your mother.


(tøfler <3)

- Varmeflaske under dyna, mens du hører regnet utenfor

- Varmretter smaker enda bedre når du fryser litt fra før. Lag deg en god suppe, eller skikkelig høstmat!

- Du kan ta i bruk varme, gode plagg igjen, som strikkagensre, skjerf og luer.

- Er du ute å går tur, sammen med kjæresten, kyss i regnet! Gir dere begge litt kroppsvarme og nærhet, og det ser jo alltids så sinnsykt romantisk ut på film.- Selv syns jeg det er utrolig deilig når pollenet forsvinner! Drittallergi...

- Bak! Lag kaker, boller, vafler, ja, hva som helst. Frys gjerne ned, så har du noe å varme i mikroen om du føler for litt ekstra kos i høstmørket. Bikinien legges nå vekk, og det er alltids lov å unne seg noe i ny og ne

- Dyrk hobbyen din. Blir det mange innekvelder? Skaff deg en hobby. Enten du har den alene, eller du er med i ei lita gruppe. Strikking, hekling, scrapbooking, gruppetrening, mulighetene er mange.

- Dra på cafe. Kos deg på cafe med venninnene dine, over en kopp kakao. Sosialt og koslig

 

Her er da noen punkter til hva du kan gjøre nå som høstmørket kommer, så kanskje du ikke ser så ille på denne årstiden alikavel?

Q: Har du noen høsttips du vil dele?

Q: Hva syns du er det beste med høsten?
Hei og god morgen kjære dere! Ligger for øyeblikket i senga, vært nede og hentet meg frokost, så skal vel spise den snart. Tenkte bare å tipse dere om noe, om dere ikke vet det fra før. På HM sine hjemmesider kan du faktisk sette sammen antrekk på en modell, slik at du får se hvordan ting går sammen. Genialt! Hvis du har tenkt å bestille fra nettbutikken, og ikke får prøvd det på før du bestiller, er dette en smart måte å se hvordan ting blir på. Her har jeg fort satt sammen to antrekk jeg syns er fine, og du får opp pris og totalsum på siden.Q: Visste du om dette?

 
Før jeg dro ned hit, lette jeg etter serier jeg kunne skaffe meg, slik at jeg hadde noe å slappe av med på kveldene. Fikk endel tips, og lette litt rundt selv, og Hellcats ble en av de jeg skaffet meg. Skal til å begynne på episode 10, og har blitt litt småhekta. Typisk jenteserie med drama og intriger, i en cheerleadinggruppe.

Marty, en av hovedpersonene, velger å bli med i cheerteamet, slik at hun får scholarship til studiene sine. Hele gruppa bor sammen i et bofellesskap, og de knytter sterke bånd sammen. Selvfølgelig blir det drama og gutter etterhvert, og det liker jo vi jenter. Serien er litt OTH lignende, på noen punkter, men det gjør ikke meg noe. Det som er det triste da, slik jeg har forstått det, er at det ikke blir sesong 2 med det første. Jeg liker å se serier som har flere sesonger, for jeg syns sesongene kan gå ganske fort. Men ja, alt i alt vil jeg absolutt anbefale å se denne serien, jeg er værtfall bitt av basillen :-)

Q: Ser du på Hellcats?


Da jeg var på Gardemoen på søndag, var det jo litt taxfreeshopping på de to timene jeg var der. Ikke direkte bra for lommeboka, men jeg er jo fornøyd så langt når det gjelder kjøpene mine. Kjøpte parfyme for Kristian, en lepsyl og denne foundationen. Blir nesten flau når jeg tenker på hvor mye den faktisk kostet. Har aldri hatt et sminkeprodukt til den verdien før. Trøster meg jo med at jeg fikk den billigere enn i en butikk da, og at det ikke er så mange butikker som selger dette merket. 550 kr betalte jeg, men hun kunne fortelle meg at den var veldig drøy i bruk, og det merker jeg jo. En dråpe er faktisk nok til hele fjeset mitt. Inni flaska er det ei kule, så du bør riste den litt før bruk. Den er oljefri og har pleiende ingrendienser, og smelter faktisk inn i huden! Var kune denne hun kunne anbefale meg faktisk, siden jeg er veldig lys i huden, så de andre ble for gule for meg. Jeg er veldig fornøyd så langt, og håper jeg føler det ikke var bortkastet penger. Viktig å unne seg selv noe iblant og! :-)

Q: Har du hørt om, eller prøvd, Sisley før?
I dagens kjas og mas har jeg veldig lett for å bli negativ, og alt som hører med det. Den siste uka var en berg og dalbane for meg, som begynte bra, og druste nedover de neste dagene. Er ikke alltid så lett å tenke positivt når du føler ingenting går rett vei, så tenkte å skrive opp noen punkter som bruker å hjelpe meg på dårlige dager, så kanskje de hjelper deg og? :-)

- En god klem. Jeg er en veldig klemme-person, om jeg skal kalle det det. Jeg har vokst opp i et hjem der vi gir hverandre klemmer hver dag, og en god klem er gull verdt.

- Latter. Er så utrolig godt å se en bra komedie, eller en bra serie, som får deg til å le. Det gir meg en god følelse inni meg.

- Kjærlighet. Kristian er en av de få personene som får frem smilet mitt, omtrent uansett. Enten det er ved å kysse meg på panna, eller å vise hvor glad han er i meg, redder han somregel dagen min.

- Tiko. Selv om Tiko av og til går over grensa mi, får han værtfall et smil fra meg om dagen. Er jo så vanskelig når verdens nusseligste hårball kommer å sleiker deg på handa for å få kos.

- Meldinger / mail. Hvis noen jeg ikke har snakket med på lenge, sender meg ei mld og spør hvordan det går, er det kjempekjekt!

- God mat. Jeg er desverre et matvrak, som setter utrolig pris på god mat.

- Bra blogger. Av og til kommer bloggerne med skikkelig blinkskudd av noen innlegg, som virkelig kan hjelpe på humøret resten av dagen!

- Blad. Et blad, en sofakrok, et pledd og en kopp te gjør underverker på en dårlig dag.

- Hjemmespa! Det er noe med oss jenter, og velvære. Takk gud for at vi kan å ta vare på oss selv, med skrubb, hårkur, ansiktsmaske, manikyr og musikk.

- Venner og familie. De kan fort ødelegge dager, men de kan og fort gjøre de bedre! Ring ei venninne å dra på kafe, sosialt og morsomt.

Q: Hva bruker å hjelpe om du har en dårlig dag?
Tenkte å tipse dere om en skrubb og en bodylotion som oser luksus, for en nokså billig penge. Selv har jeg brukt det siden januar 2010, og er veldig fornøyd. Hvis jeg skal freshe meg opp litt ekstra, og unne meg luksus, er det denne skrubben og bodylotionen jeg bruker.


Skrubben er god, ikke for hard, og du får silkemyk hud av den. Den lukter og godt og friskt, og er en fryd å skrubbe med. Jeg bruker av og til en hanske sammen med den, for å forsterke effekten, men ikke nødvendig. Etter jeg har tørka meg og sånn påfører jeg bodylotion, som lukter helt sinnsykt godt, og friskt! Absolutt beste bodylotionen jeg har prøvd, blir silkemyk etterpå.

Serien får du kjøpt på Apotek 1, om jeg ikke husker helt feil, og når det nærmer seg juletider får du kjøpt de i gaveboks med bodylotion, skrubb og lys. Du får kjøpt det ellers og, men ikke sett at de har det i gaveeske. Prisen pr stk er rundt 100 kr, litt etter hva slags produkt du skal ha.

Q: Har du prøvd Crystal Sky før?
Hei dere!

Tenkte å komme med et tips til dere med lyst hår. Selv er jeg jo blondine og har vært det i alle år, men etter konfirmasjonen begynte jeg å stripe det. Så helbleke det. Og så stripe det igjen.. For øyeblikket har jeg ikke stripa håret mitt på... tja, 9 måneder eller noe? Har værtfall en helt gruuusom ettervekst, som jeg skal stripe igjen når jeg får penger, for det ser mye mer naturlig ut med striper, enn helbleking. Syns jeg værtfall.

Uansett. Tenkte å tipse dere som sliter litt med gulskjær etter farging/striping, eller bare vil friske opp den naturlige blondheten deres. Redken Silver Charge (trykk på navnet) er en helt utrolig shampoo jeg hørte om når jeg var hårmodell for noen år siden, og elsker den. Håret mitt blir umiddelbart lysere, og et tips er å ha den lengst mulig i når du dusjer. Du kan jo shave leggene eller noe mens den er i? Den hjelper helt sinnsykt på evt. gulskjær, og jeg merker fortsatt at håret mitt blir lysere etter at jeg har brukt denne. Du bør ikke få denne her i øyet da, det svir innmari. Du får kjøpt den på frisørsalonger som selger Redken. Løp og kjøp!

Q: Har du prøvd den før?
Hei dere!

Tenkte å skrive et innlegg om sparing. Som hjemmeværende merker jeg hvertfall at penger, det må jeg være sparsommelig med. Er jo veldig begrenset hva jeg får inn i måneden, og er ikke noe jeg kan gjøre for å påvirke det heller. Jeg går jo ikke opp i lønn, jeg kan ikke jobbe overtid, osv. Jeg og Kristian har det jo veldig fint, med fin leilighet, hund og bil, så da blir det jo litt kostnader i måneden. Vi deler alt i 2, og det funker veldig bra for oss. Enten du bor hjemme, har lite å rutte med i måneden, eller rett og slett vil spare litt i måneden, så kanskje disse tipsene kan være noe for deg!

1: Trumf-kort. Mat er dyrt. Veldig dyrt. Selvfølgelig kommer det jo litt an på hva man velger å spise om dagen og, men generelt sett, er mat dyrt. Vi har 4000 som matbudsjett i måneden, som skal dekke matvarer, vaskemidler og andre ting man får kjøpt på butikken. Hvis du skaffer deg Trumf-kort, som er gratis å skaffe deg, så får du 1 % bonus på butikker som Kiwi, Eurospar og Meny. Du drar kortet før du betaler, eller registrerer bankkortet ditt, og 1 % av kjøpesummen havner på en sparekonto. Tror du kan ta ut de pengene en gang i året eller noe, så etterhvert kan det jo bli en liten sum av det. Smart eller hva?

2: Bensin. Bil er dyrt. Bensin er dyrt. Forsikring er dyrt. Vi er påpasselig på å ikke fylle om bensinprisen er ufattelig høy, da venter vi heller litt, å ser om den går ned. Sist vi fylte (95) fylte vi for 12.99 kr/l . Noen timer senere var prisen samme sted 14.77 kr/l. Sykt eller hva? Si da, hvis vi fylte 50 liter, så sparte vi oss faktisk for 89 kr! I lengden kan det bli endel penger ut av å følge litt med bensinprisen. Et tips er at den også er veldig lav på søndagskveld / mandagsmorgen. Hvis du har Trumf-kort, så får du faktisk 30 øre/l bonus hvis du fyller hos Shell, som vil si det blir enda billigere igjen! Supert.

3: Spar strøm! Strøm er også dyrt, hvertfall om du må betale den i tillegg til husleie/lån. Pass på å slukke alle lys i rom du ikke er i, og trenger du egentlig ha på så mye fyring på ovnen? Det begynner å bli varmere ute, og du kan kanskje til og med skru av gulvvarmen på badet? Slike småting er med på å påvirke strømkostnaden. Ha på deg et pledd og lag deg litt te, og du får raskt varmen i deg, om du fryser.

4: Sett opp budsjett. Høres utrolig teit og gammeldags ut, men det funker! Vi har ganske faste utgifter i måneden, og kan derfor sette opp et ca. budsjett. Noen av postene vi har er husleie, strøm, bil, Tiko, NRK og mat. Hvis du setter opp et budsjett, og prøver å følge det noen måneder, så føler du kanskje du har mye mer peiling på hvor pengene faktisk går? Har du budsjett kan du også lettere spare, ved å ha en egen "sparing"-post. Den trenger nødvendigvis ikke hete sparing, som høres så kjedelig ut, men kan hete sydentur, eller drømmegarderobe, for litt mer motivasjon.

5: Mikrospar. Jeg har Nordea som bank, og de tilbyr noe som heter mikrospar. Det går ut på at hver gang du drar kortet, (som kan bli en god del ganger i måneden), så trekker de et lite beløp som blir overført til f.eks. sparekontoen din. Beløpet bestemmer du helt selv, og det er kanskje greiest å begynne i det små, og ikke ha så veldig stort beløp. Selv har jeg 5 kr, og hvis jeg drar kortet 10 ganger i løpet av måneden, har jeg spart 50 kr! Ikke påvirker det meg så mye, og det skjer automatisk. En utrolig bra løsning, for alt hjelper, hver minste krone, om du sparer til noe du ønsker deg.

6: Ta ut pengene, og helst med en gang du får de. Når du har pengene i hånda ser du fortere når de forsvinner. Du får et bevis på at de forsvinner, istedet for å dra kortet, uvitende om hvor mye  penger som faktisk forsvinner. Det er selvsagt masse lettere å dra kortet, men fristelsen blir òg mye større da. Etter jeg begynte å ta ut pengene (lar jo litt være igjen, til nødstilfeller, osv) til de faste utgiftene mine, har jeg blitt mye flinkere til å håndtere, og følge med at jeg faktisk har nok hver måned til å dekke det som skal dekkes. Man får et annet syn på penger når man har de i hånda, enn når man bare drar kortet her og der.

Håper noen av sparetipsene kommer til nytte! :-)

Q: Er du bevisst på hva pengene dine går til?

Q: Bruker du noen av tipsene, eller kunne tenkt deg å begynne med de?

Mine meninger om livet og andre ting.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· 30 dagers utfordring · Blogg · Bloggportrett · femelle.no · Film · In my wardrobe · Meninger · Mnd · Mote · Musikk · Om meg · Oppskrifter · Rehabilitering · Sykdommen · Tips / Anbefaling · Utfordring · Wants atm

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits